manga_preview
Boruto TBV 07

Konan a 7 Akatsuki

Konan a 7 Akatsuki

-

Kdesi ve velkém temném lese u velkých temných skal byla chaloupka.A v té chaloupce žilo bylo 7 chlapíků.Říkali si Akatsuki.Ve své chaloupce poctivě uklízeli,vařili si a prali a ráno když slunce vysvitlo,sebrali se a šli do práce (sbírat démony a zabíjet přebytečné lidi…).
Jednou,když se posadili ke stolu a jeden z nich,chlapík s hnědozrzavými vlasy a mnoho piercingy začal nosit na stůl jídlo (měli krocana),zeptal se ho další: „Ty Paine neměli by jsme si pořídit hospodyňku??Přece jenom když se vracíme z práce,jsme unavení a uklízet se nám už nechce.“
Pain položil smutně krocana na stůl,usedl a nasadil zamyšlený výraz.“Asi máte pravdu.Ani to vaření mě tak netěší,když přijdu unavený a podrážděný z toho,jak kolem mě stříkala krev a létaly vzduchem končetiny.Tak mládenci.Najdeme si hospodyni!Tak!“
Všichni začali jásat.Někdo zatroubil na trumpetku,jiný začal rozhazovat barevné konfety. Vzali ze spíže tu nejlepší whisky…a ožrali se jak dobytci.

Před 20.lety kdesi v nějaké vesnici
„To je krásné miminko.A jak je ti podobné.“,usmívala se nějaká žena a přivinula k sobě modrovlasé miminko.
„Hmmm..nemyslím si.“,zabručel sklesle muž s černými vlasy,který byl přesný opak jeho dítěte.Pak se zamyslel.Ne.Jeho soused má přece modré vlasy a oči.
„Hele ty jsi mě podvedla!Moc dobře vím,že soused má modré vlasy.Za to mi zaplatíš týýý…!!“,muž vytáhl kunai a zabodl ho své ženě do břicha.
„Nééééé prosím nezabíjej mě“,stihla zaječet,mno bohužel už měla 21bodných ran a tak jen vyvalila oči a bezvládně se sesunula na postel.
Děcko začalo brečet.
„Ale ale maličká…tvůj tatínek je mstitel,půjde ještě zabít souseda a pak se vrátí.“,s těmito slovy položil muž děcko do kolébky a odešel.Za chvíli bylo z vedlejšího domku slyšet křik. Pak najednou ustal a domů se přiřítil muž.Vzal ranec a začal do něj házet věci.Pak si obvázal kolem krku deku a do ní zabalil dítě.A už uháněli děštivou nocí do neznáma.
„Tatínek je šikovný malá,dneska se z něj stal Barbar Konan.Ano!Budeš se jmenovat Konan.A jelikož hustě pršelo,tak ji nemusel dát ani pokřtít.

Už jen před 10 lety kdesi v nějaké vesnici
„Konan pojď sem,chci ti někoho představit.“
„Ano tatííí už jdu,jenom poskládám poslední růžičku.“
Modrovlasé děvčátko seběhlo po schodech dolů do chodby.Mělo velké modré oči a ve vlasech papírovou růži.Uvidělo tatínka s nějakou dámou.Byla to blondýna a měla velice velké…ehm velice velký výstřih.Měla přísné hnědé oči.Vražedně si přeměřila Konan a pak se k ní přiblížila,neobratně ji pohladila po vlasech a pozdravila ji.“Ahoj Konan,tvůj tatínek mi o tobě dost vyprávěl.Víš my s tatínkem se máme rádi a proto tu od teď budu s vámi bydlet.“Pokusila se o úsměv a pak dodala..“Jmenuji se Tsunade a ty??“
„Já jsem Konan“,řekla a schovala se za otce.Ten se jenom zasmál.“Asi se stydí“
Tsunade se znova sklonila a řekla:“Mě se bát nemusíš,jsem obyčejná žena.“
Ve skutečnosti to tak nebylo.Tsunade byla zlá až to bolelo.Myslela si,že je ze všech nejkrásnější.Měla mluvící prase,které jí každé ráno,odpoledne a večer muselo ujistit,že je na světě stále nejkrásnější.A Tsunade se smála jak hysterka,protože to neměla v hlavě v pořádku.
Po týdnu byla svatba.Tsunade měla krásné bílé šaty a Konan byla nádherná malá družička.
A po svatbě se všechno obrátilo.Tsunade už nebyla hodná paní,ale zlá nepřejícná babizna.
Konan musela vařit,uklízet,prát,žehlit a obsluhovat všechny v domě.Takový život si nepředstavovala a,ale kvůli tatínkovi trpěla Tsunadin terorismus dál.A tak to trpěla dál a dál.

