manga_preview
Boruto TBV 08

Ztracený příběh 01 - Prolog

Nějak vás uvedu do obrazu. Příběh se odehrává po smrti Jiraiy. Je to alternativní příběh tzv. "co kdyby". Různý pokrok v technikách a různé věci jsou pozměněny, tak snad to nebude vadit. Doufám, že se vám bude líbit.

Zahalená postava v černém, kráčející bezvýznamnými, téměř neobydlenými vesnicemi, jako tělo bez duše. Po čase se usadil u stánku s bezchutným ramenem. Nevěděl co dál. Nebyl vázaný na žádnou vesnici, tudíž žádné mise. Divil se, že není hledaný. Neměl smysl života. Z vesnice odešel, neboť ho nic nedrželo. Nedokázal zachránit nejlepšího přítele, jeho nejbližší člověk zemřel a dívka, jenž se mu líbila, o něj nejevila zájem.
Asi vám došlo, o koho jde. Vysokého blonďáka s modrýma očima a pečetí na břiše. Namikaze Naruta. Byl pryč téměř čtyři roky. Na cestě hodně zesílil a nabyl spoustu nových technik a také po vzhledové stránce velmi vyspěl.
I když, ale dokázal spoustu věcí, pořád mu něco chybělo. Jelikož býval optimismem nabitý člověk, pomalu a jistě ho začínala samota užírat. Ale vrátit se nechtěl. Neměl proč. Zvedl se, zaplatil a odešel.
Jak tak pokračoval nepřítomným putováním do další vesnice, přepadla ho parta banditů. Blonďák neztrácel čas. Za tu dobu z něj vyprchaly pomalu všechny city. Nechtěl se jen ubránit. Prostě je chladnokrevně zabil. Ale něco zahlédl. Znak Zvučné. -Že by zase něco chystala?- pomyslel si Namikaze. Ale proč to řešit. Nemám s tím nic společného, rozhodl se a šel dál.
-Naruto, ty baka!- ozvalo se náhle.
"Dej mi pokoj, Kuramo," zamumlal si Naruto.
-Naruto vím co cítíš, vždyť já sám sem to měl v sobě donedávna. Ale uvažuj. Sou tam tvojí přátelé, senseiové a nevinní lidé. Pamatuj, i tvůj otec to udělal.-
"Čtvrtého do toho netahej!" zvýšil Naruto tón hlasu.
-Hej prcku, musíš pochopit, že to v sobě nemůžeš držet celou dobu. Co si tímhle dokazuješ.-
Blonďák se náhle zastavil a sklopil oči.
Vydal se opačným směrem. Směrem k Listové vesnici.

FLASHBACK
"Naruto, nemůžeš takhle vyvádět! Myslíš, že mi je jedno, že Jiraiya umřel?!" nevydržela to Pátá.
"Tak proč si ho tam posílala!" rázně jí odbyl blonďák.
Pátá se odmlčela.
"Nemám náladu tady ztrácet čas..." chystal se odejít Naruto.
"Kam si myslíš, že jdeš?" zastavila ho Tsunade.
"To nevím."
"Ale já ano, nikam se nechystáš."
"Proč ne! K čemu tady jsem! Za celou tu dobu sem vůbec nedostal možnost přivést Sasukeho, můj nejbližší člověk zemřel a většina vesnice si myslí, že jsem na obtíž!" ovládl vztek Naruta.
"Naruto, no tak..."
"Ne," přerušil ji, "...odcházím," dopověděl a odevzdal jí na stůl čelenku.
FLASHBACK ENDS

-Vracím se...-

Poznámky: 

Snad se vám první díl série líbil. Pochvaly, či výčitky do komentářů, děkuji ^^

0