manga_preview
Boruto TBV 10

Návrat - Part 13

Naruto nespouštěl oči z Kozukeho. Pak se na něj bez jediného slova rozběhl a vyvolal asi deset klonů. Kozuke se postavil do obranné pozice a všechny útoky vykryl. Pozoroval pravého Naruta a neomylně mu zarazil kunai, který stále ještě držel v ruce, mezi žebra.

Klony okamžitě zmizely, Naruto klesl na kolena a pod rukou mu kapala krev. „ To bylo až příliš snadné,“ řekl a okázale si utíral kunai do trika. „Naruto!“ vykřikla Hinata a s okamžitou aktivací Byakuganu se rozběhla proti Kozukemu. Kiba nezůstal pozadu.

Kasumi se chtěla taky přidat do boje, ale pak se podívala na bezmocnou Kushinu a Sakuru, která se jí snažila dát dohromady, a tak se radši rozhodla zůstat jako poslední obranná linie. V boji by jim stejnak nebyla moc platná.

Kozuke nevypadal náhlým výpadem zaskočený. Bez nejmenších problémů ji chytil za napřaženou ruku a prudce s ní trhnul. Hinata kolem něj přeletěla jako hadrová panenka. Kiba navíc uslyšel znepokojivé křupnutí, při kterém mu vstaly chloupky na zátylku.

Hinata letěla vzduchem, jak ve zpomaleném záběru. Ale nedopadla na zem. Naruto ji chytil. Pořád ještě měl krvácející díru mezi žebry a těžce oddechoval, ale pomalu kolem něj začínala vířit červená energie.

Pomalu položil nevěřící Hinatu na zem a zvedl se, aby na něj Kozuke viděl. Tomu lezly oči z důlků. Rána, kterou sám před několika okamžiky způsobil mizela. Navíc nikdy v životě neviděl takovou chakru nebo co to vlastně bylo za energii.

Naruto se narovnal a jeho oči byly děsivější než kdy dřív. Z úst se mu vydral mrazivý výkřik a Naruto klesl na všechny čtyři. A k nemalému zděšení Sakury, Kiby a Hinaty se mu pomalu začínaly tvořit první dva ocasy.

Kushina si všimla, že Sakura zbledla. „Jak moc je to zlé?“ „Víc než si umíte představit. A my ho nemůžeme nijak zastavit.“

I přesto to Kiba zkusil. „Neblbni kámo. Toho zvládneš i bez tohohle!“ Možná by pokračoval, ale byl donucen k taktickému ústupu před šlehajícími ocasy. Naruto vyrazil. Nezajímalo ho, co je vlevo či vpravo. Měl cíl a z toho nespouštěl oči.

Kozuke se pokusil uskočit, ale Naruto se odrazil a jediným seknutím pařátů ho srazil zpátky na zem. Kozuke se těžce zvedal z kráteru, který při dopadu vytvořil. Naruto dopadl kousek od něj a sledoval ho s výrazem lovce.

Kushině tuhla krev v žilách. Minato, co jsme to proboha udělali? Co jsme udělali z vlastního syna? Začaly jí po tváři téct slzy. „Naruto přestaň!“ vykřikla a kdyby mohla nejspíš by se k němu rozeběhla. „Tohle nemá cenu,“ konstatovala Sakura a tiše sledovala, jak se objevuje třetí ocas.

Kiba se mezitím dostal k Hinatě a zjišťoval, jak moc je zraněná. Měla zlomenou ruku, ale zřejmě jí to nevadilo. Slzy, které se jí třpytily na tvářích, nebyly z bolesti. Tedy alespoň ne z fyzické bolesti.

Naruto se mezitím znovu rozeběhl proti polosedícímu Kozukemu a znovu udeřil. Kozuke letěl vzduchem. Pařáty mu protrhly oblečení na hrudi a jeho oči naznačovaly, že upadl do těžkého bezvědomí. Po dopadu se mu z rány začala hrnout krev. Za chvíli kolem něj bylo slušné jezírko.