Současnost,v nějaké vesnici
„Konáááán.Snídani!Konááán,šaty!...Tak kde jsi ty nemehlo!“ječela nějaká nána přes celý dům.
„Už jdu Tsunade.“řekla modrovlasá dívka s růží ve vlasech a klopýtala po schodech nahoru.
„No konečně“,řekla Tsunade vzala šaty a vykopla Konan ze dveří.
Zamkla se,navlékla si šaty a otevřela příšerně zapáchající klec.Vylezlo z ní velké,tlusté prase.
Tsunade začala máchat rukama ve vzduchu a odříkávala:“Ó Velké prase,tak jsem tu zase!Pověz kdo je v zemi zdejší,nejvíc –cool a nejkrásnější??“
Prase si ji přeměřilo a odpovědělo:"I když prsa máš velké jak moje hlava.Konan je ta nejkrásnější postava." Tsunade se rozčílila,prase zabila a šla ho odnést do kuchyně na zabíjačku.Potom vzala seznam nájemných vrahů.
„Hmmm toho ne…toho neznám…ten je lemra..“mumlala si pro sebe. „TOHO!!“,vykřikla.
Druhý den šla Konan do lesa sbírat bylinky.Otec šel na misi.Tsunade očekávala návštěvu.Někdo zaklepal na dveře.“Vstupte!“,zaječela.
Vstoupil muž s dlouhými černými vlasy přes mrtvolně bílý obličej a fialově orámovanýma žlutozelenýma očima.Měl jazyk vypláznutý až do pasu.Tsunade se trošku otřásla hnusem.
„Ty jsi Orochimaru?“,zeptala se.
„Přesně tak.Co potřebuješ??“
„Někoho zlikvidovat v tamtom lese.“,řekla Tsunade a ukázala na les za domem.
„Bude vás to stát patery šaty.Nejlépe růžové.A k tomu ještě náušnice!“,řekl a mlsně se olízl.
„Dobrá dobrá,ale až potom co mi donesete srdce.“
„Dávám vám slovo.Jak se jmenuje??“
„Konan.“
„Konan …hmmm hezké jméno.“,znovu se mlsně olízl a skočil z okna(velcí „cool“hoši chodí vždycky oknem)směr les.

Konan zatím bloudila po lese.To jsem blázen já se asi ztratila,říkala si v duchu.Najednou uslyšela zvuk podobný funění.Otočila se a uviděla chlapa podobného příšeře.Začala ječet a muž s ní.
„Co ječíte…vy mě chcete zabít!“,utrhla se na něj po chvíli.
„Božínku já myslel,že Konan je jméno pro chlapce a ty jsi holka.“,zhnuseně si odplivl.
„Ne,jsem holka.Nějaký problém??“
„Mno Tsunade řikala,že tě mám zabít a já si myslel ,že tu potkám nějakého hošana a než ho zabiju tak si s ním ještě uži…ehm.Mám jí donést tvoje srdce.Já ale holky nebiju,takže utíkej dokud můžeš nebo si to ještě rozmyslím.“
Po těchto slovech se Konan rozběhla do hlubokého lesa.Orochimaru pak narazil na nějakého slintajícího,úchylného dědka,který špehoval 2 holky,tak ho ojel,vykuchal,znovu ojel,vzal srdce,znovu ojel,uřízl hlavu a končetiny a zbytek ještě jedou ojel.Pak odešel za Tsunade, která mu spokojena dala jeho náušnice a šaty.
Konan chvíli bloudila a už si myslela,že nikoho nenajde a sežere ji hladová zvěř.V dálce najednou spatřila světýlko.Začala radostně poskakovat,no zakopla o větev a cápla po zadku do bahna."Kuáááá",zaječela a rychle vstala a utíkala ke světlu.

Mezitím přišli domů Akatsuki.Dneska se jim nedařilo tož byli napruzení jak nadržený pes,kterého nechcou pustit k feně.Jeden z nich,jmenoval se Kakuzu si sedl ke stolu a zařval:"Painééé večeři!"
Pain byl bohužel velice převelice unaven a tak padl do své postýlky a zakryl se svou růžovou peřinou(všeci Akatsuki měli růžové peřiny) tak,aby ho nikdo neviděl a dělal,že spí.Kakuzu si proto ani nesundal plášť a šel také do postele,aby mohl sexuálně obtěžovat vedle spícího Hidana.Ten hodil velký ignor,tak potom usnul.Jeden blondýn,jmenoval se Deidara, si zapnul pod peřinou lampičku a dělal ze své hlíny srdíčka,aby jimi mohl vyzdobit jejich malou,skromě vybavenou chaloupku.Vedle něj spal další,Tobi.Ten příšerně chrápal a to všechny štvalo,tak ho odnesli do kuchyně(měli jen kuchyň a ložnici).V kuchyni už zbývali jenom rybinou zapáchající Kisame,kterého v ložnici nechtěli bo páchl jak leklá ryba a Itachi,který si v malém zrcátku trénoval cool a sexy pohledy,které pak chtěl uplatnit na Paina.Brzo však byli unavení a tak tam nechali Tobiho a odešli do ložnice..Kisame přes velké protesty těch,kteří nedělali,že spí.
Brzo se na to vykvajzli bo byli unavení.
Najednou je vytrhl ze snů Tobi,který skákal po ložnici a ječel:"Je tu zloděéééj je tu zloděéééj!!!!!!!!"
Všeci byli pos*aní až na půdu tak si vlezli do jedné postele(Itachiho) a třásli se strachy.Najednou se začaly otevírat dveře.Bylo ticho jak v hrobě.
Do místnosti vešla postava,která byla hnědá od hlavy až k patě."Duch", pronesl ustrašeným hlasem Itachi a snažil se vlézt Painovi pod pyžamo.
Postava najednou promluvila lidským hlasem:"Dobrý podvečer(bylo asi 3ráno) jemnuji se Konan a ráda bych u vás přespala,jelikož mě macecha chtěla zabít."
"Nevěřte jí ani slovo,ta příšera nás chce sežrat!",zaječel Deidara.
"Né vážně,já jsem sbírala v lese bylinky a nějaký 4procentní hadislizoun mě chtěl zabít a pak jsem spadla do bahna.",řekla.
"Aháá,ale jenom když se umyješ.My tu nemáme rádi nepořádek",pronesl důležitě Pain a snažil se dostat Itachiho od sebe.
Konan si povzdechla a šla ven,kde byl potůček a trochem se v něm vyčváchala.Potom si ustlala na zemi v kuchyni a usla.Všichni přišli a začali se radit.
"Viděl jsem ji na seznamu smrtelně nebezpečných osob.Pánové to není dobré.",pronesl Kakuzu.
"Co když se zítra probudíme přivázaní k posteli a ona nás znásilní?!",zeptal se Hidan.
"Zkusí si.Jakmile šáhne na Paina tak se neznám!!!",vřískl Itachi a něžně se podíval na Paina.Ten zamyšlen se kousal do svých piercingů pod rtem. Pak udělal gesto,které znamenalo,že přišel na velesvětový objev.
"Já už vím...bude nám dělat hospodyni!!!",zaječel až všichni poskočili a Hidan ulekaně vytáhl svou milovanou kosu.
Pak si všichni začali mrmlat pod nosem...to není špatný nápad.Itachi chytil Paina za zadek a něžně mu dechl do ucha.."Paine ty jsi ták chytrý,ale radši s tebou budu spát v posteli,kdyby tě opravdu chtěla znásilnit(Pain spal totiž jako jediný sám v posteli).Pain ho odmítl a tak Itachi jako správný "EMO" šel s žiletkou brečet do kouta.

Ráno
Všichni se probudili.Před nima stála modrovlasá dívka a bouchala pokličkama o sebe což vydávalo ohlušující rámus."Vstááávat!!",ječela a kopala jim do postelí.
"Co je??!",ječel Tobi a stíral si z pyžama Deidarovy sliny.
"Chcii vědět jak jste se rozhodli!"
Pain si odkašlal a řekl důležitě:"Budeš nám odteď dělat hospodyni.Celý den nejsme doma a nechce se nám uklízet a vařit.Za to tě tu necháme,ale pod podmínkama,že budeš spát v kuchyni a neudeš nás chtít znásilnit!"
"Ani Paina!",zaječel Itachi.
Konan se usmála."No problem...skočím nachytat ryby a uděláme si príma pstruhy na smetaně.
"Pane bože nééé...ty vražedkyně...já nejsem kanibal!!",vřískal Kisame.
"Dobře.Tobě udělám krupičnou kaši.",řekla Konan.
"Ale Hami modrý medvídek.",fňukl Kisame.
Konan ho pohladila,vzápětí už utíkala k potoku s výmluvou,že později už tam ty ryby nebudou,ale utíkala tam proto,že jí ruce páchly po rybách.
Akatsuki se oblékli,popřáli hezký den a šli dělat svou každodenní činnost.

Kdesi v nějaké vesnici
Tsunade seděla na židli,pod ní její manžel,ehm bývalý manžel bo byl prošpikovaný noži,kunai a shurikeny.Vedle se krčil Orochimaru a v očích měl slzy a panický strach.Tsunade zase jedno za chvíli dvojnásobnou vraždu.
"Ty zrádče,ty perverzáku,ty komunisto....tak ty jsi ji nezabil!!!Vrať šaty!", vřískala.
"Nééé usekni mi nohu,ale šaty néé.".plakal chudáček Orochimaru.
"Kde je!",ptala se Tsunade vražedně.
"Já...já nevím...utekla.",koktal Orochimaru.
"Hmmm v lese je jediná chalupa a v té bydlí 7 chlapů.Myslím,že půjdu na zdravotní procházku.",řekla oblékla se za starou stařenu,usekla hadibuzovi hlavu a odešla.

V chaloupce Akatsuki
Konan si zpívala a snažila se odlepit zbytky ryb z pánve.Nějak se jí nedařilo,tak nakonec zavolala do jedné nejmenované firmy,ať jí dovezou nějaké ryby a kotel zmrzliny.
Ještě kašičku pro Rybí ksicht,mrmlala si a šla se podívat jestli nějakou mají,ale neměli tak si sedla a vzala žiletku a po vzoru Itachiho si hrála na Emo.Toho využila Tsunade,která ji špehovala a přivolala si košík s otrávenými Hami modrý medvídek kašičkami.
"Dobrý den slečinko,prodávám Hami krupičné kaše vhodné pro děti od 3měsíců do 5let."
"Ha!Beru jich 20.",řekla šťastně Konan a odhodila žiletku.Ta bohužel letěla směr Tsunade a zaryla se jí do krku a tak Tsunade vykrvácela a hňápla na zem a ještě si při tom zlomila vaz.Konan vzala všechny kaše a jednu udělala.Tsunade si jaksi nevšímala.Potom ochutnala udělanou kaši.Jak si lízla dostala křeč a zhroutila se s vykulenýma bulvama na podlahu.Pak přijeli ti s rybama a když viděli,že nikdo neotvírá,okradli a unesli mrtvou Tsunade a odjeli pryč.Kdo ví co s ní pak dělali,nekrofilové jedni!

Pak se vrátili Akatsuki
Bylo jim divné,že Konan neotevírá,tak vyrazili dveře Tobiho hlavou.
Konan uviděli rozpláclou na zemi.Pain začal brečet,bylo mu líto,že zase bude muset vařit.Itachi byl rád a natěšeně si mnul dlaně.Bál se,že má Konan zálusk na Paina.Kisame radostně zavřeštěl a vrhl se ke kaši,ale Deidara mu v tom zabránil."Mám takové tušení,že ta kaše je otrávená.",pronesl tajemně.
"Proč myslíš?",ptal se Hidan a snažil se odstrčit Kakuza,který byl asi ze smrti Konan tak smutný,že se na Hidana věšel s falešným brekem a dotýkal se ho na ehm...intimních partiích.
"Je to jasné,podívej",řekl Deidara.
Všichni se podívali na Konan.Ze zapěněné držky jí trčely kousky kaše.Kisame zhnuseně odhodil kaši,která po dopadu na podlaze vyleptala velkou díru.
"Co s ní teď??",zeptal se Itachi na to,na co se v duchu ptali všichni.
"Co ..necháme ji tu a dojdem pro pomoc...nechci si uklízet sám.",řekl Pain.
A tak se vydali do vesnice.Doma zůstali jen Hidan a Kakuzu,který se naučil od Itachiho jeho cool a sexy pohledy a chtěl je vyzkoušet.
Ani nedošli do vesnice a už někoho měli.Byl to blbeček,co vypadal jak stromeček a měl dvoubarevné tělo.
"Ten je divný,ten nám určitě poradí",řekl Deidara a už ho nesli,hysterie nehysterie do chaloupky.
Nakonec všichni seděli kolem stolu a nevěděli.Ten Stromeček radil,že joint by jim spravil náladu,ale byl přehlasován,aby ji zkusil oživit. Tak si k ní přisedl.Bohužel byl strašně nahulený a tak mu z huby smrděla tráva,že Konan to oživilo.Otevřela oči a dostala hysterický záchvat kašle.
Všichni byli šťastní.Vytáhli všechen chlast ze spíže.Donesli kupu žrádla,zapálili svíčky,zapli hifinu na plné kule,dali si jointa a pak se smáli a smáli.A zase někdo hrál na trumpetku a padaly konfety.
Od té doby byli všichni spolu.K Akatsuki přibyli dva členové Konan a stromeček Zetsu..Konan vařila a uklízela.Ostatní chodili do práce,potom přišli,nažrali se a dali si po jointíkovi a pak šli hajat.
Itachimu se splnil sen a spal s Painem v jedné posteli.Hidan se tay obměkčil a někdy si s Kakuzem vyměňovali pohledy ala Itachi. Deidara s Tobim spolu vyráběli pod peřinou srdíčka(snad jen srdíčka,prasáci jedni) a Konan a Zetsu spali spolu....Za záhadných okolností pak po 9 měsících porodila Konan masožravé modrovlasé kytky. Kisame chudák spal sám v kuchyni,protože páchl,ale byl šťastný,protože mu Konan vařila Hami kašičky modrý medvídek.

Všichni žili šťastně až do smrti.

A to je milí přátelé konec pohádky!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sticking out tongue

4.742425
Průměr: 4.7 (66 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Rosme
Vložil Rosme, So, 2020-03-21 15:23 | Ninja už: 1552 dní, Příspěvků: 134 | Autor je: Předseda třídy

Mise O:
Hej, tak tohle byla jedna velká show! Člověk si rychle domyslí, že se tu jistým způsobem pracuje s adaptací na věrně známou dětskou pohádku, ale přesto se striktně nedrží schématu, že by se zbytečně natahovala o další dva pokusy Tsunade, aby odpravila Konan. Prostě se s tím tahle FF nemaže!
Největší kouzlo je také v tom, jak si každý, kdo zná Naruta, může po přečtení jména kterékoliv postavy na scéně hned dosadit tu správnou karikaturu, která ho pobaví.
Skvělý nápad vidět v Akatsuki trpaslíky. A Pein je boží v pozici nucené hospodyně. Vsunutí Tsunade jako macechy, to nádherně zapadlo, když si představím nám známe chování Tsunade se saké. A Orochimaru? Orochimaru ^.^ Když si ho spojím i s jeho vývojem v Borutovi, tak odměna v podobě ženských šatů je pro něj tak akorát a není jiné postavy, která by se k tomu hodila více. Laughing out loud
Jen, mám trochu strach o masožravé modré kytky, zda pak později některé ze členů Akatsuki kvůli masu nesežraly. ^-^

Po několika letech tichého navštěvování Konohy jsem do ní nakonec doopravdy vstoupila. Tak mě tu máte!

Obrázek uživatele VlkCZ
Vložil VlkCZ, St, 2012-10-03 20:02 | Ninja už: 4340 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

ten konec to zabil a vnuknul mi nápad XD

Obrázek uživatele Shianna
Vložil Shianna, St, 2011-04-06 14:32 | Ninja už: 4744 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Prostý občan

"Hmmm v lese je jediná chalupa a v té bydlí 7 chlapů.Myslím,že půjdu na zdravotní procházku.",řekla oblékla se za starou stařenu,usekla hadibuzovi hlavu a odešla. XD to bolo božske

Scio me nihil scire - Viem, že nič neviem. (Sokrates)

Ad impossibilia nemo tenetur - Nikto nemože byť nútený k nemožnému.

Obrázek uživatele Tsuki-Sunata
Vložil Tsuki-Sunata, Út, 2010-11-23 17:33 | Ninja už: 4876 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

Úžastné Laughing out loud Nejvíc mě dostal Orochimaru Laughing out loud
Prej Orochimaru pak narazil na nějakého slintajícího,úchylného dědka,který špehoval 2 holky,tak ho ojel,vykuchal,znovu ojel,vzal srdce,znovu ojel,uřízl hlavu a končetiny a zbytek ještě jedou ojel.
Prostě GOOD Laughing out loud

Obrázek uživatele Mistletin Suisei Shirayuki
Vložil Mistletin Suise..., So, 2010-07-17 11:51 | Ninja už: 5034 dní, Příspěvků: 75 | Autor je: Pěstitel rýže

naprostej souhlas!!!!

SuiseiShirayuki's anime, manga, reviews, recommendations, blogs and lists at Anime-PlanetAnime-Planet.com - anime | manga | reviews

Obrázek uživatele ICQ-Sensei
Vložil ICQ-Sensei, Po, 2010-03-15 20:43 | Ninja už: 5541 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

tak masozrave modre kyticky jooooo???
uz vidim to pokracovani: Konan a 7 Akatsuki po 10 letech a 12ti detech(tedy masozravych blue-kytek)

TestIQ.sk - Iq test zadarmo



Obrázek uživatele Shelly Stinson Rodriguez Cooper
Vložil Shelly Stinson ..., So, 2010-02-06 21:51 | Ninja už: 5359 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Oh meine Jashin, to je na mě moc, prej :"Painééé večeři!" Lol, úplně to vidím před očima Laughing out loud
Btw : nechci kritizovat, od toho máme Editory, ale píše se Pein, né Pain (písnička Pain je fakt drsná, bestttt)

Nová Shelly přichází, asi tak...nestačím se divit, jak jiná jsem tehdy byla, a za pár let jistě budu valit oči stejně. Takže jestli někde uvidíte můj starý komentář, nelekejte se, okay? ^^
Podpis nijak řešit nebudu, stejně by ho nikdo nečetl :'D
+ Smazala jsem většinu povídek a začínám od začátku, ačkoliv na konoze už nestraším tak často.

Obrázek uživatele Konan Nana Greene
Vložil Konan Nana Greene, Pá, 2010-02-05 21:52 | Ninja už: 5619 dní, Příspěvků: 187 | Autor je: Prostý občan

Bezchybné, nemohla som sa prestať smiať, supiš prepracované do rozprávky Laughing out loud
Toto keby sa čítavalo deťom pred spaním, boli by hned múdrejšie Sticking out tongue

Obrázek uživatele Pako June-hime Maffianno Al Capone
Vložil Pako June-hime ..., Út, 2009-10-27 19:52 | Ninja už: 5288 dní, Příspěvků: 363 | Autor je: Prostý občan

Naprosto boží ,chcípám od začátku dokonce xD ...jak prej "Orochimaru pak narazil na nějakého slintajícího,úchylného dědka,který špehoval 2 holky,tak ho ojel,vykuchal,znovu ojel,vzal srdce,znovu ojel,uřízl hlavu a končetiny a zbytek ještě jedou ojel.Pak odešel za Tsunade, která mu spokojena dala jeho náušnice a šaty." xDD

Už nejsem June, ale Pako June-hime Maffianno Al Capone!
Přezdívky nové generace ^~
Pozn - Velký Hetalia a yaoi maniak, pozor na mě!

Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, So, 2009-08-22 17:04 | Ninja už: 5375 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

Haluuuuuuuuuuuuuuuuuuz na entú Smiling Som sa rehlila ako pomätená... od začiatku, kde Akatsuki chodili do práce... vraj zabíjať prebytočných ľudí Smiling No koniec so mnou Laughing out loud A Oroksicht sa nezdá... Laughing out loud Vraj Tsunade ako zlá macocha, kebyže mi od začiatku nespôsobíš záchvaty smiechu, tak sa nahnevám Laughing out loud lebo Tsundu mám celkom rada Laughing out loud A že modrovlasé masožravé Laughing out loud Tá predstava Laughing out loudLaughing out loud Jhoooj, úplne super mega vtipná poviedka.. určo za 5 Smiling

Obrázek uživatele Sashenka
Vložil Sashenka, Út, 2009-07-28 22:56 | Ninja už: 5972 dní, Příspěvků: 616 | Autor je: Prostý občan

Ouuu díkyyy moc... Smiling ^_^

Obrázek uživatele Kikul
Vložil Kikul (bez ověření), Út, 2009-07-21 15:21 | Ninja už: 19810 dní, Příspěvků: 9579 | Autor je: Prostý občan

Podarené Laughing out loud Tie hlášky niektoré xD

Obrázek uživatele Tonkaci
Vložil Tonkaci, Pá, 2009-07-10 20:28 | Ninja už: 5416 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Prostý občan

Vážně povedený kdybych za sebou neměl zeď ještě bych se ze země nezvedl Smiling A ten konec mě fakt dojmul "Itachimu se splnil sen a spal s Painem v jedné posteli.Hidan se tay obměkčil a někdy si s Kakuzem vyměňovali pohledy ala Itachi. Deidara s Tobim spolu vyráběli pod peřinou srdíčka(snad jen srdíčka,prasáci jedni) a Konan a Zetsu spali spolu....Za záhadných okolností pak po 9 měsících porodila Konan masožravé modrovlasé kytky."

Obrázek uživatele Tva-smrt
Vložil Tva-smrt, Ne, 2009-05-31 07:58 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 215 | Autor je: Prostý občan

Skvělá "pohádka" Smiling

Obrázek uživatele Sashenka
Vložil Sashenka, Ne, 2009-05-17 22:00 | Ninja už: 5972 dní, Příspěvků: 616 | Autor je: Prostý občan

eeeh Smiling Díky moc,jsem ráda že se stále líbí...na to že jsem tu tak po půl roce Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele forever
Vložil forever, Ne, 2009-05-17 10:28 | Ninja už: 5571 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Prostý občan

souhlasim s ajci

Obrázek uživatele ICQ-Sensei
Vložil ICQ-Sensei, Po, 2010-03-15 20:37 | Ninja už: 5541 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

hele stacilo to rict jednou...

TestIQ.sk - Iq test zadarmo



Obrázek uživatele forever
Vložil forever, Ne, 2009-05-17 10:28 | Ninja už: 5571 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Prostý občan

souhlasim s ajci

Obrázek uživatele forever
Vložil forever, Ne, 2009-05-17 09:58 | Ninja už: 5571 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Prostý občan

jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

Obrázek uživatele Aoi_tatsu
Vložil Aoi_tatsu, So, 2009-05-09 10:20 | Ninja už: 5473 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

tak to je hodně.....drsný...*vyjeveně zírá*...no, divim se, že to prošlo...ale stojí to za to xD

Podpis byl původně zkrácen z důvodu nadměrné velikosti. Poté, co ses rozhodla nerespektovat rozhodnutí Editora, který ho jen ukryl do spoileru, a následně si celý podpis opět rozbalila, jsem byla nucena jej smazat, jelikož dělal na Konoze bordel.

Calime

Obrázek uživatele T-Nice
Vložil T-Nice, Po, 2009-01-05 15:56 | Ninja už: 5715 dní, Příspěvků: 17 | Autor je: Prostý občan

Ty brdo je to husty clanek musim o nem rict kamosum a kamoskam ze tridy at si ho taky prectou:D

Obrázek uživatele Sihashi
Vložil Sihashi, So, 2008-11-29 18:04 | Ninja už: 5661 dní, Příspěvků: 187 | Autor je: Prostý občan

Fakt dobré.. Laughing out loud som sa super zasmiala...ale na niektorých miestach by som to zjemnila Eye-wink

slnko, brčko a radosť!

Obrázek uživatele Suisei Hime
Vložil Suisei Hime, Út, 2008-11-18 19:38 | Ninja už: 5619 dní, Příspěvků: 86 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Homouš Itachi,to sem ještě fakt nikde nečetla ... ale dobrý bylo spojení Zetsu a Konan,to se mi fakt líbilo

Obrázek uživatele Mike
Vložil Mike, Čt, 2008-10-30 21:22 | Ninja už: 5629 dní, Příspěvků: 529 | Autor je: Prostý občan

LOOOOOL to je dobré, skoro som sa uchechtal na smrt

_____________________________________

Obrázek uživatele Zoey
Vložil Zoey, So, 2008-10-25 15:23 | Ninja už: 5849 dní, Příspěvků: 459 | Autor je: Prostý občan

bozeeeeee...OMG OMG OMG!!! to bolo perfektneeeee....LOOL ja nemozem Laughing out loud rozpávka o snehulienke sa mi nikdy moc nepáčila ale táto je perfektná!!



Naděje nemůže umřít, dokud ji jistota nezabije!!
KUI KUI KUI!!xD

Obrázek uživatele Gaara-Nexus
Vložil Gaara-Nexus, So, 2008-10-25 15:08 | Ninja už: 5638 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

LOOOOOOOOOOOL Drbne ma, drbne ma od smiechu skoro som sa udusila jak som sa rechtala XD XD XD XD
I'm rolling on the floor laughing, len tak dalej! Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele Vallia
Vložil Vallia, St, 2008-10-22 10:33 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Loool OMG!!!tak to je něco xDDDDDD

Obrázek uživatele Adrianne
Vložil Adrianne, Po, 2008-09-22 20:43 | Ninja už: 5673 dní, Příspěvků: 132 | Autor je: Prostý občan

fakt super ale vadi mi ze tam nebol sasori Sad...mno nic ale aj tak to bolo upe cool Smiling

Obrázek uživatele Zizala
Vložil Zizala, Pá, 2008-09-12 14:33 | Ninja už: 5679 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

omg loooool to je fakt mazeec:D

What Akatsuki Member Are You?What Akatsuki Member Are You?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele misho89-kyuubi
Vložil misho89-kyuubi (bez ověření), Út, 2008-07-15 10:45 | Ninja už: 19810 dní, Příspěvků: 9579 | Autor je: Prostý občan

To je coooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najlepší je konec jak Konan zo Zetsum porodila masožravé modrovlasé rastliny!!!!!!!!!!!!!!!! cooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!