manga_preview
Boruto TBV 11

Temný Fénix 17

Mise do Nami no Kuni

Tým 7 se setkal u Hlavní brány v sedm ráno. Kakashi informoval Sakuru, co potřebovala na misi, protože neměl chuť se s ní ráno dohadovat, co si na misi má vzít. Sasuke veděl, co si na dva týdny dlouhou misi měl vzít. Protože Naruto byl vždy připraven více, než bylo potřeba, tak se v podstatě neměli čeho obávat. Jelikož doprovázeli vesničana, který šel pěšky, tak jim cesta měla trvat dva dny.

Pár minut po sedmé se vydali na misi. Naruto si pročítal Bingo knihu, kterou si vypůjčil včera v ROOT. Protože očekával střet s ninji, tak si vzal více zbraní, než kolik by na obyčejnou C-rank misi potřeboval. Jakmile se dostali mimo vesnici, Naruto vytvořil deset Kage Bunshin, kteří se transformovali do podoby malých ptáků a vydali se napřed. Několik hodin se nic zajímavého nestalo. Sakura se snažila zavést rozhovor s Tazunou a snažila se z něj dostat nějaké informace o jeho Zemi. Naruto mezitím zvažoval, jestli by měl Kakashimu říct o informacích které získal, ale rozhodl se, že to nechá tak. Chtěl tuhle misi udělat, a kdyby někomu řekl všechno, co našel, tak by se mise klasifikovala jako vyššího řádu, než měli nárok a misi by přerušili. Pokud by se do boje zapojili Kakashi a Naruto naplno, tak se v okolí nenacházel žádný nukennin, o kterého by se nedokázali postarat. Gato byl dost nenažraný svého bohatství a určitě by se neobtěžoval najmout nikoho s vyšší hodností, než jounin.

Po třech hodinách od začátku mise se jeden z jeho Kage Bunshin zrušil. Naruto dal Kakashimu pomocí signálů vědět, že se skrytí v louži vody nacházeli dva ninjové. Kakashi mu dal rozkaz, aby nereagoval a nechal to tak. Naruto přijal příkaz. Po dvaceti minutách dorazili k louži, o kterou zavadil klon. Tým prošel okolo louže, aniž by na ni Sakura ani Sasuke nějak reagovali. Ti dva opravdu potřebovali trénink, aby si více všímali svého okolí. Celý poslední týden bylo teplo, na obloze ani mráček. Vzhledem k takovému počasí, by se taková louže uprostřed cesty neměla vyskytovat.

Brzy po té, co kolem louže prošli, tak z ní vyskočili dva ninjové a za pomoci řetězu s ostřími zaútočili na Kakashiho a roztrhali jej na kusy. Tak to alespoň viděli Sasuke se Sakurou. Naruto byl vůči genjutsu tak nízké úrovně imunní, a proto viděl, jak se Kakashi bez námahy útoku vyhnul pomocí Kawarimi. Sakuřin výkřik byl brzy potlačen do pozadí, když se Naruto začal soustředit na analýzu Kakashiho akce. To jej vedlo k názoru, že Kakashi chtěl vědět cíl těch dvou nukenninů. Možná chtěl také vidět, jak bude jeho tým bojovat.

„Sasuke, bež vlevo. Sakuro, hlídel Tazunu, já si vezmu pravou stranu.“ Přikázal Naruto a zbytek týmu okamžitě poslechl.

Sasuke se vrhl na levého oponenta, Naruto na pravého a Sakura si s Kunaiem v ruce stoupla před Tazunu. Sasuke připíchl řetěz těch dvou ninjů s přeškrtlými čelenkami z Kirigakure za pomoci shurikenu ke stromu a pojistil se kunaiem. Naruto mezitím dosáhl svého protivníka a rozhodl se k rychlému ukončení boje. Do svého kunaie vpustil Fuuton chakru, a jakmile se dostal skrze ninjovu obranu, tak mu prořízl krk. Protože byl kunai posílen Fuuton elementem, tak odpadla celá hlava.

Sasuke mezitím začal bojovat pomocí taijutsu. Jeho protivník se celou dobu snažil dostat za něj, ale Sasuke měl očividně navrch. Konečně se mu nukennina podařilo kopnout do ledvin. Ten se zhroutil na kolena a snažil se překonat bolest. Zatímco se ninja snažil vstát, Kakashi se objevil na scéně a poslal jej do bezvědomí. Sakura vypadala, jako kdyby viděla ducha a nevěřila, že Kakashi byl stále naživu.

Naruto se mezitím dával dohromady. Zvířata už zabíjel a ani o tom nepřemýšlel. Zabít ale člověka bylo dost jiné. Věděl, že v tomto světě platilo pravidlo Zabij, nebo budeš zabit, ale poprvé to bylo stále dost obtížné. Snad se dokáže postarat o všechny Gatoovy bandity. Sakura se na mrtvolu u Narutových nohou dívala zhrozeně, Sasuke bez zájmu. Dříve už viděl, jak byl někdo zabit.

