manga_preview
Boruto TBV 08

Ano Ko no Inochi - kap. 23: Rozuzlení a epilog

akni-3.png


XXIII: Rozuzlení a epilog

Polkl. Au. Nechtěný knedlík strachu v hrdle jej tlačil. Jestli tohle má bejt dobrá zpráva, jak moc zlá je ta špatná? Nevěděl, co si má myslet, že ho bolelo už jen to čekání a polykání.
„Nevědí, co se děje,“ promluvila Hinata, čímž Sasukeho ještě více nabudila. „Netuší, co se stalo a ani jak to mají napravit. Co ale jistě vědí, je to, že má absolutně zničené vnitřnosti, jakoby ji někdo rozsekal zevnitř. Zlomené zápěstí, jizvy na krku, které vypadají jako pár dnů staré, ale není tomu úplně tak - k tomu se dostanu, a mnoho modřin. Víceméně to ještě není tak zlý, ale jde o to, že všechny tyhle rány, ať už vypadají staře nebo nově, se jí objevily těsně před tím, než si jí přivedl. Prostě jakoby vypukly v jednu chvíli, což mělo na její tělo ohromný nápor, nehledě na to, že některé rány jsou příšerně vážný. Nevíš, co se mohlo stát?“ tázala se ho.
„Ne, netuším… Jak to vlastně myslíš? Chceš říct, že tohle… tohle všechno utržila v té krátké chvíli, co byla s Yū v tom dýmu?“
„Alespoň to tak vypadá.“
„To je přece nemožný, je to moc narychlo…“
„V normálním boji ano, ale tady šlo přece o ducha, ne?“ zauvažovala Hinata po krátké odmlce.
„Jo, ale vem si, že nás naháněla takovou dobu a někteří jsme z toho vyvázli v pořádku, tak proč by jí udělala všechno tohle za jeden okamžik?“
„Nevím, mohlo jít o cokoliv… Co když Yū věděla, že Kurumi je její živé já a chtěla se ho stůj co stůj zbavit?“
„No, to možná jo, ale stejně je toho nějak moc, to by nestihla snad ani ona…“
Počkat… že by? Však jak řekla, tak jsou jedna a ta samá… Co když jsou taky…? To zlomené zápěstí a modřiny. Ale zase ten krk a vnitřnosti? To neodpovídá. To se nestalo. Nebo možná, když jsem byl v bezvědomí? Ne, to ne… Její zranění bylo vždycky viditelné, i den na to měla fialové zápěstí, jak jsem jí ho zlomil, takže tyhle dvě věci neodpovídají. Jizev bych si určitě všiml. Tak co to tedy znamená?!
„Na co myslíš?“ promluvila po chvíli Hinata znenadání. Sasuke jí věnoval zmatený pohled, když se probral do reality. „To nic. Jenže si koukal tak přemýšlivě, zadumaně. Na něco si přišel?“
„Nakonec asi na nic. Nezapadá to. Fakt nevím, co to má znamenat. Proč to… Nic,“ odmlčel se na chvíli, „Ale teď mi radši pověz, jak to s ní tedy vypadá? Následky?“
„Nevědí. Nic se s tím prý nedá dělat. Když se to snaží napravit, tak se to pokaždé zase vrátí do původního stavu, jako by to předtím neuzdravili. Ale nezhoršuje se to, že by to krvácelo nebo ohrožovalo její život čím dál víc, to ne. Ale i tak, jestli to takhle půjde dál, tak nakonec rozhodně zemře, jelikož to její tělo nezvládne. Je to prý strašná záhada, a pokud se nestane nějaký zázrak, tak jí nedokáží zachránit.“
„Cože? To její život nechávají nějaký pitomý náhodě?!“ vyjekl pln opovržení. To je taková blbost! Měli by se, do pr*ele, snažit víc!
„Co chceš, aby dělali?“
„Něco! Jde tu přece o život! Proč jí teda nechají ležet v nějakým zasraným pokoji a nesnaží se přijít na to, jak jí pomoct?!“ upustil na uzdě ještě víc. Hinata jen soucitně pozorovala jeho stále se měnící výrazy v návalu vzteku.
„Banda neschopných idiotů!“ Sakra. Nemůžu přestat. „Mi řekni, proč jen seděj na zadku? Proč se nesnažej? Lepší, když zemře, zatímco se jí snažej zachránit, než aby zemřela, aniž by hnuli prstem!“
Sklapni! Musíš se uklidnit, ore!
„Ty mi teda hnou žlučí! Fakt větší exoty jsem za celou svou existenci nepotkal!“ křikl.
Hinata nehlesla jedinou hlásku za celý jeho monolog a jen jej soucitně pozorovala. Jen se vykřič. Potřebuješ to… Ale i tak ti to nemůžu ještě říct celé.
Avšak v momentě, kdy se Sasuke už připravoval vyvalit ze sebe další snůšku nadávek na neschopný personál, jakýsi chlapík odhrnul dveře jeho pokoje. Sasuke naštvaně trhl hlavou směrem ke dveřím.
„Kdo sem zase-!“ avšak při pohledu na mladíka v lékařském oděvu, se zarazil a mírně sebou cukl. Do pr*ele.
Chlápek vstoupil i bez pozvání dovnitř a díval se na Uchihu s vážným výrazem. Všechno to musel slyšet…
„Co je?!“ vyjel i přesto znovu. Už zase…
„Zcela nic. Shání se po vás pacient z pokoje třicet dva, Aoyama Sai,“ sdělil medik bez jakékoliv poznámky k přidrzlému chlapci. Poté se jen otočil a zmizel opět za dveřmi. Sasuke párkrát zmateně zamrkal.
„Sai?“ zopakoval po chvíli civění na dveře.
„Taky jsem slyšela. Pojďme zjistit, co potřebuje,“ dodala Hinata a zvedla se ze židličky, aby chlapci pomohla se úspěšně postavit. Poté se společně vydali ke dveřím, zatímco jej podepírala i v chůzi.