Teď se teprve vyděsili ostatní. Co bude dál? „Ahoj Naruto,“ ozval se známý hlas. Kyuubi Naruto se otočil a uviděl, že za ním sedí na bobku usmívající se Kakashi. Než stačil cokoliv udělat, Kakashi mu na čelo přiložil papírek od Jiraiyi.

Bylo po všem. Liščí chakra pomalu začala mizet a Naruto se svalil v bezvědomí na zem. „Bude v pořádku?“ zeptala se Kushina, která už se mohla jakž takž hýbat. „O něj bych se nebál. Jak jste na tom vy ostatní?“

„A kdo jste vy? Vypadáte dost divně,“ konstatovala Kasumi, které se Kakashi moc nelíbil. Možná s tím mělo něco společného to, že v jeho ruce uviděla knihu. Kasumi měla dojem, že ho více zajímá ta kniha než výsledek boje. Nutno přiznat, že zas tak daleko od pravdy nebyla. Tohle byl nový díl a Kakashi ho ještě nestihl dočíst.

„Kakashi sensei! Tak ráda vás vidím,“ vykřikla Sakura a div ho neobjala. „Sakuro! Co kdyby ses tam přestala vykecávat! Hinata potřebuje pomoc!“ křikl na ní Kiba, který nebyl ani zdaleka tak ohromen Kakashiho příchodem.

Kasumi se k Hinatě okamžitě rozběhla a měla Sakuru v patách.Kushina se mezitím s Kakashiho pomocí přesunula k Narutovi a vzala ho do náručí. Bylo to děsivé, jak se historie ráda opakuje. Přesně takhle držela před lety Narutova otce.

Naštěstí netrvalo dlouho a Naruto otevřel oči. Přejel zrakem z Kushiny po Kakashim a pomalu se posadil. „Rád vás vidím sensei,“ usmál se. „Zase jste přišel pozdě. Přišel jste o všechnu legraci.“

„Náhodou jsem přišel akorát včas, abych učinil přítrž tvým destruktivním choutkám,“ opětoval úsměv Kakashi. Naruto se zasmál. Kakashi by ospravedlnil cokoliv. Otočil se ke Kusině. „Jsi v pořádku?“

Kushina se zarazila. „Jo, ale to není tak důležitý. Jak jsi na tom ty? Nestalo se ti nic? Bylo to děsivé.“ Naruto se ušklíbl. „Děsivý? Tak to bys mě měla vidět, když mám čtyři ocasy. To je teprve děsivý. Sakura by mohla vyprávět. Zato já si z toho skoro nikdy nic nepamatuju,“ poškrábal se nervózně na hlavě.

Kushině se v očích objevily slzy úlevy. „Přece nebudeš brečet. Možná ti to ještě neřekli, ale vyhráli jsme,“ rýpl si Naruto. Dostal ukázkový pohlavek. „Áu. Co blbneš? Bože další sadistka v rodině. Vy mě ženský jednou umlátíte,“ stěžoval si Naruto a držel se za hlavu.

Kushina se zarazila. „V rodině?“ Když uviděla, jak se Naruto šklebí, zalétla zrakem k Sakuře. Ta jen zrudla. „Promiňte, neudržela jsem se,“ naznačila rty. Kushina se znovu obrátila k Narutovi. Ten se pořád šklebil.

„Teda mami, jsi pěkná padavka, víš to? Prohrát s takovouhle lamou,“ posmíval se a pusou od ucha k uchu. Dostal další ránu, ale hned po ní skončil v matčině objetí. „Mám tě moc ráda Naruto.“ „Já tebe taky.“

THE END

Volné pokračování: Mise s názvem Pohroma - Úvod

Tak tohle je konec. Nicméňe než mě začnete kamenovat, hlavně ty Karlosi, protože předpokládám, že se ti nelíbil konec (jako vždy Sticking out tongue), chtěla bych vám říct, že už chystám volné pokračování, které tu brzy najdete pod názvem: Mise s názvem Pohroma. Takže jestli chcete vědět, jak to bude dál, schovejte ty šutry(vidím všechno Sticking out tongue).