„Skvělá práce, všichni. Výborná reakce na přepadení. Naruto, jsi v pořádku?“ zeptal se Kakashi.

„Jo, v pohodě. Dejte mi tak minutku, musím se trochu srovnat.“ Požádal Naruto a snažil se sklidnit.

Mluvit o tom bylo rozhodě jednodušší, než to udělat doopravdy. Pokud se ale chtěl stát dobrým ninjou, tak to musel udělat znova. Na ostrově navíc čekala horda banditů, o které se musel postarat, jestli chtěl zemi osvobodit.
Kakashi přikývl a přemýšlel, kdy by byla nejlepší šance, aby přinutil Naruta k řeči o jeho Prvním. Pak se otočil na Tazunu.

„Neřekl jste nám, že máte za patami ninji, byli jsme informováni jen o banditech.“ Oznámil Tazunovi.

„Nevím, o čem to mluvíte.“ Snažil se Tazuna vyklouznout.

„No, tak to je jednoduché. Naruto mě o tomhle přepadení informoval dvacet minut předtím, než se stalo. Jeden z jeho klonů, které poslal na výzvědy narazil na dva ninji, kteří se skrývali v louži na cestě před námi. Zaměnil jsem se se špalkem, jakmile zaútočili. Chtěl jsem vidět, jak bude můj tým reagovat v dané situaci. Druhým důvodem bylo zjistit, kdo byl jejjich cílem. Byl jejich cílem někdo z nás, nebo vy? Ti dva se vás snažili dostat úplně od začátku. Chci hodně dobré vysvětlení, nebo vezmu svůj tým zpět do Konohy. Protože jste lhal o obtížnosti mise, tak jste zrušil kontrakt s Konohou.“ Informoval Kakashi Tazunu.

„Dobře, dobře… Jde po mě super nebezpečný chlap. Už jste o něm pravděpodobně slyšeli. Jmenuje se Gato.“ Přiznal se Tazuna.

„President Gatoovy Lodní společnosti? Ten byl označen jako pátý nejbohatší muž na tomhle kontinentě.“ Řekl Naruto „Přestože je podezříván z kriminální činnosti, nikdo mu nic nedokázal.“

„Ano, ten. Do Země Vln přišel před pěti lety. Nejprve jsme si o něm moc nemysleli, ale poté skoupil všechnu lodní dopravu naší země. Protože jsme ostrovní země, tak jsem dost závislí na lodním dovozu, abychom dostali potřebné zboží. To ale nebylo nejhorší. Využil toho, že je jedinou osobou s lodní přepravou a kompletně vyždímal naši zemi. Lidé žijí v chudobě, mnoho z nich kvůli němu ztratilo domov. Kdo odporuje, je zabit. S pomocí svých banditů si bere, co chce a nikdo se neodváží odporovat. Převáží drogy, alkohol, vzácné zboží a dokonce i otroky. Všechno, čím může vydělat peníze. Jediné, čeho se bojí je most, který stavím. Pokud jej dokončím, tak přeruším jeho monopol a naše země se může začít regenerovat.“ Řekl Tazuna.

„Proč jste neřekl pravdu?“ zeptal se Kakashi.

„Protože byli úplně obráni o peníze. Neměli na nic víc, než C-rank misi. Hádám, že Gato se Tazunu už snažil odstranit, ale on se vyplížil ze země se všemi penězi, které shromáždili a pokusit se najmout tolik ninjů, kolik dokáže. Doufal v to, že získá někoho dost silného na to, aby jej ochránil, zatímco by dokončil svůj most. Pokud do této doby používal jen bandity, tak měl kopu štěstí, protože tihle dva jsou Bratři Démoni nukenninové z Kiri, v Bingo knize jsou označeni jako B-rank. Odměna za jednoho je Milion Ryo, za oba jsou to Tři Miliony“ Citoval Naruto z knihy.

Tazuna přikývl. „Ten kluk má pravdu. Gato na mě do téhle doby posílal jen bandity. Říká se, že nesnáší ninji, protože jej vyjdou draze. Nemyslel jsem si, že by kvůli mně najal ninji. My jsme navíc super chudí. Dokonce ani Daimyo nemá moc peněz. Všechny peníze, které jsem dal Konoze byly od lidí, kteří dali své poslední úspory. To bylo vše, co jsme si mohli dovoli, protože všechno ostatní jsme investovali do mostu, který je naší jedinou nadějí.“ Vysvětlil Tazuna.

„Neměl jste lhát. Pokud byste se svěřil Hokagemu se svým problémem, určitě by přišel s řešením.“ Řekl Kakashi a pokračoval. „Ted jsme na misi, která je dalece přes schopnosti našeho týmu.“

„Já bych rád pokračoval, Kakashi-sensei. Tohle není obyčejná mise, kde zákazník lhal o obtížnosti, aby ušetřil peníze. Tady se rozhoduje o celé zemi, která umírá, protože jedna s*ině nemá ve svém korytu pořád dost a chce ještě víc. Navíc si nemůžeme dovolit, aby si lidé mysleli, že Konoha nechá padnou celou zemi takovému muži. Jsme dost silní na to, abychom misi úspěšně dokončili.“ Řekl Naruto.

