manga_preview
Boruto TBV 09

Aishiteru 6

„Mrtvá? Ne! Není mrtvá,“ odpověděla mu rychle Sakura, ale její hlas zněl nejistě. „Tak co se jí teda stalo?“ Narutovi se ulevilo, že je naživu, ale pořád měl o ní strach. „Ona…Unesli jí Naruto. Musí jít o lovce lidí. Unášejí ninji pro jejich schopnosti a chtějí výkupné po jejich rodinách. Nebo… V horším případě jí unesli jenom kvůli jejímu Byakuganu a…“ Sakura nedokončila větu. „Myslíš, že by toho byli schopní?“ zeptal se Naruto, který přesně věděl na co myslí. „Víš… Myslím, že to byli oni, kdo tě tenkrát málem zabili,“ svou odpovědí ho šokovala. Jak se jim může ubránit Hinata, když i jeho málem zabili? Kde jen právě teď může být? Je teď někde svázaná? Najednou mu bylo jasné, že hlas, který slyšel volat o pomoc byl skutečně její.
„Zbytek týmu je v nemocnici. Kiba je v bezvědomí, ale Shino by nám mohl pomoct.“ Naruto neváhal ani vteřinu a rozběhl se směrem k nemocnici. Sakura měla co dělat, aby s ním udržela krok. Takovou rychlostí byli oba dva brzo na místě. Naruto prudce otevřel dveře nemocnice a zastavil se v hale. „Kde je?“ zeptal se klidně Sakury, přestože jím cloumaly emoce. „Sakura ho rychle zavedla do Shinova pokoje. Shino ležel na lůžku a jeho obvazy mírně prosakovala krev. Když je uviděl, zvedl hlavu a podíval se přímo na Naruta.
„Musíš jí zachránit,“ podíval se mu přímo do očí. Naruto přistoupil blíž k němu. „Jsou to hodně silní nepřátelé. Všechno se stalo tak rychle. Jedno je mi ale jasné. Šli po Hinatě. Chtěli jenom jí. Nevypadalo to, že jí chtěli zranit, takže nejspíš ještě žije,“ Shino obvykle mluví klidně a pomalu, ale teď je v jeho hlase slyšet panika.
Naruto se podíval na okno a chvíli pozoroval svůj odraz. Potom se podíval na Shina. „Já Hinatu přivedu zpátky a zabiju každýho, kdo jí zkřiví vlas. Položím za ní i vlastní život,“ řekl vážně a odešel z pokoje. Sakura ho následovala.
„Kam jdeš?“ zeptala se opatrně, protože by Naruto mohl vybuchnout. „Jdu pro Hinatu,“ řekl, i když moc dobře věděl, že to nebude jen tak jednoduché. „To nepůjde,“ ozval se klidně hlas za nimi. Oba dva se otočili a uviděli Tsunade. Vypadala unaveně, protože měla dost těžký den. „Proč by to nešlo?!“ zařval Naruto a podíval se Tsunade do očí. „Vím, že jí chceš zachránit, ale začíná se stmívat. Kromě toho nemáte senseie, protože Kakasi právě není ve vesnici. Hned ráno pošleme dobrý tým ninjů, aby jí pomohli,“ řekla klidně a Naruto na ní jen udiveně zíral. Nemohl uvěřit tomu, co říká. „Je mi jedno, co říkáš. Půjdu a zachráním jí,“ vztekal se Naruto.
„Půjdu s tebou,“ ozval se hlas Nejiho, který se tu z ničeho nic objevil. Ostatní se na něho otočili. „Jsem Jounin a mám Byakugan. Navíc je Hinata moje rodina a já nedovolím, aby jí někdo ublížil,“ dořekl. Naruto se otočil na Tsunade. Pochopila, že nemá na vybranou. „Dobrá, přiveďte Hinatu zpět do Konohy a postarejte se o to, aby ti idioti už nic podobného neudělali. Sakuro ty jdi s nimi, lékařská pomoc se nejspíš bude hodit,“ poručila Tsunade. „Samozřejmě, že s nima půjdu,“ řekla okamžitě Sakura a otočila se na Naruta. „Tak tedy pojďme,“ zavelel Naruto a všichni tři vyběhly z budovy nemocnice. „Zachraň jí,“ šeptla potichu Tsunade a sledovala mizící obrysy tří ninjů, na kterých závisel Hinatin život.
Doběhli až k hlavní bráně. „Jděte si přichystat zbraně. Za deset minut se tu sejdeme a vyrazíme,“ řekl Naruto a sám pospíchal domů. Ve svém pokoji měl pouzdro na shurikeny, které se mu teď mohly hodit. Podíval se na noční stolek, na kterém stále ležela Hinatina kytice. Už nebyla tak svěží, jako před tím. Pomalu začínala vadnout a Naruto si uvědomil, že nemůže ztrácet čas.
Do dvou minut se vrátil zpět k hlavní bráně. Sakura i Neji už na něj čekali. Podivali se jeden na druhého a vyrazili.

