manga_preview
Boruto TBV 10

Návrat - Part 12

Kushina seděla bezmocně na zemi a nemohla uvěřit, že ji Kozuke dostal s tak průhledným trikem. Takhle to má skončit? Umřít a neříct Narutovi, jak moc mi na něm záleží? Jak moc je mi líto, že jsem ho opustila? Ne, rozhodla se pevně, naděje umírá poslední, ještě je šance zvítězit. To je to, v co věřil Minato. A nebýt jeho tak bych tu dnes nebyla.

Pohrdlivě se ušklíbla. „Možná mě dnes porazíš. Možná mě dnes dokonce zabiješ, ale jsou tu tací, kteří tě budou pronásledovat třeba až na kraj světa, aby se ti pomstili,“ řekla pevným hlasem bez jediného náznaku strachu.

Kozuke trochu znejistěl. „Myslíš tu svou neteřinku? Ta bude utíkat přede mnou a ne já před ní.“ Kushinin úsměv se jen rozšířil. „Ne, Kasumi jsem nemyslela.“ Kozuke nakrčil obočí a snažil se přijít na skrytý význam těchto slov.

„Tak co se tam kruci děje? Nic nevidím,“ stěžovala si Sakura a rýpala loktem do Kiby, aby se o kus posunul. „Je to zlé,“ ozvala se Hinata. „Kushina-sama klečí na zemi. Vypadá to skoro jako by se nemohla hýbat.“ Naruto se zamračil. „Musel do ní nacpat nějakej sajrajt.“ Kasumi si pohrdlivě odfrkla a dala tím jasně najevo, co si o Kozukem myslí.

„Ale ne,“ vykřikla zděšeně Hinata. „Kushina má kunai pod krkem!“ Sakuře se zastavil tep srdce. „To snad ne!“ „Počkejte, něco jí říká, ale nic neslyším,“ stěžoval si Kiba a natahoval uši, kam jen se odvážil.

„Naruto tohle nesmíme dovolit! Musíme zasáhnout! Zašlo to už příliš daleko,“ šeptala Sakura. „Ne. Pořád je šance, že se z toho dostane. Nevěřím, že by byla taková padavka.“ V Sakuře se vařila krev. Naruto byl jako kus ledu.

„Zbláznil si se? Chceš jí nechat umřít? To je ti to jedno?“ rozčilovala se potichu. „Souhlasím se Sakurou, měli bychom něco udělat,“ přidala se Hinata a i Kasumi kývla. „Nechat ji tam, když je paralyzovaná, je jako vyřknout nad ní ortel smrti.“

Naruto neodpovídal a Kiba, který viděl, jak se Sakura začíná rozjíždět, radši zůstal zticha. Ve svém nejlepším zájmu. „Naruto! To snad nemyslíš vážně! Co se to s tebou děje? Nikdy jsi nikoho nenechal na holičkách! Vybral sis dost blbý načasování s tím začínat! Vždyť je to k čertu tvoje vlastní matka!“

Tohle konečně zabralo. Naruto se trhavým pohybem otočil směrem k Sakuře. A nebyl jediný. Všichni kromě Hinaty na ní neomaleně zírali. „Nechceš tím náhodou říct, že je to moje teta? Ta teta, kvůli který Kozuke masakruje zbytek naší rodiny?“ zeptala se přímo Kasumi, jak to měla ve zvyku.

„Náhodou jo,“ odsekla polohlasně Sakura. „A tos nám to nemohla říct dřív?“ ozval se uraženě Kiba, který nesnášel, když se před ním něco tajilo. „Ty se vztekej,“ rozčílil se Naruto. „Tebe se to netýká, ale co já?“ „Přestaňte!“ ozvala se Hinata. „Sakura k tomu zřejmě měla důvod. A pokud se okamžitě nepřestanete hádat, tak zatím ten blázen Kushinu popraví!“

Teď teprve si Sakura všimla, že tahle skutečnost Hinatu nepřekvapila. „Tys to věděla?“ zeptala se udiveně. Hinata zrudla, protože si uvědomila, že se na ni všichni dívají. „Došlo mi to před pár minutami, když jsem zaslechla část jejich rozhovoru. Chtěla jsem vám to říct, ale události byly rychlejší než já.“

„Ať už je to jak chce, musíme teď pomoct Kushině. Další světoborné poznatky si můžeme sdělovat později,“ konstatovala Kasumi. „Nemám pravdu Naruto? Naruto?“ Ten byla ale pryč.