„Hmph.. Naruto má pravdu. Jsme dost silní. Já hlasuji pro pokračování.“ Řekl Sasuke. Dopředu už přemýšlel, do jakých bojů by se mohl dostat.

Sakura vypadal nejistě, ale nechtěla zklamat Sasukeho. Lidé v Zemi Vln také potřebovali pomoc.

„Souhlasím.“ Řekla Sakura.

Kakashi se podíval na svůj tým. Věděl, že ze současných genninů byl tenhle tým nejlépe připraven na tenhle typ mise. Naruto byl prakticky jounin bez hodnosti. Sasuke nejspíše nižší chuunin a Sakura se po dvou měsících šíleného tréninku dostala na úroveň průměrného gennina. Ona ale mohla zůstat vzadu a podpořit toho, kdo to potřeboval. Nepotřeboval je chránit všechny, jako obyčejný gennin tým.

„Jste si vědomi, že pokud budeme pokračovat, tak náš další protivník nebude chuunin ale jounin jako já?“ zeptal se.

Všichni tři přikývli. Naruto vypadal klidně a odhodlaně, Sauke odhodlaně a Sakura sice trochu ztrápeně, ale odhodlaně pokračovat.

„Dobrá, budeme pokračovat. Jakmile se ale Nami no Kuni postaví zpět na nohy, budete muset doplatit cenový rozdíl podle toho, jak se mise vyvine.“ Řekl Kakashi Tazunovi.

„Samozřejmě, děkuji mnohokrát.“ Řekl vděčně.

Naruto zapečetil hlavu Meizu, kterého během boje zkrátil o hlavu. Kakashi se rozhodl, že pokud by Gozu nechali pro ANBU, tak by zbytečně riskovali.

„Naruto, máš ve svém repertoáru svitek na vězně?“ zeptal se Kakashi.

„Potřeboval bych jej vyrobit, ale to nebude problém. Hádám, že nechcete riskovat útěk takového zdroje informací?“ zeptal se Naruto.

„Vskutku.“ Řekl Kakashi. Naruto přikývl, vzal prázdný svitek z vaku na zádech spolu s vybavením na pečetě a začal s výrobou.

Sasuke a Sakura poprvé viděli, jak dobrý byl jejich týmový kolega ve fuuinjutsu. Nikdy jej neviděli, že by dělal pečeť kompletně z ničeho. Říci, že byli užaslí, by jejich výrazy podcenilo.

„Zat*aceně, kluku. Jeden by si myslel, že jsi starý dobrý Uzumaki.“ Řekl Tazuna.

„Já jsem Uzumaki, Tazuno.“ Odpověděl Naruto a dokončil pečeť, když ji chakrou aktivoval.

„Opravdový Uzumaki? Jejich vlasy ale byly vždy rudé, ne blond.“ Křikl Tazuna.

„Své rodiče jsem nikdy nepoznal. Jediné co vím, že moje matka byla Uzumaki. Tolik jsem z Hokageho vypáčil.“ Řekl Naruto.

„Co je ohledně Uzumaki tak speciálního?“ řekla Sakura, která byla úplně mimo.

Kakashi se na ni podivně podíval.

„Neříkejte mi, že v lekcích historie na Akademii úplně vystřihli tak důležitý klan?!“ zděsil se Kakashi.

„Huh? Co myslíte?“ zeptala se Sakura.

