manga_preview
Boruto TBV 09

Drbňákův deník

06. sprna – 09:30

Ahoj, jak se všichni tam máte? Jak se vede? Co život? Asi si říkáte, proč takový fádní začátek, jakoby jste potkali někoho, koho jste delší čas neviděli, což? A myslíte si to dobře. Říkate si, proč to nezačalo romanticky, fantazijně, dramaticky, hororově, něčí smrtí či snad eroticky? Jak jinak začít, než obyčejně? Proč by ne? Když je to další obyčejný záznam do mého deníku. Říkám mu ‚Genma no himitsu‘. Akorát vás musím upozornit, aby vás to za chvíli nenudilo. Tak snad ne. Možná. Uvidíme.
Všichni ve vesnici mi říkají ‚drbňák Genma‘. Což je podle konožských dam mužská verze drbny, ale to není pravda! Tfuj! Nebo snad je? Ale to je jedno. Strašně rád čtu Kakashiho knihy ze série ‚Flirtovací ráj‘.
Jde o to, že dnešní mládež nemá vůbec vychování. Jsou drzí, hrubí a vůbec to nemá úctu k ničemu jako třeba dvojčata Nara, Shikamaru a Itachi. Prostě šprýmaři na entou.
Jednou tuhle pomalovali celou ulici zvířaty od A do Z a ausgerechnet prase vyšlo na Akimichi dveře. Chovatele těchto zvířat. Těm to naštěstí bylo jedno. Ještě se tím chlubili jakého čuníka mají na dveřích. Pojmenovali ho TonTon. Ti ho obrečeli, když přišel déšť a smyl jim ho. Itachi a Shikamaru se mohli uválet smíchy, když potkali uplakaného Choujiho jak se mi svěřuje, že už nemají parádního TonTona na dveřích.
Nemám prostě slov pro ty jejich šaškárny, ani Hokage Hyuuga Hiashi proti nim nic nezmůže, protože nikdo nemá důkazy, že to byli oni. I když celá vesnice ví, kdo se za oněmi událostmi skrývá.
I přesto na ně došla řada. Trénovali své techniky, v tom najednou se do nich dostali. Nemohli se z nich vyprostit. Museli počkat, až jim dojde chakra. jenomže, než se tak stalo, viděla je půlka vesnice – to víte, drby se šíří rychle, ale já to nebyl! Přisáhám! – jak leží vedle sebe spoutaní svou vlastní zbraní. To byla psina. Měli jste to vidět.
To oproti tomu bráchové Naruto a Sasuke jsou zase moc inteligentní, aby takhle vyváděli. Každý den jsou položení v knížkách. Každý má své cíle. Naruto chce být ninja medik a Sasuke elitní oinin.
Takhle bych mohl pokračovat do aleluja a stejně bych nic nevyřešil. Jdu se svým deníkem do parku. Snad tam bude větší klid než tady v BBQ baru, začalo se to tu hemžit těmi výrostky; jejich vlastnící jsou milí lidé, sourozenci Lee a Inari, spolu s jejich matkou Tsunami.
Radši neposlouchám hovory mladých, ještě bych se musel rozčílit. Což už dělám, jen tak mimochodem.

06. srpna – 13:25

Konečně v parku, cestou jsem narazil na Nejiho a Hinatu jak se hádají, kdo povede klan. Už se schylovalo k bitce, když Neji spatřil Ino, spěchající domů. Měli jste vidět jak hned pádil za svou milou, což ona ještě asi evidentně netuší. Hinata za ním cosi vulgárního křičela. Odfrkla si a rázně si to štrádovala, kamsi. Její cíl cesty bohužel neznám.
Další trojice to byla pěkných šikanistů. Sai, Shino a TenTen, říkají si ‚Vražedné trio‘. Těm je lepší se vyhnout, pokud nechcete skončit s polámanými žebry v nemocnici, kterou a propos vede náš nejlepší medik Namikaze Minato.
Poslední, koho jsem potkal byl Orochimaru, který si stěžoval jak opravovat písemky je otrava, že by radši čuměl na mraky. Taky bych to hned bral. Hlídání hlavní brány spolu s Hayatem je fajn, ale někdy je tu strašná nuda. To místo učitele vzal po nebohém Irukovi, který to psychicky nevydržel a zhroutil se. Pravidelně ho navštěvuje Kurenai. Léčí ho pomocí genjutsu. Snad bude mít úspěch.
Co dalšího bych napsal? Jistě znáte Ibikiho a Asumu, že? Tak vám nemusím povídat jaká dvojka to je. Jeden je vyšinutý magor a druhý není o nic lepší. Ibiki lítá po Konoze jak utrženej z řetězu a řve ten svůj otravný slogan pořád dokola. Prý ‚Mládí vpřed!‘ a Asuma ho směle následuje.
Což teprve Gai. Ten dává tedy mladým vzor, když kouří jak fabrika. Chytl se toho Kiba, chudák jeho pes. Musí ten smrad pořád čuchat. Už se nedivím, že nikoho nedokáže vystopovat.
Anko a Kushina, dvě nejlepší kamarádky. Přesto se věčně hádají kvůli chlapům. V těch ženských, aby se i Gamabunta vyznal. Chápejte, věří si, pomáhají si navzájem, ovšem jak přijde řeč na téma ‚Chlapi‘ jsou to nejhorší sokyně na světě.
Co se týče Jirayi o něm bych pomlčel. Takovýho cvoka do hadů jsem dlouho neviděl a neuvidím.
Proti tomu Tsunade je učiněný anděl. Moc milá slečna. Na poloviční úvazek pracuje v květinářství Senju a druhou práci má u Inuzuků, kde se stará o psy. Krmí je, čistí kotec a co je zrovna potřeba.
Á, zrovna si to ke mně šine stařešina Hiruzen. Radní v důchodu. Na chvíli odložím svůj deník, promluvím si s ním. On je skutečný balzám na duši.