* * *

Sai seděl na posteli. Byl celý bledý a rty měl skoro až modré. V očích mu chyběla barva a zář života. Na pohled jednoduše působil jako živá mrtvola. Hlavou se mu k tomu neprohnala už nějakou dobu žádná myšlenka.
Když na dveře jeho pokoje někdo zaklepal, otočil pomalu hlavou směrem k nim. Dovnitř vstoupil Sasuke, přidržovaný Hinatou.
„Zdravím,“ pronesl chraplavě a úplně bez zápalu. Vydal to ze sebe skoro až bolestivě.
„Ahoj, jak se cítíš?“ tázala se ihned Hinata.
„Dá se to,“ opáčil bez zájmu a pohlédl na Uchihu. „Yū?“
Sasuke zakroutil hlavou v zápor. Sai chápal, co to znamená.
„Ah,“ vzdychl bez jakýchkoliv emocí, „Takže technika zabrala,“ řekl spíš k sobě než k ostatním.
„Jaká?“ zamračil se Sasuke podezřele.
„Ah, to jen Chi no Fūsha*,“ řekl znovu tónem, jako by se ho nic netýkalo.
„Cože?! Tys to použil?!“ vyjel Sasuke a hodil po mladíkovi zamračený pohled. Vymanil se Hinatě a dobelhal se k Saiovu lůžku. Sai na něj hleděl nepřítomným pohledem, což Uchihu vytočilo ještě víc. Mukatsuku!**
Pln zlosti z mladíkova pohledu a chování ho ponenáhlu chňapl za límec košile a s vražedným pohledem si jej přitáhl blíž k sobě. Díval se mu teď zblízka do očí.
„Jak si to použil?! To proto nemáš ruku?! Kam si jí sakra strčil?!“ naléhal a pořád s Saiem lomcoval po každé větě.
Saie jeho tvrdé zacházení mírně probralo do vědomí. Při pohledu na chlapcův výraz se snažil vymanit z jeho pevného a drsného sevření, byť s jen jednou rukou.
„Do ní. Kam asi jinam? Jak jsem jí asi měl podle tebe jinak zastavit?!“ pomalu se rozkřičel i Sai.
„Kam přesně? Jaká část těla?! Řekni mi to!“
„Břicho!“ vyjekl bez přemýšlení mladý Aoyama, „Proč se ptáš!? A pusť mě kruci!“
Sasuke se zarazil. Břicho? Po chvíli Saiův límec zvolna pustil a udělal pár kroků vzad, zatímco se mu beznaděj zračila v očích.
Tak přece jen… Ne. Ještě to tak pořád být nemusí. Furt tu nejsou všechny puzzle skládačky.
Po chvíli civění do země se podíval na Saie zmateným pohledem s náznaky beznaděje. Sai na něj pro změnu hleděl s již mírným zájmem o okolí, ale i přesto jeho mysl vypovídala službu. Z jeho výrazu bylo i vidět, že je zmatený, ale také i vyčerpaný z předchozího sledu událostí. Kvůli jeho zranění byl dle všeho daleko slabší než kdy předtím.
„Saii, zamysli se prosím… a to pořádně. Nebyla Yū někdy zraněná na krku? Neviděl si něco? Prosím, fakt pečlivě zapřemýšlej.“
„Co? Proč?“
„Prosím!“ naléhal. Sai zmlkl a stále podezíravě si chlapce prohlížel. Poté však kývl a zadíval se na bílou přikrývku, jenž halila jeho nohy. V jeho očích se znovu začala zračit nepřítomnost. Párkrát bolestivě zamrkal, snad se snažil přemýšlet. Něco… Něco si vybavit. Po úspěšném vyvolání myšlenek, mu hlavu zahalily všechny vzpomínky na Yū za poslední dny. Ne, tohle ne… A vybavil si další snůšku událostí. Zamračil se a podepřel si bradu rukou s vážně zadumaným pohledem. Občas se mu zaleskly i oči.
„Tak co?“ hlesl Sasuke, když pozoroval změny v mladíkově obličeji.
„Dej mu čas,“ vložila se do toho Hinata. Sasuke se po ní ohlédl. „Když jsme sem přišli, nevypadal, že by myslel na to, co se stalo… teď si po něm chtěl, aby zavzpomínal. Určitě se mu vybavuje všechno, čemu se po probrání vyhýbal,“ dodala, stále pozorujíc soucitně chlapce v posteli.
V tom zvedl Sai hlavu vzhůru a zadíval se na Uchihu, který mu rovněž věnoval pohled.
„Proč to chceš vědět?“ tázal se Sai, když vylezl ze svých myšlenek.
„Přišel si teda na něco? Je to fakt důležitý!“
„Proč? Jaký to má smysl?“
„To ti řeknu, až odpovíš.“
„Možná něco vím…“
„Tak mluv!“ dožadoval se Sasuke odpovědi.
„Uklidni se, sakra!“ vyjel Sai, „Řeknu ti to… Přišla za mnou do nemocnice, potom co jsem se probral. Tehdy jsem jí viděl prvně. Bylo to asi před dvěma dny, chvíli po tom, co jste s Narutem odešli. Byla divná… Měnily se jí oči a její výraz mi říkal, že trpí. Pak se chytla za krk. Nevěděl jsem, co mám dělat a strašně jsem panikařil. Ona mi ale řekla, ať se nehnu. Pak už jen vidím, jak jí tečou proudy krve z krku… sama si nehty provrtala hrdlo a vykrvácela mi přímo před očima. Myslel jsem, že je po ní, ale pak se zvedla jako by se nic nestalo. I její krev pak zničehonic zmizela z podlahy…“ vyprávěl Sai, „K čemu ti to sakra je? Proč jsem si na to musel zase vzpomenout?!“
Sasuke se zamyslel. Chápu…