„Dobře, dobře... *povzdech* Krátká lekce historie.
Předtím, než začala Třetí Ninja Válka, Konoha měla sesterskou vesnici zvanou Uzushiogakure. Byla umístěna v oblasti, která se nazývala Uzu no Kuni, ostrovní zemi blízko Nami no Kuni. Vůdci téhle vesnice byli Uzumaki. Tenhle klan byl znám pro tři věci. Jejich dlouhověkost, extrémě vysoké schopnosti v oblasti kenjutsu a jejich ještě vyšší schopnosti ve fuuinjutsu. Senju klan, který založil Konohu a Uzumaki, který založil Uzushio, byli vzdálení příbuzní. Konoha vyhrála Druhou Ninja Válku, protože jsme měli Uzumaki na pomoc. Ale krátce předtím, než začala Třetí Ninja Válka, Iwa a Kumo se rozhodli, že si zvýší šance na výhru, když vyhladí naše nejsilnější spojence, Uzushio. Jejich plány útoků měli pod nejpřísnější ochranou a v úplné tajnosti. To ale netušili, jakým protivníkem Uzuchio doopravdy byla.
Všichni jejich ninjové byli výjimečně silní. Vesnice byla hodně menší než Konoha, ale téměř všichni jejich ninjové byli stejně silní jako jounin z ostatních vesnic, jakmile posbírali trochu zkušeností. Podařilo se jim všechny jejich genniny a vesničany ukrýt a evakuovat je z ostrova. Naneštěstí, ne všechny jejich konvoje přežily. Spojené síly Iwy a Kumo bez přestávky útočily tři dny. Konožští ninjové byli na cestě jim pomoci a byli vedení Namikaze Minatem, Žlutým Bleskem a Uzumaki Kushinou, Pálivá Paprička, nebo mimo Konohu, Rudý Ďábel. Přišli příliš pozdě. Do Uzushio dorazili čtvrtý den, ale to už z vesnice nezbylo nic, kromě zničených budov a mrtvol. Těch pár vesničanů co z konvojů přežilo uteklo co nejdále mohli a začali se skrývat. Iwa a Kumo ale také neslavili. Ztratili desetkrát více ninjů, než měla Uzushio a mnohokrát více, než s kolika počítali.
Tehdy se odehrála bitva, ve které si můj sensei vysloužil přezdívku Žlutý Blesk a Kushina se proslavila jako Rudý Ďábel. Tihle kompletně dva rozdrtili zbývající ninji. Nedalo se to nazvat nijak jinak, než krvavý masakr. Oslabení ninjové z Iwy a Kumo měli dost velkou přesilu, ale vzhledem k jejich stavu to pro ty dva a jejich společníky z Konohy nepředstavovalo žádnou hrozbu. Byli vyhlazeni do posledního muže. Jako vzpomínku na naše selhání, když Uzushio potřebovala poprvé a naposled pomoc, si Konoha do svého znaku vložila spirálu, kterou měla ve znaku Uzushio. Konožští chuuninové a jouninové tuhle spirálu nosí na zádech našich vest v rudé barvě, jako bolestivou připomínku jejich prolité krve. Oficiální znak Uzumaki klanu byla spirála v bílém podkladu. Naruto ji má na rameni.“ Vysvětlil Kakashi.

‚Takže je taky z vyhlazeného klanu.‘ uvědomil si Sasuke.

Sakura zvážněla. O tomhle nevěděla. Zdálo se to, jako dost důležitá historická událost. Proč je o tom na Akademii neučili? Naruto tuhle historii vzal s klidem, protože o tom dávno věděl. V denících jeho rodičů o tom bylo popsáno dost stránek. Když to ale slyšel od Kakashiho, tak to vyznělo úplně jinak.

______________________________________________________________________

Jejich výprava pokračovala bez incidentů až k pobřeží, kde měl Tazuna připravený převoz lodí. Muž, který loď řídil, se zdál být dost nervní, přestože je kryla dost hustá ranní mlha. Když propluli okolo mostu, Naruto si nemohl pomoci, než potichu hvízdnout.

„Zat*aceně, Tazuno. Tohle je opravdu kus mostu.“ Řekl.

„Díky. Už jsem vám ale říkal, že jsem super úžasný stavitel mostů.“ Odpověděl Tazuna.

Jakmile se dostali na druhou stranu, rybář popřál Tazunovi bezpečnou cestu, zatímco Tazuna děkoval rybáři za pomoc. Naruto vytvořil kupu klonů, které se pomocí Henge přeměnily do ptáků a vydaly se na výzvědy. Pokud chtěl Naruto uspět ve své misi, potřeboval ostrov znát poměrně dobře. Identifikace nukenninů z Bingo knihy šla bez problémů. Kakashi věděl, že vždycky bylo lepší, když se člověk připravil víc, než bylo nutné. Vzhledem k situaci v ostrovní zemi by bylo dost nebezpečné, kdyby se na výzvědy nevydal nikdo. Naruto by nejspíše zvládl vymýtit tábořiště s pěti sty banditů, třebaže by se mu hodila Kakashiho pomoc.

„Jak daleko je to k vám domů Tazuno?“ zeptal se Kakashi.

„Asi hodinu a půl.“ Ozvala se odpověď.

„Buďte ve střehu. Je dost pravděpodobné, že se střetneme s nepřítelem předtím, než se dostaneme do Tazunova domu.“ Varoval Kakashi.

Jeho studenti přikývli a rozdělili se tak, aby byl Tazuna uprostřed jejich formace. Naruto vepředu, Sasuke vlevo, Sakura napravo a Kakashi vzadu. Po půl hodině jejich chůze hodil Naruto kunai do křoví, pak se rychle podíval na jinam a pak zase jinam.

„Máme společnost, Kakashi-sensei.“ Řekl.

„Lokace?“ zeptal se Kakashi.

„Rychle se mění.“ Odpověděl Naruto.