4.95283
Průměr: 5 (106 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yonaka
Vložil Yonaka, Ne, 2019-09-08 19:17 | Ninja už: 4329 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Mise L4: Páni, opět nevím, co napsat, nechci se opakovat, ale Naruto a Hinata patří k sobě. Jsem ráda, že je Hinata naživu, snad se jí podaří zachránit. Líbí se mi, jak si Naruto stojí za svým a za každou cenu ji chce zachránit. Doufám, že všechno dobře dobře dopadne. Je to opravdu napínavé, těším se na pokračování.

Obrázek uživatele Chinese Ashio
Vložil Chinese Ashio, Čt, 2011-07-28 21:04 | Ninja už: 4658 dní, Příspěvků: 455 | Autor je: Recepční v lázních

omg, páni.... uz chcem precitat dalsiu cast!!!! Laughing out loud xoxo

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Ne, 2009-12-06 23:10 | Ninja už: 5328 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Dobře*zhluboka se nadechne* Fajn takže Hinata eště žije xD Ale ne že to změníš....

Jsem fanda:

Obrázek uživatele Anake
Vložil Anake, St, 2009-08-26 11:59 | Ninja už: 5380 dní, Příspěvků: 71 | Autor je: Prostý občan

paráda =)

Obrázek uživatele akimute hugo
Vložil akimute hugo, Čt, 2009-08-20 11:20 | Ninja už: 5366 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

to je tak super jen slova chvaly sem mohou:D

Obrázek uživatele JaninaUchihaHatake
Vložil JaninaUchihaHatake, Pá, 2009-01-02 00:39 | Ninja už: 5595 dní, Příspěvků: 9 | Autor je: Prostý občan

hej mas to paradni!!!postupem casu sem zkusim hodit taky nejakou svou povidku akorat taco ted delam je takova slabsi..no uvidi se Smiling

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), Ne, 2008-08-24 16:43 | Ninja už: 19841 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

to je uplně absolutně skvěléééé

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Pá, 2008-07-11 19:48 | Ninja už: 5776 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

super 5 bodu

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Skorp1k
Vložil Skorp1k, St, 2008-04-02 00:18 | Ninja už: 6010 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Nema cenu nic k tomu rikat leda tak ......................................
To by ste chteli vedet co to je co??? ale to se dozvyte az na koci pribehu Laughing out loud

Obrázek uživatele Soulek
Vložil Soulek, Po, 2008-06-16 18:59 | Ninja už: 5873 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

no ja hadam ze to tak je.... je to uplne uzasny! jen tak dal

Obrázek uživatele Protagonist....
Vložil Protagonist...., So, 2008-03-22 16:31 | Ninja už: 6036 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

NEMÁ TO CENU!!! NEMÁ CENU OPAKOVAT TO, CO JSEM OPAKOVAL U VŠECH TVÝCH OSTATNÍCH DÍLŮ. Teď ti budu dávat procenta! Takže... 110% (z 10 XD)

Obrázek uživatele -Kakashi Hatake-
Vložil -Kakashi Hatake-, Út, 2008-03-04 15:48 | Ninja už: 5918 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Prostý občan

Uplne bozi ja to zeru

Nikdo neumře jako panic nebo pana, život postupně vyj**e s každým.
Nikdo se mě ptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít.

naruto test

Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, Pá, 2008-02-22 11:52 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

To je SUPER, DOKONALÍ PROSTĚ BÁJEČNÝ. Piš pls další díly plssssssssssssssssssssssss.

