manga_preview
Boruto TBV 13

Nové postavy: 1.Díl Neznámá dívka

Netrvalo dlouho a na okno začali dopadat velké dešťové kapky.A právě v tuto dobu začínala oslava Sakuřiných 15.narozenin.Na oslavě se sešli všichni a k všeobecnému překvapení přišel i Kakashi.
Zrovinka když byla oslava v plném proudu někdo zaklepal na dveře.Kakashi se zvedl a šel otevřít.Ve dveřích stál sám lord Hokkage."Potřeboval bych si s vámi promluvit Kakashi"řekl dosti naléhavě."Ale samozřejmě"odvětil Kakashi a otočil se k oslavujícímu hloučku:"Je mi to moc líto,ale musím teď naléhavě odejít.Pěkně se na zitra vyspěte a neslavte moc dlouho"řekl otočil se a odešel s lordem Hokkage.

Ostatní samozřejmě slavily dál a teprve s úderem půlnoci se rozešli domů.Sakura ospale padla na postel a hned usla.

Ráno se vzbudila velmi časně,proto se tedy hned oblékla,upravila se a nasnídala.A vyrazila na místo u mostu kde se měli sejít s Kakashim.

Naruto i Sasuke tam samozřejmě již čekali."Ahoj kluci"ozdravila Sakura a posadila se na zábradlí mostu."Ahoj Sakuro"řekl nadšeně jako vždy Naruto."Hmm....Ahoj"odpověděl Sasuke mrzutě.Kakashi se tu objevil neobvykle brzy."Tak dnes se vydáme trénovat do lesa"zaznělo nastejně s jeho příchodem.Když viděl,že nikdo nic nenamítá okamžitě se vydali na cestu.

Když však došli k paloučku,kde chtěl Kakashi trénovat zastavily se a překvapeně zírali.Uprostřed paloučku totiž stálo v kruhu pět mužských,velkých postav a uprostřed nich jedna menší,zahalená postavička.

Sakura vyrazila kupředu,chtěla té postavě pomoci,ale Kakashi jí zarazil."Nechoďte tam a jen se dívejte třeba je zvladne sám nebo sama.

A skutečně nehli se z místa a jen se dívali.Chvíli se nic nedělo,ale pak se ta postava dala do boje a během půl hodiny bylo dobojováno."Páni"vydechla Sakura."To bych zvládl,jako ten kluk,taky"naparoval se Naruto.Jenže ta postava se pohnula a sundala si plášť a pak i masku.

Všichni zůstali stát v němém úžasu,nebyl to totiž chlapec jak se domnívali,nýbrž krásná dívka.Sasukemu se něco na té okouzlující dívce zalíbilo,snad to byly její kaštanově hnědé vlasy s růžovými proužky nebo její čokoladové oči,které mu učarovaly.

V tom se k nim dívka otočila a zeptala se:"Vy jste mně sledovali celou dobu?""Ne tak docela,ale kdo vlastně si?"zeptala se Sakura zvědavě."Omlouvám se ještě sem se nepředstavila,já sem Safira Kijonoko a vy?"odvětila tak medovým hlasem až si Sasukeho málem omotala kolem prstu."Já sem Sakura,tohle jsou Naruto a Sasuke."ujala se představování Sakura."A já jsem Kakashi,jejich učitel"dodal Kakashi.

Safira pohodila vlasy a rovnala si oblečení.Měla na sobě tílko nad pupík,které se zavazuje za krkem a světle fialkové kalhoty aby ladily s tílkem,které byly dole do zvonu ze síťoviny.

"Už bych asi měla jít,doufám,že se s vámi ještě setkám"odpověděla otočila se a kráčela domu.Sasuke už se díval jen jak jim mízí na obzoru."Tak zpátky k tréninku"řekl Kakashi.

Po tréninku řekl:"Nejpilně trénoval Naruto a Sakura se Sasukem se zlepší, pro příště",a usmál se na ně,"Teď si běžte domů zdřímnout,zítra vás čeká opět trénink, sejdeme se zítra na tomto paloučku v sedm."řekl ,otočil se a odcházel.

Doma padli na postel a spali.Kakashiho trénink je moc vyčerpal...

4.714285
Průměr: 4.7 (7 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Amyla
Vložil Amyla, Út, 2008-02-12 19:02 | Ninja už: 6067 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

Super!!

Obrázek uživatele Sakura233
Vložil Sakura233, Čt, 2008-02-14 11:23 | Ninja už: 6083 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

Díky moc... Smiling