_____________________________________________________________________

Zabuza byl skrytý mezi stromy a byl dost překvapen. Nepředpokládal, že by Tazuna získal takhle dobrý tým na ochranu. Našel zbytky z Meizu, ale nic z Gozu. Z Meizu dokázal vyčíst jen jedinou věc. Jeho hlava byla čistě useknuta, žádná jiná zranění. Pravděpodobně Kakashiho práce. Ten malý blonďák byl rozhodně senzor. To by mohl být problém, ale jinak se nezdál být hrozbou. Tým se zdál být složen ze tří genninů. Rozhodl se, že se řádně představí. Napřáhl se, a hodil svou zbraň.

„K ZEMI!“ křikl Kakashi a přitlačil Tazunu k zemi.

Sasuke, Sakura a Naruto měli díky tréninku zaběhnuté reakce, jako třeba okamžitě následovat Kakashiho rozkazů. Naruto by přistál na hrudi, kdyby se rukama nezastavil. Jakmile Zabuzova zbraň proletěla nad jejich hlavami, tak se zase rychle postavil a byl připraven se bránit.

„Ale, ale… Někoho jako ty jsem nečekal. Není divu, že ti dva nemohli dokončit svůj úkol.“ Řekl Zabuza stojící na meči, který byl zaseknut v kmeni stromu.

„Momochi Zabuza, Démon z Krvavé Kiri.“ Řekl Kakashi.

„Tak ty jsi o mě slyšel. Budu se tě muset zeptat, jestli bys mi mohl předat toho staříka za tebou. O tebe a ty své spratky se nezajímám. Pokud budeš souhlasit, tak se vesele dostanete domů v jednom kuse.“ Řekl Zabuza.

„Promiň, ale to nemůžu udělat. Chránit Tazunu je naše mise.“ Řekl Kakashi.

„Škoda.“ Řekl Zabuza.

Sasuke vypadal, že by chtěl na nového protivníka okamžitě zaútočit, ale Kakashi jej držel zkrátka.

„Ne. Tenhle není jako ti dva předtím. Proti němu se nesmím držet zpátky. Úplně uvolněte svoje pečetě a chraňte Tazunu. Naruto, máš velení.“ Řekl Kakashi a nadzvedl svou čelenku, čímž odhalil svůj Sharingan.

„Oh.. Sharingan takhle brzy? Jsem poctěn. Také jsem o tobě slyšel. Když jsem byl ještě ANBU v Kiri, tak jsi byl v našich Bingo knihách. Jsi znám jako Kopírovací Ninja. Muž, který zkopíroval Tisíc jutsu.“ Řekl Zabuza.

Zabuza pak vypustil svou touhu zabíjet. Byl opravdu překvapen, když žádný z genninů nereagoval, ale místo toho to vykryli. Ten blonďák se navíc vůbec nezdál zasažen. Zabuza viděl, jak jim dal rozkaz, aby se postavili před Tazunu.

„Budeš se muset více snažit, Zabuzo. Ti tři jsou mí studenti a prošli si dost tvrdým tréninkem. Myslel sis, že bych je nechal jít na C-rank misi bez toho, aby byli nepřipraveni na triky podobné tomu, co právě předvádíš?“ škádlil jej Kakashi.

„Zajímavé. Zdá se, jsou nadaní. Ale opravdu můžou v tomhle krutém světě uspět? Byli vyděšení, když jsi zabil Meizu?“ zeptal se Zabuza.

______________________________________________________________________

„Huh? O čem to mluví? Ty jsi toho ninju zabil, Naruto.“ Zeptala se Sakura.

„Sakuro, citlivé informace jako tahle se nekřičí do světa.“ Zasyčel Naruto nazpět.

______________________________________________________________________

„Cože? Ten blonďatý skrček zabil Meizu? Tak tomu nevěřím. Meizu byl chuunin a pokud byl s Gozu, tak byli dost nebezpeční.“ Křičel Zabuza.

„Kai.“ Řekl tiše Naruto a kompletně se zbavil zátěže, kterou mu předtím způsobovaly pečetě.

„Aahh… takže tihle nejsou obyčejní genninové. To, anebo Meizu byl zaskočen. Jedno z toho.“ Přemýšlel nahlas Zabuza. Poté skočil ze svého meče na zemi a vytrhl jej ze stromu. Pak skočil na vodu.

Kirigakure no jutsu.“ Řekl a vytvořil oblast husté mlhy.

„Ne, v žádném případě.“ Řekl Naruto a v rychlém sledu složil několik ručních pečetí. „Fuuton: Kyōku no kaze.“ Prohlásil a silný vichr kompletně roztrhal mlhu.

„Nedovolím, aby použil svou techniku Sairento Kiringu.“ Řekl Naruto.

Kakashi přikývl a rozběhl se k nyní odhalenému Zabuzovi.

„Otravný blonďatý spratek. Nelíbí se mu chuunin vesta?“ zeptal se Zabuza a nyní se na Kakashiho otevřeně vrhl.

„On ještě chuunin není. Ale tak to bude jen do příštích chuunin zkoušek.“ Řekl Kakashi.

