manga_preview
Boruto TBV 11

Temný Fénix 12

První C-rank mise

Byl konec prvního měsíce a tři jounin sensei pro Rookie týmy se potkali v baru. Naplánovali si souhrn jejich úspěchů v tréninku za poslední měsíc.

„Já jsem opravdu spokojená s tím, jak daleko můj tým došel. Dá se na nich sice ještě dost zapracovat, ale už se dá říci, že jsou velmi dobře pracující buňka a během mých falešných misí se už naučili i to, jak efektivně používat jejich klanové techniky.“ Řekla Kurenai.

Kurenai nebrala tolik misí jako ostatní týmy, místo toho v genjutsu simulovala jejich specializaci – stopování.

„Mimochodem, myslím, že už jsou připravení na Odporové pečetě. Kakashi, měl bys čas zítra přijít a umístit je na ně?“ zeptala se.

„Samozřejmě, můžu to udělat, když bude mít můj tým přestávku na oběd. To znamená, že se můžu stavit okolo jedné. Asumo, chceš pečetě pro svůj tým také?“ zeptal se Kakashi.

„Ano. Už jsem je před nimi varoval. Zatímco si Shikamaru myslí, že je to otrava a je docela nemotivován a nutit ho trénovat přestože nechce, bude pro něj jen dobře. Jediná, kdo je v mém týmu motivovaná je Ino a ta jen protože nechce prohrát se Sakurou v získání Sasukeho pozornosti. Myslí si, že když bude ona a její tým slabý, Sasuke si jí nikdy nevšimne.“ Povzdechl si Asuma.

„Aha. No, umísťování pečetí zabere asi pět minut na osobu, takže bych se mohl stavit jakmile budu hotov u Kurenai. Hm… vypadá to, že můj tým bude mít trochu delší přestávku na oběd, než jsou zvyklí.“ Přemýšlel nahlas Kakashi.

„To mi připomíná... Proč svému týmu dáváš tak zabrat? A proč jsou mise tvého týmu vždycky mimo vesnici?“ zeptala se Kurenai.

„Ah… potřebuji dostat Sasukeho mimo vliv vesničanů. Potřebuje si uvědomit, že mimo vesnici nikdo nepadne na zadek jen proto, že je Uchiha. Ti stupidní vesničané se tak chovají a jemu to stouplo do hlavy. Navíc. Uchihové byli vždy velmi arogantní a arogance vede ke smrti. Sasukeho otec, Fugaku byl speciálně hrdý a arogantní a přesvědčený, že Uchihové byli prakticky královská rodina. Navíc, po masakru se k Sasukemu chovali jako k Princi a nenaučil se, že mimo vesnici v něm nevidí nic jiného než nepřítele a možnost získání jeho očí až aktivuje Sharingan. Můj tvrdý trénink a to, že je držím mimo vesnici, by mělo způsobit, že jej toho zbavím.

Také nechci, aby si Sakura myslela, že se může během misí flákat. Mise, které dáváte vašim týmům by jí dovolovaly příliš přemýšlet nad Sasukem. Pokud by se to stalo na některé výše hodnocené misi, mohlo by to vést k její smrti, nebo v horším případě smrti celého týmu. Tomu chci zabránit. Sakura je navíc jedna z nejhorších fanynek, které jsem kdy viděl. Vím, že děvčata v tomhle věku mají zálusk na některé kluky, ale pokud k tomu chtějí být i ninjové, musí i vědět, kdy se mají hovat jako ninjové a fanynky. Sakura byla její matkou vychována, aby si našla bohatého muže a vdala se do bohatého klanu. Sasuke jako poslední Uchiha a dědic celého klanu, je k tomu perfektní kandidát. Asumo, ikdyž je Ino taky fanynka, máš štěstí, že je z ninja klanu a ví, kdy je mise na prvním místě a že nemá kompletně zanedbat trénink. U ní je lepší základ k tréninku.

A ty Kurenai, jsi hodně šťastná osoba. Hinata nikdy neukázala ani špetku z fanynkovského chování a chce být dost silná na to, aby prokázala svému otci a klanu, že k něčemu je. Sice je plachá, ale se správným týmem a jejich podporou se z toho může dostat. Mám navíc takový dojem, že tvůj tým je k tomu jako zrozený. Kiba je Izunuka a byl vychován, že smečka patří na první místo, což u něj zahrnuje klan a tým. Shino je zase Aburame a Aburame jsou známí svou úlovou mentalitou. Sice se potřebuje dostat do kontaktu s ostatními lidmi, ale vždy bude bránit své týmové kolegy a bude se snažit zesílit, aby toho dosáhl. Navíc znáš Hinatu už roky a jsi obeznámena s jejími problémy se sebedůvěrou a vím, že jí s tím také dokážeš pomoci.“ Řekl Kakashi.

„Ano, jsem ráda, že jsem dostala takový tým. Od doby, kdy Naruto poukázal na potenciální nebezpečí během Hinatina tréninku, kdy se Hinata snažila držet zpátky aby je nezranila, hodně zesílila. Testovala jsem je na elementy a Naruto měl pravdu. Hinata má afinitu k Suitonu. Podívala jsem se na několik taijutsu stylů pro vodní elementy a snažíme se některé pohyby integrovat do její Jemné pěsti. Navíc se zdá mnohem šťastnější, že může vyvinout vlastní verzi Jemné pěsti. Sice to bude vyžadovat nějaký čas, než se to dostane do podoby vhodné pro boj, ale jde to docela dobře.“ Informovala je Kurenai.

„Můžu se zeptat, jaké elementy jsou druzí dva.“ Zeptal se Asuma.

„Shino je Doton a Kiba Raiton.“ Odpověděla.

„Také jsi testoval své genniny na elementy, Kakashi?“ zeptal se Asuma.

„Ano. Zajímavé je, že Sasuke je Raiton, ale kvůli tréninku ohnivých technik z klanu, má Sekundární a docela silný Katon. Sakura je Doton a Naruto, no,… Jeho Primární element je Fuuton, ale také má silnou sekundární afinitu Suitonu a skoro stejně silnou Terciální afinitu k Raitonu. Obyčejně by toho ninja dosáhl roky tréninku svých elementů. A pokud řeknu, že Naruto je Fuuton, myslím tím doslova. Myslím tím, že může kontrolovat vzduch instinktivně.“ Řekl Kakashi.

„Opravdu? Působivé, dokonce ani já nejsem tak dobrý s manipulací vzduchu. Jen se obáván, kde získal návody na trénink afinit. Tyhle svitky nejsou součástí obyčejné knihovny. Zdá se být větší záhadou, než všichni mysleli.“ Okomentoval Asuma a pak se ponořil hluboko do myšlenek. Kakashi předpokládal, že by Asuma mohl mít nějaké podezření, protože jej nedávno testoval, ikdyž to bylo pod přezdívkou.

„Opravdu. Jen tak mimochodem, jak dopadly zápasy vašich týmů?“ zeptal se Kakashi.

„Shino vyhrál nad Choujim, Shikamaru vyhrál nad Kibou a Hinata vyhrála nad Ino.“ Řekla šklebící se Kurenai.

„Takže jsou tu čtyři vítězství pro můj tým, od Naruta a Sasukeho po dvou. Pak má Kurenai tři vítězsví, dvě od Shina a jedno od Hinaty. Asuma má dvě vítězství, jedno od Ino a jedno od Shikamaru.“ Shrnul výsledky Kakashi.

„Ano. Příští měsíc bychom měli mít týmové zápasy. Nebo byste raději chtěli, aby se vymyslela nějaká trasa s překážkami?“ zeptal se Asuma.

„Myslím, že překážková trasa bude lepší. Učili jste je už chození po stromech?“ zeptal se Kakashi.

„Ano a celý můj tým to teď zvládne. Mělo by se to zahrnout do trasy. Pokud chcete, mohla bych navrhnout nějakou trasu asi do tří dnů.“ Nabídla Kurenai.

„Já s tím nemám problém.“ Řekl Asuma.

„Ode mne námitky neuslyšíš.“ Odpověděl Kakashi.

V Pondělí v devět ráno stál Tým 7 před Hokage a chuuninem ve Centrále misí.

„Tým 7 přítomen pro C-rank misi, Hokage-sama.“ Oznámil Kakashi.