„Hinato! Ty jizvy na krku…?“ tázal se, aniž by dopověděl otázku.
„Počkej, to myslíš, že je…?“ Hinata činila úplně to samé.
„Odpovídá to tomuhle nebo ne?“
„Jo, řekli, že to je jako by jí někdo vrazil do krku tenký předměty.“
Tak asi nakonec jo... Na ten krk nejspíš zemřela, a když znovu ožila, nebylo po tom ani památky. Pak zemřela znova, když Sai použil klanovou techniku. Pak se dala znovu nějak do pořádku a opět po tom, že byla předtím na kaši, nebyly žádné stopy. Ty rány, co způsobily smrt, se při znovuoživení ztratily, ale rány, které nebyly smrtelné, jí zůstaly. Ale teď se všechny její rány, které tu utržila, ať už viditelné nebo ne, přenesly po její smrti na její skutečné já. Znamená to, že měla tři životy nebo stačil úder od jejího pravého já? A i když víme, co její rány způsobilo, jak to použijeme k její záchraně?
Říct teď Saiovi, že i když technikou zachránil životy nám, tak tím ale možná zabije svou sestru, fakt nemůžu. Musím si to ještě pořádně promyslet.
…Ale přece on za to nemůže. Nemohl vědět, že po tom, kdy duch odejde, se jeho zranění přenese na Kurumi, o které jsme ani nevěděli, že žije… Není to jeho vina, za to ho nikdo nemůže vinit. Jenže, co když se bude vinit sám? Být to já, určitě bych se vinil, ale jeho vinit nemůžu. Potřebujeme Orochimara… Ten za to může! Měl by to umět i napravit.

Zatnul ruku v pěst a beze slova či pohledu na přítomné se otočil ke dveřím a zamířil pryč.
„Kam jdeš?“ zeptala se Hinata.
„Potřebuju ihned najít Tsunade,“ řekl bezmyšlenkovitě.
Hinata se podívala na Saie, uklonila se na rozloučení, a zmateně se rozeběhla za Sasukem. Aoyama s nechápavým výrazem znovu osaměl.

* * *

„Proč?“ zeptala se Hyuuga, když jej doběhla. Vzhledem k jeho zranění a šnečí chůzi jí to netrvalo příliš dlouho.
„Musí vědět, kde je Orochimaru,“ zodpověděl její otázku obratem. Hinata se zastavila, což Sasuke okamžitě zaznamenal. „Co je?“ opáčil.
„Proč chceš Orochimara?“ řekla téměř přiškrceně.
„Není to snad jasné?! Způsobil to, takže by to měl umět i napravit!“
Uf. Hinatin vyděšený výraz polevil. „Už jsem se bála…“
„Co?“ nechápal.
„Měl bys asi ještě něco vědět… Já ti totiž jednu informaci vzhledem k situaci zatajila,“ odmlčela se a Sasuke jí pohledem naznačil, ať pokračuje.
„Orochimaru je tady,“ řekla a už se všemožně připravovala na jeho reakci.
„Cože?!“ vyjel zhrozeně.
„Neřekla jsem ti to, protože jsem se bála, že ho budeš chtít zabít. Když jsem ho tu viděla, myslela jsem, že se stal zázrak a sensei se vrátil. Jenže pak jsi mi řekl, že za všechno může on… Nevěděla jsem, co si mám myslet a tak jsem se zeptala Tsunade. Řekla mi, že je tu proto, aby jí pomohl… Ať už jsem k němu cítila cokoliv vůči současné situaci, chtěla jsem věřit, že jí pomůže, a tak jsem ho nechala být. A tobě jsem to neřekla ze stejného důvodu. Bála jsem se, že by tě třeba popadl amok. Možná bys už neposlouchal, že jí chce pomoci a tak bys…“ utišila se a bedlivě chlapce pozorovala.
„Chápu,“ řekl, když se uklidnil a nahromaděná krev mu opět nezatemňovala mysl. „Takže je to vlastně všechno vyřešené.“
„Jak to myslíš?“
„Chtěl jsem ho jít hledat, aby jí zachránil, ale on už se o to nejspíš pokouší. Měl to být její sensei, když by vyšla akademii. Hodně si rozuměli už předtím. Věřím tomu, že jí nechtěl nikdy ublížit. A tak se teď můžu konečně po těch dnech na chvíli uklidnit. Přijde mi, že už je to celá věčnost, co jsem se necítil napjatě.“
Uklidnit… Ha, alespoň jen do doby, než jí zachrání. Pak z něj klidně vymlátím duši a donutím ho kápnout božskou! Chci vědět, co se sakra stalo.
„Jo, to věřím…“ dodala k jeho předchozí odpovědi Hin a úlevně se usmála.
Poté oba došli na konec chodby, kde se posadili na lavičky u dveří operačního sálu. Úleva zahalila jejich srdce, když odtamtud vyšla Tsunade se zprávou, že je dívka konečně v naprostém pořádku.

