manga_preview
Boruto TBV 11

Prokletý kunai 03

Tenten nervózně přecházela po nemocniční chodbě. Na jedné z mnoha židlí seděl Shikamaru s pohledem zabodnutým do podlahy. Vedle něj se Chouji ládoval chipsy. Připadalo jim, že čekají snad celou věčnost.
Z bílých dvoukřídlých dveří konečně vyšel jeden z mediků. Shodou okolností to byla Inina někdejší nejlepší přítelkyně, Haruno Sakura. Unaveně se na ně pousmála a sesunula se na nejbližší židli.
„Bude v pořádku,“ pronesla do napjatého ticha. Chouji zavískl, Shikamaru se pousmál a Tenten se po několika hodinách uvolnila.
„Můžeme k ní?“ zeptala se.
„Zatím ne. Právě spí a stejně musí odpočívat. Ztratila hodně krve. Přijďte až zítra.“ Trojice se tedy pomalu šourala chodbou pryč, když Sakura popadla Tenten za ruku.
„Můžeš na slovíčko?“ Dvojice chlapců se zatvářila zmateně, ale nic neříkali.
„Jasně.“
„Tenten, počkáme na tebe venku, ano?“ řekl Chouji a významně povytáhl obočí. Bylo jasné, že umírá touhou zjistit, o čem se Sakurou budou mluvit.
„Fajn.“ Sakura ji zavedla k dveřím na konci chodby, na nichž visela cedulka s nápisem sklad. Mlčky vešly dovnitř. Přeplněné regály se táhly, kam až oko dohlédlo, na podlaze leželo několik krabic a na nich se povalovaly nadbytečné bílé pláště. Tenten odsunula jeden z plášťů a usadila se. Sakura si sedla naproti ní.
„Tenten,“ promluvila Sakura vážně, „když jsi Ino viděla naposledy, nezdála se být nešťastná nebo naštvaná?“
„Ne. Byla naprosto normální. Proč?“
„Víš, ono to totiž vypadá, že chtěla spáchat sebevraždu. Jak sis jistě všimla, měla podřezané žíly.“
„To by Ino nikdy neudělala.“
„Já nevím. Je to celé divné. Byl tu dokoce i ANBU tým, který chtěl Ino vyslýchat, ale Shizune-san je vyhodila. Tsunade-sama je celou situací taky pěkně znepokojená. Prý byl v květinářství na zdi krví načmáraný nějaký znak, je to pravda?“
„Ano. Promiň, Sakuro, ale já si ještě musím jít něco zařídit. Zítra určitě přijdu, tak zatím!“ Než stačila Sakura odpovědět, Tenten byla pryč. Podobným způsobem se zbavila i Shikamara s Choujim věrně čekajících před nemocnicí. Musela se nepozorovaně dostat do květinářství a najít tam svůj kunai, který zřejmě může za Inin současný stav.
Měla štěstí. ANBU nejspíš nepovažovali za důležité hlídat místo činu, proto se bez problémů dostala dovnitř, na poličce u pultu sebrala kunai a nepozorovaně se vyplížila ven. Znak na zdi byl v tuto dobu už zaschlý a tím pádem mnohem tmavší.

Na druhé straně Konohy se jedna osoba velmi dobře bavila. Poskakovala mezi davy lidí a smála se na celé kolo. Ohnivě rudé vlasy jí kolem těla vířily. Lidé kolem ní ji neviděli, což její náladu jen vylepšovalo. Dnes se jí až neuvěřitelně dařilo. Blondýna skončila v nemocnici a ona se z nehmotného přízraku vyvinula… v méně nehmotný přízrak.
Stočila oči k modré obloze bez jediného mráčku. Odpolední slunce ji hřálo do přízračných tváří. Po dlouhé době si užívala života.
Spokojeně odtančila do další uličky. Tam se k laťkovému plotu tiskla jakási tmavovláska a celá roztřesená něco upřeně pozorovala. Došla až k ní a zahleděla se dívce do tváře. Hm, další Hyuuga, pomyslela si znechuceně a se zájmem pohlédla stejným směrem jako dívka.
Kráčeli k nim dva chlapci. Dalo by se říct, že byli rozlišní jako den a noc. Jeden blonďatý, modrooký a opálený, druhý černovlasý, tmavooký a bledý. Blonďák se právě něčemu nahlas chechtal.
„N-Naruto-kun,“ špitla plaše dívka a ještě víc se přitiskla k plotu. Zdálo se, že na ni jdou mdloby. Dvojice kolem bez zájmu prošla. Přízračná kunoichi se k nim přidala. Chtěla víc poznat své nepřátele.
Následovala je až k restauraci s názvem Ichiraku. Sedla si na volnou barovou židli vedle blonďáka a usmála se, když si objednal hned tři mísy rámenu najednou.
Při čekání se konverzace mezi chlapci rozproudila, ona jim naslouchala. Pochytila i jejich jména. Naruto a Sai. Jejich rozhovor přerušilo klapnutí misek o bar, jak jim kuchař naservíroval objednávky.
Zrovna, když se pustili do jídla, ozvalo se jim za zády unavené „Ahojte!“. Všichni tři se otočili.
Byla to Tenten. Pohled na chlapce ji zaměstnával natolik, že si kunoichi nevšimla.
„Nazdar Tenten, přidáš se k nám?“ zahuhňal Nauto s plnou pusou.
„Jo! Mám hlad jako-“ nedořekla větu. Konečně si všimla tiché osoby vedle Naruta. Vražedně se na ni podívala.
„Vlastně ne. Vzpomněla jsem si, že mám ještě nějaký úkol.“ Otočila se na podpatku a odešla. Kunoichi seskočila ze židličky a vydala se za ní. Našla ji, jak se opírá o zeď pár desítek metrů od Ichiraku.
„Tak jak se má blondýna?“ zeptal se přízrak. Tenten se zamračila, ale odpověděla:
„Žije.“
„Jaká škoda.“
„Chci odpovědi,“ řekla Tenten pevně.
„Já bych chtěla věcí,“ opáčila kunoichi provokativně.
„Ty…! Tak mi alespoň řekni, proč jsi Ino ublížila.“
„Proč? Jednoduše proto, že jsem mohla.“
„To je pěkně ubohý!“ okomentovala to Tenten, ve které vřel vztek.
„Možná,“ pokrčila rameny rusovláska, „máš ještě nějakou otázku?“
„Co znamená ten znak?“
„Dobrý dotaz! Víš něco o jashinismu?“

