manga_preview
Boruto TBV 11

Návrat - Part 6

Během cesty zpět, panovalo ticho. Kiba se soustředil na určování správného směru, Kasumi přemýšlela a Narutovi se honilo hlavou, že je ta holka těžší než se zdá. Mlčení nakonec prolomila Kasumi. „Ty Naruto?“ Dostalo se jí velmi košaté odpovědi. „Hmm?“

„Víš přemýšlela jsem a asi nebudem tak vzdálení příbuzní, jaks sis myslel.“ „Proč si to myslíš?“ „Protože mi táta jednou vyprávěl o historii naší rodiny. Ne teda že bych ho moc poslouchala, historie nepatří mezi zájmy pětiletýho dítěte, ale utkvělo mi v paměti něco málo z toho, co říkal.“

„Tak mě pouč.“ „Héj, jestli je ti to k smíchu, tak si trhni nohou!“ „Jestli to nechce vědět Naruto, tak já docela jo. Dost dobře totiž nechápu, jak může mít klan ze země Vodopádů u nás v Konoze svojí slepou odnož.“

Kasumi se trochu posunula a důležitě se nadechla. „Podle toho, co si pamatuju, tak klan Uzumaki byl jedním z významných klanů téhle země před Velkou válkou. Jenže válka znamenala průšvih. Skoro celý byl vyvražděn.“ Naruto se zarazil. „Tomu říkáš průšvih? Vážně, nechci vědět, co u tebe znamená slovo katastrofa...“

Dostal ránu zezadu do hlavy. „Nepřerušuj mě! Takže celý klan byl vyvražděn a jediný kdo to přežili byl můj otec a jeho sestra.“ „Takže z toho usuzuješ, že je Naruto tvůj bratranec? Syn sestry tvého otce?“ ozval se pro změnu Kiba. Kasumi se urazila. „Jak tu má člověk něco vyprávět, když mu do toho neustále kecáte!“

Kiba a Naruto se ušklíbli a Naruta mimoděk napadlo, že to mezi Kasumi a Sakurou bude dost jiskřit. Ale co, když ho do toho nebudou zatahovat... „Tak promiň,“ snažil se to zachránit Kiba, když se Naruto tvářil, že je mu to jedno.

„Dobře, ale ještě jednou mě přerušíte a končím!“ Kluci horlivě přikývli. „No a to bohužel nebyl konec problémů. Hned po válce přišli další. Táta říkal, že za ním přišel zástupce jednoho z klanů, který měl na masakru Uzumaki rodiny největší podíl. Chtěl si vzít poslední žijící členku této rodiny. Ironie, co?

Každopádně otec mu řekl, ať se zeptá přímo jí. A ta ho, jak se dalo čekat, odmítla. Nejenže mu nemohla odpustit, co provedl její rodině, ale navíc už byla zasnoubená s někým jiným. S tím také druhý den opustila zemi. Od té doby o ní můj otec neslyšel. To je taky hádám důvod, proč se Naruto narodil v Konoze.

To se pochopitelně tomu týpkovi moc nelíbilo. Nebyl zvyklí, aby ho lidé odmítali. Rozzuřil se a přísahal, že jednoho dne všechny členy této proklaté rodiny zničí. Táta tomu moc nevěřil. Hlavně proto, že léta míjela a nic se nedělo. Tedy až donedávna. To se u nás objevil a nepřišel zrovna na přátelskou návštěvu.“

Kasumi si povzdechla. Zřejmě jí ty vzpomínky pořád bolely. „Nemusíš pokračovat jestli nechceš,“ ozval se Naruto. Následoval další povzdech. „Už je to stejně konec. No táta se bránil, chtěl mi získat čas. Nechtěla jsem utéct, chtěla jsem mu pomoct. Všechno, co dneska umím o boji, mě naučil on.

Jenže on byl neoblomný. Tak jako ještě nikdy. Nakonec jsem ho poslechla a utekla až do země Vln, kde jsem se několik měsíců schovávala. A teď jsem byla na cestě zpátky. Chtěla bych vidět, co z našeho domu zbylo a jestli se tátovi náhodou nepodařilo přežít. I když je to nepravděpodobné.“ Když domluvila zaplavil jí smutek.

„Neboj,“ usmál se Naruto, „já se tam s tebou vrátím.“ Kasumi se už vrátila do svojí normální sarkastické nálady. „A jak to chceš udělat? Poneseš mě celou cestu na zádech?“ „Zapomeň. Víš jak si těžká?“ Kasumi zrudla. „To snad nemyslíš vážně!“ vykřikla a chtěla Naruta praštit. Její ruku ale chytil Kiba.

„To bych neriskoval. Zabiješ tu jednu mozkovou buňku, co mu tam ještě zbyla.“ Načeš se urazila nejen Kasumi, ale i Naruto, takže už nemluvil vůbec nikdo a všichni trucovali.