Pak už si jen pamatuju, jak jsem ji chtěl vidět… Ale oni mě k ní nechtěli po několik dní pustit a vždy mě poslali do svého pokoje. Sice jsem měl přísně nakázáno tam být nejmíň dva dny, ale já tam zůstal přinejmenším alespoň týden…
Ten první den, kdy jsem se dozvěděl, že to přežije, jsem byl tou touhou tak poháněn, že jsem začal i protestovat a drát se na sál. Samozřejmě mě tam nechtěli, ale já byl připraven i kousat… až Hinata mě utišila a dovedla mě k mému lůžku. Nastřádaná energie z těch všech informací mě ukolébala v tu chvíli ihned ke spánku. Nejspíš sem spal celý následující den, jelikož jsem se probral až zase za tmy. Bez ostychu jsem se vydal k jejímu pokoji, který jsem ale hledal dle jmenovky strašně dlouho. Jelikož netušili, že jde o Aoyamu Kurumi, tak jí Orochimaru vymyslel evidentně jméno sám, což jsem hned, jak jsem to viděl, poznal… Stálo tam: Uramu Ichora, což mě hned na pohled praštilo do očí, jelikož to byla zkomolenina z jeho jména.
Když jsem tedy stál naproti jejích dveří, začal jsem pociťovat nervozitu tak velkou, že jsem se chtěl ihned vrátit do postele a zahrabat se do peřin. Už jsem měl i nakročeno k odchodu, když jsem uslyšel zevnitř tlumenou ránu, což mě donutilo přeci jen ty dveře zvědavě a opatrně otevřít.
Ležela na prostředním lůžku v místnosti, ale byla tam sama. Alespoň co se týká pacientů, jelikož návštěvu tam měla… a to Orochimara-senseie. Když jsem nakoukl dovnitř, akorát u ní stál a líbal jí na čelo, zatímco ona byla stále v bezvědomí. Vyjeveně jsem zůstal zírat, mírně znechucen situací, že jsem přestal vnímat okolí. Dveře pak zavrzaly a Orochimaru byl v tu chvíli pryč s výrazem, který naznačoval, že si nepřál být při tomhle viděn…
Tenhle čin dodnes tíží mojí mysl… převážně, když mi je Kurumi nablízku, jelikož nedokážu za boha přijít na to, CO TO MĚLO SAKRA ZNAMENAT!!

____________________
* Krvavý větrník - technika z kapitoly 20.
** Tohle mě se*e. (jeho poznámka k Saiovu pohledu)

Poznámky: 

Zdravíčko, tak jsem zase tu Laughing out loud Původně jsem chtěla to vydat 19. dubna, abych měla přesně první a poslední kapitolu vydanou ve stejný den, jen s ročním odstupem Laughing out loudLaughing out loud Ale nepodařilo se to... Takže poslední díl, který nese celkem neuzavřený konec a i tak nějaká záhada zůstává stále záhadou a proto přinesu i asi tři speciály (něco jako pokračování, ale třídílná série je blbost, takže bude nést název speciál Laughing out loud)
Jednou plánuju vyjasnit boj mezi Kurumi a Yū, a zároveň i to, co se dělo s Kurumi po dobu v nemocnici. Nakonec napíšu něco jako Ever after, tedy skutečný konec, ale co z toho vznikne bude záviset na druhým speciálu, což plánuju udělat trochu romantičtější, tedy bych kladla důraz na páry... takže si přináším i ANKETU, takže prosím o hlasování Laughing out loud (sice vás to už moc nečte, ale i tak chci vědět, koho s kým chcete ^^) - nabídka je taková:

a) Sasuke+Hinata, Orochimaru+Kurumi, Sai+Ino
b) Sasuke+Kurumi, Sai+Ino, (dead)Naruto+Hinata
c) Sasuke+Hinata, (dead)Kiba+Kurumi, Orochimaru+Tsunade
d) Sasuke+Kurumi, Sai+Hinata, Shikamaru+Ino
e) Sasuke sám, (dead)Kiba+Kurumi, (dead)Naruto+Hinata

Fakt se nedokážu sama rozhodnout, takže... Ale koho s kým dám je zcela na vás, takže mi pak hoďte dané písmenko do komentu (či PM), prosím... Každý, kdo se zúčastní, má nárok na obrázek xD Komu se má tvorba nepáčí, tak o něj žádat nemusí, ale fakt potřebuju, abyste mi s tímhle pomohli, tak prosím všechny, kdo to kdy přečetl, ať se ozve ohledně ankety :DD
Hlasování ukončeno

---
EDIT 12. října 014 - Po dlouhém přemýšlení nad speciálkama jsem se nakonec rozhodla, kvůli mnoha nedořešením záhad během série, nakonec napsat druhou kratší sérii... doufám, že tím nikoho nezklamu, ale jen potěším.. (a ještě víc doufám, že že tu jsou stále lidi, co by si to přečetli Smiling)

5
Průměr: 5 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Som čarovná
Vložil Som čarovná, Ne, 2014-10-12 19:52 | Ninja už: 5157 dní, Příspěvků: 1957 | Autor je: Tsunadin poskok

Druhá séria? Shocked Tak tým si ma len potešila :3 :3 Viac hentej onej! Laughing out loud Hell yeah! Laughing out loud

Z lásky I believe in unicorns, bitch! ^.~

~ ~ ~

~ ~ ~

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2014-10-12 20:24 | Ninja už: 4522 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jéééé... hned odezvaaa Laughing out loud Ty si táák sladká, děkuju moc, že tu jsi a čteš to všechno Laughing out loud Děkujůů.. :3 A jsem ráda, že jsem tě potěšila Laughing out loud tím si potěšila zase ty mě.. ^^

Obrázek uživatele Som čarovná
Vložil Som čarovná, Po, 2014-10-13 15:54 | Ninja už: 5157 dní, Příspěvků: 1957 | Autor je: Tsunadin poskok

