manga_preview
Boruto TBV 09

Ano Ko no Inochi - kap. 10: Probuzení ďábla

anokonoinochi-2.png


X: Probuzení ďábla

Chlapec středního vzrůstu se pomalu natahoval po klice jednoho z nemocničních pokojů. Jakmile dveře otevřel, do zorného pole mu pronikly tři osoby – dívka, sklánějící se nad mužským tělem, které leželo na lůžku, a chlapec zhruba stejného věku, sedíc na židličce u té samé postele.
Jedno z oken bylo otevřeno dokořán, takže místnost byla skrz naskrz prosáknutá čerstvým vzduchem a miniaturním větříkem, který ale stačil na to, aby všem čtyřem rozevlál vlasy.
Poté na parapet onoho okna vyskočila z venčí jakási menší černá skvrna se zářivýma rudýma očima, které se zdály, že vidí absolutně vše.
Oči příchozího mladíka si toho černého tvora všimly, ale zdálo se, že ostatní vůbec. Zvíře upíralo pohled přímo na něj a okolo krku mělo dle tvaru nejspíš svitek. Chlapec přimhouřil oči a pomalu mu začalo docházet, co má udělat.

Zvíře zanedlouho seskočilo z parapetu dovnitř. Nebylo vůbec velké, ale ty rudé oči byly přeci jen docela děsivé. Pomalu našlapovalo svými čtyřmi packami na zem a šlo směrem k mladíkovi u dveří. Zbylí tři osoby v místnosti nevěnovaly žádnou pozornost zvířeti ani příchozímu.
Chlapec zatajil dech, když zvíře stanulo přímo před ním. Chvíli ho to jen propalovalo pohledem, ale poté si sedlo a vzhlédlo vzhůru. Mladík si tedy klekl, aby zvířeti odepnul z krku ten svitek.
Jakmile jej odendal, zvedl do náruče i to černé zvíře. V tu samou chvíli pak zbystřil i jeden z těch dalších tří lidí v místnosti.
„Á, Su-asuke,“ opáčil blonďák, který seděl u lůžka a zíral na něj přes rameno, jelikož seděl zády ke dveřím.
„Čau. Co tu děláš, Naruto?“ tázal se Uchiha, jakoby právě přišel.
„Byl jsem teď celou dobu s Hinako u Nuzakina, tak jsem si řekl, že zajdu na chvíli i sem. Přeci jen jsme bývali dobří kamarádi,“ vysvětlil Naruto svou přítomnost.
„Aha,“ hlesl Sasuke chápavě a pohledem zabruslil na další osobu, která v místnosti byla při vědomí.
Proč? Proč tu je Naruto, když je tu i ona? Nevěnuje mu žádnou pozornost. Známená to teda, že po Narutovi nejde? Nebo chce dodělat nejdřív Saie? Proč sem vlastně vůbec přišla? Vůbec jsem to nepochopil.
„Jak dlouho tu už jsi?“ opáčil Sasuke směrem k Narutovi.
„Několik minut… A ehm, co je ta černá liška zač?“ vrátil mu Uzumaki nazpět.
Liška? Co? O čem to mluví? …Áh. Tahleta věc…
„Ah… to je… ehm, moje Kuchiyose,“ vypadlo z něj a při pohledu na Narutův nevěřící výraz mu stekla kapka potu po tváři.
To mi nezbaští! Měl jsem říct, že nesu Saiovi plyšáka nebo tak něco… Jenže to by vypadalo podezřele. Zvlášť, když se s ním už dobu nebavím a přinést klukovi plyšáka je stejně dost vadný… hlavně když je ta osoba k tomu ještě v těžkém bezvědomí. I když teď si možná položí otázku, proč jdu sem s vyvolaným Kuchiyose… to je ještě podezřelejší!
„Aha! Trénoval jsi, co?“ dodal Naruto po chvíli.
Co? Eh? Tak teď mě zaskočil.
„Eh… Mā nne*… Bohužel je trochu paličatá a nechtělo se jí zmizet,“ vysvětlil Sasu pořád se zaraženým tónem hlasu.
„Aha,“ pokýval chápavě hlavou a opět se otočil k ležícímu Saiovi.
Avšak po nějaké chvíli si stoupl a vyšel Sasukeho směrem.
Kruci! Že by mě prokoukl?
„Už jsem tu docela dlouho, tak mi trochu vyhládlo. Nechceš taky něco přinést?“ tázal se Uzumaki, když si všiml Uchihova výrazu.
„N-Ne, to je dobrý,“ opáčil Sasuke.
Naruto tedy kývl a vyšel z pokoje pryč. Uchiha si hned poté hlasitě oddechl a rozhlédl se po pokoji, načež spustil černou lišku na zem.
„Co tady děláš?!“ řekl se špetkou nabrušenosti do vzduchu.
Dívka, která v místnosti ještě byla, pohlédla jeho směrem.
„Psala jsem to,“ podala své vysvětlení.