„Ten kluk v žádném případě není gennin. Jakou hru to zase Konoha hraje?“ zeptal se a zaútočil se svým mečem tak, aby Kakashiho rozsekl ve dví. „Ten bonďák je senzor, může použít Fuuton jutsu a očividně si dělal své domácí úkoly. Proč je ještě gennin?“

„To tě nemusí zajímat. Já jsem tvůj oponent.“ Řekl Kakashi a vykryl každý úder, kterým jej chtěl Zabuza zasáhnout.

Oba jouninové používali triky, Bunshiny, Kawarimi a zuřivé Taijutsu, aby získali výhodu nad tím druhým. Poté se Zabuzovi podařilo Kakashiho kopnout. Kakashi se rozletěl směrem k vodě, ale vrhl několik Makibishi hřebů, aby Zabuzovi znemožnil se za ním rozběhnout. Kakashi se ve vzduchu přetočil a lehce přistál na vodě. Ihned jak se postavil, tak se voda začala zvedat a jednoduše jej uvěznila v kouli z vody.

„Teď jsi můj.“ Řekl Zabuza. „Tví malí genninové proti mě nemají bez tebe šanci. Dokud nejsou umístěni v Bingo knize, tak nejsou hodni toho, aby je někdo nazýval ninji. Když jsem byl jejich věku, už jsem měl na rukách dost velké množství krve.“

Sakura byla šokem zmrazená, Naruto a Sasuke ale zůstali klidní a koncentrováni.

Kakashi se snažil najít cestu ze svého vězení. Mohl by použít Raiton justu a usmažit Zabuzu, ale to by zasáhl i sebe a zbytečně by se oslabil. Navíc nevěděl, jestli bylo jeho Suiton vězení udržováno klonem, nebo se o to staral Zabuza osobně. Zatímco se Kakashi snažil najít cestu, jak se osvobodit, Naruto se pustil do akce.

Kage Bunshin“ řekl a rozmístil dvacet klonů okolo Tazuny, Sakury a Sasukeho.

„Držte hlídku a já mezitím osvobodím Kakashiho-sensei.“ Přikázal Naruto.

Sasuke přikývl. Pokud měl někdo z nich šanci dostat Kakashiho z té vodní koule, byl to Naruto. Sasuke nesnášel být druhý po blonďákovi, ale věděl, že proti zabuzovi neměl šanci. Naruto zmizel z jejich zorného pole rychlostí, jakou nikdy neukázal.

Zaabuza měl čas sotva na to, aby zvedl svou obrovskou zbraň vykrytí tanto, které držel v rukou blonďák.

„Rychlý.“ Vydechl.

„Tohle je nic.“ Řekl Naruto a zmizel znova.

Zabuza byl znepokojen a vytvořil deset Mizu Bunshin jen k tomu, aby byly o necelých deset sekund později zničeny. Voda stekla zpět do jezera, na kterém stáli. Zabuza nemohl udělat nic.
‚Sak*a. Ten spratek je rychlejší, než většina jouninů.‘ Zabuza se musel vyhýbat rychlým úderům, které produkoval blonďák se svým tanto, které bylo očividně schopno vést Fuuton chakru. Ten blonďák navíc očividně věděl, jak to použít. Byl tak tak schopen udržet své Vodní vězení. Když se ale podíval zpět do vodní koule, viděl že Kakashi se vevnitř už nenacházel. Místo něj tam byl jen náznak kouře. Místo toho, Kakashi a Naruto stáli naproti sobě, Zabuza mezi nimi. Oba složili sérii ručních pečetí.

Suiton: Suiryuudan no Jutsu.“ Oba prohlásili a dva vodní draci se rozletěli na Zabuzu.

Akorát se mu podařilo vyhnout se dvěma vodním drakům a klel, co mu plíce stačily. Čelit dvěma jouinům nebylo součástí plánu. Jeden z nich byl ďábelsky rychlý. Teď byl v obrovské nevýhodě. Pokud by čelil jen Kakashimu, tak by byl schopen se jej zbavit pomocí Sairento Kiringu, ale ten blonďák se postaral o to, aby bylo jeho jutsu zbytečné. Navíc nemohl podceňovat Sharingan. Kakashi nebyl znám bezdůvodně. Vypadalo to, že Kakashi dostal nápad, jak se jej zbavit. Složil další sérii pečetí. Blonďák mu překážel v cestě na pevninu. Potřeboval zálohu. Doufal, že Haku udrží mimo, ale to se nezdálo být možností. Dal svému komplici tajné znamení, které znamenalo, že má Haku zasáhnout.

„Raiton: Jibashi.“ Řekl Kakashi.

Hyoton: Aisudōmu “ Zazněl další hlas a okolo Zabuzy se objevil led zároveň s neznámou osobou.

„Takže to byl tvůj komplic. Obával jsem se, proč se tu nacházel Kiri Oinin, ale tohle chybějící odpověď.“ Řekl Naruto.

