manga_preview
Boruto TBV 09

Nová cesta Fuu - 6 díl. - Konoha

U Kancelář Kazekageho; před pár dny

„Gaaro, odcházím do Konohy, kde je ples, jehož účast považuji za velmi žádoucí pro naše vesnice. Fuu jde se mnou,“ informovala jedním dechem svého poněkud zaskočeného bratra.
„Bylo mi jasné, že jednoho dne odejdeš, vždyť si to říkala při příchodu.“
„Jen si nečekal jak rychle se rozhodnu, což?“
„Ano, ovšem nemůžu tě tu držet. Jen potřebuju od Temari seznam ninjů na Chuunninské zkoušky. Právě se připravují, nemělo by ti to zabrat více než dva dny. Jakmile to uděláš, dostaneš tři týdny volna.“ Vlk taky sliboval…
„Udělám to hned. Fuu omlouvám se, povinnosti volají. Běž napřed, já do Konohy dorazím o něco později.“

Temari odešla k senseiům zkontrolovat každou skupinu geninů. U kterých se nějakou dobu zdržela, zjišťovala na jaké úrovni mají schopnosti. Za jeden den stihla deset týmů, zbývajících pět týmu si nechala na další den.
Do poledne stihla shlédnout zbývající týmy, už jen zbývalo vybrat nejlepší uchazeče na zkoušku. Do noci přemýšlela jaké týmy má vybrat. Nakonec z patnácti týmů prošlo jen devět.
Ráno odnesla soupis ninjů Gaarovi, při té příležitosti se s ním rozloučila. Konečně vyrazila směr Konoha. Během cesty potkávala různé obchodníky, ninji na misích, prostě klasika. Cesta trvala tři dny. U jednoho obchodníka si koupila dva kapesní vějíře z dračích šupin. Zkrátka nejlepší materiál. Při dalším prohlížení inventáře narazila na zvláštní katanu, na které byl vytepován Bijuu se sedmi ocasy.
„Kde jste získal tuhle katanu?“ Zajímala se Temari, třímajíc tu starožitnost.
„Tahle s tím zvířetem se sedmi ocasy? Tu mi někdo dal, že mu doma ležela po dědovi. Je bezcenná, alespoň to říkal. Má se k ní vázat jedna legenda. Jenže jí nevěřím, nenašel jsem další důkazy, které by pravost legendy potvrzovaly.“
„Ráda si ji poslechnu.“
„… každá z Devíti katan má schopnost… zbytek legendy se propadl v hlubinách času. proto jí nevěřím, nikdo z nás neviděl stvoření se sedmi ocasy, natož se nikdy nenašla další katana. Tak to bude blbost.“ Odsoudil to nějak moc rychle a nápadně, hlavně podezřele.
„I tak si tu katanu vezmu.“
„Za vějíře to bude 14 500 jenů, za katanu, tu prodám jen za 500 jenů. Nikdo o ni nejevil zájem kromě vás…“
„Děkuji, ráda jsem s vámi obchodovala.“ Na co vlastně odkazuje legenda? Ptala se sama sebe.
„K té legendě jsem zapomněl dodat, že údajně získá sílu obětováním části krve kataně…“
Temari zamrazilo.

Mezitím v Konoze

Fuu a Naruto se víc sbližovali, netajili se, že se jim ten druhý líbí. Jediné osobě se ten vztah nelíbil, a to byla Hinata. Bohužel s tím nemohla nic udělat.
Narutovi spolužáci byli v šoku, jakmile zjistili, že má holku. navíc z jiné vesnice. Předpokládali, že si vybere někoho z Konohy. Nevěděli ještě jednu podstatnou věc, taky je Jinchuuriki.
Pořád byli spolu, každý se jich vyptával jak se vlastně seznámili. Nejraději chodili do Ichiraku na jídlo. Následující den měla přijít Temari.
Temari dorazila tři dny před plesem. Hlásila se u Tsunade-sama, do dveří vstoupil Shikamaru.
„Přišel jsi jako na zavolanou, budeš dělat Temari průvodce.“
„To je otrava, když jinak nedáte.“ Pak se obrátil na Termami. „Kam máš v plánu jít první?“
„Před pár dny sem dorazila Fuu, musím s ní něco probrat o samotě. Máš mě tu na celé tři týdny. Takže půjdeme na ples. Žádné remcání.“ Udělala si pořádek hned na začátku.
„Ta holka je snad ještě horší než moje máma.“ Zabrblal mladý Nara.
„Říkal jsi něco?“ Střelila po něm výhrůžný pohled.
„Nic.“ A rychle vyklidil bitevní pole… s Temari v zádech.
Temari ji našla v obchodě s dangem. „Tak jsem konečně dorazila.“
„Dobře, že jsi tu, mám novinky, které tě budou zajímat.“
„Povídej.“Temari byla jedno velké ucho. Během vyprávění byla překvapená jaké události se staly během pěti dní, co se neviděly.
„Ať ti to vyjde s Narutem.“
„Díky, promiň už musím jít, máme sraz, tak se uvidíme na plese.“
Následující dva dny se moc nesetkávaly, vrcholily přípravy na ples. Každý měl nějaký úkol i Fuu se zapojila do příprav. Ráno před plesem bylo vše nachystané, všichni měli ten den volno do začátku na vlastní přípravy.
Fuu s Temari se připravovaly několik hodin, oblékly si předem koupená kimona, chtěly se líbit svým protějškům. Ostatní se taky chystali, Shikamaru sice z donucení. Za to Naruto se už na ples velice těšil, konečně si zatancuje se svojí vyvolenou. Hodinu před začátkem dorazil Jiraiya. Už od brány bylo patrné, že je nějaká slavnost. Proč se nepodívat? Konečně přišel dlouho očekávaný okamžik.
Tsunade pronesla již připravenou řeč. Po proslovu jí zatleskali, po chvíli se spustila hudba. První volenku měli muži. U Naruta a Shikamaru bylo jasné koho si vyberou na první tanec. Ostatní se taky párovali, Jiraiya vyzval k tanci Tsunade. Každý se krásně bavil. Zvrhlý poustevník koutkem oka zpozoroval holku, která ho zmlátila. To není možné, aby tu byla. Rychle to v hlavě zamítnul.
Celý ples proběhl bez sebemenších potíží, Fuu si přes zamilovanost nevšimla Jiraiyi, vyhýbal se jí, co mu síly stačily. Většina účastníků byla zpitá do němoty jak zákon káže. Čtvrtina tancujících se ráno probudila s bolestí hlavy, ne u sebe doma, ale u svých protějšků. Kolem poledne byl Naruto připravený představit Jiraiyovi svou vyvolenou. Ráno Jiraiya nebyl sám sebou, z plesu si pamatuje všechno jen do doby, než začal pít s Tsunade. Neví, proč se probudil u svojí dávné lásky.
Na setkání přišli oba dva Saninové. Než stihl Fuu představit Poustevníkovi, tak měl zase před sebou malou Bijuudamu jako varování, že na něj nezapomněla.
„Naruto máš jistotu, že tou vyvolenou se má stát ona? Jenom se ujišťuji, nechci abys skončil stejně jako já.“ Varoval ho jako přítel.
„Vím, co dokáže, jsem připravený s ní založit rodinu. Do dvou let plánujeme svatbu.“

Jak řekli tak taky udělali. Z jejich generace byli první, kdo měl obřad, byla to vlastně dvojitá svatba. Fuu s Narutem, Temari se Shikamarem. Tři měsíce po svatbě přenechala Tsunade post Hokage, Narutovi. V té době byla už Fuu těhotná. Za sedm měsíců se jim narodil syn Daichi. Byl kombinací čtyř osobností. Fuu, Naruta, Kuramy a Chomei…

Mezitím léta plynuly v zaběhnutých vodách, Fuu se pro rodinu částečně vzdala života kunoichi, Konoha ji vřele přijala jakoby tu byla odjakživa. A tak z roku se stalo deset, z deseti dvacet a Fuu s Narutem užasli, že se ze dne na den stali dědečkem a babičkou…
Z ničeho nic Fuu vyrušilo ze vzpomínání na mládí zvonek od dveří. Přišli k nim na návštěvu jejich dvě vnučky Arisu a Suki, přišly navštívit babičku a dědečka. Arisu je celá Fuu s tím rozdílem, že má červené vlasy, Suki je víc podobná Narutovi má tyrkysové vlasy.
„Naruto, máme návštěvu!“ ohlásila Fuu ode dveří.
„Babi, můžeš nám zase vyprávět jak si poznala dědu?“ Sborová otázka a psí oči zabraly.
„Posaďte se, příběh je to zajímavý, musím začít vyprávět úplně od začátku, od skončení Akademie ve Vodopádové vesnici. Připravím čaj než začneme. Vyprávěla čtyři hodiny.
„To byl krásný příběh.“ Vzdychla Suki, tak jako pokaždé.
„Jak jde učení na Akademii holky?“
„Učí nás zatím jenom teorii, těšíme se na praktické hodiny.“ Přidala se Arisu.
Po návštěvě odešly studovat techniky svého klanu, chtěly být nejlepší ve třídě.
Naruto je unavenější z každodenního papírování. Nastal jeho čas předat post další osobě, Sedmou Hokage se stala Uchiha Sarada. Přeci jen byla po Daichim nejsilnější kunoichi. S radostí post přijala.

O čtyři roky později

Chomei brečela, Fuu se ji rozhodla utěšit, nedařilo se.
„Co se děje? Mě to můžeš povědět.“
„Týká se to tebe, začínáš umírat. Já dokážu vycítit známky, které svědčí, že tělo to začíná vzdávat. Máš posledních sedmdesát dva hodin života. Je mi to líto nejlepší přítelkyně. Víš, co je zapotřebí udělat.“
„Jo, vím. Určit dalšího Jinchuuriki.“ Pak se myslí spojila s Narutem. „Naruto, umírám.“
„Cože!? Kdo…?“ Naruto se otáčel, zvědav, kdo to na něj mluví. Vždycky zapomněl na toto spojení mezi nimi, jakožto Jinchuuriki.
„Chomei mi to řekla. Předám Chomei Arisu.“
„V tom případě dám Kuramu Suki. Zemřeme společně, život bez tebe nemá cenu. Už při svatbě jsem se rozhodl, když umřeš první, půjdu hned za tebou.“
„Znám tě na to moc dlouho, vím, že s tebou nehnu, když se pro něco rozhodneš. Děkuji ti.“
Odešli k Hokage říci, co mají v plánu udělat. Nebyla nadšená, co ji řekli, že Fuu umírá, měla pro ně pochopení. Před odchodem jí předali dvě katany spolu s následujícími instrukcemi sepsané ve svitku. Přišla se s nimi rozloučit celá vesnice, včetně Yukiny.
Mezi tím Arisu a Suki složily úspěšně závěrečné zkoušky v Akademii. Holky byly v šoku, jakmile zjistily, že děda a babička umírají. Byly připraveny přijmout novou cestu. Připravovaly je průběžně, že se stanou jednou Jinchuuriki.
„Chomei, postarej se, prosím, o Arisu, když tu nebudu. Byla jsi nejlepší kamarádka, užily si dost zábavy a krušných chvil, co říkáš?“
„Neboj postarám, když je to tvé poslední přání, dobře jsme si užily.“
Naruto měl úplně stejné přání akorát u Suki. Naposled se políbili, dřív než začali s obřadem. Během pár minut byli Bijuu přemístěni do nových Jinchuuriki. Fuu a Naruto zemřeli šťastní, že mohli odejít spolu do dalšího života. Ve vesnici byl týden smutku, zemřeli dva nejlepší shinobi jaké kdy vesnice měla.

5
Průměr: 5 (3 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele andaateikaa
Vložil andaateikaa, So, 2017-06-24 11:09 | Ninja už: 3026 dní, Příspěvků: 337 | Autor je: Účastník Irukova doučování

Ten konec byl trošku rychlý, ale i tak se mi to líbilo. Nečekala jsem, že Fuu skončí s Narutem. Smiling Zlepšil ses, jen tak dál, těším se na další příběh z tvé hlavy. Bude pokráčko? Sticking out tongue

Andaateikaa FF
"How sad would it be should laughter disappear." Undertaker

Obrázek uživatele Egil
Vložil Egil, So, 2017-06-24 20:50 | Ninja už: 3034 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Konohamarova chůva

Jestli myslíš Fuu a Naruta, jo bude, už mám napsané dva díly. A pro všechny ten časový skok je udělaný záměrně. Další série se odehrává právě v mezeře. (Mezera byla udělaná kdybych jsem chtěl někdy pokračovat, ale pokračování přišlo dřív než jsem si myslel).

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2017-06-20 07:32 | Ninja už: 5734 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Svůj názor jsem ti už napsala. Stejně tak jako Kakari si myslím, žes mohl ten konec více rozvést, při opravě jsem ti to chtěla více rozepsat, ale pak jsem od toho upustila. Už tak jsem ti ten začátek překopala a pak jsem zasahovala méně kvůli tomu jak ses zlepšoval.
Série to byla skvělá od začátku až do konce. Pobavila jsem se u ní i lehce posmutněla. Ale je to dobře.
Pokud něco napíšeš nového, opět počítej s mou pomocí. Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2017-06-19 20:36 | Ninja už: 2706 dní, Příspěvků: 3016 | Autor je: Metař Gaarova písku

Fiiiha, Temari získala zaujímavú katanu, len asi ostala bez využitia Smiling Naruto sa stal Hokage a s Fuu založili šťastnú rodinu a aj vnúčatá sú zlaté Smiling Chomei teda nemala šťastnú úlohu oznámiť Fuu jej smrť a Naruto bez Fuu nechcel ostať na svete Sad Vnúčatá zdedili najlepších priateľov svojich starých rodičov. Pekný príbeh, je mi aj smutno, že skončil, ale však určite napíšeš aj niečo iné Smiling Vycibril si sa v písaní ozaj parádne, vďaka za čitateľský pôžitok Smiling

Obrázek uživatele Egil
Vložil Egil, Po, 2017-06-19 20:47 | Ninja už: 3034 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Konohamarova chůva

Senpai-sama Díky že se příběh líbil a ohledně té katany, ano v tomhle příběhu je nevyužitá to máš pravdu. Jak jsi mohla všimnout koupila ji ji Temari, ale nakonci odevzdaly dvě, i když příběh mluví jen o jedné. Asi už tušíš na co narážím. Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Po, 2017-06-19 19:59 | Ninja už: 5350 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

To nabralo poměrně rychlý spád. Ale jsem ráda, že měli Fuu s Narutem poměrně spokojený a šťastný život Smiling

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele Egil
Vložil Egil, Po, 2017-06-19 20:14 | Ninja už: 3034 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Konohamarova chůva

Kakari: Díky, rychlý spád to možná je, ale o tím životem bych jsem si nebyl tak jistý.