Sasuke a Naruto ožili. Konečně měli vyhlídku na lepší misi, než ty zatracené D-rank. Sakura jen doufala, že to přežije. Poslední měsíc tréninku byl peklo. Netušila, že život ninjů je tak vyčerpávající. V plánech její matky to všechno znělo tak jednoduše a blýskavě. Šla jste do Akademie, umístili vás pod jounin senseiem, naučili jste se pár věcí, za rok, rok a půl, v lepším případě vás pak umístili do týmu se dvěma roztomilými kluky z důležitých klanů, jednoho svedli a nakonec vychovali své děti. Během misí jste nechali kluky udělat všechnu těžkou práci, zatímco jste se chovala jako správná dáma a ta jen dělala diplomacii.

To bylo kompletní nesmysl.

Ikdyž byla v týmu se Sasukem, nejbohatším a nejroztomilejším klukem z celé její třídy, jednoduše neměla čas se jej zeptat, jestli by s ní šel někam na rande. Neměla čas starat se o její tělo jak na Akademii a místo rozpuštěných vlasů, u kterých mohl Sasuke obdivovat jejich délku a lesk, Kakashi jí přikázal je buď svázat, nebo ustřihnout, protože by jí mohly jen překážet. Ona by své vlasy nikdy neustřihla, tak je nyní nosila v copu. Nesnášela to, protože teď vypadala více jako Ino. Také se snažila používat nízkotučnou dietu, kterou vytvořila její matka, tak to prostě nefungovalo. Pokud by jedla jen ovoce a nízkotučné maso, tak pak neměla dost energie pro trénink a Kakashi-sensei se nezajímal. Řekl jí, že jí dal návod s tím, co má jíst, a pokud není schopná je dodržovat, musí se vypořádat s následky.

Nakonec své matce řekla, že potřebuje obyčejné rýžové kuličky a sushi na oběd, aby vydržela trénink a nevypadala v Sasukeho očích slabá. Zatímco se její matce nelíbilo její rozhodnutí, vyhověla jí. Změna jídla pomohla, ale množství se vyšplhalo jen na úroveň civilisty dělajícího těžkou práci půl dne. Stále si připadala bezmocná, zatímco viděla, jak si Sasuke zvykl na úroveň tréninku už po dvou týdnech. Dokonce občas diskutoval strategi s Narutem. Ze všech lidí s Narutem. Proč přijal Naruta a ne ji? Jedině že ji viděl příliš slabou? Začala si dělat vlastní obědy. Obsahovalo to vesměs stejné jídlo, které jim chystal Kakashi první týden tréninku.

Pomohlo jí to přežít dny. Pokud jedla správné snídaně, zatímco její matka spala, s obědy neměla žádné problémy a jíst nízkotučné maso a většinou saláty s ovocem na večer. Jen doufala, že nezoškliví kvůli všem těm svalům, které by jí měly narůst.

„Takže ty si myslíš, že tvůj tým je připraven na jednoduchou C-rank? Tak se podívejme, co tu mám. Aha, tahle by měla zabrat jen dva dny a když vezmu v úvahu, jak je trénuješ, tak by měla být hodně jednoduchá. Tahle mise bude obsahovat ochranu a transport důležitých surovin pro naši vesnici. Měli bychom dostat novou dodávku bylin pro mediky, vzácné jedy, speciální zemi a vodu, které dostáváme každý měsíc pro naši nemocnici. Dodávka dorazila včera večer do přístavu v Zemi Čaje. Vezmeš tam svůj Tým, převezmeš zásilku od přepravce a zapečetíš bedny do pečetících svitků. Poté přinesete svitky sem do Konohy.“ Řekl Hokage.

„Mise přijata, Hokage-sama. Týme, vezměte své vybavení pro C-rank misi, potkáme se za třicet minut u Hlavní brány.“ Řekl Kakashi.

„Dle rozkazu.“ Odpověděli všichni tři genninové a odešli dveřmi.

Ve stanovený čas stáli tři gennninové u Hlavní brány a čekali na Kakashiho. Objevil se pomocí Shunshin.

„Dobře, ukažte mi své vybavení.“ Řekl Kakashi.

Protože tohle byla jejich první C-rank, chtěl se ujistit, že jeho genninové mají potřebné vybavení. Sasuke byl na řadě první.

„Třicet Shurikenů ve stehenní kapse, dvacet Kunaiů v kapse na zádech, tři cívky ninja drátu, pět výbušných lístků a jeden balíček první pomoci zapečetěný ve svitku, také v kapse na zádech. V batohu mám čtyři pečetící svitky. Jeden na oblečení, jeden na kempovací vybavení, skládající se ze spacáku, sady na vaření, ocelové desky, šálku, vidličky, nože, lžíce a stanu pro dva. Ve třetím svitku mám krabice a mísy, ve čtvrtém jsou extra zbraně. Mám Jakonatovy nejlepší třídenní energy tyčinky a nějaké vybavení na hygienu.“ Prošel své vybavení Sasuke.