„Takže jsi věděl. Od senzora se nedá očekávat nic jiného.“ Řekl Zabuza a byl rád, že Haku zablokoval útok.

„Haku, postarej se o Blonďáka. Já si vezmu na starost Kakahiho.“ Řekl Zabuza a Haku přikývl.

„Naruto, přestaň se držet zpátky, tady to musíme brát vážně.“ Přikázal Kakashi.

„Jste si jistý?“ zeptal se Naruto.

„Ano. Pokud Zabuza někomu věří dost na to, aby mu kryl záda, tak si můžeš být jistý, že to nebude slaboch.“

„Rozumím sensei.“ Řekl Naruto.

Haku zaútočil pomocí své rychlosti, ale Naruto byl rychlejší. Haku byl v rychlosti vyšší chuunin, ale Naruto mohl být stejně rychlý jako vyšší jounin. Oba kluci začali házet Jehlice, shurikeny a kunaie. Naruto se vyhnul všem, které na něj letěly, ale Haku byl několikrát zasažen. Žádná z jehlic ale nezasáhla životně důležitou oblast, ale Naruto věděl, že jedy udělají své.

Hyoton: Sensatsu Suishō“ Řekl Haku a vytvořil zeď z jehlic, které vystřelily na Naruta.

Suiton: Suijinheki no Jutsu.“ Řekl Naruto a vykryl Hyoton jehlice, které se ve vodní bariéře zastavily.

„Takže máš Suiton taky.“ Řekl Haku.

„Můžu použít Fuuton i Suiton, ale Hyoton jsem ještě nikdy neviděl. Kekkei Genkai?“ hádal Naruo.

„Vskutku. To znamená, že nemáš šanci na výhru.“ Řekl Haku. „Hyoton: Makyō Hyōshō.“

Kopule ze zrcadel vytvořených z ledu obklopila Naruta a voda pod Narutem zamrzla taktéž. Podíval se okolo a viděl Haku v každém ze zrcadel.

„Tohle je tvá zkáza. Ani Zabuza-sama se nedokázal dostat z tohohle jutsu.“ Řekl sebevědomě Haku.

„To ještě uvidíme Haku.“ Řekl Naruto klidně. Ihned na to, se na něj všech stran rozletěly jehlice. Kromě několika, které jej zasáhly do nohou, se všem vyhnul.

„Rychlostní technika. Prohazuješ si pozici s každým ze zrcadel rychleji, než to můj zrak stihne zaregistrovat, ale proti časoprostorové technice je to nic.“ Analyzoval Naruto.

Haku byl šokován. Kdyby neměl masku, Naruto by to na jeho obličeji viděl. Jak to mohl tak rychle rozlousknout?

Fuuton: Daitoppa“ řekl Naruto a vypustil tlakovou vlnu, která nejen že odhodil bokem jehlice, ale také se mu podařilo vytvořit prasklinu na zrcadle.

„Chakra posiluje zrcadla. To tě musí stát nemalé množství z tvých rezerv.“ Okomentoval Naruto.

„Na tom nezáleží, Naruto. Budeš mrtvý dřív, než mi dojde chakra. Měl by ses vzdát a předat nám toho starce. Mohlo by vám to zachránit životy.“ Nabídl Haku.

„Děkuji, ale odmítám. Nemám v úmyslu přerušit misi jen proto, že se to trošičku zkomplikovalo. To Fuuton jutsu byl jen test. Další z mých jutsu ty tvé milované zrcadla kompletně roztříští.“ Řekl sebevědomě Naruto.

„Ani Zabuza-sama se odsud nedostal.“ Trval na svém Haku.

„Tak to ti budu muset prokázat opak.“ Řekl Naruto a koncentroval chakru v ruce, než hodil Kunai se třemi hroty na jedno ze zrcadel. Poté zmizel. „Rasengan.“ Prohlásil a protlačil rotující sféru zrcadlem. To se udrželo pět sekund, než se na povrchu objevily trhliny a zrcadlo se roztříštilo. Naruto se pak rozběhl na další zrcadla a brzo z kopule nezbylo nic než kousky ledu.

„Nemožné.“ Zašeptal Haku a brzy byl nucen krýt údery Narutova tanta.

Zabuza mezitím ztrácel svou koncentraci v Kakashiho hře Kopíruj Démona. Kakashi brzo Zabuzu rozhodil dost na to, aby jej odhodil bokem pomocí obrovského paprsku vody a následovně jej přišpendlil ke stromu pomocí tří kunaiů.

„Můžeš vidět budoucnost?“ zeptal se otráveně Zabuza.

„Ano. Tvá budoucnost je smrt.“ Řekl Kakashi a umístil Kunai do Zabuzova hrudníku.

Poté slyšel výkřik plný bolesti od jezera, a když se otočil, viděl, že Naruto už taktéž ukončil svůj souboj. Naruto kráčel ke břehu a nesl svázaného Haku na rameni.

„Nějaké problémy Naruto?“ zeptal se Kakashi.

