manga_preview
Boruto TBV 09

Skrytá tvář šílenství Epilog

Láska. Víra. Naděje.
Tolik po těchto věcech toužil a teď je měl. Měl vše, co si kdy mohl přát. Ale přesto to nebylo dost. Ne pro něj.
Tiše, aby ji nevzbudil, otevřel dveře jejich společné ložnice a překročil práh. Když se pak naposledy otočil, měl v očích něco, co by se dalo nazvat smutkem - pokud by se ale nejednalo o jeho černé oči, jenž už dávno neměly ani tušení, co to slovo znamená.
Podíval se po prostém pokoji. Našli si malý domek kdesi na kraji chudé vesničky, pryč od všech, jenž ho snad mohli poznat. V krásném, poklidném mstě jako toto byli v bezpečí. Přesto cítil v hrudi něco, co mu nedávalo spát, co v něm budilo snad i strach. Ale nic neřekl, protože naproti všemu se mu tu líbilo. Poprvé po několika letech se zase cítil někde doma.
Ale ona byla jiná. Potřebovala lidi, něco, co by naplnilo její nitro poté, co se přinutila k opuštění místa, které znala celý život. Asi právě kvůli tomu udělal to, co udělal. Chtěl, aby byla šťastná. Cítil vinu, že jí vzal vše, na čem záleželo.
Zamračil se. Vážně tady změkl. Přeci to byla její volba, že šla s ním.
A moje volba, že jsem ji nechal.
Měsíční svit zářil oknem do pokoje a vrhal na něj dlouhé, strašidelné stíny. Dívka, která s ním v posledních měsících trávila snad každou minutu a na které mu, ač to vážně nerad přiznával, záleželo, ležela v jejich posteli, dlouhé husté vlasy rozprostřené po bílém polštáři. Spala a přitom se zlehka usmívala, objímajíc své jasně se kulaticí bříško. Uvnitř ní vyrůstal nový život.
Jeho dítě.
Teď měl vztek, že dopustil, aby se to stalo. Proklínal se, že dal za vznik děcku, které bude žít navždy v nevědomosti, netušíc pravdu o svém původu. A nebo se možná později všechno dozví, ale to už bude pozdě. I pro něj bylo tehdy pozdě, ač si to ze začátku neuvědomil. Ale ten zpropadený koloběh začne nanovo.
Samozřejmě, mohl ji zabít a s ní i jeho. Pokud měl být upřímný, musel přiznat, že už o tom párkrát uvažoval - úplně od začátku, když odešli a on chtěl být prostě sám. Ale když se teď podíval na svou zbraň, katanu zavěšenou u pasu, věděl, že by to nedokázal. Teď už ne.
To ale nic neměnilo na tom, že už toho měl dost. Tiše zavřel dveře a vyšel z domu. Povídalo se, že brzy přijdou do vesnice ninjové z té mírumilovné Konohy a on věděl, že kdyby tu nebyl, ta dívka se s potěšením vrátí do svého pravého domova a bude šťastná a milovaná, což bylo něco, co jí nebyl schopen dát. Bylo hezké si namluvit, že to vlastně všechno dělá pro ni.
Zasmál se, tak, jak už dlouho ne, a ten tlak v jeho nitru ještě zesílil. Přitiskl si zatnutou pěst k srdci a cítil, jak divoce bije.
Bál se. Nebyl to ten ochromující strach, když se člověk bojí o sebe, když se nemůže přestat třást tváří k něčemu, s čím si nedokáže poradit Tohle byl strach, který pocházel z místa kdesi uvnitř jeho kamenného srdce, strach z toho, co by mohl udělat, co udělá, kdyby zůstal. Strach ze sebe. A tak se tam teď třásl, ve svitu luny, v mysli obraz malého chlapce s černýma očima a vlasy, tak podobný jemu samému. A vedle něj, jeho synka, stála krásná, usmívající se žena s dlouhými hedvábnými vlasy a natahovala k němu tuku. On ji vzal, připojil se ke své rodině.
Uchihové jsou ti, kterým záleží jen na síle...
Nemohl to snést. Nechtěl znovu milovat. Znamenalo to jen trápení, bolest a nenávist, tak jako když přišel o svého bratra. I kdyby měl být navždy sám, on se už nikdy nepoddá pocitům, jako je láska.
Milují přespříliš...
Ano, právě proto odcházel. Věděl, že kdyby zůstal a před očima měl to dítě, své dítě, nedokázal by zůstat chladný. Jeho mysl by zaplnily ty otravné hřejivé pocity a růžové barvičky plné slastných emocí, které by dříve nebo později pocítil i k té ženě, jenž mu dala nový smysl života. Šťastně žít se svou rodinou? To určitě!
Obrátil své zoufalství ve vztek, tak, jak už tolikrát. Zlost mu pomáhala jít dál, vlévala mu do žil novou sílu a on ji s radostí přivítal. Nevadilo mu, že spolu se vztekem přicházela i temnota a rozlévala se mu žilami jako jed. Už vzdal veškerý pošetilý boj s tím, co pro něj a jeho klan bylo a vždy bude jen přirozené. Byl již svědkem toho, jak se člen jeho vlastní rodiny staví proti svému osudu, toho, co se s ním nakonec stalo. Všechny sny se dřív či později rozplynou, stejně jako pocity přátelství, kterým dříve věřil. V každém příběhu prostě musí být někdo, kdo bude zastávat roli toho zlého. Temnem oděná osoba, která bude nenáviděna, ať je kdekoli. Díky ní se pak ukáže ten hodný, správný hrdina, který v každé frašce nakonec vyhraje. Role už byly rozdány, teď je třeba udělat, co bylo dáno, a je to. Příběh je u konce, dobro zvítězilo. To, co se stalo s druhým břehem už není důležité, je to pryč.
Protože ta láska je Uchihům vysvobozením...
Jemu to došlo příliš pozdě. Stál na tom drolícím se ostrůvku úplně sám už od začátku. A to se nemohlo nikdy změnit. A když odcházel, už nemyslel vůbec na nic.
Ráno našla mladá žena s dlouhými růžovými vlasy postel vedle sebe prázdnou. Nepřekvapilo ji to. Když ji pak plačíc našli konožští shinobi, on už byl dávno pryč.
A také jejich zkázou...

