manga_preview
Boruto TBV 13

Rio of the Leaf village II.

Atmosféra nebyla zrovna nejlepší. Kdyby Kakashi nezasáhl, jistě by nastala bitka. Sasuke stále Rio nepříjemně probodával pohledem a ta se mu snažila radši ani nedívat do očí. Tak ji to bylo nepříjemné. Naruto byl zase zmatený. Nervózně hleděl jeden na druhého. Kakashi se jenom podrbal na hlavě.
„Tak,“ začal, „Co kdybychom se navzájem představili?“
Sasuke jenom obrátil oči v sloup. Rio se na Kakashiho nechápavě podívala. Naruto vyštěkl.
„Ale Senseii! Jste pitomej nebo co? Vždyť se všichni známe!“
„No jo, ale přišla k nám nová tvář a tak je slušnost navzájem se představit.“ Zablekotal Kakashi.
Naruto už už chtěl něco namítnout, ale Kakashi ho rázným pohledem zarazil.
„Dobře, Rio, řekni nám něco o sobě.“ Vyzval ji Sensei.
Rio neměla dobrý pocit. Pořád na sobě cítila Sasukeho nepříjemný pohled. Ale přesto se snažila usmát.
„Dobře,“ začala, „Jmenuju se Rio a stejně jako vy, jsem se narodila tady v Konoze. Jelikož my ale v dětství umřela máma i táta, vydala jsem se na svou vlastní cestu. Trénovala jsem a zlepšovala svoje schopnosti.“
Její hlas zněl mile, ale hned jak domluvila, probodla Sasukeho stejně tvrdě jako on jí před chvílí. Kakashi si toho všiml a zarazil se. Zato Naruta to nechávalo naprosto klidným a ihned se ujal slova.
„Teď já, teď já!“ hulákal.
Sasuke opět obrátil oči v sloup. Kakashi si jenom povzdychl. „Dobře Naruto, teď ty.“
Naruto se zakřenil a energicky na sebe ukázal palcem.
„Tak já se jmenuju Naruto Uzumaki a jestli to náhodou ještě nevíte, jednoho dne se stanu Hokagem a vy všichni přede mnou padnete a budete muset uznat, že jsem nejlepší!“
Sebevědomě si založil ruce v bok a culil se na Rio. Ta se jenom usmívala. Naruto se vůbec nezměnil.
Kakashi jenom zmoženě přihlížel. Tohle slyšel už tolikrát a Naruto byl tak vyčerpávající. Otočil se na Sasukeho. „Teď ty.“
Sasuke se zamračeně díval na Rio, pak se ale pousmál. Výsměšně.
„Jmenuji se Sasuke Uchiha …“
Rio tahle slova bodla jako ostrý nůž. Cože to řekl? U-Uchiha ….? Jenom omámeně zírala na tmavovlasého kluka před sebou, který se jí teď pohledem vysmíval do obličeje.
„…. A Pocházím z Uchiha klanu, který shodou nepříjemných okolností můj drahý bratr vyvraždil ….“
Teď si tomu dala, pomyslela si Rio. Právě jsi si to rozházela z Uchihou. To rozhodně nevěstí nic dobrého. Je to přeci Uchiha. Bude nepochybně dobrý. Co dobrý. Přímo skvělý. Silný. Jestli s ní bude chtít bojovat, a jako, že asi bude, protože se jeví jako pěkně hrdý a ješitný, bude to malér.
Rio v tu chvíli popadla nervozita. Snažila se ji zakrýt vražedným pohledem, který hodila po Sasukem. Ten se na ni upřeně díval.
„Za svůj život si chci splnit jedinou věc ….“ Pokračoval Sasuke, „ …. A to zabít mého bratra …..“
Sasukeho pohled se ji stále víc a víc zařezával do obličeje.
„ ….. A nic, opravdu nic …..“ mluvil Sasuke, „ …. Mi v tom nezabrání …..“
Teď byla Rio na zhroucení. Ten Uchiha ji snad chce zabít nebo co!
Když Kakashi pochopil, že Sasuke už asi nemá co víc říct, zase něco zablekotal.
„Hmmm, tak dobře tedy. Když už se tak nějak známe, mohli bychom začít s tréninkem.“
Sasuke zpozorněl. Naruto radostně zavřískal. Rio vyčkávala.
„Jelikož mezi sebou máme, co se týče schopností, neznámou tvář, rád by si ji proklepnul.“
Rio se na Kakashiho ihned otočila. Co tím myslí?
„Rád bych, abys nám ukázala, co umíš.“ Otočil se na Rio.
Rio se usmála a založila si jednu ruku v bok. „No klidně. Jen do toho.“
