manga_preview
Boruto TBV 09

Omlouvám se...

Dan

Omlouvám se, Tsunade. Omlouvám se, že jsem nebyl dost silný na to, abych to tenkrát přežil. Toho dne byla má mise přežít a já ji plnil pro tebe.
Bohužel jsem zklamal. Rozloučení by bylo těžké, ale já tentokrát neměl na výběr. U bran samotné smrti jsem se stačil jen ohlédnout a doufat, že budeš i beze mě šťastná.
Doufat, že si najdeš někoho, s kým budeš šťastná a že ho budeš milovat. Ale přes to všechno jsem nejvíc doufal v to, že jsi věděla to, co jsem ti nikdy nebyl schopen říct - miluju tě.
Tvůj věrný a navždy milující,
Dan

Hizashi

Omlouvám se, Neji. Omlouvám se za to, že jsem musel zemřít a že jsem tě neviděl vyrůstat. Promiň mi, že jsi neměl ve mně větší oporu.
Vím, že tě ten smutek zevnitř ničí, jako nějaká nemoc a ty se tak usilovně snažíš najít lék, až začneš věřit, že to utrpení je tvůj osud.
Neji, otevři oči a shledáš, že lék nepotřebuješ. Tví přátelé ho najdou za tebe. To je to, co dokáže zacelit ránu ve tvém srdci. Láska.
A proto to poslední, co ti chci říct je také rada a zároveň přání: Buď šťastný, můj synu!
Mám tě rád,
Táta

Sasuke

Omlouvám se, Itachi. Omlouvám se, že ses pro mě obětoval. Láska ke tvé milované Konoze byla asi opravdu větší, než láska k našemu klanu.
Tehdy jsi mi řekl „vrať se, až budeš mít oči jako já“, ale věděl jsi, že je získám jedině tvou smrtí.
Věděl si, že všechno má svou hranici, i tvůj život a co víc, věděl jsi, že hranici tvého života překročím právě já, ne ANBU, ne Hokage, ale tvůj bratříček, na kterého si neměl nikdy čas.
A kvůli tobě je mi líto, že musím zničit vesnici, kterou jsi ochraňoval, ale jednoduše musím. Promiň.
Tvůj bráška,
Sasuke

Naruto

Omlouvám se, lidi. Omlouvám se vám všem, za to, jaký jsem byl. Promiňte mi, prosím, ty problémy, jaké jsem vám kdysi působil.
Ale teď… Teď už se omlouvat nemusím, teď můžu své chyby odčinit! Nechci od vás slova chvály, nechci vědět, zda mou omluvu přijímáte.
Chci to cítit a to mohu jen tak, že se budu zlepšovat a zlepšovat! Chci být nejsilnějším ninjou a chci uznání! Pomohu mé vesnici, překonám vše!
Svůj limit, své schopnosti! Do politiky jsem se nikdy nijak zvlášť nehrnul, ale tady a teď vám přísahám, že se stanu ohnivým stínem, že se stanu Hokagem!
Uzumaki Naruto

4.1
Průměr: 4.1 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Neko-san
Vložil Neko-san, Čt, 2014-01-02 22:37 | Ninja už: 3936 dní, Příspěvků: 169 | Autor je: Pěstitel rýže

Zaskočil mě Naruto za to, že se omlouvá. To mě udivilo, ale zároveň mile překvapilo. Docela fajn, jen chvílemi patetické a tak neopravdově smutné... nevím, ale já jsem asi ta poslední, co by tu měla rozdávat rozumy ^^

Asi se může zdát, že na Naruťáka tak trochu nadávám. Ale to spíš na ten konec mangy. To na začátku a to uprostřed si stále nosím v srdci.

Jo, a můžete mrknout i sem, občas tu něco o Naruťákovi i písnu: http://naoki-keiko.blog.cz/

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Čt, 2013-12-19 21:24 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Nejen že v tom nevidím nic moc nového, ale hlavně to staré říkáš tak pateticky, že to doopravdy není moc povedené.
Třeba jen ten Naruto se všemi těmi vykřičníky působí až hystericky.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Shoney
Vložil Shoney, Čt, 2013-12-12 18:16 | Ninja už: 3925 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Nevidím v tom moc souvislost. Bylo by to parádní, kdyby poslední nějak shrnulo ty tři příběhy, nějak to zakončilo a spojilo, ale to jsem tam nenašla.
Poslední drabble mi k ostatním vůbec nesedí. U předchozích šlo o to, že každý někoho ztratil a tak dále, ale Naruto mluvil jen o svých snech atp., takže konec za moc nestál.
Nemůžu říct, co se mi líbilo nejvíc, protože všechno mi přijde naprosto stejné. Bohužel, je to tak.
Ale rozhodně, hádám, že je to první drabble, takže nejspíš nemám co víc říct. Jen asi tolik, aby příště nebylo všechno tak patetické (já tak mám co mluvit :X)

it's only cannibalism if we're equals