manga_preview
Boruto TBV 09

Párty v Konoze, díl 1

Byla letní noc. Měsíc zakrývaly mraky a proto byla všude o mnoho větší tma než normálně. Podél hlavní cesty ve Skryté Listové vedla alej starých stromů a na tom největším a nejmohutnějším stromě někdo seděl. Ten Někdo seděl velmi strnule a očividně na něco nebo na někoho čekal…

…o něco dříve a někde úplně jinde…
U Sakury doma se pořádala bujará párty na oslavu úspěšných jouninských zkoušek, které složila Temari. Byli tam všichni – samozřejmě Sakura a Temari, Naruto, TenTen, Shikamaru, Lee, Neji, Ino, Hinata, Kiba s Akamarem, Shino, Sai... prostě všichni na které si vzpomenete, teda.. až na Chojiho, kterého tam radši nepozvali, protože by jim snědl všechno jídlo. No.. byl tam i Kakashi a Anko, ale pak se oba nějak „zázračně“ vypařili. Ke vší spokojenosti už tam chyběl jen Sasuke, i když, ten tam chyběl jen Sakuře.
„Tsunade už dost!“ rázně řekla Shizune a odstrčila už šestou sklenku té nejostřejší kořalky v celé Konoze (kde ji asi vzali že..) od Tsunadeniny ruky.
„Myslíš si že nevím proč tohle děláš? Tak to se pěkně pleteš. Už na něj konečně přestaň myslet, vybral si jinou a ty už to nezměníš. Tsunade... hej! Tsunade, slyšíš mě?“
Tsunade nakonec pár lidí, včetně Shizune, odvedlo domů, uložili ji do postele a Shizune u ní zůstala, kdyby se jí něco přihodilo. Všichni ale byli na takovéhle Tsunadeniny úlety tak zvyklí, že už jim ani nepřišlo dívné, že se Tsunade „opět“ opila. Jen Shizune věděla „proč“.

Tím že odešla Shizune, opilá Tsunade a ještě dlouho před nimi Kakashi s Ankou se konečně mohl večírek pořádně rozjet, protože odešli všichni dospělí. Ale nebylo tomu tak. Místo toho se přítomní začali „párovat“. To znamenalo, že někdo duchapřítomně zhasl velké světlo a místo toho rozsvítil několik menších. Do jednoho rohu místnosti se odebrala TenTen, myslela si, že už se pomalu uloží ke spánku o ní tady přece stejně nikdo nestojí a o Nejim už si dávno přestala dělat iluze. Neji ji prostě rád nemá, a nikdy ani mít nebude, ale jakmile zavřela oči, kdosi k ní přišel.
„Už jdeš spát TenTen?“
„No.. chtěla jsem.“
„Tak půjdu, nechám tě odpočívat.“
„Lee,… nechoď… nechci tu být sama“
Tak Lee se uložil vedle TenTen a taktéž už se chystal ulehnout.
Když už byl Lee v polospánku někdo s ním nelítostně zatřásl. Neji se konečně odhodlal zajít za TenTen. Jen nerad se díval na to, jak TenTen mluví s Leem a nakonec jak si Lee lehá vedle ní.
„Lee, vstávej!“
„Hmm,..co, co se děje..? kdo..? ohh Neji..?“
„Lee vstávej, já se o TenTen postarám.“
„Neji, nevim co se děje, ale já tu zůstanu, TenTen mi to sama řekla.“
„Dobrá, Lee, ty to asi nechápeš… Já potřebuji! abys odešel, jinak budu muset použit jiné prostředky k tomu, abych tě odsud dostal.“
Nejiho pohled občas vzbuzuje pořádnou hrůzu a kdyby –tenhle- pohled použil na nějakého nepřítele, určitě by ten nepřítel s radostí utekl. A stejně jako náš imaginární nepřítel, i Lee se radši vzdálil, zřejmě v zájmu svého bezpečí. Neji si sedl na zem k pohovce na které TenTen ležela a něžně se na ni podíval. Tak krásná, silná a zároveň bezbraná. Hřbetem ruky pohladil TenTen po tváři. TenTen se zavrtěla, pak se zavrtala hlouběji do pohovky, zlehka se pousmála a otevřela oči.
„Neji“ zašeptala
„Ano?“
„Lee, je jen přítel, TY jsi moje láska.“
„Opravdu?“
TenTen, sklonila se k Nejimu a zlehka ho políbila na rty. „Opravdu.“
(Neji už snad konečně „roztál“ a proto nezůstalo jen u jednoho polibku, ale to snad někdy příště Eye-wink )