„Ukážeš nám to v boji tady se Sasukem.“ Ukázal ledabyle na Sasukeho.
Rio vytřeštila oči. Cože ???
Sasuke se jenom pousmál. Rio byla opět na prášky. Má bojovat s Uchihou ?? Proč předtím nedržela pusu ?? Co teď bude dělat ?? Vždyť ji zabije !! Zabije mě !!!!
Naruto začal opět ječet.
„Kakashi-senseii, zbláznil jste se ??!!! A co já? Já nebudu bojovat s Rio? Tak jsem se těšil, že ji to pořádně natřu a navíc ji znám mnohem víc než tady Sasuke! Mám na to právo, chápete, senseii! Slyšítě mě ??“
Kakashimu zazvonilo v uších. „Až moc dobře.“
„Sklapni, Naruto!“ setřel ho Sasuke a pak se otočil na Rio. „Teď jsem na řadě já.“
Opět ji probodl pohledem. Rio to znervózňovalo a ten nafoukanej Uchiha prevít to moc dobře věděl. Jak ji to štvalo! Vařila se v ní krev! Pitomej Uchiha! A její pitomá nevymáchaná huba!
„Dobře, až budete připravení, začněte. Jsem na tebe zvědavý, Rio.“ Pronesl Kakashi.
Naruto s Kakashim ustoupili trochu stranu aby jim dali prostor. Rio se Sasukem naproti sobě stáli asi deset metrů od sebe.
Rio se soustředila. Dobrá, uklidni se. Hlavně se uklidni. Ok, je to malér. Musíš bojovat se zatraceným Uchihou, který je nepochybně pekelně silný a navíc jsi mu dala dost dobrý důvod aby tě znemožnil ba i něco horšího. Ale teď s tím nic nenaděláš. Ano, je silný, ale ty taky nejsi žádná chudinka. Nesmí tě dostat tak snadno.
Rozhlížela se po okolí. Dobře, zmapuj si terén. K bojování máš prostoru dost. Navíc hned vedle je les. Ok, to ti nahrává.
Podívala se na Uchihu. Musím si na něj dát opravdu pozor, pomyslela si.
Sasuke se uchechtl. „Já jsem připravený.“
Rio se zamračila. „Já taky.“
Kakashi se těšil na následující zápas. Byl moc zvědavý, co Rio předvede. Jak moc se zlepšila? Co má za schopnosti? Všiml, že kromě obyčejného pouzdra na shurikeny a kunaie kolem pasu a nohou má kolem krku uvázané jakési korále. Je to její zbraň?
Naruto nervózně hopkal sem a tam. „Tak už začněte!“ zavřískl.
„Tak se předveď, holčičko!“ zařval na ni Sasuke a hodil po ni shuriken.
Rio se mu jen tak tak vyhnula, rána byla velmi přesná a prudká. Sasuke neváhal a zaplavil ji palbou shurikenů a kunai. Rio měla co dělat, aby se jim všem vyhnula.
„Ha! Nic lepšího neumíš!“
Musím okamžitě provést protiútok! Pomyslela. Ihned sáhla do své kapsy a hodila po Sasukem kouřovou bombu. Využila jeho chvilkové dezorientace a schovala se do lesa. Chňapla svoje korále a připravovala se na útok.
Kakashi přemýšlel. Co s nimi chce dělat?
Rio ani nestačila nic udělat a už si všimla, že Sasuke použil výměnu. V místě kouřové bomby se objevilo kus polena. Ani se nepohnula a měla Sasukeho za zády. Napřahoval se, že ji oddělá svým zabijáckým manévrem, jenže Rio se rozplynula a Sasuke kopl do prázdna.
Cože? Klon ?! Ani se nestačil otočil a už ho něco pevně chytl za ruku a téměř nadlidskou silou odhodil pryč. Sasuke tvrdě dopadl na zem. Rio si s úsměvem dala ruce v bok.
„To bylo skvělý,Rio!“ zaječel Naruto.
Velmi dobré, pomyslel si Kakashi.
Sasuke se zvedal ze země. Ta holka …..
Moc dobře jsem věděla, že Uchiha jen tak lehko na obyčejnou kouřovou bombu neskočí, pomyslela si Rio. Bylo jasné, že použije výměnu aby mě mohl přepadnout zezadu.
„Tak co, chlapečku,“ zavolala na něj Rio s posměchem, „Snad nejsi zraněný!“
Sasuke se zvedl a bolestivě se chytal za ruku. Má neuvěřitelné množství chakry. Pulzoval v něm vztek. Ta holka ho pořád dostává. Teď už to přestává být sranda, musí se do toho pořádně opřít.