„Dobrá práce. Další jsi ty, Sakuro.“ Řekl Kakashi.

Sakura potají doufala, že nebude vybrána. Její vybavení nebylo ani blízko tomu Sasukeho.

„Mám dvacet Shurikenů ve stehenní kapse, dvacet Kunaiů, jednu cívku ninja drátu, dva výbušné lístky, jednu světelnou bombu a balíček první pomoci v boční kapse. Mám náhradní oblečení, spacák a stan pro jednoho v pečetícím svitku, nějaké vybavení na hygienu a set extra Shurikenů v kapce na zádech.“ Procházela Sakura své vybavení.

„Ze Sasukeho vybavení si vezmi příklad, co ti chybí. Ikdyž je to jen C-rank mise, k tomu ještě krátká, která zabere dva dny a máme šanci se v Zemi Čaje najíst, vždy si raději vezměte i něco svého, protože nevíte, jak se mise může zvrhnout. Je normální, že během mise musíte jít alternativní cestou, zatímco převážíte něco cenného. Nikdy se nespoléhejte na to, že seženete jídlo. Poslední jsi na řadě ty, Naruto.“ Řekl Kakashi.

„Prakticky stejné vybavení jako Sasuke, jen mám dvě stehenní kapsy, jednu se Shurikeny a jednu s Jehlicemi. Má první boční kapsa připomíná Sasukeho, má druhá obsahuje pečetící vybavení a dvě přídělové tyčinky. Mám předem vytvořené obyčejné výbušné pečetě, pět modifikovaných, pět světelných, dvě chakrové úložné pečetě a dvě hromadné úložné pečetě s vodou. V mé kapse na zádech mám dohromady šest zaplněných úložných svitků a pět prázdných rezervních úložných svitků. Z těch zaplněných svitků. V jednom jsou různé zbraně, v druhém jídlo, v třetím vybavení na kempování, verze J-3. Ve čtvrtém jsou zařízení na transport, v pátém přídavné pečetící pomůcky kvůli pokrytí větší rozsah fuuinjutsu a v posledním svitku mám oblečení. V kapsách na vestě mám můj vlastní výběr jedů a balíček s jídelními pilulkami. V dalším balíčku mám pilulky na urychlení vytváření krve.“ Prošel své vybavení Naruto.

Sakuřina brada si vykládala s kameny na cestě. Co krucinál bylo kempovací vybavení verze J-3 a ty pečetě, které zmínil? Kde je získal? A proč měl u sebe hromadné úložné pečetě s vodou?

„No, nikdy není na škodu být připraven víc, než je třeba.“ Okomentoval to Kakashi. „Budeme cestovat, jak rychle budeme moci. Budeme utíkat asi tři hodiny, pak budeme mít půl hodiny na odpočinek a pak zase běh po tři hodiny. Poté bychom měli dosáhnout hranic se Zemí Čaje, odkud budeme cestovat nižší rychlostí, abychom na sebe neobrátili pozornost vojenským silám jejich země. Kvůli téhle misi vám dám kontrolu nad vašimi Odporovými pečetěmi. V případě, že budeme muset bojovat, což není tak pravděpodobné, ale nechci riskovat, můžete pečetě uvolnit a použít vaši plnou rychlost a sílu. Jakmile se vrátíme, kontrolu nad pečetěmi vám zase odejmu.“

Kakashi udělal několik ručních pečetí a položil ruku na pečetě na Sasukem a Sakuře.

„Nechte pečetě aktivované do doby, kdy je budete potřebovat uvolnit. Pořád jste ve fázi tréninku. Plnou kontrolu nad pečetěmi vám dám až po čtvrtém tréninkovém měsíci. V tu dobu byste měli dosáhnout rychlosti vyššího chuunina. Aspoň s tréninkem, který podstupujete.“ Řekl Kakashi.

„Mám otázku sensei. No, spíš je to otázka pro Naruta. Jak doopravdy dobrý jsi ve fuuinjutsu?“ zeptal se Sasuke.