Poznámky: 

Tadáá další díl je tu! Laughing out loud V podstatě jsme se nic nového nedozvěděli a podle mě to je další z nudnějších částí, ale příště se to pokusím napravit. Smiling Tak mě napadá, že bych asi měla našemu přízraku dát nějaké jméno, co? Smiling

4.833335
Průměr: 4.8 (6 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Po, 2016-10-31 22:56 | Ninja už: 5591 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mise H: No jak to tak vidím, tak s tím, že se přízrak stává hmotnějším jsem měla pravdu, ale sílu zřejmě nebude získávat z Tenten, ale z krve a zraňováním svých "nepřátel". Myslím si že Konoze nastanou krušné chvíle a Tenten by se měla někomu svěřit nebo to nedopadne nejlíp. Ještě mi přijde zajímavá jedna věc. Jaktože ji Neji zahlédl i když ne jako člověka a Hinata ji neviděla vůbec i když byla už hmotnější. No snad na to dostanu odpověď.

Obrázek uživatele Michelle - chan
Vložil Michelle - chan, St, 2013-08-14 22:11 | Ninja už: 4010 dní, Příspěvků: 376 | Autor je: Konohamarova chůva

Tak jsem zvědavá co se z toho vyklube... Už se těším na pokračování!

Sen se stane skutečností až po té, co se skutečnost stane snem...
Nejsem perverzní. Jsem super perverzní. (Jiraiya)

Obrázek uživatele BestHokageEver
Vložil BestHokageEver, Po, 2013-08-12 23:33 | Ninja už: 4438 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Kankurova kosmetička

Tááákže túto poviedku som začal čítať s nadšením, že konečne nejaký dobrý horor. No teraz z toho vzniká komédia. Ako sa môže PRÍZRAK rozprávať s človekom? V tomto prípade s TenTen? Alebo si len tak vykračuje po dedine a nikto si ju ani nevšimne? Ja už z toho mám nejaký guláš. Sad Dal som ti 5 bodov za to, že dúfam, že z toho ešte niečo bude. Smiling Ale inak sa mi to páčilo Laughing out loud
P.S Sorry za kritiku, ale úprimnosť nadovšetko Smiling
No ale pokračuj, aj profík niekedy zakopne Laughing out loud

Obrázek uživatele Nyphriss-chan
Vložil Nyphriss-chan, Út, 2013-08-13 09:27 | Ninja už: 4119 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

Řekla bych, že Tenten s ní může mluvit díky kunaii, který našla, a díky němu ji může i vidět. Nikdo jiný ji nevidí jednoduše proto, že je přízrak/duch (dá se tomu říkat všelijak). Kritika je čas od času potřeba a upřímnosti si cením. Eye-wink Doufám, že se ti příští díly budou líbit víc, než tenhle. Smiling

Obrázek uživatele bringina
Vložil bringina, Po, 2013-08-12 00:01 | Ninja už: 4806 dní, Příspěvků: 125 | Autor je: Recepční v lázních

Kakashi YES myslím, že naše "neznámá" by si rozumněla s Hidanem Laughing out loud těším se na další dílek

Obrázek uživatele Nyphriss-chan
Vložil Nyphriss-chan, Út, 2013-08-13 09:31 | Ninja už: 4119 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

S tím Hidanem máš pravdu. Z nich by byli určitě nejlepší kámoši. Laughing out loud Děkuju Smiling

Obrázek uživatele moríno kika
Vložil moríno kika, Ne, 2013-08-11 21:19 | Ninja už: 4087 dní, Příspěvků: 158 | Autor je: Pěstitel rýže

pekný dielik.... a ten prízrak mi niekoho silne pripomína...

život je pes,.... preto žiť je psina !!

Obrázek uživatele Nyphriss-chan
Vložil Nyphriss-chan, Ne, 2013-08-11 21:31 | Ninja už: 4119 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

Děkuju. A víš, že podobnost mezi nimi jsem si vůbec neuvědomila? Laughing out loud Každopádně ona to není. Smiling