Místností rozezněla tichá příjemná hudba. Temari s Shikamarem, Hinata s Narutem a Ino se Saiem se postupně začali pohupovat do rytmu.
„Naruto..už je hodně pozdě, asi půjdeme spát..?“ zívala Hinata.
„Dobře, zkusím někde sehnat ještě pár dek“
Další roh si tedy zabral Naruto s Hinatou. Naruto dokázal pro oba opatřit nějaké pokrývky a teď tam oba v obětí spokojeně oddychovali. Brzo po nich se odebral spát i ten zbytek.

Všichni už dávno spali, když se Sakura, která měla na starosti celý večírek a proto se ani moc nebavila, rozhodla, že si vyčistí hlavu a půjde se na chvilku projít. Neměla cíl, prostě jen šla. Pak ji napadlo, že se podívá do starého parku. Vzala to tedy po hlavní cestě a najednou ji přepadl takový divný pocit. „Někdo ji sleduje!“ Určitě! Cítí ten něčí pohled v zádech. NE! To je jen klam, kdo by chodil o půlnoci po vesnici a ještě k tomu se skrýval? –nikdo, je to jen v mojí mysli- usoudila nakonec Sakura. I přesto nedokázala Ten pocit vyhnat z hlavy a pak v jedné vteřince ji někdo zacpal rukou pusu a druhou rukou ji sevřel tak pevně, že Sakura neměla šanci se vyvlíknout.
„Pssst!“ ozvalo se za Sakuřinou hlavou a když se ohlídla, to co uviděla ji vyrazilo dech. Ten pocit, to nebyl jen pocit, to byla skutečnost, opravdu ji někdo sledoval. Sakura se zklidnila natolik, že ji útočník pustil.
„Co tady.. ne.. ty..“
„Sakuro, co tady děláš?
„A co tady děláš ty… Gaaro?
„Něco jako špionáž… Sakuro, to musí být osud, dlouho už na tebe dlouho čekám, tajně doufám, že tě potkám a teď se to konečně vyplnilo!“
„Čekáš na mě? Proč?“
„Je to hodně složité, snad to dokáže vysvětlit tohle“ řekl Gaara, rychle se naklonil až k Sakuře, obejmul ji a začal ji líbat.

Ráno se Tsunade probudila ve své posteli, dokonale vyspaná, jen hlava ji mírně pobolívala, ostatně jako po každé „opici“. Naopak Shizune usnula jen v křesle s obavami o svou kamarádku a „šéfovou“ a teď byla vyčerpaná a rozlámaná. Tsunade to ale tak nějak netrápilo a šla si dát svou oblíbenou ranní sprchu. Mezitím někdo zaklepal na dveře a tím probudil Shizune, měla rozcuchané vlasy, ale to ji vůbec netrápilo.
„Dále“ pozvala Shizune tajemnou osobu za dveřmi dál.
Dveře se otevřely a v nich se...

Poznámky: 

Taak ráda bych abyste napsali do komentářů cokoliv co vás o tomhle FF napadne. Je to moje první FF tak budu vděčná za všechny rady a upozornění. Pokud se vám to bude líbit třeba dopíšu ještě pokračování. Díky

4.7907
Průměr: 4.8 (43 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Laitte
Vložil Laitte, So, 2010-01-09 17:22 | Ninja už: 5482 dní, Příspěvků: 1515 | Autor je: Prostý občan

Wau... vypadá to zaujímavo Eye-wink heh, že Gaara a Saky?? xD letím na pokračko Smiling

Obrázek uživatele Kimka
Vložil Kimka, Pá, 2009-12-25 17:44 | Ninja už: 5574 dní, Příspěvků: 281 | Autor je: Prostý občan

