manga_preview
Boruto TBV 08

Svatba

Mýtina

Slunce pomalu zapadalo a oblohu nad Konohou zdobily červánky. Větřík si jemně pohrával s listím stromů a ptáčci dozpěvovali poslední árie. Na malé mýtince za konožskou bránou stál bílý altánek s oltářem ozdobeným levandulemi. Před altánkem byly v několika řadách, tak, aby uprostřed tvořily uličku, postavené zdobené bílé lavičky. Pár metrů za altánkem byl připravený obrovský stan plný stolů s tradičními pokrmy. Vedle stanu stál provizorní taneční parket.
Na stromech byly rozvěšené fialové, bílé a žluté lampiony. Mýtinu hlídali skrytí ANBU, rozestavění tak, aby kolem ní tvořili kruh. Dovnitř nesměla proklouznout ani myš. Svatba Temari a Shikamarua musela být perfektní.

Nevěsta

Temari se prohlížela před zrcadlem. Světlé vlasy měla stáhnuté ve velmi složitém drdolu. Na sobě měla sněhově bílé šaty, stříbrem vyšívané a na nohou lodičky ve stejné barvě a s ozdobnou přezkou. Byla to památka po její mamince, kterou přemohla nemoc. Jak moc si přála, aby tady dnes byla s ní. Chtěla ji obejmout, vidět její úsměv a možná i slzy štěstí, že se její dcera vdává. Smutně si povzdechla.
V břiše jí létali motýlci jako kdyby měla před důležitou misí. Náhle zaslechla zaklepání na dveře a dovnitř nakoukla Tenten. „Je čas,“ usmála se na ni. Temari se zhluboka nadechla.

Ženich

„Jsi nervózní?“ ušklíbl se na Skimarua Chouji.
„Leda houby,“ šťouchl Shikamaru kamaráda přátelsky do žeber. Snažil se vypadat v pohodě, ale ač si to nechtěl přiznat, měl Chouji pravdu. Byl nervózní. Potil se, motala se mu hlava a žaludek měl jako kámen. Možná na tom měl podíl i včerejšek, kdy se za účasti přátel definitivně rozloučil se svobodou. Alkohol mu opravdu nesvědčil.
Ale i přes veškerou nervozitu a příznaky nevolnosti se vážně těšil. Temari byla jeho první opravdová láska a představa, že ji konečně bude mít celou jen pro sebe ho hřála na duši. „Tak jdem,“ usmál se Chouji povzbudivě.

Obřad

Svatebčané byli již usazení a vzrušeně si špitali. Nevěsta měla přijít každým okamžikem. Oddávající Tsunade si ještě naposledy v duchu zopakovala řeč. Nervozitou se jí dělalo mdlo. Nechtěla nic zkazit, ale obřadní řeč jí narušovaly vzpomínky na všechno, co ještě musí zařídit. Ale politika byla teď to poslední, na co měla náladu. I ona měla svůj limit a musí přeci taky někdy odpočívat a bavit se.
Náhle se ozvala hudba a nevěsta začala přicházet. Při posledním tónu se spolu s Shikamaruem šťastně postavili před Tsunade. Nezdálo se, že by vnímali její řeč. Oba se těšili na svůj první manželský polibek.

4.46154
Průměr: 4.5 (13 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kyell
Vložil Kyell, Čt, 2018-08-16 22:12 | Ninja už: 5617 dní, Příspěvků: 1367 | Autor je: Účastník chuuninské zkoušky

Mise L3: Sepsat svatbu formou drabble by mě skutečně nenapadlo, o to víc svatbu Temari a Shikamara. Tsunade jako oddávající je trošku harakiri, protože v kombinaci s alkoholem by to nemuselo dopadnou dobře Laughing out loud Trošku mě mrzí komentáře od Tall(a), jelikož to není první drabble, které komentuje tak nějak přísně/příkře? Za mě palec nahoru Smiling

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, St, 2014-01-01 22:36 | Ninja už: 4253 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

Překrásné Smiling

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, So, 2013-11-02 12:32 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

První tři jsou vážně dobré, ale doufal jsem v nějaké údernější zakončení, takhle je to taky dobré, ale je to takové mírné.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.