Teď už to chápu, pomyslel si Kakashi. Rio použila svoji chakru nashromážděnou v pěsti aby zvýšila sílu svého úderu. K tomu je však zapotřebí umět chakru precizně ovládat.
Rio vyšla z pod lesa a rozhlížela se. Uchiha nikde. Podívala se doleva, doprava, za sebe, před sebe …. Rozhodně nebude čekat, až chlapeček zaútočí! Jeho první útok by mohl být jejím posledním!
„No tak, srabe, vylez!“ zařvala Rio a vší silou práskla pěstí do země. Ta se jenom rozlétla na pár velkých kráterů a v jednom z nich vyčuhoval Sasuke.
Kakashi s Naruto jenom s vytřeštěnýma očima zírali. Taková brutalita …. Sasuke jenom valil bulvy. Neměl z toho však depku moc dlouho. Ok, teď ji možná dává trochu nakládačku, on se ale nenechá jen tak lehko porazit!
Rio si toho všimla. Teď to Uchiha bere opravdu vážně. Připravila si k obraně svoje korále.
Sasuke aplikoval stínové klonové jutsu a s obrovskou rychlostí se na Rio vrhl. Ta takovou rychlost nečekala a Sasuke ji naprosto dostal, úplně ji oddělal. Rio upustila své korále na zem, které se po drtivém útoku rozlétly na několik malých korálků.
Rio zapojila svoji chakru.
Kakashi byl trochu zklamaný. Myslel si, že toho Rio ukáže víc. Naruto napjatě koukal. Sasuke odvolal stíny a vítězoslavně se na Rio díval. „Tohle ti moc nevyšlo.“
Rio se namáhavě zvedla a odskočila od Sasukeho trochu dál. Přitom popadla svoje korále a pevně je svírala. Soustředila se.
Nikdo to nechápal. Co to dělá?
V tom Sasuke uslyšel nějaké hlasy. Co to …. ? Zmateně se rozhlížel kolem sebe. Nic. Prázdno. Tma. Kde to je? Počkat, uklidni se, pomyslel si. Ihned aktivoval svůj Sharingan. Jistě, jak jsem si myslel. Genjutsu. Iluze se mu hned rozplynula a před sebou opět uviděl Rio.
„Dost chabý!“ vysmál se jí.
V tom mu ale hlavou prolétly další hlasy. Tak bodavé, ostré. Krečovitě se chytal za hlavu. Čím víc se Rio soustředila, tím ostřejší byli hlasy probodávající Sasukeho hlavu.
Kakashi už na to přišel. Korále slouží k provádění genjutsu, ovšem ani Sasukeho sharingan se mu neubrání. Co to je?
Pravda byla taková, že Sharingan by Sasukeho klidně zachránit mohl, jenže Sasuke toho právě není schopný. Riino genjutsu spočívá v nabourání se do nepřítelovi mysli a zarytí mu do těch nejcitlivějších míst, které pak použije proti němu. Takže Sasuke teď ve své hlavě slyší hlas svého bratra Itachiho a řev umírajících členů Uchiha klanu. Svou ječící matku a otce ….
Sasuke se sesul na zem. „Přestaň s tím!“
Rio stiskla své korále ještě pevněji. Hlasy se Sasukemu zaryli ještě více do hlavy. „Ani mě nehne!“
Sasuke vší silou zařval.
„Buďto tento zápas vzdáš, nebo umřeš ve svojí vlastní bolesti!“
Zároveň své genjutsu ještě o kousek zesílila. Sasuke stále řval.
Kakashi s Narutem jenom valili bulvy. Odkdy je Sasuke tak ….. Lehko porazitelný?
„Tak jak to bude?“ zařvala Rio dívajíc se na divoce se převalujícího Sasukeho. Neustále se držel za hlavu jakoby mu měla každou chvíli explodovat.
„Tak ty se nevdáš ?!“ zařvala. „Dobrá tedy ….“
To už Kakashi zasáhl. „Rio, okamžitě přestaň!“
V tu chvíli stál těsně před ní a okamžitě její útok přerušil. „To stačí.“
Naruto stále omámeně zíral. Sasuke ležel vyřízený na zemi a těžce oddychoval. Rio napjatě vyčkávala. Kakashiho Rio trochu vystrašila. Tak krutého a nemilosrdného člověka už dlouho neviděl. Vždyť by Sasuke bez milosti odrovnala.
Sasuke se na Rio ztěžka zadíval. V obličeji měla kamenný výraz.
Kakashi byl opravdu trochu vyděšený. Úplně bez slitování …..
A byla to pravda. Rio opravdu neváhala. S takovým nafoukaným egoistou opravdu žádné slitování nemá.

