manga_preview
Boruto TBV 13

Statečný boj skryté Vírové - 5. část

Shina se otočila na Zorii. „Ten jejich útok byl nějaký podezřelý a slabý, jelikož stačila malá série výbušných koulí.“
Zorii koukala na místo, kde před chvílí stáli útočníci. Zamrkala a řekla: „Třeba jen testovali naší obranu.“
Chvíli se nic nedělo, tak jen sledovaly okolí, pomalu se začínalo stmívat. Zaslechly kroky, které se k nim blížily a otočily se. Shina si všimla, že má matka zarudlé oči.
„Mami tys brečela?“
„Víš, holčičko dědeček je…“
„Teď na to není vhodná doba!“ skočila ji do věty Samari s tím, že ukázala směrem k nepříteli, tím směrem se podívali i ostatní.
Blížila se další vlna nepřátel, bylo jich o hodně více než prvně. Shina si všimla několika odolných obrů.
„To by mohl být vážný problém.“
Kumiko pohladila dceru po vlasech. „Zlato, udělej co můžeš, Listovou jsme kontaktovaly, měli by v nejbližší době dorazit.“
Shina za dohledu matky a ostatních skládala jednu pečeť za druhou a před bariérou bylo pro nepřátelské shinobi úplné peklo.
Pokud samy nešláply na výbušné zařízení, tak byli zabíjení po desítkách všelijakými pastmi. Tu se propadla zem a shinobi se napíchli na nastražené bodáky. Jinde se objevily ohnivé i vodní stěny, které způsobovaly další a další mrtvé.
Kumiko však začalo dělat starosti, že i přes veškerou snahu své dcery se zatím nepodařilo zabít žádného obra, a to i přestože schytali plnou dávku při některém z výbuchů. Nepřátelských shinobi rapidně ubývalo, ovšem ani oni nebyli, tak hloupí, aby si nenašli vlastní strategii, všimli si, že obři zatím vše ustáli a na tom základě poskytovali pro zbytek nepřátel obranou linii, tudíž se postupně dopracovali až malý kousek od bariery.
Zatímco shinobi začali používat své elementy, kreré směřovali do bariery. První obr se dostal až moc blízko a elektrický výboj ho na místě usmažil.
Zbylí obři, když toto zahlédli se na chvíli zastavili. Nevěděly co dál.
Pak ale vytáhli své velké klacky a palice, zvětší dálky začali mlátit do bariéry tak silně, že se trochu začala vlnit. Stále však držela bez známek prolomení.
Shina přestala odpalovat pasti a vši silou se začala soustředit na držení bariéry. „Matko, musíme něco udělat nebo bariéra bude brzy zničena.“
Samari kousek popošla. „Počkejte! Zkusím jednoho dostat do genjutsu, třeba ho dostanu a nevědomky nám pomůže.“
Aktivovala Sharingan, podívala se na obry, leč žádný se na ní nedíval a ona potřebovala oční kontakt.
„Nemohu ho dostat, potřebuji upoutat jeho pozornost.“
Zorii skočila před Samari. Odhodila meče, rozepnula si jounin vestu a začala si stahovat tričko. Na svět se dostal značně obdařený hrudník. Zoríí začala skákat a mávat rukama. Její snaha nepřišla vniveč.
„Dobrý mám ho! Skvělá práce!“ pochválila Samari úsilí a vervu s jakým se do tohoto úkolu vložila.
Zorii se opět oblékla a dostala uznaný pohled od Kumiko.
Samari, která už zpracovala obra. Pod genjutsu ho donutila se otočit proti svým, začala zabíjet jednoho po druhém, než si při své inteligenci uvědomili, co se děje, byli obři vyřízení a Samari ho začala používat na Kamenné shinobi. Jenže než mohla svůj plán dovést do úspěšného konce stala se nečekaná věc. Obr náhle zmizel, byl odvolán.
Zorii si v dálce povšimla staršího muže s plnovousem, který zřejmě pomocí pečetí odvolal obra.
Zbylí Kamenní, kteří pokračovali s dorážením na bariéru, i když poněkud slabší útok byl lehce odražen. Rozkaz zněl jasně a stručně: „Tam a zpátky ani krok!“ Byli pobyti Shinou, která se opět mohla naplno věnovat elementárním pastím, jež značně ubyly. Proto se po zemí vyskytovalo jen pár výbušných koulí.

Už byla tma, útočníci se na chvíli stáhli, aby projednali další kroky, zreorganizovali se, doplnili síly. Měly velké ztráty a zatím ničeho nedosáhli, nemohli vyčkávat věčně. Byli tady už cely den a kdykoliv mohla dorazit pomoc z Listové.
Ve Vírové též nikdo nemohl polevit, sice zatím nikdo nebyl více unaven bojem. Proto odpočívali jak jen bylo možné, k tomu se udržovali v neustále pohotovosti pro případ nečekaného, rychlého a brutálního útoku.
Pod rouškou noci ze své pozice dorazila i Shina, aby se projednalo co dál, věděly, že bariéra je dost oslabená.
Samari navrhla, že jako specialistka na noční asasinaci, by mohla projít ven barierou a udělat rozruch v táboru nepřátel, zatímco sestry se pokusí do bariery vsadit další chakrové pečetě k obnově její odolnosti.
Též musely zajistit, aby se obři už neobjevili a tak bylo domluveno. Samari se vydá na nepřátelského ležení. Zorii jí poskytne krytí, protože byla jediná jak shinobi skutečně vypadá.
Po rychlé přípravě, kde si domluvily signál na otevření průchodu bariérou. Kdyby se jim tuto sebevražednou misi podařilo přežít byl by to úspěch a měli by napůl vyhráno.
Dvojčata jim pootevřela barieru. Samari i Zorii se vydaly pod rouškou tmy do nepřátelského tábora, zatímco dvojčata pod dohledem Kumiko začali posilovat poškozenou bariéru.

5
Průměr: 5 (3 hlasů)