manga_preview
Boruto TBV 09

Poslední člen klanu Yuki

haku.jpg

Minulost

Zemí Vody otřásala občanská válka. Bojovali mezi sebou různí ninjové a mezi nimi i uživatelé jednotlivých Kekkei Genkai. Přestože válka po čase skončila, lidé nemohli vytěsnit krvavé vzpomínky... Držitelé Kekkei Genkai byli nenáviděni!

Já jsem se narodil po válce. Má matka si vzala farmáře a skrývala svou Kekkei Genkai, kterou jsem zdědil i já. Ale mé vlohy se ukázaly jako přítěž. Otec nestál o někoho takového. Zavraždil mou matku, ale u mě se mu to nepodařilo...

Byl jsem osiřelým dítětem, se kterým nikdo nechtěl mít nic společné! Neměl jsem přátele a láska mé matky ve mně časem zmrzla jako led.

Zabuza-sama

Většina lidí se na mě dívala, jako bych byl nemocný. Ale to, že jsem se s tou nemocí narodil, je už nezajímalo. Zabuza-sama se na mě díval jinak. Z mé nemoci udělal dar, kterého jsem si cenil!

Tehdy jsem se stal jeho zbraní. Zabuza-sama mě začal cvičit, jak být silnějším, abych mohl následovat svůj sen a mohl pomoci pro mě důležité osobě!

Jednou v noci Zabuza-sama řekl, ať si vezmu masku ANBU z Mlžné, masku Oinin. Na mou otázku proč, Zabuza-sama odvětil, že nejspíš nepřežije boj s Kakashim. Kdyby se tak stalo, musím zasadit poslední ránu, ale nezabít ho doopravdy.

Nahraná smrt

Akce proběhla úspěšně. Kakashi a celý tým Sedm se domnívá, že Zabuza-sama zemřel. Uvěřili i tomu, že jsem členem ANBU z Mlžné. Ale kdo je ten blonďatý kluk... Proč na mne řve?

Vzal jsem Zabuzovo bezvládné tělo kolem ramen: „Váš boj tímto skončil. Musím se zbavit tohoto těla, protože to vypadá, že tohle tělo má spousty tajemství,“ podíval jsem se na blonďatého chlapce. „Loučím se,“ zvedl se kolem mne vítr a odnesl mě z bojiště.

Chlapec se zhroutil k zemi a s nadávkami do ní začal bušit. „Tohle se stává, když jsi ninja,“ zarazil ho Kakashi. „Naše mise ještě neskončila...“

Hrdost a bolest

„Haku, je ti jasné, jak to s tebou skončí, pokud budeš takto poražen?“ zeptal se rozhodně Zabuza-sama.

„Ano, bude to hanba!“

Začal jsem hromadit svou chakru.

„Tajná technika: zrcadlo ledového krystalu!“

Nějaké poslední rozloučení Sasuke-kun? Když jsi nejlepší nováček z Konohy, tak mě o tom přesvědč!

Kolem mého protivníka se utvořila kopule z ledových zrcadel, v kterých se promítal můj odraz.

„Co je to za techniku?“ Kakashi však nečekal na odpověď, rovnou se rozeběhl na pomoc Sasukemu, ale do cesty se mu postavil Zabuza-sama: „Já jsem tvůj protivník, vzpomínáš? Když Haku použil tuto techniku, tak je teď vyřízený!“ podotkl výsměšně.

Bezvýchodný boj, Hakuovi (možné) pocity

Nikdo na náš klan nebral velký ohled. Ani Mlžná či Konoha, nikdo si nevážil našeho Jutsu! Klan Yuki nikdy neměl existovat…

Vrátil jsem se zpět do ledového zrcadla, abych se vyhnul dalšímu zbrklému útoku Naruta.

Jen kvůli naší Kekkei Genkai nás celá vesnice nenáviděla! Bylo to snad politikou? Nebo za to mohla krvavá minulost?!

Vyklonil jsem se ze zrcadla. Naruto se nešikovně otočil ke mně, ale mé jehlice se mu již zarazily do červené spirály na zádech. Poklekl na koleno a zhluboka oddechoval. Nejspíš dosáhl na svůj limit.

Naruto, neměl jsem v úmyslu Tě zabít, ale nedáváš mi jinou možnost!

(By Barlee-myslím) Zdroj: http://dailyanimeart.com/tag/haku/

Poznámky: 

Chtěla bych poděkovat Fňu za pěknou misi, ráda píšu (ne, že by to šlo vidět) a tuhle misi jsem si užila. Takže moc děkuji!

Doufám, že informace, zmiňované výše odpovídají pravdě... snažila jsem se, ale nikdo není dokonalý... Kdyby něco úplně nesedělo, tak se omlouvám Eye-wink

PS: Jsem si vědoma toho, že u Hrdost a bolest Hakuova povaha neodpovídá skutečnosti... Snad mně to prominete. Sad

4.375
Průměr: 4.4 (8 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Čt, 2013-12-19 21:01 | Ninja už: 5905 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Po pravdě řečeno, nic moc. Vlastně jde o opis toho co se stalo v manze.
Strašně se mě líbila věta, kterou jsi ukončila ten první drabble. Jinak je to prostě docela dobře napsané, ale bez nápadu.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.