4.965515
Průměr: 5 (29 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-06-19 20:01 | Ninja už: 5583 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

nádhera, četla jsem to jedním dechem *poklona

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Pá, 2008-08-22 04:40 | Ninja už: 5819 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Moc krásné, dílo! hned se vrhám na pokračování

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, St, 2008-02-13 23:22 | Ninja už: 6044 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Supéééééééééééér!! Bude pokráčko, bude pokráčko! Jupííííííí

Obrázek uživatele Akiyoshi-do
Vložil Akiyoshi-do, Út, 2008-02-12 15:21 | Ninja už: 6178 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

Konečne som pristúpil k finálnemu kroku...založil som tvoj fan klub!

stop trollin man!

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Út, 2008-02-12 15:22 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Tak to je opravdu milý slyšet..Smiling

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, Po, 2008-02-11 22:43 | Ninja už: 6215 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Já jsem šutry dávno zakopala na zahradě! Laughing out loud Protože pro tenhle příběh ani pro ten další od tebe jich nebude potřeba!

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele morituri
Vložil morituri, Po, 2008-02-11 21:52 | Ninja už: 6000 dní, Příspěvků: 232 | Autor je: Prostý občan

super a ještě jednou super
a kdy že bude to pokračování Laughing out loud

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Po, 2008-02-11 21:39 | Ninja už: 6292 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Krásný. Smiling A konec byl dost dobrý, nádherně potvrzoval nepsané pravidlo, že Naruto by se měl fackovat od rána do věčera. Sticking out tongue

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Po, 2008-02-11 22:28 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Zvláštní já o tomhle pravidlu nikdy neslyšela... Laughing out loud

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Út, 2008-02-12 10:05 | Ninja už: 6292 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Opravdu ne?? Je zvláštní, že zrovna ty jsi o něm neslyšela...Sticking out tongue
Ale někdy si to Naruto opravdu zaslouží...Laughing out loud

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-02-11 21:36 | Ninja už: 6050 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

No co mám napsat jinýho než super? famózní? naprosto dokonalý? xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2008-02-11 20:24 | Ninja už: 6236 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

cool příběch těším se na pokrčování

Obrázek uživatele KyuubiDemon
Vložil KyuubiDemon, Po, 2008-02-11 20:36 | Ninja už: 5986 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Prostý občan

jj suhlasim je to good a urcite to chce pokracovanie

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Po, 2008-02-11 18:15 | Ninja už: 5987 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Eye-wink super na to pokračování se moc těším a ten konec byl slušnej Smiling

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Po, 2008-02-11 17:17 | Ninja už: 6077 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Co by se mi kua na tom nelibilo?? Je to dokonale zakonceni a kdyz chystasto volne pokracko nemuzu protestovat Laughing out loud

Obrázek uživatele Yori
Vložil Yori, Po, 2008-02-11 18:22 | Ninja už: 6160 dní, Příspěvků: 595 | Autor je: Prostý občan

možná ten nápis THE END. Co my víme,co se dá od tebe čekat?

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Po, 2008-02-11 20:41 | Ninja už: 6077 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Dalsi ktera se do me navazi Laughing out loud

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Po, 2008-02-11 21:28 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Náhodou víš jaká je to legrace? Sticking out tongue

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Po, 2008-02-11 17:26 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

To byla jen prevence Sticking out tongue

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele ja501
Vložil ja501, Po, 2008-02-11 16:53 | Ninja už: 5985 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

Dobrý Smiling ... už aby tu byla dalši senzační povídka

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Po, 2008-02-11 16:08 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

užasný...fakt...doufam že vymyslíš nějakej další dobrej příběh

Obrázek uživatele NARUTO152
Vložil NARUTO152, Po, 2008-02-11 15:56 | Ninja už: 5982 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

super

Obrázek uživatele Satake
Vložil Satake, Po, 2008-02-11 15:41 | Ninja už: 6077 dní, Příspěvků: 945 | Autor je: Prostý občan

*S*U*P*E*R*

Obrázek uživatele Tauremo
Vložil Tauremo, Po, 2008-02-11 15:24 | Ninja už: 6079 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

tak jo tesim se na to pokracko Laughing out loud mas to jako vzdy super