manga_preview
Boruto TBV 11

Naruto: 3. Příliš mnoho otázek

Hmmm tak tu máte další díl…tentokrát se jmenuje Příliš mnoho otázek

„S Orochimarem??“,zeptal se užasle Naruto…“Proč?“
„Hraje si na pána světa..chce začít sbírat Bijuu,stejně jako já,aby ovládl svět,jenže já už těch Bijuu pár mám….takže se snaží,aby mi je nějak vzal…to se mu nesmí podařit…už jsme zkontaktovali Konohu a ostatní země,co nejsou spojenci Zvučné,aby se k nám přidali.“
„A..ale v tom případě když vyhrajete tak s nimi potom stejně budete bojovat!“,vykřikl Naruto.
„Ano,ale to neví“,pousmál se…„Tak co jak se rozhodneš??“
„Nemužu dostat nějaký čas?? Na rozmyšlenou??“
„Ne!“
„Hmmm…minutku…počkej …přemýšlím…“ Naruto se zamyslel…v tom případě budu možná bojovat se Sasukem.Ne.Sasuke bude chtít bojovat se svým bratrem.Chtělo by to vědět,kdo už se přidal.
„Koho už se vám podařilo přemluvit??“,zeptal se.
„Hmm…Mlžná,Písečná,Kamenná,Vodopádová,…tihle všichni se přidali k nám…bojí se.“
„A Listová?,“
„To se ještě neví.“
„A co pak…co se stane pokud vyhrajete??“
„Pak budu dál sbírat Bijuu a pak…ano pak zničím svět!“,řekl ten muž a uchechtl se.
Narutovi se v hlavě honilo tisíce myšlenek a otázek,ale nechtěl toho člověka rozčílit,jelikož jeho oči byly opravdu děsivé.
„Můžu vědět jak se jmenujete??“,zeptal se.
„Pain“,zněla odpověď.
„Pain??Jako bolest??No to je dobrý“,začal se smát.Vzápětí přeletěl celou místnost.
„Nedovoluj si moc…pánem jsem tu já!!!“,zahřměl Pain a pomalu odcházel z místnosti. Pak se otočil.“Jakáže byla tvá odpověď??“
Naruto se podíval do země.“Ano,budu s vámi bojovat“,řekl nakonec.

-

Kakashi ohromeně ustoupil.
„To je…“
Člověk na zemi byl stále v bezvědomí,ale Kakashi si nebyl jistý,jestli má někoho zavolat na pomoc.Stále nemohl odtrhnout oči od té jizvy.Je to skutečně on??Přežil snad tu tragédii při jejich misi??Ale jak by se dostal…skála mu zavalila polovinu těla…měl by jizvy po celém těle.Mohl ho někdo najít?Mohl ho někdo vyléčit nebo mu dát nové tělo???Je to vážně on,Uchiha Obito???Kakashi stál jako přimrazený a stále se snažil položit si otázku,na kterou by si odpověděl tak,aby to dávalo logicky smysl.Ne.Nešlo to.Musí.Musí někoho zavolat. Tsunade ještě bude vzhůru.Vezme jej sebou. „Proč?“…“Proč se znova musíme sejít“,mumlal si stále dokola. Škoda,že tu není Yondaime,pomyslel si,mohl vidět svého žáka,Obita, tvrdohlavého paličatého chlapce,který si tak rád vymýšlel.
Vzal tělo na ramena a skočil oknem do tmy(to víte velcí „cool“hoši chodí vždy oknem:D).
-
Tsunade rozrušeně vstala od stolu a s doširoka otevřenými ústy a vyvalenýma očima přistoupila k tělu,které bezvládně trůnilo na židli.
„Kakashi nedělejte si ze mě srandu.Obito je dávno mrtvý a víme to moc dobře oba dva.“
„Já to taky nechápu Tsunade-sama,ale ta jizva a to oko,neřík…“
„…Ano vidím,ale to se může stát každému,tak hned nevyvozujte důsledky.“,přerušila ho Tsunade.“
Kakashi uraženě odvrátil hlavu a nastala ta trapná chvíle ticha.
„Co vlastně chtěl?“,zeptala se,aby to nekonečné a nepříjemné ticho ukončila.
„Posílá ho Akatsuki.Mají Naruta.Dají nám jej výměnou za to,že s nimi budeme bjovat proti Orochimarovi.“
Tsunade sebou cukla.Už jednou měla tu čest bojovat v bitvě,kde její bývalý týmový kamarád stál proti ní.“Copak se stalo??“,zeptala se.
„Prý chce ovládnout svět a sbírat Bijuu.A Akatsuki to vadí.Řekl bych ale,že se na jejich stranu přidá víc vesnic.Orochimaru už není sám o sobě tak silný a má málo respektu.“,vysypal ze sebe Kakashi.
„V tom případě jdu s nimi.“
„Kakashi se zatvářil překvapeně.“Myslíte to vážně Tsunade-sama??Myslel jsem,že bude lepší si zatím zachovat neutrální tvář.Akatsuki vám za to nedají slib,že naši vesnici nechají na pokoji…a jsem si skoro jistý,že Naruta si vezmou znova,bohužel kvůli Kyuubimu.
„Později to prořešíme.Zatím tohoto člověka odneste do nemocnice a dejte tam Anbu,ať jej hlídají.Mám tu ještě dost práce,takže vám nemohu pomoci.“
„Ano.“,zněla odpověď.Kakashi už odcházel,ale nedalo mu to a musel se zeptat alespoň ještě na jednu otázku.“Ten člověk měl záchvat,jakoby ho něco pohlcovalo ,nebo spíš jako by do něj něco vlezlo.Myslíte,že je možné,že i jeden z největších shinobi v historii Konohy se vrátil spolu s Obitem??“
Tsunade to nemohla vydržet…všechno tak najednou…proč??Ptala se sama sebe.Proč Akatsuki??Proč Orochimaru??Jakto,že je Obito živý??A proč Kakashi mluvil o Uchiha Madarovi??“Běžte už Kakashi,chci být sama!“,okřikla ho lehce a znova se pohroužila do těch nepříjemných vtíravých myšlenek.