Poznámky: 

A máme tu konec. Doufám, že se vám má povídka líbila a že si přečtete i její volné pokračování - pokud se tu někdy vyskytne. Jestli čtete mangu, možná tento díl pochopíte více, a možná taky ne.
Díky všem za příznivé komentáře a uši vám neutrhnu ani za tu kritiku, ať už je jakákoli. : ) Enjoy!

5
Průměr: 5 (9 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele ichi
Vložil ichi, Út, 2019-07-23 15:50 | Ninja už: 6142 dní, Příspěvků: 2187 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Jadenovo osobné Icha icha

Pro pána, klikla jsem na komentář, oči mi přejely přes poslední řádky a... Já jdu teda číst od začátku, jo? Nebudu moc brečet, že ne? Protože ty poslední řádky, říkají, že jo. Cry


Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, St, 2019-07-24 10:11 | Ninja už: 4947 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Jen abys nebyla zklamaná. =D Upřímně, já už se to po těch letech ani neodvažuji číst, asi bych se u některých pasáží propadla hanbou. Laughing out loud
Díky~ Jofuku pro tebe :-)

Obrázek uživatele ichi
Vložil ichi, St, 2019-07-24 21:12 | Ninja už: 6142 dní, Příspěvků: 2187 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Jadenovo osobné Icha icha

Koukám, že nejsem jediná, kdo píše fanfikci několik let. Laughing out loud


Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Pá, 2019-03-15 20:49 | Ninja už: 2698 dní, Příspěvků: 3016 | Autor je: Metař Gaarova písku

Misia VH: Epilóg som prečítala a sedím, čumím, premýšľam... Je to ozaj vyvrcholenie „korelácie“ Sasukeho duševných pochodov a celej sugestívnej atmosféry: „Měl vše, co si kdy mohl přát. Ale přesto to nebylo dost. Ne pro něj.“ Sakura je tehotná a Sasuke sa hnevá, že to dopustil: „Proklínal se, že dal za vznik děcku, které bude žít navždy v nevědomosti, netušíc pravdu o svém původu. A nebo se možná později všechno dozví, ale to už bude pozdě.“ Vieme, že pred Saradou taja jeho minulosť. „V každém příběhu prostě musí být někdo, kdo bude zastávat roli toho zlého. Temnem oděná osoba, která bude nenáviděna, ať je kdekoli. Díky ní se pak ukáže ten hodný, správný hrdina, který v každé frašce nakonec vyhraje.“ – tak to v živote je, neprikrášlené a reálne. Čo veta to myšlienka človeka, ktorý vie, čo chce, ale stále sa od neho niečo iné očakáva. Sasuke odchádza: „Stál na tom drolícím se ostrůvku úplně sám už od začátku. A to se nemohlo nikdy změnit. A když odcházel, už nemyslel vůbec na nic.“ On je stelesnením Ahasvera. Sľúbené voľné pokračovanie nie je a myslím, že sa autorka dobre rozhodla Smiling Vidno, že má k Sasukemu dobrý vzťah a dokáže sa doň vcítiť Kakashi YES Už som xkrát písala, že Sasuke patrí medzi charaktery, ktoré sú akýmsi meradlom spisovateľskej kvality. Nepatrím medzi jeho fan, ale rada o ňom čítam, keď je dobre zvládnutý, čo sa našej Shi-chan brilantne podarilo Kvítek sakury Aj komentáre skúsených pisateliek FF o tom svedčia. Veľmi sa teším, že som si mohla zmlsnúť na tomto dielku Jump! Vďakááá za zážitok Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, Út, 2019-07-23 11:38 | Ninja už: 4947 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Tvůj komentář jako obvykle nesmírně pobavil a ještě více potěšil. Kiss!
Děkuji ti za moc milé zhodnocení mého dílka a jsem poctěna, že sis vybrala právě je. Stydím, stydím, stydím!

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Út, 2019-07-23 14:14 | Ninja už: 2698 dní, Příspěvků: 3016 | Autor je: Metař Gaarova písku

Srdénko, dosť smútim, že si brčko asi zavesila na klinec Hrozná tragédie... Všetky tvoje dielka stoja za prečítanie aj pre najväčšieho fajnšmekra Kakashi YES Mooožno ťa niečo osvieti a potešíš nás znovu Jofuku pro tebe :-)

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, St, 2019-07-24 10:11 | Ninja už: 4947 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Nějak chybí inspirace, za což taky může fakt, že v posledních letech se Narutovi zrovna nevěnuji - Kishiho manga dávno pryč, současné anime mě nezajímá... Laughing out loud
Děkuji za milou pochvalu a snad tě potěší, že v nejbližší době se tu objeví mé povídky k misi Songfiction - za pomoci naruťáckých AMV mě přeci cosi osvítilo! Jofuku pro tebe :-)

Obrázek uživatele Judar
Vložil Judar, St, 2014-09-03 14:33 | Ninja už: 5174 dní, Příspěvků: 977 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

prave som cez mobil precitala vsetky diely tejto seriovky musim povedat ze je užasná Smiling dufam ze bude to pokracovanie Smiling


SHARINGANOVÝ OHYZD A JEHO 9 CIBUĽČIAT = ÚTOK! :D


Naivní malíři jsou dospělé děti, které najednou vzali tužku nebo štětec a tím prvním pohybem ruky na čistou plochu zjistili, že obrazy jsou nejen jejich dětským hřištěm, ale i obranou proti nudě, hojivou krásou, prostou jak léčivé byliny.

[/URL]

Obrázek uživatele Nellynuska
Vložil Nellynuska, Út, 2013-12-31 19:10 | Ninja už: 5510 dní, Příspěvků: 2288 | Autor je: Propadlý student Akademie

Táto séria ma zaujala už od prvých riadkov prológu a bola som zvedavá, aký dej si mohla vtesnať do tak malého počtu kapitol. Na moje veľké potešenie to bolo o Sasanovi a dokonca aj Sasusaku *_*
Prekvapilo ma to originalitou a žasnem, ako preboha dokážeš opisovať tak úžasne? Hlavne tie pocity a prirovnania, naozaj luxus.^-^
To pokračovanie je? Ak nie, dúfam, že už ho máš aspoň rozpísané. Evil Aj keď, úprimne, mám pocit že to skončí ešte horšie. T^T


"Its not like the walls were built to protect people from titans. But to protect titans from Levi."

Levi. Humanity's strongest soldier < 3
Môj FC | NaruHina FF „Jeden z tých momentov“ | Kakashi FA

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, St, 2014-01-01 13:29 | Ninja už: 4947 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Arigato. Bohužel, jak už tady někdo narážel, můj problém je v tom, že nedokážu nic pořádně rozepsat. No, alespoň se snažím, aby to člověka udrželo. =D
Tak Sasu-sama nesmí nikdy chybět, bez něj by to nebylo ono - navíc se vážně šíleně vyžívám v jeho myšlenkových pochodech. Laughing out loud
Pokráčko bohužel ještě není. Rozepsané... Dalo by se to tak říct, i když stále spíš jen uvažuji. Určitě se do toho brzy pustím, protože v mém případě mě to nejlepší často napadá až během psaní. Pak mám ještě rozepsané další "sérii" na SasuSaku, která se tu asi taky někdy objeví. ; ) Ještě jednou moc děkuju. = )

Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Po, 2013-10-21 21:16 | Ninja už: 4938 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Ach moja veľmi precítení dokonalý dielik..myslela som si,že nakoniec Sakura a Sasuke nebudú spolu. Na voľné pokračovanie sa teším a určite si ho prečítam len dúfam,že ho napíšeš čo najskôr.

Obrázek uživatele Hanako Uzumaki Namikaze
Vložil Hanako Uzumaki ..., Po, 2013-10-21 21:03 | Ninja už: 4244 dní, Příspěvků: 42 | Autor je: Prostý občan

Excelentní, velkolepé, fantastické - dokonalost sama, jak zde bylo už několikrát zmíněno Sasukeho city dokážeš popsat naprosto vyníkajícně. Opravdu, to jak se do něj dokážeš vžít mě naprosto fascinuje a děsí zároveň Laughing out loud
Samotný děj téhle povídky je taky úžasně propracovaný, ikdyž jak říká Sayu, tak asi na tom opravdu přispívá to popisování jeho pocitů, přece jenom pár povídek na podobné téma jsem četla a u téhle mě to opravdu chytlo právě díky tomuhle. Smiling
jinak je mi moc líto, že to byl konečný díl, ale abych pravdu řekla, mám takový pocit, že asi nejprocítěnější. Smiling
ani já sama bych to nedokázala popsat slovy. máš opravdu hodně spisovatelského nadání, které by nemělo zaniknout, s tím jak se všechno naklání k té technice.
a pokud se bojíš neúspěchu tak si to zkus v životě dopřát jako třeba nějakej koníček a uvidí se jak to dopadne, třeba budeš překvapená Eye-wink
jinak už se moc těším na to volné pokračování a pokud možno další povídky (třeba nějakou jednorázovku)

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, Ne, 2013-12-15 14:06 | Ninja už: 4947 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Moc vám děkuju, minna-san. Nemůžu říct, jak moc jste mě potěšily. Smiling Jsem ráda, že se vám líbí mé psaní za Sasukeho - děsně mě baví, takže v něm určitě budu pokračovat, až vám to začne lézt na nervy. Sticking out tongue

Edit: Ještě jednou děkuju, hlavně Hanako, moc jsi mě potěšila. Být spisovatelkou a tvořit si vlastní svět je krásný sen, ale... No, už kvůli tobě se budu snažit. Laughing out loud Díky!

Obrázek uživatele BlackRose
Vložil BlackRose, Po, 2013-10-21 10:38 | Ninja už: 4661 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Prostý občan

Jéé, to bylo velkolepé, žůžoskvělé, úplně dokonalé, já ůplně žasnu nad tím jak dokážeš naprosto dokonale popsat pocity sasukeho. To me na tobe a tehle povidce uchvatilo asi vic nez samotny dej.
A hlavne to, ze opustil sakuru! Chapu ze to melo asi hlubsi vyznam, ale i tak mi to udelalo hroznou radost, ja ji proste nesnasim a to se nezmeni, ikdyz ceka jeho dite Sticking out tongue
Jinak opravdu je mi strasne lito ze je to byl posledni dil ale zaroven se tesim na dalsi skvele povidky a uz ted na ne napjate vyckavam. Laughing out loud


Člověk nemůže jít kupředu ke své budoucnosti, pokud plně nezná svou minulost.

Obrázek uživatele mestekova
Vložil mestekova, Ne, 2013-10-20 22:43 | Ninja už: 5345 dní, Příspěvků: 1299 | Autor je: Pěstitel rýže

Určite by som si rada prečítala pokračovanie Smiling takže musím povedať, že som rada za túto poviedku. To, aký výber slov si použila ma ochromil a ja ti ďakujem za tento príbeh a už len za to, že ti vzkrsol v hlave. Dúfam, že sa dočkám ďalších úžasných poviedok Smiling

FF série - pre milovníkov Sasukeho a Gaary :)

FC PRE SABAKU NO TANARIS: http://147.32.8.168/?q=node/107525#new

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Ne, 2013-10-20 21:39 | Ninja už: 4727 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Volné pokračování bych si ráda přečetla Smiling Hezký konec ^^ Smutný, ale hezký Smiling

Ach ten sentiment...