Kozuke držel kunai pod Kushiiným hrdlem a smál se chrčivým smíchem. To, že se za ním otřásá křoví právě probíhající hádkou, vůbec nebral na vědomí. „Řekni,“ houkl na Kushinu. „Jaké je to vědět, že se brzy připojíš ke svému milovanému manželovi?“ „A víš že osvobozující? Každopádně je to lepší než trčet tady s tebou.“

To Kozukeho jen rozzuřilo. Vrazil Kushině facku. „Na to, že jsi jednou nohou v hrobě si moc dovoluješ.“ „Možná proto, že už nemám co ztratit.“ „To opravdu nemáš. Připrav se na smrt,“ pronesl až přehnaně dramaticky a trhl rukou s kunaiem.

Ke Kozukeho nemalému rozhořčení ale kunai nedopadl na místo určení. Byl vychýlen přesnou a tvrdou ránou, kterou Kozuke schytal přímo do tváře. „Drž od ní ty svoje nechutný pracky dál,“ zasyčel mladý muž, z jehož rudých očí šlehala taková krvelačnost, že měl Kozuke co dělat, aby jeho primitivní mozek udržel moč a trus na svých místech.

Kushina z Naruta nemohla spustit oči. Nemohla pochopit, co se děje. Nebo spíš nechtěla. Mezitím se vzpamatoval Kozuke a postavil se, aby si udržel poslední zbytky důstojnosti, které měl.

„A ty jsi jako kdo,“ nahodil tón, o kterém byl přesvědčený, že je nezaujatý. „Její bodyguard?“ „Jsem někdo, kdo ti zláme všechny kosti v těle, jestli se jí jen dotkneš!“ „Naruto!“ ozvaly se další hlasy a v mžiku před Kushinou stál i zbytek týmu.

Sakuře stačil jeden pohled, aby věděla, že se situace může v každé vteřině nemile zhoršit. A všimli si toho i Kiba a Hinata. Z poslední mise dobře věděli, jak špatné to může být. Nevěděla to jen Kasumi, která nevěřícně zírala na Narutovi oči. „Hel ty měníš barvu očí podle nálady? To chci taky!“

Rána od Sakury ji spolehlivě umlčela, ačkoliv nechápala důvod. Naruto, který se pořád ještě ovládal k nim stál zády a nespouštěl oči z Kozukeho. „Sakuro dej ji do pořádku a vy ostatníje kryjte. Já si to vyřídím s touhle obludou!“

„Naruto neblbni, nech mě ať ti pomůžu,“ vložil se do toho Kiba, ale byl odražen Narutovým zuřivým pohledem. To Kozukeho rozesmálo. „Když si myslíš, že na mě stačíš chlapečku. Jen mi řekni. Kdo jsi? Abych věděl, čí jméno mám dát vytesat na rakev.“

Naruto se ušklíbl a jeho úsměv se roztáhl o dalších pár čísel, až mu byly vidět trháky. „Nebudu to já, kdo bude potřebovat rakev až tu skončíme, ale když to musíš vědět, tak jsem Naruto Uzumaki.“ Kozuke zbledl.

„Další Uzumaki? To je nemožné!“ „Nemožné? Měl bys tomu věřit, protože Naruto ti nakope zadek,“ ozvala se bojovně Kasumi. Zato Hinata a Kiba pozorovali Naruta s obavami. Zvládne to nebo je čeká další tragédie jako posledně, kdy Naruto málem rozmlátil všechno v dosahu tří kilometrů? Tahle otázka se vznášela ve vzduchu jako extrémně nebezpečná papírová bomba.