-

Kdesi v Zemi ukryté v písku….

„Akatsuki že bojuje s Orochimarem??“,ptala se někoho vysoká blondýnka.
„Ano bratr-teda Kazekage říkal,že mu navrhli,aby jsme se k nim přidali.Říkal,že nemá cenu to oddalovat…stejně si prý na nás dřív nebo později přijdou.“,řekl mladík se střapatými hnědými vlasy.
„Hele to neříkej,bránili bychom se jak nejlíp by to šlo.“
„No jo,ale povídá se,že vůdce Akatsuki je ťáplej a že sbírá Bijuu,aby naráz zničil celý svět.“
Bloncka se zasmála.“Kecy bratříčku,jsi moc naivní.“
„Temari poslouchej mě,je to vážně tak.“,hučel do ní furt její bratr.
„Nechte toho!“,okřikl je někdo,“sami víte,že proti Akatsuki a Orochimarovi by jsme se neubránili.S Akatsuki jdou i Mlžná a Kamenná a asi i Listová a další.Akatsuki má velmi silného vůdce,všichni se ho bojí a proto jdou s nimi do boje,My jsme se přidali,jelikož je jasné,že s těmi vesnicemi dohromady to vyhrajeme a Akatsuki nám dají alespoň ještě chvíli pokoj.“
Do místnosti vešel chlapec se zrzavými vlasy a černě lemovanýma zelenomodrýma očima.Měl chladný,tajemný pohled.Neusmíval se a proto vypadal velmi vážně.
Temari a ten mladík ztichli,jakoby měli k tomu člověku respekt,nebo se ho dokonce báli.
„A..ano samozřejmě..ale na jak dlouho??“,vykoktal ze sebe hnědovlasý mladík.
„Kankuro,já nejsem věštec,já jsem Kazekage.“,řekl chlapec.
„Ano Kazekage-sama.“
Chlapec se troch pousmál.“Kankuro…jsi můj bratr…oslovuj mě jménem a ne tím hloupým titulem.“
„Ano Gaaro“

4.90909
Průměr: 4.9 (11 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Jaroslaw
Vložil Jaroslaw, Čt, 2019-01-10 19:30 | Ninja už: 3224 dní, Příspěvků: 237 | Autor je: Editor fóra, Účastník Irukova doučování

Mise 3S: Pain! Ano, jako bolest, přesně tak, jak řekl Naruto Laughing out loud Konečně se dostáváme k jednomu ze Sanninů! Tsunade na scéně! Jump! Snad se ti dva stále bojí Gaary, že ztichli? Kankuro možná, když stále svému bratrovi říká BLBÝM titulem..

„Já pevně věřím, že nejlepším okamžikem každého člověka - jeho největším naplněním vším, co je mu drahé - je ten okamžik, kdy nechal konat své srdce dobrou věc a leží vyčerpán na bitevním poli - vítězně.“

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2008-03-30 13:05 | Ninja už: 6246 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

good