manga_preview
Boruto TBV 13

Návrat - Part 5

S tímhle se šlo jen těžko hádat, takže když ti dva neznámí ninjové dorazili, čekala na ně perfektní obranná formace. Kiba je sjel pohledem. „Nevypadají nic moc.“ Měl pravdu. Přestože byli starší než oni, nevypadali na žádné experty v ninja technikách. „Kibo, vemte si s Amamaru na starosti toho vlevo. Já a ona si vezmeme toho druhého,“ rozhodl Naruto. Vzápětí mu někdo dupl na nohu.

„Když už o mě musíš mluvit, tak se pro tvojí informaci jmenuju Kasumi.“ Kiba se musel usmát. Ti dva spolu buď budou úžasně vycházet, nebo se zabijou. Aby získal čas pro Naruta, který skákal po jedné noze jak šílenec, začal se ptát na věci, které se jim později mohli hodit.

„Proč jste nás sledovali? Co od nás chcete?“ Ninjové odtrhli zrak od Naruta, zřejmě ještě nikdy neviděli tak bláznivého shinobi. „Důvod? Mrtvým je k ničemu.“ Kasumi se naštvala. „Vypadáme snad jako mrtvoly? Koukej to vyklopit!“ „A co když žádný důvod nemáme? Co když se chceme prostě jen zbavit několika dalších otravných ninjů?“ začal mluvit jeden z nich a pomalu přešel o několik metrů doleva.

„Řekněme, že nás už unavilo nechat si od někoho rozkazovat. Svoboda je mnohem lepší. Měli byste to taky zkusit.“ Naruto se postavil a nakrčil obočí. „Zradit vesnici? To můžou udělat jen ubožáci jako vy!“ „A víte, co děláme takovým jako jste vy?“ přidal se Kiba. „Nakopeme jim zadek,“ vykřikla Kasumi a rozeběhla se proti jednomu z nich. Naruto a Kiba ji následovali.

Kasumi se ukázala jako poměrně dobrá. Sice neměla žádné speciální jutsu, ale úroveň jejího taijutsu to vyvažovala. Její kopy pravděpodobně normálním lidem způsobovaly dlouhodobé bolesti hlavy. Kiba se s tím svým ninjou nijak nepáral. Jeden zásah Tsugou a ninja se vydal na malý výlet do světa snů.

Naruto vyvolal několik Kage Bushin a přidal se ke Kasumi, která do ninji bušila, jak do pytle brambor. Naruto se docela bavil. Bylo to dokonce jednodušší, než když se ho jednou pokoušel přeprat Konohamaru. Díky tomu si Naruto přestal dávat pozor. Toho ninja využil a odhodil Naruta ukázkovým kopem. Kasumi od něj nemohla odtrhnout oči. To byla chyba.

Ninja ji popadl za ruku a surově srazil na zem. I Kiba, který stál stranou, zaslechl křupnutí kosti. Kasumi teď bezmocně ležela na zemi a sledovala, jak si na ní ninja s úsměvem vytahuje kunai. Bez meškání ho namířil do jejího srdce a rozmáchl ruku. Sakra, pomyslel si Kiba a rozběhl se jejím směrem, to nemůžu stihnout.

Kasumi byla v šoku. Bolest, která jí zaplavovala ze zlomené nohy, jí úplně otupovala smysly. I kdyby mohla, pravděpodobně by se stejně nedokázala pohnout. Teď jen sledovala špičku kunaie, která měla skončit v její hrudi. Teď tu umřu, pomyslela si na okamžik a zavřela oči. Zaslechla už jen výkřik: „Rasengan!“

Kasumi pocítila jak ji na kůži dopadli kapky krve. Ale nebyla to její krev. „Dobrá práce Naruto,“ zaslechla hlas toho psího kluka. „Už jsem si chvíli myslel, že jí půjdem na funus.“ To Kasumi donutilo pomalu otevřít oči.

Naruto, nebo jak se ten kluk jmenoval, stál i se svými Kage Bushiny za ninjou, který se jí chystal zabít a držel ruku přesně v místě, kde zela v jeho těle obrovská díra. Kasumi vytřeštila oči. „Páni,“ vydechla ohromeně.

„Sakra,“ nadával Naruto. „Jsi v pořádku?“ Kasumi kývla, ale v zápětí na ní padla děsná depka a tak si objala ruce, jako by se chtěla před něčím chránit. Kluci ji nechápavě pozorovali a Kiba jemně naznačil, že jsou holky fakt dost divný.

„Tak fajn. Co se děje?“ zeptal se Kiba. „Jak? Jak můžu pomstít svou rodinu, když nedokážu porazit takovýhle šašky!“ vzlykala. „Ale vždyť jsme vyhrály, ne?“ podivil se Naruto. „Vy jste vyhráli. Já jsem se málem nechala zabít!“ nedala se přesvědčit.

Naruto protočil panenky. Jestli něco nesnášel, tak to byla sebelítost. Možná proto, že se v ní jako dítě topil každý den. „Nech toho. Bylas fakt dobrá. Dokonce bych řekl, že máš lepší taijutsu než já. Potřebuješ jen trochu tréninku. A jestli vážně tolik stojíš o tu tvojí pomstu, tak ti sní pomůžu.“

Kasumi nevěřícně zvedla hlavu. „Proč bys mi pomáhal?Vždyť se tě to vůbec netýká!“ „Možná proto, že se nedovedu dívat na to, jak se lidé kvůli pomstě ničí. Už jsem takhle ztratil jednoho přítele. A to je víc než dost.“ Otočil se k ní a na tváři se mu roztáhl široký úsměv. „Navíc, jednoho dne se stanu Hokage a každý správný Hokage byl měl lidem pomáhat ať už jsou odkudkoliv, ne? Jednou všichni budou znát Naruta Uzumakiho jako toho nejlepšího Hokage Listové vesnice!“

Při vyslovení Narutova jména Kasumi zbledla. Kiba si toho všiml a rozesmál se. „Héj! Co je na to vtipnýho?“ rozčílil se Naruto. „Myslím, že tě tvoje pověst předchází Naruto. A hádám, že o tobě nic hezkýho neslyšela.“ „Cože?“ Naruto se otočil zpět ke Kasumi a čekal vysvětlení.

Ta se sice pořád třásla, ale v jejích očích se dalo zahlédnout něco nového. Naději. „Ty, Naruto... když jsi říkal svoje jméno.. vážně jsi řekl Uzumaki?“ „Říkal. Co je na tom? Máš snad něco proti mému jménu,“ zeptal se podezřele. „Ne vůbec,“ zasmála se Kasumi. Její smích zněl tak nějak jinak.

„Hádám, že teď jsme asi něco jako přátelé, co?“ zeptala se tónem, jako by tomu ani sama nemohla uvěřit. „Si piš a mimochodem, já jsem Kiba Inuzuka, nejlepší ninja tady kolem (s čímž asi nesouhlasil Naruto, protože Kasumi zaslechla něco, jako: To určitě.), a tohle je Akamaru,“ ozval se Kiba a Akamaru také nezůstal pozadu.

Kasumi se usmála. „No a aby to bylo úplné, tak já jsem Kasumi Uzumaki. Ráda vás poznávám.“ Narutovi a Kibovi klesla ústa. „Jakže jsi říkala, že se to jmenuješ?“ vykoktal ze sebe Naruto. „Kasumi Uzumaki. Máš snad něco proti mému příjmení?“ zeptala se s ironickým úsměvem na tváři.

Při pohledu na jejich vytřeštěné oči se dívka začala smát. To brzo nakazilo i překvapené kluky. „Vy musíte být příbuzní!“ smál se Kiba. „Jste naprosto stejní!“ Naruto byl pořád překvapený. „Páni! Nikdy jsem netušil, že někde mám rodinu. Možná vzdálenou ale přece! Wow! To je super!“

Kasumi se nedokázala přestat smát. „To tvoje nadšení je nakažlivý,“ poznamenala a vzápětí sykla bolestí, která jí opět vystřelila do těla. „Je to zlomený, že jo?“ zeptal se celkem zbytečně Kiba. Kasumi kývla. „Vezmeme jí za Sakurou. Ta jí vyléčí,“ rozhodl Naruto a s Kibovou pomocí si jí vysadil na záda. „Běda jak se mnou budeš moc házet!“ pohrozila mu Kasumi, ale vzhledem k tomu, že jí Naruto věnoval velmi významný úsměv, začala mít pochyby, jestli tuhle cestu přežije.

To be continued

JSem moc ráda, že se vám to tak líbí... popravdě, když jsem s tímhle začínala nečekala jsem takový úspěch... Smiling Pokráčko jsem dám hned jak ho dopíšu (A to fakt nevím kdy bude.. možná zítra možná za sto let Laughing out loud )

4.96774
Průměr: 5 (31 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele PCoky
Vložil PCoky, Po, 2012-09-24 10:01 | Ninja už: 4445 dní, Příspěvků: 168 | Autor je: Prostý občan

je to moc pěkný. jen pořád nechápu, když je to holka, proč jí neveme do náruče, proč si jí dá na záda, jako nějakej pytel brambor. je chlap, tak by ji měl bez problému unýst.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-06-19 16:08 | Ninja už: 5683 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

je to čím dál víc a víc lepši a lepší

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Út, 2008-01-29 12:57 | Ninja už: 6103 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

je to moc moc pěkný...strašně moc hezký...hltala jsem každé slovo a strašně moc se těším na pokračování

Obrázek uživatele Ayashiki
Vložil Ayashiki, Po, 2008-01-28 20:25 | Ninja už: 6191 dní, Příspěvků: 485 | Autor je: Prostý občan

No, to čo minule...Naozaj by som si asi mala rozšíriť slovnú zásobu, pri tom množstve skvelých poviedok mi dochádzajú pochvaly...

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Po, 2008-01-28 17:11 | Ninja už: 6177 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Ja si myslel ze to bude nejaka Uzumakic holka Laughing out loud Oranzova a styl vystupovani no nakonec to bude jeho sestra a Kushina bude jejich matka Laughing out loud a ted rychle a kvalitne dopis dalsi dil a zverejni ho tady at mam co cist. Eye-wink

Obrázek uživatele Vân
Vložil Vân, Út, 2008-01-29 15:39 | Ninja už: 6178 dní, Příspěvků: 484 | Autor je: Prostý občan

Mno já bych to tipla na sestřenku než na Narutovu ségru, ale uvidíme, autorka umí překvapit...

Obrázek uživatele Vân
Vložil Vân, Po, 2008-01-28 16:25 | Ninja už: 6178 dní, Příspěvků: 484 | Autor je: Prostý občan

Nemám co vytknout, prostě supa práce Eye-wink

Obrázek uživatele Lea
Vložil Lea, Po, 2008-01-28 16:23 | Ninja už: 6088 dní, Příspěvků: 40 | Autor je: Prostý občan

Ježiš, to je hrozne zlaté!! sa tešim na pokračko, čo je Kasumi zač, bude sranda keď ju Kushina uvidí, nemám pravdu? Sticking out tongue