* * *

„Chikushou!**“ vyjel Itachi a papírek, který byl předtím nalepený na lednici, upustil, když rychlostí světla vyběhl z kuchyně a pak ještě ze sídla pryč.

Vím, že jsem toho udělala hodně a mrzí mě to.
Proto se půjdu sama přesvědčit,
jak je na tom Ai-tan. Chci se mu omluvit.
A věř mi, že jsem mu neublížila zaměrně, prosím…
To bych nikdy nedokázala. Přeci jen je pro mě všechno.

Jestli to nebylo záměrně, pak je v ní ta druhá osobnost, která se třeba probere, když s ním bude sama… a pak ho dorazí. Sasuke tam určitě šel taky kvůli tomu, takže mám takovej špatnej pocit, že po něm třeba taky vyjede. Sice nevím, proč ještě nic nezkusila, když je s ní pořád o samotě, ale co když… se naštve, že jí pořád zabraňuje v té její eliminaci, že ho prostě zabije? Nevím, ale rozhodně si musím pohnout!

* * *

„Vím, že si napsala vzkaz. Proto tu taky jsem,“ odpověděl Sasuke na její větu o psaní.
„Tak proč se ptáš, když víš, co tu dělám?“ opáčila černovláska.
„Jo, ale nechápu to. On tě nevidí a ani neslyší, tak jak se mu chceš proboha omluvit?“
Yū sklopila zrak. Sasuke se při tom přemýšlivě zamračil.
Nevěřím ti… pořád ještě ne. Znám tyhle přetvářky a proto mě jentak neoblbneš. Možná na ostatní, kdysi i na mě, platí, že se usměješ nebo lítostně zatváříš a hned bude všechno dobrý, ale já se změnil. Už lidem nevěřím… musejí si mojí důvěru zasloužit a ty jsi ji tímhle zradila… Možná za to fakt nemůžeš, ale zatím si mě o tom teda nepřesvědčila.
„Vím… ale doufala jsem, že když je v bezvědomí, tak by mě mohl slyšet. Je přeci tak trochu na cestě do země mrtvých…“
Sasuke se zamračil. Tak to přece jen bylo záměrně!
„Proto jsi ho skoro zabila?! Abys mu mohla něco říct? Co kdyby ho nezachránili? Zabila bys ho pro nic! Si se zbláznila?!“ vyjel okamžitě.
„Tak to ale není!“ zvedla rychle tvář k němu a v očích se jí zaleskly slzy, což zapříčinilo, že sebou Sasuke mírně trhl a napohled se skoro zdálo, že svých slov lituje, „Vím, že jsem ho skoro zabila. Na to nikdy nezapomenu! Nemůžu se mu teď podívat do očí… i když mě nevidí. Nemůžu dělat, že jsem nic neudělala! Vím, že mi nevěříš a vím i to, že jsem to byla já, kdo ho do tohohle dostal! Vím to! Ale už to nijak nevrátím. Proto tu jsem… abych třeba zjistila, proč sem to udělala… Sama to nevím!“ křičela a slzy se jí stále hrnuly po tváři. Sasuke nasucho polkl.
„Promiň,“ odvětil prostě. Yū si v tu chvíli přestala utírat slané kapky a zaskočeně na něj pohlédla.
Co to povídáš? Proč se mi omlouváš? Neměl bys…
„Hodně jsem nad tím přemýšlel. Nemohl jsem najít žádný vysvětlení a důvod, proč bys to udělala. Přišel jsem jen na to, že máš nejspíš druhou osobnost, která chce vraždit. Že se v tobě možná probudila, když si se vrátila ze ‚záhrobí‘. A i když mě tohle napadlo, nedokázal jsem pak už myslet na to, jaké to je pro tu laskavou část tebe. Nedošlo mi to, promiň.“
…Ale i když. Co když to na mě teď taky jenom hraje? Ne, ne… když už se jí omlouvám, musím svých slov dostát. Mysli na to, jaký to je, když něco uděláš, aniž bys to chtěl a nemůžeš to nijak zastavit. Moment… zastavit? Co když to jde zastavit? Áh, už zase to děláš! Přestaň na to teď myslet, ore!¹
Yū si promnula ještě oči, zatímco zírala na postel.
„Nemusíš se mi omlouvat. Já vím, že mi stejně úplně nevěříš a chápu to. Proto to chci vážně zjistit. Už takhle jsem ztratila brášku a nevím, jestli bych snesla, kdybych přišla i o někoho jako jsi ty…“
„…Jsi jedinej tady, kdo má sílu k tomu, aby mě viděl. Proto ti nikdy nedokážu ublížit. Jsi jedinej, kdo mě může zastavit… Vlastně i ten, od koho chci, aby mě zastavil,“ dodala.
O čem to ksakru najednou mluví? Nechápu… nebo možná, že by…
Dívka po chvíli pohlédla vzhůru. Oči jí zazářily rudě.
Ksakru… to je ta druhá! Sasuke se začal mírně potit, když si ten fakt uvědomil, a udělal pár kroků vzad.
Avšak jakmile se plně zaměřil na její výraz, trochu se uklidnil a zároveň i překvapil. Dívala se na něj totiž tak laskavě, s lítostí a s odporem k sobě sama. Tváře se jí mírně červenaly a oči leskly.
Sasukemu poskočilo srdce. V návalu toho udělal ještě dalších pár kroků vzad a rychle se za levou část hrudi, kde onen orgán bil, popadl. Druhou rukou si prohrábl své vlasy a zadíval se do země.
Má dvě osobnosti… ještě nikdy jsem jí takhle neviděl. V životě mi snad nikdy nepřipadala rozkošnější… Eh? Co to kruci melu?!! To je můj typ snad vraždící mrcha a ďábel v holčičím vydání, který má na druhou stranu i svou kawaii stránku? Blbost! Jen mě to překvapilo… Určitě!
„Víš… Předtím si mi řekl, že ubližuju těm, které miluju. Pamatuješ?“ promluvila Yū zničehonic.
Uchiha se trochu podivil a pohlédl na ní.
He? Co tím chce říct? …Ale je pořád sladká… He? Nad čím to zase přemýšlíš, ore?!²
„Pamatuju. Proč?“
„Něco na tom je… ale spletl si se. Kdyby to tak bylo, byl bys asi první na řadě.“
Sasuke se při jejích posledních slovech doslova otřásl.
Cože? Chtěla mě zabít? Chce? Co? Eh?
„Nechápu… Co tím chceš říct?“
„Ale nic,“ usmála se, „Jsi kluk. Očekává se od tebe, že budeš pomalejší. Ale řeknu ti jedno… i když je ta druhá stránka mou součástí, tak necítíme věci stejně. Jestli na tu mou narážku někdy přijdeš, zamysli se i nad tímhle,“ opáčila.
„Proč mi to vůbec říkáš teď?“ nechápal, „…Kam jdeš?!“ zbystřil, když si uvědomil, že se dívka přesouvá k otevřenému oknu.
„Protože teď je podle mě poslední možnost, abych ti to řekla, protože… Heh, to vlastně nemůžu říct,“ dodala. Poté se ještě k němu ohlédla a zkřivila levý koutek do úsměvu, načež vyskočila oknem ven.
Mladý Uchiha udělal pár rychlých kroků vpřed s nataženou rukou, jako by ji snad chtěl zastavit.
Poté svou levou ruku v prostoru zabořil do svých hebkých, černých vlasů a druhou si zakryl ústa. Teď doslova celý hořel.
Co se to se mnou děje?!