Laughing out loud Nemáš zač Laughing out loud Čokoládka postačí Laughing out loud Ja som si všimla, že Akni je upravené, tak som klikla a pozerám EDIT v poznámkach. Čo ma na chvíľu zastavilo bolo rozmýšľanie či je říjen október Laughing out loud Že či to nie je nejaký skorší edit a tento edit sa netýkal .... no už ani neviem čoho Laughing out loud ale správa rozhodne potešila :3

Z lásky I believe in unicorns, bitch! ^.~

~ ~ ~

~ ~ ~

Obrázek uživatele Katy...
Vložil Katy..., Po, 2014-06-09 19:57 | Ninja už: 3860 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Tsunadin poskok

Tuto skvělou povídku jdem začala číst teprve před chvílí, tak že komentáře jsem k jednotlivým dílům nepsala, tak se omlouvám a píšu alespoň teď na konec.
Celá serie byla naprosto dokonalá. máš totálně skvělou fantazii. ty tvoje nápady! NAPROSTO GENIALNÍ! Všchno bylo tak zamotané. Ani teď si nejsem jistá, jestli jsem všechno pochopila. Sasukeho sice moc nemusím, Ale v téhle povídce byl fajn. Hodně zajímavé byli ty díly, kde se bojovalo a začáteční díly. A když se tam oběvila i Ayano (mimochodem, čtu i tvoji povídki Icha Icha a těším se, jak se to bude vyvíjet) no prostě nemám slov. Postava Yu byla hodně zajímavá. Líbí se mi stil povídek, jak píšeš. Určitě si přečtu i tvoje jiné povídky.
A jinak, určitě jsem pro možnost B a těším se na special.
Píšeš úžasně, jen tak díl Laughing out loud

"Nevezmu své slovo zpět" to je má cesta ninji

Být shinobi neznamená bojovat ve válce. Být shinobi znamená, bojovat za své přátelé a proto nedovolím, aby mým přátelům někdo ublížil!

Kdo poruší pravidla a nařízení je považován za odpad, ale ten kdo opustí přátele je ještě horší špína.

Hokage není ten, kdo je všemi uznáván. Je to o tom že kdo je všemi uznáván se stane hokagem.

https://www.youtube.com/watch?v=veqyzr3PnAM

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2014-06-21 14:40 | Ninja už: 4522 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Och, děkuju mockrát :3 Jsem ráda, že získávám další čtenáře a že si přečteš i další povídky ^^ To mě prostě stráášně moc potěšilo, děkuju mnohokrát Smiling slovy nemůžu vyjádřit, jak si toho cením... Jsem ráda, že se ti líbily díly s bojem, těch sem si zrovna nebyla jistá... ou, pak doufám, že speciály vysvětlí všechno, cos nejspíš nepochopila Laughing out loud Jo, to mi připomíná, že bych měla začít zase Icha Icha vydávat... už zbývá taky pár dílů, tak snad než půjdu na vejšku (pokud se na ní dostanu) to dopíšu Laughing out loud
Na konec ještě jednou poděkuju, protože už dlouho jsem nedostala pochvalu povídky, takže je to pro mě zase jako slast Laughing out loud A ještě se musím omluvit za pozdní komentování, tenhle měsíc sem tu moc nebyla Sad Laughing out loud

Obrázek uživatele WoreL
Vložil WoreL, So, 2014-05-03 19:40 | Ninja už: 3811 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Pěstitel rýže

Jak to shrnout.. Laughing out loud Přečetl jsem 6 kapitol asi před pěti dny a zbytek jsem dočetl dnes, takže jsem to měl více méně v jednom kuse, ale i tak jsem se občas ztrácel. Laughing out loud Tím samozřejmě nechci říct, že se ti povídka nepovedla, do děje jsi mě dokázala vtáhnout víc než dost, jenom to můj malej mozek občas nedokázal pobrat.. Laughing out loud Myslím, že na většině povídek jsem hvězdičky nedával, ale tady už jsem musel Laughing out loud Přikláním se k možnosti B a budu se těšit na Speciály Eye-wink

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2014-05-04 11:08 | Ninja už: 4522 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Och, děkuju převelice ^^ Jsem strašně ráda, že i po tom roce, kdy první díl vyšel, se někdo našel i teď, že si to přečetl.. moc si toho vážím a strašně mě to těší, děkuju ^^ No, snad si se neztrácel až tak moc, vím, že to tajemno občas mate a zvlášť ode mě, páč já mám strašně složitý myšlení Laughing out loudLaughing out loud ale fakt děkuju mockrát, že i přesto, že si to občas nepobral, že si to dočetl až sem :3
Jinak děkuju moc i za hlas a tedy máš nárok na obrázek Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele WoreL
Vložil WoreL, Ne, 2014-05-04 11:18 | Ninja už: 3811 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Pěstitel rýže

Není vůbec za co Eye-wink Většinu z toho, co jsem nepobral, jsem si srovnal u dvou posledních dílu, takže nakonec to bylo v pohodě Laughing out loud Jej díky Eye-wink

Obrázek uživatele Mitora
Vložil Mitora, Ne, 2014-04-27 08:11 | Ninja už: 4250 dní, Příspěvků: 807 | Autor je: Tsunadin fackovací panák