06.sprna – 19:45

Jsem zpět. Tak chvilka zabrala tři hodiny. Na něho už musíte pomalu. Stěžoval si mi na klouby a na Danza, prý je to neskutečný neřád. Vytahuje se jak kdysi porazil Kyuubiho, sám a zahnal ho. Mno nic.
Neříkal jsem vám o věčných rivalech Izumo a Kotetsu? Bylo to deset let, co oba nastoupili k ANBU. Od té doby se předhání, kdo splní více misí za kratší čas, a kdo jich bude mít nejvíc. Rekord stále drží Senju Hashirama. Splnil jich neuvěřitelných sedm tisíc tři sta jedna. Teď mají oba po dvou tisících sto dvacet jedna dokončených misí.
Víte, jak jsem na začátku pěl chválu na Kakashiho? Ten je všude známý spisovatel. Plní sice ninja mise, sólo. Ovšem čas na psaní knížek si najde vždycky. Rád bych vám tady ukázal část jeho tvorby, ale kvůli obsahu nemohu. Ne, a nečervenám se.
Abyste neřekli, že nepíšu nic o sobě, jsem vášnivý čtenář, milovník psů. Stačí?
Co dalšího byste rádi znali?
Pro samou myšlenku bych zapomněl na potulné ninji, co říkají si Akatsuki. Jsou to dobří ninjové, nechají se najímat od jiných vesnic k pomocným misím všeho druhu.
V minulosti jsem pracoval s několika jejich členy a musím říct, že jsou strašně milí a ochotní.
Ovšem, co nás nejvíc trápí v těchto dnech je zmizení kamarádů Kankura, Gaary a Temari z Písečné. Zmizel i jejich učitel Baki. I tak máme podezření, že za tím vším stojí právě Baki. Motiv neznáme. Tuhle misi dostali zkušení ninjové Shisui a Obito z klanu Hyuuga.
Stále vás nenudím? Nebo chcete, abych se už blížil do konce? Ke vší smůle je tomu opravdu tak. Už nevím, co bych vám tak nastínil k našemu normálnímu žití. Nebo mám osvětlit nějakou další lumpárnu dvojčat Shikamara a Itachiho?
Tak dobře. Máte to mít. Řekli jste si o to. Já vás varoval.
Po výuce na Akademii, si Itachi rafinovaně domluvil doučování s Orochimarem, spěchal, aby tam byl dřív, nastražil past s houbou. A co se nestalo? Orochimaru na ten starý trik naletěl! Itachi se mohl potrhat smíchy, Shikamaru tomu všemu přihlížel.
Tohle už je relativně postarší historka.
Opravdu už nic dalšího nechcete vědět? Skutečně? Jak si přejete.
Vaše volba. A pokud byste měli zájem další mé záznamy, stačí si počkat na pokračování.
A to už je opravdu vše, přátelé.

Poznámky: 

Ták po hodně dlouhé době něco delšího než jen čtyřverší nebo drabble. Snad mě tohle nakopne k dalšímu psaní. Uvidíme.
Snad se bude zamlouvat. Kakashi YES

4.4
Průměr: 4.4 (5 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2017-05-29 23:52 | Ninja už: 2685 dní, Příspěvků: 3013 | Autor je: ONLINE, Metař Gaarova písku

Schuti som sa zasmiala na tvojej poviedke, kde si všetkých odfotila a nechala vo forme negatívu Laughing out loud Fajčiar Kiba, učiteľ Oro, Kakashi zvrhlík spisovateľ, vulgárna Hinata, dvočatá Ity a Shika, zažraní študenti Naruto - medik so Sasanom elitným oininom, Tsunade kvetinárka a čistička kotercov, atď., atď. Laughing out loud Čoho sa chytíš, to ti ide ako po masle (poklona) Smiling

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2017-05-30 12:38 | Ninja už: 5714 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Senpai-sama: Oh, toliko chvály od tebe, až se červenám. Navíc jsem měla takovou potrhlou náladu, takže se tohle samo nabízelo. Laughing out loud

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, St, 2016-06-29 15:54 | Ninja už: 5329 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Pěkně jsi všem změnila role a moc oceňuji, žes z Itachiho neudělala Itachi, ale naopak pěkného rošťáka - se Shikamarem tvoří stylový pár. Genmův deník je docela obsáhlý, co se hlaviček týče, a pokud mu to žvaní jako píše, tak se té jeho přezdívce vůbec nedivím Laughing out loud

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2016-06-29 16:08 | Ninja už: 5714 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Kakari: Diky ti moc. Tak to bych Itachimu neudelala, abych ho menila vzenskou. To si teda pis, ze mu ta pusa jenom jede. Laughing out loud

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska