manga_preview
Boruto TBV 09

Akamaru se koupe!

Akamaru se koupe!

"Musíš ho vykoupat!" prohlásila jednoho rána Tsume. Kiba vykulil oči. "Vykoupat?" ujišťoval se a sám byl zvědavý, jak to provede. Akamaru vodu zrovna nemusel. Tsume rozhodně přikývla. No nazdar.
"Ehm... Já to nezvládnu," poukázal Kiba a nervózně se rozhlížel okolo, jestli Akamaru tu zmínku o koupání slyšel.
"Nedá se nic dělat. Nebude mi tahat do bláto po domě! Vykoupej ho, nebo si to tu budeš uklízet!" vyhrožovala Tsume a Kiba se otřásl. Otráveně zamručel, ale nakonec souhlasil s koupáním.
"Akamaru!" zavolal Kiba, když za sebou zavřel dveře jeho domu. Ozvalo se nadšené štěknutí a vzápětí už Akamaru seděl na svém obvyklém místě na Kibově hlavě. V Kibovi se hnulo svědomí. Akamaru bude koupání brát jako zradu. Kiba schválně ke svému psovi čichl a musel dát Tsume za pravdu. Vážně potřeboval vykoupat.
"Akamaru, doufám, že mě za to nebudeš nenávidět," povzdechl si Kiba a Akamaru se na něj zmateně podíval. Akamaru nebude držet dobrovolně. Musí mi pomoci Shikamaru, pomyslel si Kiba a následně se souhlasně usmál.
Shikamaru seděl s Asumou-senseiem a Choujim před květinářstvím Yamanaka a zřejmě čekali na Inu.
"Zdravím! Shikamaru, potřebuji tvoji službičku," řekl Kiba a Shikamaru se na něj otráveně podíval.
"Co chceš?" pronesl a prosebně se podíval na Asumu, který o něčem diskutoval s Choujim. Vypadalo to, že Kibu ani nezaregistroval.
Nemůžu mluvit o koupání před Akamaru, pomyslel si Kiba a nervózně si skousl ret. "Akamaru, jdi se podívat dovnitř a kousni prosím tě Ino," řekl a položil Akamara na zem, který neváhal ani vteřinu a vběhl do květinářství.
"Potřebuji, aby jsi použil Kagemane no jutsu na Akamara. Musím ho vykoupat a potřebuju, aby stál," vyhrkl okamžitě Kiba a Shikamaru se rozesmál.
"Tak fajn, ale dělám to jenom proto, že chci vidět, jak bude Akamaru reagovat a co ti udělá až Kagemane no jutsu pomine," řekl Shikamaru poté, co se konečně uklidnil.
"Asumo-sensei! Je mi líto, ale dnešní mise se zúčastnit nemůžu. Musím pomoct Kibovi," omluvil se Shikamaru a Kiba mezitím zavolal Akamara.
Nicnetušící Akamaru vesele skotačil okolo obou chlapců. Kiba doufal, že bude Kagemane no jutsu fungovat a Shikamaru se dusil smíchy při pomyšlení na vrčícího Akamara.
Konečně došli ke Kibovu domu. Kiba zavolal Akamara, který si sedl a čekal na to, co mu Kiba řekne. Kiba se podíval na Shikamara a pokývl. Shikamaru rychle provedl pečetě a pronesl: "Kagemane no jutsu!"
Akamaru pochopil a když zjistil, že se nemůže hýbat, začal rozezleně štěkat a vrčet. Kiba mezitím přinesl vědra s vodou a šampón. Ten šampón mu dala Tsume, že ho používá i pes Kakashiho-senseie Pakkun.
"Jak dlouho vydržíš, Shikamaru?" zeptal se Kiba a polil vzpírajícího se Akamara vodou.
"Ještě nějakou dobu určitě. Dneska jsem nevyplýtval žádnou Chakru," řekl Shikamaru a posadil se.
Kiba se zarazil a odkašlal si. "Potřebuji ho namydlit," řekl a Shikamaru si opět musel stoupnout.
"To lechtá!" smál se Shikamaru, když Kiba začal Akamarovi mydlit břicho. Kiba se ušklíbl.
Když Akamaru vypadal jako velká chodící mýdlová bublina s očima, vylil na něj Kiba další vědro vody. "Už to bude," řekl a snažil se tím naštvaného psa uklidnit.
"Nevypadá moc vlídně," neodpustil si Shikamaru poznatek. Kiba si povzdechl a začal se připravovat na kousance.
"Hotovo!" řekl Kiba, když byl Akamaru řádně opláchnut. Shikamaru přerušil Kagemane no jutsu a Kiba si rukama zakryl obličej.
Ticho přerušilo hromové psí vrčení. Akamaru se rozeběhl na Kibu, ale místo toho, aby na něj zaútočil, strčil hlavu do jeho kapsy a vytáhl potravinovou tobolku, kterou hned schroupal. "To snad né!" povzdychl si Kiba a chtěl říct Shikamarovi, ať ho zase spoutá, ale Shikamaru mezitím zmizel. Červený Akamaru začal s pronásledováním Kiby, který začal Shikamara proklínat.
Ten den se Kiba rozhodl, že už nikdy nebude Akamara koupat. NIKDY! To radši Tsume uklidí dům!

