manga_preview
Boruto TBV 08

Naruto vs. Království zla Kapitola 5.

Ráno se Naruto probudil s obrovskou bolestí hlavy, snažil se vzpomenout co se včera večer stalo. Vzpomínal si na to co slyšel od Tsunade, pak šel domů, otevřel láhev saké, nalil si jednoho panáka, kopnul ho do sebe, podíval se na láhev, vzal ji a čtvrtku vypil na ex. Pak už si nic nepamatoval. šel do koupelny a dal si nejdříve ledovou sprchu, chvíly počkal a pustil na sebe horkou vodu.

Oblékl se a šel ven, procházel se a sledoval ty veselé obličeje vesničanů. Viděl děti jak dovádějí a vesele se u toho smějí. Vzpomínal na dobu kdy byl malí a bezstarostný. Pravda, měl hrozné dětství, ale pak získal přátele, stal se ninjou a získal alespoň trochu respektu od vesničanů. Hned se zdál život a svět takový veselejší, krásnější a teď. Teď by to mělo všechno zkončit?

" K čertu s tebou Raxore." řekl si sám pro sebe.

Vydal se do jednoho baru, měl tam jistotu, že mu nalijí i když není plnoletý, protože dceru majitele unesi jedni zločinci a chtěli ho vydírat. On ji zachránil, majtel se stal jeho přítelem. Chodil sem docela často, skoro jako do Ichiraku ramenu, ale nikdy si neobjednal alkohol.

Sedl si na k jednomu stolu. po chvíli k němu přišel majitel baru, který dělal zároveň číšníka.

" Ahoj Naruto, co si dáš?" zeptal se.

" Ahoj Ademaso, dones mi sem láhev saké." řekl a podíval se z okna.

" Starosti."

" Větší jsem ještě neměl." odpověděl Naruto.

Ademasa odešel a za chvíli se vrátil s láhví.

Naruto si vzal láhev a napil se rovnou z ní, Ademasa si o něho dělal starosti, přisedl si k němu a zeptal se. " Nechceš si o tom promluvit."

" Promiň, ale chtěl bych být sám." řekl a zase napil.

Po nějaké době do baru přišla banda nějakých grázlů, začali obtěžovat zákazníky. Naruto měl v sobě už dvě láhve, jeden přišel k němu a vytrhl mu láhev z ruky a napil se. Naruto na nic nečekal a dal mu jednu přes držku. Ostatní si toho všimli a zaměřili svou pozornost na něj.

" škyt.....Dneska mám....škyt.....vážně špatnej den......škyt.....tak se seberte a zmiste......škyt jinak se nebudu krotit....škyt " řekl Naruto.

Sakura a Hinata šly po ulici když najednou výlohou jednoho baru proletěl nějaký chlápek. Obě se tam vydaly a nechtěli věřit tomu co vyděly. Naruto zrovna poslal k zemi posledního z šesti chlápků. Pak došel k baru popadl jeden panák a hodil ho do sebe. Sakura a Hinata přišli k němu.

"Naruto?" zeptala se Sakura.

Nic, jen do sebe kopl dalšího panáka.

" Naruto-kun" zkusila to tentokrát Hinata.

Naruto se prudce otočil, chvíly se rozhlížel a pak se zeptal.

"No tak, kde je ten kůň?"

Teprve teď si všiml kdo ro za ním vlastně stojí. Chvilku koulel očima a pak....

" Jéééé co vy tady děláte...."

" Gai-sensei " kouknul se na Sakuru

" Shikamaru " stočil pohled na Hinatu

Sakura se podívala na Hinutu a řekla.

" Vždyť on je úplně na mol "

" Gai-sensei, Shikamaru zvu vás na panáka" řekl Naruto a už chtěl objednat.

" Ne, žádný další pití, teď půjdeš pěkně domů a vyspíš se" řekla přísně Sakura.

" Si děláte kozy, Gai-sensei." řekl

" Naruto-kun pros....." nedořekla Hinata, protože byla přerušena Narutem.

" Kde. Kde je ten kůň" zeptal se a zase rozhlížel.

Sakura už to nemohla vydržet.

" Ty seš ten kůň, pako jedno a teď už pojď." řekla a podepřela ho z jedné strany a Hinata z druhé.

Vedli ho ulicemi k němu domů, v jedné ulici si všiml nějakého baru.

" Dobrý já můžu jít sám" řekl, pustil se jich a šli dál.

Sakura s Hinatou šly kousek vepředu a Naruto se ploužil za nima, když procházeli okolo toho baru, Naruto do něho nenápadně vklouznu.

Na konci ulice si holky všimly že jim něco nebo spíš někdo chybý. Šly zpět tou ulicí a prohledávali bary a restaurace. Našly ho zrovna když dopíjel sklenku nějakého pití.
Sakura byla už vážně vytočená a když jí zase řekl Gai-sensei, tak mu dala takovou ránu až stratil vědomí. Společně s Hinatou ho dotáhly k němu domů. Tam ho uložily.

" Musím do nemocnice, ale nemůžeme ho tady nechat samotnýho, kdyby se probral tak by zase někam šel. Hinato pohlídáš ho tady?" zeptala se Sakura.

"Ano pohlídám" řekla Hinata.

Poté co Sakura odešla se Hinata na Naruta ještě chvíli dívala a pak šla do obývacího pokoje, půjčila si jednu z Narutových knih a začetla se. Asi v devět hodin se z Narutovi ložnice ozíval hluk, Hinatu to vyděsilo. Rychle se tam vydala, byl to jen Naruto. Měl nějakou noční můru a házel sebou.
Hinata si sedla k němu na postel a vzala ho za ruku. Po chvíli se uklidnil, ale to už Hinata neviděla, protože vedle něho usnula.

4.954545
Průměr: 5 (22 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Út, 2009-06-09 11:37 | Ninja už: 6178 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

tak tohle byl fakt cool díl

Obrázek uživatele Owee-kun
Vložil Owee-kun, Po, 2007-11-26 22:43 | Ninja už: 6130 dní, Příspěvků: 16 | Autor je: Prostý občan

to je bombovni ožralý Naruto Laughing out loud sem se upe valela a po zemi a presne sem viděla Naruta jak řiká:Gai sensei, Shikamaru Laughing out loud Laughing out loud fakt moc pekn Eye-wink