Páni Shocked on už je poslední díl Shocked
Tohle se mi nikdy nestalo... Tuhle povídku jsem kdysi rozečetla když byl asi pátý díl, zapoměla jsem ho okomentovat a teď si všimnu až posledního dílu... Gomen asi fakt nejsem normální... Laughing out loud
Ale možná jsem i trochu ráda, že jsem nemusela čekat ten týden a celé jsem to přečetla během včerejšího odpoledne a večera Laughing out loud (kecá dočítala to ve dvě ráno Laughing out loud )
Ale zatím to není úplný konec Laughing out loud Jachů Laughing out loud ty speciály si rozhodně nenechám ujít... budu si to hlídat Laughing out loud Ten boj mě celkem dost zajímá a jestli bude i nějaká romantika tím líp Laughing out loud
Zezačátku jsem moc nechápala, měla jsem problém přiřadit si ty přezdívky Smiling ale tak kolem toho šestého dílu už jsem víceméně chápala Laughing out loud taky jsem tam nemohla z toho jejich rozhovoru jak jí Sasuke nachytal v kuchyni Laughing out loud ale pak jsem zase čučela když se pokusila zabít Saie a pak ještě Kibu Smiling Další úplně skvělá věc byl ten strach Itíka o Sasukeho Laughing out loud celkově byla tahle série boží Laughing out loud Když přišlo na boj jenom jsem čučela do mobilu s otevřenou pusou až mě ségra zdrbala ať se vzpomatuju nebo vypadnu z jejího pokoje Laughing out loud A jak si dvakrát Sasukeho zabila Shocked Já se fakt o něj bála... normálně to není jedna z mých nejoblíbenějších postav, ale tady jsem ho měla vážně i ráda Laughing out loud jsem ráda že přežil Smiling i když Kibova a Narutova smrt byla celkem Cry Ale ta Sakuřina Laughing out loud nejhezčí její smrt co jsem si kdy představovala Laughing out loud Většinou jí nesnáším a tady neměla dost prostoru přesvědčit mě o opaku Laughing out loud
Prostě nemám moc dobré slovní vyjadřování, ale tak snad jde pochopit že se mi série mega moc líbila a obdivuju lidi jako ty že dokáží něco takhle promyslet Laughing out loud
No a jestli ta možnost hlasování platí i pro mě tak se asi jako všichni přikloním k možnosti b
Je mi líto Hinaty, ale já ji mám ráda v páru s Narutem a Sasukeho tady vidím s tou Kurumi Laughing out loud takže víceméně jasná volba Laughing out loud
Ještě jednou se omlouvám za svou blbost a časem se snad dokopu i k tvým jiným povídkám Smiling prostě píšeš skvěle a ještě ke všemu skvěle kreslíš Smiling prostě jsi skvělá Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2014-04-27 10:33 | Ninja už: 4522 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ojojoj... tenhle koment se určitě bude řadit k těm nejhezčím, který jsem kdy dostala Laughing out loud Děkuju moc ^^ Hezky si všechno z povídky shrnula, takže si to určitě četla i bez hvězdiček (nežádám o ně, to rozhodně ne, ale vždycky podle nich koukám, kolik lidí to četlo, víšco Laughing out loud ale koment mi bohatě stačí, děkuju, děkuju ^^)
No, tak jinak ono je docela normální, že tam nějak na začátku hodně lidí přestalo povídku číst... měla sem do té doby tam od hodně lidí komenty, ale pak vydržela jen Kami a Som čarovná a ještě donedávna i Uka s Nelly, ale u nich nvm jestli to dočtou xD, zatímco během toho jsem přišla o lunaru, HoroHoro a tuším i Bramborku, nu :DD Kdoví, tak či onak jsem ráda, že aspon takhle ke konci sis toho opět všimla a přečetla to :3 Upřímně taky Sakuru nesnáším z celé své duše, takže ta její rychlá smrt byla i pro mě samotnou, abych o ní nemusela psát a hlavně, abych si jí snad taky neoblíbila.. ježiš potěš bůh při mý další povídce, kde bude dost často... oh, kristapána, to ještě musim nějak vykoumat :DDDD Nevadí, doufám teda, že si nějakou další ode mě třeba přečteš, protože prostě za každýho čtenáře jsem strašně ráda, zvlášť když vždycky ze začátku to čte poměrně dost lidí, ale ke konci ani ne čtvrtka, takže tak Laughing out loudLaughing out loud
Určitě platí i pro tebe ^^ Děkuju moc za hlas, a pak se ozvu ohledně obrázku Smiling (Ale jak koukám, tak je vás už víc a víc a já mám ještě k tomu pár objednávek už z dřívějška, takže to asi nenakreslím hnedka po maturitě, ale během těch měsíců, co budu doma :3)
A na konec jak je prostě vždycky mým zvykem, tak ještě děkuju moc, moc za hlas, za to, že sis to během včerejška všechno dočetla (ach, to mě dycky moc potěší ^^), za krásný koment a prostě děkuju moc Smiling

Obrázek uživatele Mitora
Vložil Mitora, Ne, 2014-04-27 15:58 | Ninja už: 4250 dní, Příspěvků: 807 | Autor je: Tsunadin fackovací panák

Edit: omlouvám se za poslání 2x (blbý mobil -.- ) Smiling

Obrázek uživatele Mitora
Vložil Mitora, Ne, 2014-04-27 15:53 | Ninja už: 4250 dní, Příspěvků: 807 | Autor je: Tsunadin fackovací panák