Třetí díl této série : http://www.konoha.cz/?q=node/20748

4.714285
Průměr: 4.7 (7 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yumi-chan
Vložil Yumi-chan, Út, 2016-07-19 20:13 | Ninja už: 4073 dní, Příspěvků: 143 | Autor je: Účastník Irukova doučování

Mise L: Řekla bych se Sasuke až moc mluví a to se mu nevyplácí Laughing out loud původně jsem si říkala,že Rio bude taková druhá Sakura, ale její postava se mi líbí víc. To, že Rio vyhraje bylo očekávané, její moc je úžasná...máš dobrý nápady Laughing out loud

„I guess it’s time to put down my pen, Right…I need a title for the next book…let’s see…Ach,got it…“The Tale of Naruto Uzumaki“…pefect.“ - Jirayia

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, St, 2008-03-19 18:25 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

Čekala jsem sice, že Rio vyhraje, ale že takhle...

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele Kawallo
Vložil Kawallo, Út, 2008-03-11 21:48 | Ninja už: 6085 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Prostý občan

drasticke a dost mislela som si ze Rio je milsia nechcela by som s nou bojovat

Obrázek uživatele vrahoun
Vložil vrahoun, Po, 2008-02-25 12:15 | Ninja už: 6078 dní, Příspěvků: 100 | Autor je: Prostý občan

nadhera konecne nekdo nakopal tomu nadhetovi PR**L!!!!

Pravá pýcha ninji není to jak žil ale jak zemřel.

Obrázek uživatele Lirael
Vložil Lirael, Po, 2008-02-18 18:35 | Ninja už: 6069 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

dost dobrý....hmm kdy bude pokračování??=)

Obrázek uživatele Orashi
Vložil Orashi, Út, 2008-02-12 17:22 | Ninja už: 6186 dní, Příspěvků: 113 | Autor je: Prostý občan

P-O-K-R-Á-Č-K-O ! go Tlouie, go! Laughing out loud moc sugoi, ale na Karlose a L2 nemáš Laughing out loud

Obrázek uživatele Akiyoshi-do
Vložil Akiyoshi-do, Út, 2008-02-12 17:27 | Ninja už: 6278 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

Go Tlouie Go!
Orashi: Neposudzuj :-C...všetky FF sú super (No niektoré nie...)...vrátane tvojej série Laughing out loud...a je jedno či ich píše Karlos (4ever) alebo Shinken (4ever)...

stop trollin man!

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Út, 2008-02-12 17:24 | Ninja už: 6177 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Nepis blbosti, toto je good aspon se to netahne jak mexicka telenovela jak si nekteri mysli o mych pribezych Laughing out loud

Obrázek uživatele Orashi
Vložil Orashi, Út, 2008-02-12 17:29 | Ninja už: 6186 dní, Příspěvků: 113 | Autor je: Prostý občan

no alespoň to je dlouhý, to moje je dlouhý jako rozčtvrcená stonožka Laughing out loud

Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, Pá, 2008-02-08 16:02 | Ninja už: 6088 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

Jo jak shikamaru a temari aji tohle je supeeeeeer fakt bombasticky nemas jeste nekou povidku????

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele Tlouie
Vložil Tlouie, Pá, 2008-02-08 16:47 | Ninja už: 6142 dní, Příspěvků: 123 | Autor je: Prostý občan

To si piš že mám, ale zatím jenom ve svý hlavě, musím to ještě nějak sepsat x) Jinak moc díky za pochvalu, i ostatním, díkes! x) Jsem ráda, že se vám tahle povídka líbí, mě se totiž zdá, že se mi vůbec nepovedla! xD Ale když se vám líbí, tak je to jedině dobře x)

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Čt, 2008-02-07 13:31 | Ninja už: 6086 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Skvělý

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Út, 2008-02-05 17:45 | Ninja už: 6177 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Skoda ze se ten k***tek neslozil a nemohl by se pekne dlouho hybat Laughing out loud Je to good

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Út, 2008-02-05 16:46 | Ninja už: 6103 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

to bylo úžasný hezky mu to nandala...srabovi