manga_preview
Boruto TBV 09

Inuzuka Baku...1. část..Prolog

Byla krásná noc.Obloha,na které byly tisíce hvězd byla úplně bez mráčku.Vše pomáhal osvětlit jasný měsíc.
Nějaká postava kráčela po úzké lesní pěšince.Vedle ní,se ze tmy leskly menší očka.Kráčely dál.Sem tam praskla po jejich boku nějaká větvička..Foukal jemný větřík,a tak před nimi lítala spousta malých lístečků ze stromů.
"Vidíš něco,Kuri?"zeptala se větší osoba zvířete,které stále věrně kráčelo po jejím boku.Byl to mužský pevný hlas.Byl to však spíše chlapec,protože byl hlas mladý.
Ozvalo se krátké štěknutí.
"Kde?"zeptal se chlapec.
Odpověď se dostavila znovu formou štěkotu.
Chlapec se prudce otočil a cosi mu vyletělo z ruky.Chvíli se nic nedělo.Celý les zavalilo nepříjemné ticho.Poté ale chlapec znovu promluvil.
"Kuri,já nic nevidím."
Jen co to chlapec dořekl ze stromu vedle nich se něco sneslo přímo pře ně.Chlapec ihned uskočil letícímu noži,který po něm záhadná osoba hodila a oplatil jí to svým nožem,netrefil se však.
"Inuzuka Baku.Konečně jsem tě našel.Jsem Hatake Iro."
"T-Ten...Ty jsi ten zrádce?!To tys zabil Pátou!"
"Ano..."řekl Iro s mírným úšklebkem na tváři.Poté se jeho ruce modře rozzářily.
"A ty mi nyní stojíš v cestě.Takže buď budeš rozumný,nebo tě budu muset zneškodnit,ubohý chuunine."řekl výsměšně Iro.
"Za to zaplatíš!"Vykřikl Baku.Ještě v tu chvíli byl u něj Iro a uštědřil mu slušnou ránu do břicha.Baku spadl na zem.Pokusil se zvednout,ale jeho svaly ho jakoby neposlouchaly.Pomohl si rukou.Konečně se postavil a tváří v tvář pohlédl na Ira.
"Hm...Takže ty ses rozhodl pro variantu "zneškodnit"...Jsi zvláštní...Od ostatních bych čekal že teď přede mnou budou klečet a prosit o milost."řekl a tentokrát dal Bakimu na čelo jen jeden prst.Nestihl mu zabránit.
"Dávám ti poslední šanci.Nech mě jít...Nebo tě budu muset zabít."
"Já...J-Já se ne-nevzdám!"vykřikl Baki a pokusil se vrazit pěst Irovi přímo do hrudi.Iro však vykryl a udělal nějakou pečeť.Baki spadl k zemi s hlasitými výkřiky.Cítil neuvěřitelnou bolest.Šířila se od jeho čela až do nohou.Iro kolem něj prošel s nenávistným pohledem.Usmíval se však.Baki jen bezmocně ležel na zemi a díval se,jak se ztrácí ve tmě...

...Pokračování příště

5
Průměr: 5 (2 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yori
Vložil Yori, Čt, 2008-01-31 22:35 | Ninja už: 6112 dní, Příspěvků: 595 | Autor je: Prostý občan

juj!!