Poznámky: 

Jména budou asi špatně vyskloňovaná, ale doufám, že se u toho pobavíte... Smiling

4.666665
Průměr: 4.7 (27 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Jaroslaw
Vložil Jaroslaw, Ne, 2016-03-27 02:02 | Ninja už: 3158 dní, Příspěvků: 237 | Autor je: Editor fóra, Účastník Irukova doučování

Mise 1A:
Akamaru musel pěkně smrdět, že se Kiba nechal přesvědčit Tsume, aby ho šel vykoupat.. Zajímalo by mě co venku pořád dělá, že byl celý od bahna.. Shikamaru zase ukázal svůj pravý "otravný" charakter ale i přesto Kibovi šel rád pomoct, ale jak se Akamaru dozvěděl co ho čeká tak musel mít teda hodně husí kůži Laughing out loud Laughing out loud Každopádně hodně jsem se pobavil, vypadalo by to hodně skvěle a srandovně na-animované. Smiling

„Já pevně věřím, že nejlepším okamžikem každého člověka - jeho největším naplněním vším, co je mu drahé - je ten okamžik, kdy nechal konat své srdce dobrou věc a leží vyčerpán na bitevním poli - vítězně.“

Obrázek uživatele Purgic
Vložil Purgic, St, 2015-03-11 11:11 | Ninja už: 3335 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Utírač Udonova nosu

celou dobu jsem mel tlamu od ucha k uchu jak jsem se tlemil
když jsem si tem príběh představoval
fakt super díky
jen tak dál

Obrázek uživatele Mitora
Vložil Mitora, Ne, 2014-08-24 23:53 | Ninja už: 4257 dní, Příspěvků: 807 | Autor je: Tsunadin fackovací panák

tak tohle mě pobavilo Laughing out loud vyloženě už vidím Akamara jak honí Kibu Laughing out loud fakt se mi to líbilo Kakashi YES Laughing out loud

Obrázek uživatele Kaoru
Vložil Kaoru, Po, 2014-08-25 00:16 | Ninja už: 3599 dní, Příspěvků: 130 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

díky Laughing out loud

Obrázek uživatele -Akai-
Vložil -Akai-, Ne, 2014-06-22 20:31 | Ninja už: 3706 dní, Příspěvků: 221 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

xD Ja umrem, rada by som videla tú situáciu ako Akamaru naháňa Kibu xD

Obrázek uživatele Atka
Vložil Atka, Ne, 2014-06-22 19:13 | Ninja už: 3774 dní, Příspěvků: 414 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

XD Bezva XD právě jsem umrěla Laughing out loud Chtěla bych vidět Akamara jak je naštvanej ne Kibu Laughing out loud

Instagram: adela_snaselova Laughing out loud
"My potato way.jpg"