Vážně? Smiling tak to je pocta i pro mě Laughing out loud Většinou mám problém sformulovat věty tak aby dávaly smysl (zvlášť když jsem v podstatě dvě noci nespala Laughing out loud
Ty hvězdičky... já to ohvězdičkovala ale normálně to občas vynechám přecejenom z toho mobilu je to takové... Laughing out loud ale tohle jsem ohvězdičkovala a úplně chápu k čemu to je Laughing out loud Ono hodně potěší když jich je víc Smiling *mluví z vlastní zkušenosti*
No u většiny povídek to tak je Smiling z nejakých 15 lidí (příklad x) ) se stanou 4 Laughing out loud a vždycky pak potěší když se objeví někdo další Smiling Bohužel nejde najít a přečíst všechny skvělé povídky tady... je jich prostě moc Laughing out loud ale na ty tvoje se určitě čas najde Laughing out loud
No ale vážně já jsem strašně ráda že jsem si všimla, i když vážně nechápu jak mi mohly ty ostatní díly uniknout... Asi už po škole nepřečtu dobře Laughing out loud
Já to nepsala kvůli obrázku a jestli toho máš moc tak mě vypusti a nebo až budeš mít někdy čas a chuť Laughing out loud
Nemáš zač tohle byla úžasná povídka a fakt mě štve že mi nějak unikla Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2014-04-27 23:09 | Ninja už: 4522 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ahaaa Laughing out loud Tak to děkuju o to víc ^^ A jo no, pravda... Ale tak stane se... taky se mi to stává, že kolikrát něco čtu, a pak uplně zapomenu, páč já sleduju jen to svoje sledovat, takže pak když přibude novej díl k povídce, co sem četla a neokomentovala ji, tak pak o tom skoro nevím, no Laughing out loud Takže ale to je můj případ, ale vím, že tu hodně lidí sleduje nové FF, takže jen prostě přehlídnout nebo tak,... je různých možností Laughing out loud
A já neřikám, že si to psala kvůli tomu, to určitě ne... nemyslím si, že za to moje obrázky stojej Laughing out loud A já to ráda nakreslím, jen říkám, že to možná nebude hned, páč si dávám na nich záležet a tak to bere čas plus už tu mám jich víc, ale ráda je všechny nakreslím, to jsem spíš ráda, když o mojí tvorbu někdo stojí xD jen aby prostě nebyl problém, že to bude trochu trvat no :3

Obrázek uživatele Mitora
Vložil Mitora, Út, 2014-04-29 20:26 | Ninja už: 4250 dní, Příspěvků: 807 | Autor je: Tsunadin fackovací panák

Popravdě stojej Laughing out loud nebo aspoň mi Smiling tvojí tvorbu obdivuju už hodně dlouho Laughing out loud Tak v tom případě moc děkuji :3 ráda si počkám Laughing out loud

Obrázek uživatele MisakiHime
Vložil MisakiHime, So, 2014-04-26 12:24 | Ninja už: 3915 dní, Příspěvků: 159 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ufff, není to úplný konec, ono to bude ještě pokračovat :333
Ta zranění jsi popsala úplně úžasně...
Zakončení se Sasukem se mi líblo-a to jinak Sasukeho nesnáším... Laughing out loud
na ty speciály se budu těšit Smiling
A zatím jako všichni ostatní hlasuji taky pro možnost B Laughing out loud

Čtvrt banánu na druhou krát čtyři dílky pomeranče děleno pěti koblihama, to vyjde v hráškový jednotce, kterou převedeš na tuno paskaly a ty pomocí matemtickoanglických tabulek převedeš na hříbkopráškovou směs, do který naliješ vodu, necháš to čtařiadvacet hodin ztvrdnout, pak změříš pomocí tvrdoměru tvrdost a vydělíš tvrdost děleno měkkost sádla, měla by ti vyjít obratlová mrkev, kterou hodíš do moře, pak jí vylovíš, budeš z ní mít sushi, spočítáš počet zrníček rýže v tom sushi a máš výsledek! xDDD

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2014-04-26 13:16 | Ninja už: 4522 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ano, ano Laughing out loud To i ty to čteš? Si pamatuju tvůj nick z komentů od mých obrázků, ale že víš i o FF, to sem netušila Laughing out loud Děkuju, děkuju ^^ No, to já Sasánka zbožňuju tak i onak, ale sem ráda, že se ti aspoň jednou přece jen s ním něco líbilo, když ho nemáš ráda Laughing out loud Jinak děkuju za hlas, za koment i za přečtení Smiling Taky za účast v anketě máš slíbený obrázek, když budeš chtít Laughing out loud Eye-wink

Obrázek uživatele MisakiHime
Vložil MisakiHime, So, 2014-04-26 13:36 | Ninja už: 3915 dní, Příspěvků: 159 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak teď už to víš Laughing out loud
Obrázek určitě budu chtít Smiling

Čtvrt banánu na druhou krát čtyři dílky pomeranče děleno pěti koblihama, to vyjde v hráškový jednotce, kterou převedeš na tuno paskaly a ty pomocí matemtickoanglických tabulek převedeš na hříbkopráškovou směs, do který naliješ vodu, necháš to čtařiadvacet hodin ztvrdnout, pak změříš pomocí tvrdoměru tvrdost a vydělíš tvrdost děleno měkkost sádla, měla by ti vyjít obratlová mrkev, kterou hodíš do moře, pak jí vylovíš, budeš z ní mít sushi, spočítáš počet zrníček rýže v tom sushi a máš výsledek! xDDD

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Pá, 2014-04-25 22:04 | Ninja už: 4226 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Ten konec :333
Čtu opožděně, pardon, no v poslední době lezu na net čím dál tím míň Smiling Ale povídky si ujít nenechám a zvlášť 'poslední' díl AKnI Laughing out loud a že se ti to povedlo.
Úplně mega hustě krutě jsi spojila všechna Yuina zranění a přenesla je na Kurumi, ja furt jen co to ksakru a ty tak takhle??? No to teda koukám a smekám klobouk Eye-wink
Myšlenek bylo tak akorát, hlavně na konci se mi líbilo Sasukeho vyprávění, ale jeho rozbouřená nálada byla taky něco Laughing out loud takže takový vytoužený díl :***
Orochimaru a jeho polibek - tak vteřinu nechápavý ticho a pak jen potutelný úsměv
:)** že já mám jednu roztomilou teorii, ale to mi zase moc jedou mozkový závity Smiling
Děsně děsně moc se těším na speciály, já radši, když všechno pochopím a ještě tam chceš dát romantiku??? :3 natěšená Sticking out tongue
Takže co se týče ankety, dost těžký ro
zhodování, ale nakonec se přikláním k možnosti B
Doplnila bych i více pocitů a dojmů, ale radši si necháme romány na jindy a jestli se někde vyskytla chyba v textu tak všechny stížnosti směřujte k mému mobilu Laughing out loud

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2014-04-26 11:30 | Ninja už: 4522 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ooo, ty si takhle dlouhý komentář psala na mobilu? Laughing out loud Oooo, sem poctěnáá Laughing out loud :3 A děkuju moc, jsem strašně ráda, že se ti to líbí... uch, tak pak mi musíš někdy svou teorii povědět Laughing out loud ^^ Noo, to teď si potěšila ty mě, že se tak těšíš :3 Fakt moc děkuju, to mě strašně zvedne náladu dycky ^^ Jak já jsem ráda, že vás mám, ach Laughing out loud Moc kuju, kuju ^^ A fájn, tak zatím to vypadá na B :3 Laughing out loud Do konce května uvidíme, ale asi se to moc nezmění, páč kromě vás dvou to snad ani nikdo nečte a když už, tak se prostě neozve a tím pádem asi moc hlasování nebude... ale uvidíme, nebudu hned pesimistická a ten čas do června nechám :DD
A jinak teda fakticky strašně moc děkuju za koment, za hlas, za přečtení ^^ A jako i u té čarovné dámy pode mnou ti pak dám vědět ohledně obrázku :33

Obrázek uživatele Som čarovná
Vložil Som čarovná, Pá, 2014-04-25 17:48 | Ninja už: 5157 dní, Příspěvků: 1957 | Autor je: Tsunadin poskok

Už som sa zľakla, že je to koniec Laughing out loud Fuuu...takéto šoky mi nerob Laughing out loud Ono to ešte bude pokračovať...YEAH! Laughing out loud Laughing out loud Som hrozne rada :3333
A ešte viac som rada, že hentá ona žije!!!!! Úplná paráda Laughing out loud Chvíľu to vyzeralo, že zomrie, no potom sa objavil Oroxicht Laughing out loud
A to vysvetlenie tých zranení...čumím Shocked Laughing out loud Krása...ako...nie tie zranenia, ale ako si to mala premyslené Kakashi YES šikula Smiling Laughing out loud
Tá anketa vyzerala hneď na začiatku zaujímavo Laughing out loud A je za to obrázok! :333 Nie, nemysli si, že hlasujem kvôli tomu Bad hlasovala by som tak či onak Eye-wink Smiling
najprv som sa nevedela rozhodnúť pre ani jednu možnosť, keď som nechcela dávať žiaden dead pár Laughing out loud Neviem, podľa mňa by mali zostať mŕtvi a nechať ich na pokoji a tak Smiling Laughing out loud Ale potom pozerám posledné dve možnosti, kde nie je žiaden dead Laughing out loud A tam v jednej je Oro+ Kurumi a to rozhodne NIE! Fuj, normálne som sa striasla, keď som si čítala tú scénu v nemocnici, keď ju pobozkal na čelo...blé Laughing out loud Sorry, ale fakt mi to pripadá nechutné Laughing out loud Sasuke+Hin by ešte mohlo byť, no ja ich vždy beriem ako takých lepších kamarátov...pár nie Laughing out loud A v ďalšom, čo nebol nikto dead bolo InoShika a Ino sa mi v tejto poviedke rozhodne hodí viac ku Saiovi Eye-wink Takže tieto dve som musela vylúčiť...takže niekto bude zrejme dead Laughing out loud
A ja hlasujem za...*chvíľa napätia...trochu trápna....sral by to pes Laughing out loud :D* B!
PS: a nebolo by lepšie, keby že ku tomuto dielu nepíšeš, že je to epilóg, ale že epilóg bude ten úplne posledný? Po tých špeciáloch? Eye-wink Len môj názor Smiling

Z lásky I believe in unicorns, bitch! ^.~

~ ~ ~

~ ~ ~

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2014-04-25 20:35 | Ninja už: 4522 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Epilogem jsem tímto myslela Sasukeho promluvu nakonci, tak byl i prolog na začátku, a protože kapitoly končí, tak se epilog hodí... Tamto budou takové speciálky Laughing out loud A moc děkuju za pochvalu mé mysli Laughing out loudLaughing out loud A jo no, Orouš takej stařec, ale hodilo se mi to tam Laughing out loudLaughing out loud A no, neříkám, že bych ty dead jakože oživila, to se nech překvapit, jak bych to udělala :DD Hlavně mi šlo o to, s kým Kurumi a s kým Hinatu... Kurumi tu má Sasukeho a Kibu, plus u konce scéna s Oroušem Laughing out loudLaughing out loud Hinata má Naruta, ale má blízko i k Sasukemu... takže sem fakt nevěděla koho s kým, takže to nechávám takhle na vás Laughing out loud Snad nebudeš jediná, kdo bude hlasovat, chce to víc hlasů :DD Ale jinak kuju, kuju ^^ Pak po maturitě ti napíšu ohledně toho obrázku a ty mi dáš detailýý :DD ^^ Děkuju ještě jednou moc za hlasování, za přečtení a za krásný dlouhý koment Laughing out loud A btw, tím koncem s tím psem si to opět totálně zabila :DDD Takže nakonec ještě jednom moc za vše děkuju, jsem ráda, že tě mám ^^ :3