„Potřebuji počkat na specialistu, který ohodnotí mé zkušenosti a schopnosti, ale jsem o hodně lepší, než jsem doposud ukázal.“ Odpověděl Naruto.

„Když už jsme se k tomu dostali, měl by dorazit někdy příští týden.“ Řekl Kakashi.

Naruto přikývl.

„Kdyby byla možnost, byl bys ochotný prodat nějaké speciální pečetě, které jsi zmínil?“ řekl Sasuke.

„Dokud budeš platit obyčejné ceny, proč ne?“ odpověděl Naruto.

Sasuke přikývl. Měl peníze a dokud bude moci sehnat tyhle pečetě jednoduše, tak s tím nebude problém. Možná by mohl od Naruta koupit i takové, které se u Jakonata nedají sehnat, nebo pečetě pro vyšší šarže.

„No, když jsme konečně hotovi, pojďme.“ Řekl Kakashi a jeho tým se pohnul vpřed.

Cesta do Země Čaje proběhla bez problémů. Konoha a Země Ohně byly spřátelené se Zemí Čaje, takže když začali cestovat viditelnými cestami ihned po překročení hranic, nebyli nikým zastaveni. Do přístavu dorazili okolo šesté večer. Kakashi jim řekl, že mají najít hostinec, kde by se mohli najíst. Poté jim dal za úkol najít místo, kde by mohli založit tábor na noc.

Sakura přemýšlela, proč se prostě nemohli ubytovat v hostinci, ale také věděla, že by se na to teď Kakashiho-sensei neměla ptát. Zatímco ti tři večeřeli a hledali místo na tábor, Kakashi šel zkontrolovat zboží pro Konohu, aby to pak ráno mohli jen zapečetit. Po večeři jim Kakashi ukázal, kde mívají ninjové během téhle mise tábor. Protože se tahle mise odehrávala jednou nebo dvakrát do měsíce, místní kanceláře jim prostě rezervovaly místo, kde má tým pro přepravu tábořit. Sasuke a Sakura měli rozbít stany, Kakashi místo zkontroloval a hledal nepěkná překvapení, zatímco Naruto tam měl zajistit pečetěmi, které v případě nechtěných hostů nadělaly i trošku větší zranění, pokud by se snažili dostat skrz. Jestliže s nimi nějaký člen vojenských jednotek místní země chtěl mluvit, vždy je mohl hlasitě zavolat.

Noc proběhla v klidu a ráno je nechal Kakashi posnídat ze zásob, které večer nakoupili ve vesnici. Mléko, několik vajíček vařených v hrnku, trochu rýže a zeleninu. Po jídle a krátké rozcvičce, která se skládala z desetkrát vyběhnutí na strom a zpět na zem, je Kakashi zavedl do přístavu. Byli přivítáni obchodníkem, který koordinoval plavby pro Konohu.

„Dobré ráno. Jsi to ty, Kakashi? Myslím, že když jsem tě viděl naposled, byl jsi ve věku tvých studentů.“ Řekl starý muž.

„Ano, jsem to já. Nemyslel jsem, že si mě budete pamatovat po té době.“ Odpověděl Kakashi.

„Tyhle vlasy a maska nejdou zapomenout tak lehce. Navíc jsi během války tuhle misi dělal docela často, zatímco ti druzí dva byli docela nezkušení pro přední linie. I váš sensei vás nedoprovázel od doby, co vás sem několikrát zavedl. Proč mi nepředstavíš tým?“ zeptal se obchodník.

„Jistě. Tohle je můj gennin tým, Tým 7. Z leva doprava se jmenují Sakura Haruno, Sasuke Uchiha a Naruto Uzumaki. Týme 7, tohle je Marakomo Takamishi, hlavní obchodník, který dodává zásoby Konoze už celé dekády.“ Řekl Kakashi.

„Řekl jsi Uzumaki? Opravdový Uzumaki?“ zeptal se Takamishi překvapeně.

„Znal jste Uzumaki klan?“ zeptal se Naruto.

„Vskutku. Do Země Vírů jsem cestoval docela často a Uzushio byla spřátelená s Konohou. Je to škoda, co se vesnici stalo. Myslel jsem, že tehdy dostali všechny Uzumaki. Ale jak vidím, jeden musel přežít v Konoze. Kdo jsou tví rodiče, Naruto?“ zeptal se Takamishi.