To be continued

Tak doufám, že mě tu zas nerozcupujete za špatné ukončení... Sticking out tongue Jinak jen: "Užijte si to"

5
Průměr: 5 (32 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Arisu Uzumaki
Vložil Arisu Uzumaki, So, 2013-11-30 16:11 | Ninja už: 3901 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Prostý občan

Sakuře stačil jeden pohled, aby věděla, že se situace může v každé vteřině nemile zhoršit. A všimli si toho i Kiba a Hinata. Z poslední mise dobře věděli, jak špatné to může být. Nevěděla to jen Kasumi, která nevěřícně zírala na Narutovi oči. „Hel ty měníš barvu očí podle nálady? To chci taky!“

To mě dorazilo xDDD

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-06-19 19:55 | Ninja už: 5583 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

skvělé hned jdu dál

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, St, 2008-02-13 23:14 | Ninja už: 6044 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Otázka visí ve vzduchu jak papírová bomba! To je geniální přirovnání! Moc se mi tvůj příběh líbí. Seš vážně vážně dobrá!!

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Čt, 2008-02-14 09:06 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Smiling Jsem ráda, že se moje příběhy líbí..Smiling

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-02-11 21:28 | Ninja už: 6050 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Je to super jsi prostě třída!

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele morituri
Vložil morituri, Po, 2008-02-11 15:17 | Ninja už: 6000 dní, Příspěvků: 232 | Autor je: Prostý občan

super lepší než moje povídky Laughing out loud doufám, že už máš napsanej další díl jinak si mě nepřej

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Po, 2008-02-11 13:45 | Ninja už: 6292 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Zase si se překonala. Doufám, že ho Naruto pořádně zmlátí. Smiling
A můžeš mi, prosím prozradit, kam chodíš na ty hlášky?? Protože jsou opravdu úžasné a už dost dlouho jsem se nezasmála jako při představě, jak Kiba ,,vysouvá" své ucho z křoví. Smiling

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Po, 2008-02-11 13:47 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Mno já nevím.. hlášky chodí sami Smiling Ale jsem ráda, že se ti líbí...

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Po, 2008-02-11 13:49 | Ninja už: 6292 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Taky by jsem chtěla, aby hlášky ke mě chodily sami. Smiling

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Ne, 2008-02-10 22:43 | Ninja už: 5987 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

no prostě to nemá chybu! Další díl co nejdřív prosím XD

Obrázek uživatele Tauremo
Vložil Tauremo, Ne, 2008-02-10 22:40 | Ninja už: 6079 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

To delas vazne schvalne Laughing out loud s tim koncem Laughing out loud

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Ne, 2008-02-10 21:50 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

další dobrej díl

Obrázek uživatele Satake
Vložil Satake, Ne, 2008-02-10 21:49 | Ninja už: 6077 dní, Příspěvků: 945 | Autor je: Prostý občan

Hej... to mi delas naschval. Po tom polednim komentu me nenapadaji slova chvaly, ktera predci muj predesly komentar, ale s vedomim, ze to je cim dal lepsi a akcnejsi... juuuu. A zacalo se to vyvijet. Konecne ACTION!

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Ne, 2008-02-10 21:18 | Ninja už: 6077 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Hele jestli nebude pokracko co nejdrive tak te rozcupuju za to nezakone cekani na dalsi dil Laughing out loud

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Ne, 2008-02-10 21:43 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Cupovat si můžeš koho chceš, ale já se nedám Sticking out tongue A když budešě zlobit, tak to sem just nedám! Laughing out loud

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Ne, 2008-02-10 21:49 | Ninja už: 6077 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Ja nezlobim!! Ja jen komentuji Laughing out loud no nic hadat se s tebou nebudu, protoze moudrejsi ustoupi Laughing out loud Cupovat budu maximalne svoje vlasy z nervozniho cekani a pokud to sem nedas tak me budes mit na svedomi a vyhlasim stavku FF spisovatelu co znam Laughing out loud aspon ja bych stavkoval a SAtake by se mozna pridal a mozna by se naslo vice lidi Laughing out loud

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Ne, 2008-02-10 21:53 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Jen zkus stávkovat a tvoji vlastní fanoušci tě umlátí k smrti...Laughing out loud A já se budu smát za rohem..Sticking out tongue

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Ne, 2008-02-10 21:56 | Ninja už: 6077 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Ale to by byla chyba, ktere by záhy litovali, protože po tomto incidentu bych nenapsal ani řádku a pochybuju, že bych i něco řekl. By si pro mě přišwl nějaký Shinigami.

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Ne, 2008-02-10 21:57 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Mno to je dost možný ale znáš to.. psychický skrat a je to..Sticking out tongue

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto