manga_preview
Boruto TBV 09

Opuštěná

jiraiya___survive_by_linnyxito-d5jfvdw.jpg


Světlo začalo pomalu skomírat. Zpěv ptáků utichl a k zemi se spouštěly stříbřité provázky deště. Oči začaly pohasínat a vytrácela se z nich ta jiskrná živost. Bílé prameny vlasů se rozprostíraly po vlhké kamenné zemi a smáčela je karmínová červeň. Srdce zpomalovalo a vynechávalo údery. Svět ztrácel své obvyklé barvy a zahaloval se do temnoty.

Poklekla k jeho bezvládnému tělu a zpod víček se jí draly hořké slzy, jež se mísily s deštěm. Uchopila jej za dlaň a přitiskla si ji k hrudi. Zoufale si přála vrátit čas. Strávit poslední chvíle v jeho hřejivém objetí. Cítit jeho přítomnost více než kdy předtím. Kdyby bývala nebyla zaslepena svou hrdostí a spatřila jeho krásnou tvář v jiném úhlu pohledu…

Vždy ho tajně z povzdálí obdivovala, ale nikdy nebyla schopna vyřknout tato slova nahlas. Vždy toužila kráčet po jeho boku beze studu, vždy ho milovala. Svou šanci ovšem promarnila, byl mrtev. Plamen jeho života dohořel a zanechal ji v krutém světě zcela samotnou. Zbyl jí jen ukrutný žal a prázdnota.

Z úst se jí vydral němý výkřik a zoufale opřela hlavu o jeho nehybnou hruď. Necítila nic jiného než nezkrotnou touhu znovu se s ním shledat a spatřit jeho zářivý úsměv. Hlavou jí hýřily vzpomínky na jeho dětskou tvář. Jak ji poprvé oslovil a přislíbil jí svou lásku. Ona ho tehdy jen nechtěně přehlížela. Toužila po temnotě, která obklopovala zcela jiného chlapce. Toužila po jeho chladném bezcitném srdci. To jeho život byl pro ni cennější než cokoli jiného. Jak ráda by svůj život teď zaprodala, jen aby právě jeho přivedla zpět mezi živé.

Všechny, které milovala, jí nástrahy života vyrvaly z dlaní. Jejího milovaného bratra, přítele, dědečka… Ti všichni na ni čekali na druhé straně přehrady. Stačilo se jen odhodlat a skočit. Odpoutat se od ubohého života a dál pokračovat s mrtvými.

Ruce ji zalila vroucí krev jejího milovaného. Jak ji nesnášela, jak ji proklínala. Tužba však byla silnější. Silnější než jakýkoli strach. Už déle nemohla, nemohla tu sama setrvat. Nic ji tu už nedrželo. Všichni ji očekávali na druhé straně, nebyl tu nikdo, kdo by ji potřeboval nebo utěšil.

Třesoucíma se rukama opatrně uchopila ostrý nůž, jenž zde zůstal po bitvě. Namířila jeho ostrý hrot oproti svému bolavému srdci. Křečovitě sevřela víčka a nechala déšť, aby zkrápěl její bledou tvář…

Ona nenáviděná tekutina nyní dopadala na mužovu bezstarostnou tvář. Kdyby jen tušil, co se rozhodla udělat. V ústech pocítila kovovou pachuť. Prudce se zalkla a ztěžka dopadla k zemi vedle něj.

Náhle déšť ustal a mračna se začala pozvolna protrhávat. Shledala se s ním. Našla svého milovaného a dočkala se svého vytouženého štěstí. Konečně mohli započít nový život společně. Mohli žít tak, aby už nikdy ničeho nelitovali…

Poznámky: 

Omlouvám se za svou dlouhodobou absenci, bohužel mě nějak zradila múza. Nicméně při shlédnutí výše zmíněného videa, se na drobnou chvíli navrátila.
Budu moc vděčná za každý komentář či hvězdičku. Smiling

5
Průměr: 5 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Emethiel
Vložil Emethiel, Po, 2014-07-07 20:18 | Ninja už: 3873 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

velice pekně napísané, hudba se ktomu orpavud moc hodila. tleskám

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, Ne, 2014-09-28 12:18 | Ninja už: 4259 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

Děkuji mnohokrát. Smiling

Obrázek uživatele gába-san
Vložil gába-san, Út, 2014-07-01 23:09 | Ninja už: 4031 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Pěstitel rýže

S hudbou jsem te poslechla Smiling a udelala jsem dobre, povidka nadherne napsana a samozrejme jsem si pobrecela :'-)

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, Ne, 2014-08-31 18:12 | Ninja už: 4259 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

Pobrečela?
To to opravdu působilo tak silně? To mě těší. Smiling Mnohokrát děkuji za přečtení a následný komentář.

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, Ne, 2014-09-28 12:17 | Ninja už: 4259 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

Mnohokrát Vám děkuji. Smiling

Obrázek uživatele E-Fox
Vložil E-Fox, Po, 2014-06-30 21:11 | Ninja už: 4294 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Pěstitel rýže

Krásně vyložené a ta písnička opravdu dobrý nápad Smiling

Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, So, 2014-06-28 11:27 | Ninja už: 3859 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Čas na to si tu zabulet Laughing out loud Laughing out loud Ach... Jiraiya... Jsem ráda, že se ti múza navrátila alespoň na tuhle jednorázovku, je totiž překrásná Smiling ode mě určitě za 5***** Laughing out loud

Obrázek uživatele Sumiko Shiroo
Vložil Sumiko Shiroo, So, 2014-06-28 10:13 | Ninja už: 3924 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Pěstitel rýže

Pustila jsem k tomu i tu hudbu, a musím uznat, že je to vážně úžasné! :3

Nevím kdo jsem,či jsem,kam jdu,čí jsem posel,čeká mě smrt nebo spása,ale i tak se usmívám...

http://my-diary-life-world.blog.cz/