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele qfn38323
Vložil qfn38323 (bez ověření), Pá, 2008-02-08 10:27 | Ninja už: 19841 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

c276eb01213d33634ed5969a5b36d551
Thoughts on the Education of Daughters is British feminist Mary Wollstonecraft's first published work. gioco download gratis, pamela anderson nuda. Published in 1787 by her friend Joseph Johnson, Thoughts is a conduct book that offers advice on female education to the emerging British middle class. calcolo busta paga netto, fica amatoriale. Although dominated by considerations of morality and etiquette, the text also contains basic child-rearing instructions, Ristorante Pizzeria Da Willy Milano, patria pascoli analisi del testo. such as how to care for an infant. emule free download, nere inculate. An early version of the modern self-help book, the eighteenth-century British conduct book drew on several literary traditions, arredare soggiorno, supercazzi. such as advice manuals and religious narratives. Midi Albinoni Gratis, Foto Sarah Michelle Gellar. There was an explosion in the number of conduct books published during the second half of the eighteenth century, and Wollstonecraft took advantage of this burgeoning market when she published Thoughts. film scaricare gratis, lavoro in svizzera. However, the book was only moderately successful: it was favourably reviewed, but only by one journal and it was reprinted only once. sblocco videofonino, tetta bambola ramona. Although it was excerpted in popular magazines of the time, it was not republished until the rise of feminist literary criticism in the 1970s. Per Conquistare Una Ragazza, 6680 sblocco. The book encourages mothers to teach their daughters analytical thinking, self-discipline, Ossibuchi milanese, mature grasse porno foto gratis. honesty, contentment in their social position, and marketable skills (in case they should ever need to support themselves).

Obrázek uživatele Kakashi_Anbu
Vložil Kakashi_Anbu, Ne, 2008-02-03 13:49 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 23 | Autor je: Prostý občan

FÁMOOZNÍ GRANDIOOZNÍ NÁÁÁÁDHERA
jako kakashi ti nařizuji aby si pokračovala a rozvíjela své umění to se v životě cení mohla by ses tím i živit.

Photobucket
kakashi
Neji Shippuuden (HyKe)

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, St, 2008-01-30 15:07 | Ninja už: 6201 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

Moc moc moc děkuju za pochvaly. Další díl jsem zveřejnila, ale nevidíte ho, protože se musí schválit (cca 2 dny).
Hned jdu dopsat i 8. díl Laughing out loud

Obrázek uživatele Sabaku no_Gaara
Vložil Sabaku no_Gaara, St, 2008-01-30 10:43 | Ninja už: 5996 dní, Příspěvků: 119 | Autor je: Prostý občan

Bravo...Už sa teším na ďalší diel Laughing out loud

Obrázek uživatele Autobahnführer
Vložil Autobahnführer, Út, 2008-01-29 22:15 | Ninja už: 6029 dní, Příspěvků: 105 | Autor je: Prostý občan

Cela tahle serie je super. Bezvadna prace Smiling

Obrázek uživatele Misako-chan
Vložil Misako-chan, Út, 2008-01-29 21:58 | Ninja už: 5968 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

Ehm... Super povídka, ale mám problém Cry Když chci jít na další kapitolu, píše mi to, že nemám povolený přístup nebo něco v tom smyslu... Sad

Obrázek uživatele Satake
Vložil Satake, Po, 2008-01-28 22:25 | Ninja už: 6025 dní, Příspěvků: 945 | Autor je: Prostý občan

Jakozto velky fanda vztahu Naruta a Hinaty (jj je to tak Laughing out loud ) te na kolenou prosim o dalsi dil... neprodluzuj me utrpeni... prosim... Smiling

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, Út, 2008-01-29 17:58 | Ninja už: 6201 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

Moc ti děkuju za pochvalu. Mám radost, když se moje práce někomu líbí.
Sedmá kapitola je už na světě, ale vyznání Naruta a Hinaty bude až trochu později.

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, Po, 2008-01-28 17:16 | Ninja už: 6201 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

No nechci prozradit děj. Jen jsem myslela, že bych do toho mohla zamotat ještě nějakou postavu s pochmurným dětstvím. Prostě hodná dušička na špatný straně.

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-01-28 17:11 | Ninja už: 5997 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Jak nová postava?...máš to moc pěkný těším se na další

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Tva-smrt
Vložil Tva-smrt, Po, 2008-01-28 17:11 | Ninja už: 6029 dní, Příspěvků: 215 | Autor je: Prostý občan

MOŽNÁ BYS TAM MOHLÁ DÁT NOVOU postavu

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, Po, 2008-01-28 16:44 | Ninja už: 6201 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

!! Mám takovou otázku. Líbila by se vám tam nová postava, nebo mám zůstat pěkně u těch starých?