„Žádné, které by stály za zmínku. Ty ledové zrcadla si ale k rozbití vyžádaly víc energie, než jsem původně předpokládal.“ Odpověděl Naruto.

Poznámky: 

čau snad se to dá číst Laughing out loud

uvidím, kdy se mi podaří přeložit další díl

překlady
(musel jse překládat z angličtiny do japonštiny a jutsu asi budou i autorovy vlastní výtvory)

Fuuton: Kyōku no kaze - Wind release: Spring gale - jarní vichr ??

Sairento Kiringu - Silent Killing technique - technika tichého zabíjení

Kage Bunshin - Shadow Clones - Stínové Klony

Suiton: Suiryuudan no Jutsu - water dragon - vodní drak

Raiton: Jibashi - lightning torrent - elektromagnetická vražda
[i]tady jsem musel improvizovat, protože jsem nenašel odpovídající překlad, tak jsem nahradil za existující jutsu)

Hyoton: Aisudōmu - ice release: ice dome - Led: ledová kopule

Hyoton: Sensatsu Suishō - thousand needles of death - tisíc jehlic smrti

Suiton: Suijinheki no Jutsu - water wall - vodní stěna

Hyoton: Makyō Hyōshō - demonic ice mirrors - zrcadla ledového démona

Fuuton: Daitoppa - wind release: great breakthrough - ??( vzdušné beranidlo??)

Rasengan - opravdu?? Smiling

Kopíruj Démona - aneb. Kakashi kopíruje zabuzu, kterého to dohání k šílenství

5
Průměr: 5 (44 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kugo Mitarashi
Vložil Kugo Mitarashi, Čt, 2014-01-02 12:31 | Ninja už: 4292 dní, Příspěvků: 21 | Autor je: Prostý občan

Kam pak se ti ztratila ta 18 ??? Shocked

Obrázek uživatele Akimoto Kuniumi - 国海 秋本
Vložil Akimoto Kuniumi..., Čt, 2014-01-02 13:46 | Ninja už: 4122 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Pěstitel rýže

smazali ji na nový rok, jak jsem ji nahrál, tak jsem si vzpomněl, že tu mají volno do 2.1. a na nový rok se smažou všechny nezveřejněné..

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Čt, 2014-01-02 22:13 | Ninja už: 4779 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Nahraješ ji doufám znovu, že? Prosíííím!

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Akimoto Kuniumi - 国海 秋本
Vložil Akimoto Kuniumi..., Čt, 2014-01-02 22:24 | Ninja už: 4122 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Pěstitel rýže

už se stalo, čekám na adminy...

Obrázek uživatele karol552
Vložil karol552, Ne, 2013-12-08 22:36 | Ninja už: 4635 dní, Příspěvků: 221 | Autor je: Prostý občan

super jedine slovo co na to mozem dodat je subarashi nadhera dal si si kusisko roboty s tym prekladom ale stalo to zato !!!
tesim sa na dalsi diel a hlavne vela k trpezlivosti prekladu nech tu je dalsi tyden dalsi diel Laughing out loud

Obrázek uživatele Rokudaime_Hokage
Vložil Rokudaime_Hokage, Út, 2013-12-03 03:36 | Ninja už: 4452 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Prostý občan

Assaultčo dodať jednoznačne naj preklad,som rád že to môžem čítať po česky,
dakujem za preklad


milujem narusaku a nikdo mne nepresvedci o opaku!!!

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Po, 2013-12-02 18:15 | Ninja už: 4779 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Moc se těším na další díl. Tenhle byl extra dlouhý! Smiling

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Mephisto-san
Vložil Mephisto-san, Po, 2013-12-02 02:08 | Ninja už: 4638 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

Bozi jen tak dal uzasna FF je dobre že to prekladas uz se tesim az sem hodis dalsi dilek super uz ted se klepu netrpělivosti .Smiling

Obrázek uživatele iskachna
Vložil iskachna, Ne, 2013-12-01 23:25 | Ninja už: 5341 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

superr moc se těším na další díl

Obrázek uživatele ShinobiKoran
Vložil ShinobiKoran, Ne, 2013-12-01 22:57 | Ninja už: 3922 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Prostý občan

zatim nej. FF co sem četl (teda az po:Tym Anko od Karlos-sama(neni na konoze))

Obrázek uživatele Akimoto Kuniumi - 国海 秋本
Vložil Akimoto Kuniumi..., Ne, 2013-12-01 23:04 | Ninja už: 4122 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Pěstitel rýže

díky za tip, chválu překladu a FF vybrané k překladu Laughing out loud

četl jsem ještě jednu, která mě pohltila, ale už jsi nevzpomenu, jak se jmenovala

Obrázek uživatele Akimoto Kuniumi - 国海 秋本
Vložil Akimoto Kuniumi..., Ne, 2013-12-01 23:20 | Ninja už: 4122 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Pěstitel rýže

https://www.fanfiction.net/s/4068154/
možná je to tohle...