„Omlouvám se, ale neznám je. Jsem sirotek. Hokage mi jen řekl, že moje matka se jmenovala Uzumaki.“ Řekl.

„To je škoda. Dobří ninjové, tihle Uzumaki. Ďáblové s pečetěmi a zatraceně dobří s meči. Jednou jsem je měl jako ochranku během Druhé Velké Války. Tehdy jsem byl ještě začínající mladík. Byli jsme přepadeni ninji z Kiri. Ale ani mistr meče, kterého s sebou měli, neobstál proti Zorie Uzumaki. Byl to jeden z nejúžasnějších soubojů, které jsem viděl, a to jsem viděl dost.“ Řekl Takamishi. „Myslím, že minulosti by stačilo. Je tu práce a ta se sama neudělá. Kakashi, zboží jsi prohlédl včera. Je všechno v pořádku?“

„Ano. Jako vždy, všechno, co jsme si objednali je nejvyšší kvality, Marakomo.“ Odpověděl Kakashi.

„Jsou tví studenti trénováni v pečetění do svitků?“ zeptal se Takamishi.

„Ano, jsou. Mimochodem, Naruto, potřebujeme tři pečetící svitky navíc. Kontroloval jsem ty, které jsme dostali pro misi a tři jsou příliš staré na to, aby se bezpečně daly použít.“ Řekl Kakashi.
„Jistě, Kakashi-sensei.“ Naruto vytáhl jeho pět náhradních svitků, ze kterých vybral tři.

Kakashi koordinoval, kde měl kdo pracovat a po hodině práce byly všechny krabice bezpečně zapečetěny ve svitcích v kapsách na zádech genninů.

„Rád jsem tě zase viděl, Kakashi.“ Řekl Takamishi, když se tým připravoval na cestu.

„Taktéž, Marakomo. Hádám, že se brzy uvidíme.“ Odpověděl Kakashi.

„No, možná vás budu moci pozvat na oběd. Dnes jste byli docela rychlí. Vypadá to, že jsi je trénoval dobře, Kakashi.“ Řekl Takamishi.

„Děkuji. Na shledanou.“ Řekl Kakashi.

„Na shledanou.“ Řekli tři genninové taktéž.

Kakashi vedl svůj tým z vesnice a jakmile vešli do blízkého lesíku, zvedli rychlost z chůze na nízkorychlostní běh. Jakmile budou mimo Zemi Čaje, zase poběží plnou rychlostí.

Tým 7 dorazil k bránám Konohy bez vyrušení už pozdě odpoledne. Kakashi je vedl do Hokage budovy předat svitky a podat krátkou zprávu. Obyčejně by byly svitky ihned doručeny do Nemocnice, ale díky jejich... neshodám ohledně Naruta jim nechtěl dát šanci. Jakmile dorazili do Centrály Misí, potkali Tým 8 a Kurenai podávající zprávu z mise.

„Tým 8 zpět z D-rank mise, odplevelit zahradu u rodiny Ukunari. Mise úspěšná, zahrada vyčištěná po dvou hodinách.“ Řekla Kurenai a podala podepsaný svite mise. „Výsledky a hodnocení genninů bude v psané zprávě.“

„Dobře, další.“ Řekl Chuunin.

„Tým 7 zpět z C-rank, doručení zásob ze Země Čaje pro nemocnici. Mise proběhla bez problémů. Dostali jsme se do Země Čaje za osm hodn. Zboží je obvyklé kvality zapečetěno v těchto dvaceti úložných svitcích. Původní tři určeny pro misi ze skladu byly příliš staré na to, aby se daly bezpečně použít. Byly nahrazeny z osobních zásob Naruta Uzumaki. Měl by je dostat zpět, jakmile bude zboží odpečetěno, nebo být nahrazeny. Doporučuji zkontrolovat naše úložné pečetě, které jsou už starší, jako úložné svitky. Měl by je překontrolovat Temný Fénix. Výsledky a hodnocení studentů bude v psané zprávě.“ Řekl Kakashi.

„Proč má Tým 7 C-rank tak brzo, Kurenai-sensei?“ postěžoval si Kiba.

„Protože mají jiný trénink a Kakashi je jeden z nejsilnějších jounin z vesnice. Budete mít C-rank misi až tehdy, kdy budu cítit, že jste na ni připraveni a až poté, co vykonáte potřebný počet D-rank misí.“ Odpověděla Kurenai.