____________________
* Tak trochu (nevím, jestli sem to v textu napsala správně, ale to vem čert)
** Sakra!
¹ - ²) Ano, bude si takhle asi často nadávat xD

Poznámky: 

Tak... konečně očekávaná desátá kapitolka Laughing out loud omlouvám se za zpoždění, ale holt se mi to nechtělo vydávat bez obrázku a ten se mi nechtěl postovat bez videa Laughing out loud A dnešním dnem mám tedy všechno, takže hurray! Laughing out loud
Začátek je dost neosobní nebo jak to nazvat, ale to kvůli tomu konci minulého dílku Laughing out loud Sasáč se nám tam ztratil a půlka toho byla právě původně k minulýmu dílku, ale já to radši nakonec rozdělila takhle Laughing out loud Ale prostě to tajemno jsem tam musela dát, i když všem bylo určitě jasné, že šlo o našeho hrdinu, co? :DD
Teď k tomu "dopisu" ... podepsání Yū je škrnuté, protože je přeci mrtvá, tak kdyby to někdo viděl, asi by byli dost zmatení (takže to jakoby přeškrtala, když jí to došlo), což mě dostává k tomu, proč to Sasuke nesundal, když to viděl? Laughing out loud No neva... nemůže být přeci dokonalý Laughing out loud Takže dál... ano, vím, že je to docela nudnej dílek, a polovina věcí tam být ani nemusela, ale když už tuhle povídku řadím do romantiky, tak jsem musela něco takového tam nacpat Laughing out loud Krom toho jsem to takhle napsala na poprvé, tak nemám to srdce to měnit Laughing out loud Ale nebojte, nehodlám z toho udělat slaďárnu, takže to prostě ignorujte Laughing out loud (+ Jak jednou Kami-chan napsala do komentu, že se jí ta zlá Yū páčí víc a já dodala, že i mě, ale že asi nebudeme sami, tak tady to máme - i Sasánkovi se asi líbí víc:D:D) No a to hlavní - zlá stránka se nám probudila a utekla. Příští díl bude docela plnej deprese (ano, deprese!), tak si na to počkejte :DD

5
Průměr: 5 (15 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, St, 2013-07-17 23:26 | Ninja už: 4232 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Tak jsem opět na dovče, ve Francii a konečně se mi povedlo najít wifi na delší dobu -
Kyaaa!!!! Ti byl dokonalý díl! Ale totálně mě dostal nový obrázek. Zbožňuju krev, takže jsi mi kápla do noty: doslova Laughing out loud
Nejdřív jsem si z černýho fleku nevim proč vyvodila Yu, jak tam je zakuklená a leze k Sasukemu aby jí odpustil Sticking out tongue Laughing out loud no, jinak ani já to moc nepochopila, ale to se vsákne Eye-wink jinak tam brzo prdni ItaAya a zároveň to pořádně rozjeď mezi SasuYu, protože to je boží - Sasu nám taje a hodně rychle!!! Tady je vážně k sežrání a opravdu moc moc žeru Yu jako potvoru: fakt dokonalá Eye-wink Laughing out loud
Takže u této kapči se loučím a lezu na další, mám skluz!!! Laughing out loud

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2013-07-18 13:40 | Ninja už: 4528 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