Je to upe božíííí!!! Smiling O takovémhle FF jsem vždy chtěla napsat XD. A je to upe.. upe... božííí!!! Takové povídky, dle mého názoru jsou upe božííííííííí!! Smiling Jdu hned na pokráčko!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2009-11-17 18:37 | Ninja už: 5716 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

No vypadá to zajímavě, no jdu na pokráčko...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele gyngerr
Vložil gyngerr, Po, 2009-10-05 21:50 | Ninja už: 5516 dní, Příspěvků: 210 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

úŽasnýý..;)

Obrázek uživatele pyrowajcak
Vložil pyrowajcak, St, 2008-07-09 22:18 | Ninja už: 5791 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

super....5 bodov....fakt krasne

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2008-03-31 20:22 | Ninja už: 6183 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

joooooooooooooo! je to fakt hezky těšimse na pokračko

Obrázek uživatele Sabaku no Baara
Vložil Sabaku no Baara, Pá, 2008-02-22 21:18 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 36 | Autor je: Prostý občan

hmmm mám k tomu pár výhrad,třeba proč by se Gaara který nikomu nevěří a miluje jen sám sebe líbal s takovejma gumovejma spodkama jako je ta smraďoška Sakura,mohl mít lepší vkus než takovou..ani nechci řikat co...Sakura je jako smyslů zbavená..pořád jenom na Sasukeho a naruta,i když vidí že jí miluje je pěkně hnusná!!!jinak by to mohlo bejt....mno..trochu lepší?jinak FAJN!!!určitě napiš pokračování(i když já právě nebudu horlivá čtenářka...) no neva..

Obrázek uživatele Paradise
Vložil Paradise, Pá, 2008-02-22 19:22 | Ninja už: 6043 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

Ještě pokračováníčko abychom věděli kdopak je ta tajemná osůbka Smiling

Obrázek uživatele 1temari1
Vložil 1temari1, Po, 2008-02-18 14:30 | Ninja už: 5919 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

sprav pokracko prosiiiiiiiiiiiiiiim

Obrázek uživatele Suze
Vložil Suze, Út, 2008-02-12 23:23 | Ninja už: 5972 dní, Příspěvků: 51 | Autor je: Prostý občan

diky moc.. chvala se pekne cte a jsem rada ze se vam to libi Smiling
pokracko uz je na ceste, tak dodam co nejdriv to pujde

Obrázek uživatele Mojoko Mitarashi
Vložil Mojoko Mitarashi, Út, 2008-02-05 15:54 | Ninja už: 5940 dní, Příspěvků: 42 | Autor je: Prostý občan

urcite udelej pokracko musim se dozvedet jak to skonci a je to upne uzasny
Smiling

Někdo žije aby bojoval, já bojuji abych žila.

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Ne, 2008-02-03 18:12 | Ninja už: 5991 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Supr!!Udělej další díl(y).Jsi dobrá.

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Ne, 2008-02-03 13:34 | Ninja už: 6024 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Je to zajimave, ctive a upota te to, takze to by bylo k pozitivum a negativa by se nasla ale nechce se mi v tom hrabat tak hluboko Laughing out loud mas to good udelane a chtelo by to pokracko.

Obrázek uživatele Hinata-Hyuga
Vložil Hinata-Hyuga, Ne, 2008-02-03 13:21 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Prostý občan

To je Super.Pokračování napiš určitě,a neni to náhodou právě Gaara co se objeví v těch dveřích..??Sakra,napínavější konec si udělat nemohla Sticking out tongue (jenže to byl asi úmysl).Tak ještě jednou pokráčko,pls.

Obrázek uživatele Liss.Shan
Vložil Liss.Shan, Ne, 2008-02-03 11:29 | Ninja už: 6016 dní, Příspěvků: 327 | Autor je: Prostý občan

mně se to líbí a chci pokračování, dattebayo!

Obrázek uživatele Welgor
Vložil Welgor, Ne, 2008-02-03 00:07 | Ninja už: 5976 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

Ujde to, ale na nějakou velkou chválu to rozhodně není.