„Co má co dělat síla Kakashi-sensei s rozhodnutím ohledně misí, Kurenai-sensei?“ zeptala se Hinata. Pořád ještě koktala, ale už o poznání méně.

„V případě, že se během mise stane něco nečekaného a co je nad schopnosti genninů, jounin-sensei je má chránit. Čím více nezkušený tým je, tím silnější jounin-sensei je třeba k ochraně. Já jsem byla povýšena na jounina před půl rokem. Kakashi je jounin od jeho třinácti.“ Vysvětlila Kurenai.

Na všechny genniny to udělalo dojem. Hleděli na Kakashiho, jako na svatý obrázek. Dokonce i na Naruta to udělalo dost velký dojem.

„Týme 7, můžete jít domů. Buďte u bran zítra ráno v šest, jako vždy.“ Řekl.

„Ano, Kakashi-sensei.“ Řekli.

„Týme 8, také jste rozpuštěni. Setkání zítra ráno v osm na naší tréninkové oblasti.“ Řekla Kurenai.

„Ano, Kurenai-sensei.“ Zněla odpověď Týmu 8.

„Temný Fénix?“ zeptala se Kurenai Kakashiho, jakmile byli genninové pryč.

„Nový mistr pečetí, kterého Hokage najal pro vesnici. Bývalý zemřel pár týdnů zpět a Temný Fénix jej nahradil. Kvůli bezpečnostním důvodům je znám jen pod přezdívkou.“ Vysvětlil Kakashi.

„Tak proto jsou ve vesnici nové druhy pečetí ve skladu a u Jakonata.“ Řekl Chuunin v centrále misí. „Když jsem dostal do ruky svitky z vaší mise, Kakashi, viděl jsem že pečeť byla naplněná a bylo v ní několik nových prvků.“

„Vskutku. Z toho, co mi Hokage-sama řekl, Temný Fénix je opravdu dobrý.“ Potvrdil Kakashi.

„Tak jsi zase potkal Pana Takamishi. Jak se má?“ zeptala se Kurenai.

„Živý jako vždy. Zmínil pár starých příběhů, zatímco jsme pečetili krabice. Tentokrát to bylo z doby, kdy akorát začal prodávat a lodi a byl přepaden ninji z Kiri během Druhé Války.“ Řekl Kakashi.

„Aah.. Ano, pamatuji, když můj tým měl tuhle misi. Vždy byl dobrý na vyprávění příběhů.“ Vzpomínala Kurenai.

„Ano, to je. No, já už musím.“ Řekl Kakashi.

„Já taky, mám naplánované setkání s Anko dnes večer.“ Řekla Kurenai.

„Bavte se.“ Řekl Kakashi a odešel za pomoci Shunshin.

Poznámky: 

tak je tu další díl...

nevím, kdy se mi podaří přeložit třináctku, ale snad to bude brzy..

pro angličtináře můžu doporučit tuhle dokončenou povídku s 11-ti částmi

http://www.fanfiction.net/s/3697475/1/Rokudiame

P.S. jestli jsou tam chyby, tak si jich raději nevšímejte Laughing out loud

5
Průměr: 5 (43 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Itarashi-san
Vložil Itarashi-san, Út, 2013-07-30 21:07 | Ninja už: 4348 dní, Příspěvků: 141 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Super díl. Jen tak dál:-)


Itarashi-san podpis

Obrázek uživatele Akimoto Kuniumi - 国海 秋本
Vložil Akimoto Kuniumi..., Pá, 2013-08-02 19:32 | Ninja už: 4122 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Pěstitel rýže

no na mě se nedívej, já jen překládám, (většinou) Smiling

Obrázek uživatele popelka
Vložil popelka, Po, 2013-08-05 19:23 | Ninja už: 4500 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Prostý občan

a my ti mooc děkujem, super povídka. ten rokudo taky nevypadá špatně, určitě nás taky potěšíš překladem až budeš mít čas, vid. prosím prosím

Obrázek uživatele Itarashi-san
Vložil Itarashi-san, Po, 2013-08-05 09:06 | Ninja už: 4348 dní, Příspěvků: 141 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud No a, ale i tak, super dil.


Itarashi-san podpis

Obrázek uživatele Zalexejr
Vložil Zalexejr, Út, 2013-07-30 20:26 | Ninja už: 4061 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

Super už se těšim na další díl Laughing out loud