V táboře je taky nečekalo zrovna příjemné přivítání. „Kde jste proboha byli??? Říkali jste, že jdete na krátký průzkum! NE že se vracíte do Konohy!“ sjela je Sakura, hned jak se objevili. Kiba a Naruto sklopili hlavy a snažili se vymyslet přijatelnou výmluvu. To jim ale překazila Kasumi, která se koukla Narutovi přes rameno.

„To si ze mě děláte srandu, že jo vy dva? Předtím jste si hráli na drsňáky a teď si tu necháte nadávat od ní?“ Naruto se jí snažil zarazit dřív než dojde k nejhoršímu. „Počkej. Nech toho. Nevíš, čeho je schopná!“ Pozdě. Kasumi dovršila zkázu tím, že na Sakuru vyplázla jazyk.

Saruka se už chtěla na ní vrhnout, když jí Kushina chytila za ruku. „Počkej. Ta dívka je zraněná.“ Cože?“ podivila se Saklura. Hinata nečekala na vysvětlení a rychle pomohla Kibovi sundat Kasumi z Narutových zad. Ten se provokativně protáhl, jako kdyby mu ze zad sundali nejméně deset tun, a vzápětí snadno uhnul letícímu kamínku.

Sakura se rozhodla, že uraženou může dělat později a raději se sklonila, aby si prohlédla Kasumino zranění. „Je to zlomené,“ konstatovala po chvíli. „Když sebou nebudeš moc mrskat, za chvíli to bude v pořádku,“ řekla a pustila se do léčení.

Hinata asistovala Sakuře a Kushina přešla ke klukům a nechala si od nich vysvětlit, co se vlastně stalo. Nedala to na sobě znát, ale Narutovo vyprávění jí hluboce otřáslo. Netušila, jaké mělo její rozhodnutí důsledky. O to víc, že za to zaplatil její bratr a málem i neteř, o které ani nevěděla, že ji má.

Podívala se na Kasumi, která se vrtěla pod Sakuřinýma rukama a svazovala si svoje dlouhé vlasy do dvou culíků ala Tsunade. Páni, pomyslela si Kushina, já ničím život nejen sobě, ale i ostatním. Pak jí ale něco napadlo. To, že potkali Kasumi bylo vlastně štěstí. Pokud se Kozuke pokusí Kasumi ublížit, takhle jí může spíš ochránit. Usmála se. Největší sílu mají pohromadě.

Sakura mezitím dokončila léčení a Hinata pomáhala Kasumi na nohy. „Jak se cítíš?“ zeptala se Kushina. „Páni. Je fakt dobrá, jako by mi vůbec nic nebylo,“ podivila se a zkoušela našlapovat na nohu, zatímco se Sakura naparovala nad tím, jak je dobrá. „To je fajn. Naruto mi řekl, co se ti stalo a víš co? Doprovodíme tě všichni. Pokud ti hrozí jakékoliv nebezpečí, nevzala bych si na svědomí, že se ti něco stalo. A myslím, že Naruto taky ne, viď?“ otočila se k němu.

Ten kývl. „Si piš, že ne!“ řekl odhodlaně. Sakura nakrčila obočí. „Odkdy si hraješ na ochránce jakýkoliv holky, co potkáš?“ „Snad nežárlíš?“ posmíval se Kiba. Namísto Sakury zrudla Hinata. „Teda to bych do tebe neřekl, že kvůli mě budeš žárlit Sakuro,“ přidal se Naruto.

„Já nežárlím!“ rozčílila se Sakura a praštila Naruta přímo do čela. Naruto dosedl na zem. A jeho ninja páska se rozlomila na dvě půlky.

To be continued

Takže já jen doufám, že jste si při čekání moc neokousali nehty a že se vám to bude líbit. Smiling A jakékoliv připomínky pište do komentů tak malým písmem, abych je nepřečetla. Sticking out tongue

5
Průměr: 5 (27 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-06-19 16:15 | Ninja už: 5594 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

blázníš vždyť je to úžasné

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Čt, 2008-01-31 16:55 | Ninja už: 6099 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Jsem moc ráda, že se vám to ak líbí.. na pokráčku pracuju, ale problém je s tím, že trvá trochu delší dobu než to schválí admin.. ale pokusím se mu to "předhodit" na stůj ještě dneska..Smiling

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Vân
Vložil Vân, St, 2008-01-30 21:56 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 484 | Autor je: Prostý občan

Já si myslela, že to bude sestřenka (kasat se je jedno z největších potěšení, tak mi ho sakra dopřejte), díl byl jinak super, jak se dalo tedy čekat Eye-wink

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, St, 2008-01-30 21:54 | Ninja už: 6088 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Mas to goood pokracko by bylo na miste Laughing out loud

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, St, 2008-01-30 21:48 | Ninja už: 6014 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

no je to moc hezký jen čekam až se naskytne příležitost kdy kushina řekne narutovi pravdu Laughing out loud

Obrázek uživatele Barunka
Vložil Barunka, St, 2008-01-30 21:40 | Ninja už: 5996 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

Rychle pokráčko!!!