S černým flekem si to totálně zabila :DD A jinak ta liška... no, prostě to časem pochopíš Smiling nejspíš kdybych věděla to, co vy, tak bych možná byla taky zmatená, ale až se to všechno vysvětlí, tak snad pochopíte xDD
Btw... jsem ráda, že se ti můj Sasu páčí xD mě taky, ale tak mě se líbí i normálně Laughing out loud Občas mám teda pocit, že ho dělám moc,... no, prostě ne jako chlapa, ale tak tady se musí brát v potaz, že jsem holka, no xDD A budu se snažit, aby její zlá půlka byla pořád taková xD Občas, když koukám na nějaké anime a je tam nějaká zlá holka a je fajn a pak se z ní stane coby holčička, tak vždycky tak zuřím, že doufám, že se to nestane i tady xDD Takže opět mockrát děkuju a snad další dílky nezklamou a budeš pokračovat ve čtení :33

Obrázek uživatele lunaru
Vložil lunaru, Út, 2013-07-09 23:03 | Ninja už: 4036 dní, Příspěvků: 233 | Autor je: Kankurova kosmetička

Doufám že tuhle pěkně rozepsanou povídku jednou dopíšeš Laughing out loud Nenávidím když někdo začne tak dobře a nedokončí to Laughing out loud Je to fajne kapitola Kakashi YES Jen tak dál Laughing out loud

Kto mlčí, nemusí vždy súhlasiť..
Možno len niekedy nemá chuť diskutovať s idoitmi.
Zkoukněte blog: http://sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2013-07-11 09:31 | Ninja už: 4528 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mám v plánu to dopsat, tentokrát byl odklad, protože jsem to dřív poslat nemohla, ale kapči píšu dál (teda, co jsou prázky, tak ještě ne, ale pár jich dopředu napsané mám), tak to snad dopíšu, co nejrychleji Laughing out loud A děkuju mockrát Smiling)

Obrázek uživatele HoroHoro
Vložil HoroHoro, Út, 2013-07-09 21:53 | Ninja už: 4087 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Recepční v lázních

Já si počkám dva týdny! Jedu zítra na tábor °-°
No, povídka jednoznačně úžasná!
Sasuke se nám ztratil v Yuině vyprávění a je z její zlé stránky toroška mimo... Teda - víc než troška Laughing out loud
Yu se nám změnila v zlou a utekla! Tramtadadá a vyskočila oknem! Laughing out loud Možná bych chtěla bejt takovej duch... Mohla bych skákat oknama! Laughing out loud Ale to je trocha mimo. No, přeškrtává si své jméno... Nebo spíš přezjívku! Hele, třeba to není z důvodu, který si říkala, ale proto, že se jí její přezjívka nelíbí! ^^
Naruto... Liška... Svitek... WHAT?! :'D Totálně nechápu, but okay. Asi to bude tím, že jsem se přestěhovala na severní pól a Helča na jižní :3 Nonic, zamrzli nám z té zimy objema obvody! :XX
Etoo... CO dál? Zmínka o Itíkovi (dokonce i jeho myšlenky!) a Hinatě. TO nestojí ani nějak za řeč... Maximálně tak, že Itík pořád není s Ay! o.O That is bad, very bad... :'/
Tak už asi nic... Ještě tak, že pro mne bude další čekání mučení, bat no problem.
Arigatou za tuto kapču! Loučí se tvá Ami :D

trollbunnies.blogspot.cz

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2013-07-11 09:36 | Ninja už: 4528 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak to pak budeš mít dvě kapči na přečtení (asi) Laughing out loud Smiling A jééé, mockrát kujůů, jsem strašně ráda, že se to někomu líbí, že ... jééé Laughing out loud
Sasu... no jó, v manze je prostě takovej, že žádné city k dívkám, takže se to tady musí trochu napravit :DD
S tou přezdívkou si to zabila Laughing out loudLaughing out loud Možná to tak ale je hele, no... kdo ví, že? :DD
Co nechňápeš na těch třech? Laughing out loud Liška a svitek ale bude časem vysvětleno, ale co nechápeš na Narutovi? Shocked Laughing out loud A jinak je vážně zlé, že tam není ItaAya, což mi připomíná, že bych to tam už zase mohla nafrnknout, co? Laughing out loudLaughing out loud Až se najde příležitost, tak prostě musím! xDD
A ty nemáš za co děkovat, to spíš já, že to čteš a píšeš tak krásné komentíky, které mi vždycky zvednou náladu :33 Kuju Smiling