manga_preview
Boruto TBV 14

Deset záhad partičky vrahů 1/2

Takže vás vítám v nevídaném speciále, kde se zaměřím já, Deidara, jakožto nejnormálnější člen Akatsuki (Ano, čtete správně, nejnormálnější! Nemám žádnou vadu vyjadřování, ano, teď narážím na Hidana, vzhledově taky nijak nevyčnívám z davu a ani mě nijak netíží tělesný handicap jako některé mé drahé kolegy viz. Kisame, také netrpím poruchou osobnosti a ani nemám žádné sebevražedné sklony. Někdy se sám sebe ptám, co dělám v Akatsuki...) na ostatní, trochu jiné mé kolegy, a udělám deset záhad, tedy deset nejdivnějších věcí, které jsme mohli vidět u členů Akatsuki. Nevysvětlitelné jevy, na které neplatí žádný zákon.
Ano, na jevy, jež nedokáže vysvětlit ani žádný profesor fyziky, který si obyčejně myslí, že ví a dokáže objasnit cokoliv. Prosím pohodlně se usaďte...

Jev č. 1: Tobiho schopnost spánku
Určitě jste si všichni všimli, že v prvním díle Katsu, kdy mě probudil Tobiho budík, sám Tobi spal dál.
Možné příčiny: Tobiho blbost mu už úplně zatemnila mozek a zablokovala schopnost stoprocentně vnímat okolní zvuky.
Možné důsledky: Takovýto handicap by mohl Tobimu přivést smrt. Např.: Chudák Tobi neuslyší mé varování a pak následně třicetosmkrát upadne na nůž, jež držím. Jaká smutná nehoda!
Možné řešení: Transplantace mozku. Šance na úspěch operace je 0.000000008765%. Pevně věřím, že tento zákrok Tobi podstoupí. Už pro jeho dobro...

Jev č. 2: Extra velké kusy ovoce
Snad nikdo z těch, kteří si četli Katsu, nemohli pochopit, jaký že to skandál předvedla firma Zott! Myslím, že nám všem se zavařují mozkové závity, když se pokoušíme rozlousknout tuto záhadu, tedy že jak je možné, že místo kusů ovoce v jogurtu plavou jen nepatrné kousky slupky?
Možné příčiny: Dle všeho se jedná pouze o chamtivost přidat do jogurtu kousky o centimetr větší. Nevím, kolik na takovém centimetru ušetří, ale podle všeho asi hodně. Podle Tobiho dedukčních schopností se ale nejedná o podvrh, ale jednoduše byla špatná úroda. Jistě Tobi, jako vždy máš pravdu...
Možné důsledky: Kakuzova rozzuřenost nabírá maxima a v ohrožení se ocitne téměř cokoliv. Pokud se chcete jeho hněvu ubránit, jediný efektivní způsob je proměna na bankovku. V tomto případě budete opečováváni a dostane se vám dostatečného luxusu.
Možné řešení: Řešení záhady s extra velkými kusy je založeno pouze na dohadech, ale jako nejlepší možnost se jeví jediné: Přechod od Zott ke Kostíkům. Kostíci, to je jediná skutečná kvalita za nízkou cenu. A s vápníkem dobrým na kosti (Toto doporučení nám zaslal Kimimaro ze zvučné pětky. Děkuji Kimimaro, za váš poznatek vám naše společnost Akatsuki zašle na adresu Zvučná vesnice, Orochimarova skrýš č. 8, pokoj 21 krásné tričko s logem naší organizace! Užívejte jej ve zdraví!).

Jev č. 3: Kisame a jeho druh
Myslím, že my všichni, fanoušci Katsu nebo ne, přemýšlíme nad jediným – Kisame, ryba nebo člověk? Tato otázka však není záhadou, všichni víme, že Kisame ryba je. Ale, jakým to způsobem tedy důchá na souši?
Možné příčiny: Dle všech poznatků se musí jednat o ojedinělou mutaci žraloka. Kisame tvrdí, že pochází z Jihodeštného moře a podle Shikapedie, nejchytřejšího serveru (myslím, že nemusím vůbec upozorňovat, kdo je správcem tohoto webu s tak originálním názvem), v tomto moři byly před lety vypuštěny chemikálie. Myslím, že to je dostačující důkaz, že se jedná o mutanta.
Možné důsledky: Důsledků může být spousta, ale vlastní zkušenosti bohužel nemám, Kisame je první jedinec se změněnou DNA, kterého jsem měl tu čest poznat. Jediné, co můžu s jistotou říct, je, že tato mutace a chemikálie musely Kisamemu přivodit toxoplazmózu, ano, je to tak (Toxoplazmóza – nemoc, kdy napadený člověk ztrácí pud sebezáchovy). Tato nemoc se projevila hned první den, kdy Kisame zaútočil na Itachiho, pud sebezáchovy byl na nule (Itachi se však stále snaží a za těch pár let co se znají se mu už podařilo vypěstovat si nějaký ten respekt).
Možné řešení: Řešení genetické poruchy? Je mi líto, ale na toto postižení může pomoci už jen milosrdný chirurg. Nová tvář by měla alespoň trochu odlehčit již tak těžký život tohoto mutantíka.

Jev č. 4: Záhadné koření
Každý určitě přemýšlel nad otázkou, co je kydanid nebo kynanid nebo jak to vlastně bylo. Toto záhadné koření ze západu sehrálo důležitou roli v našem příběhu, takže tedy, co to vlastně je?
Možné příčiny: Fakt, že jídlo ochucené kadanidem bylo otrávené potvrzuje, že kydanid musí být také otrávený. Tedy by se mohlo logicky jednat o jed! (Podle Tobiho studií mohl pouze kyanid zreagovat s jiným prvkem obsaženým v jídle za vzniku nového, jedovatého prvku, a tedy že by mi měli provolávat slávu jako skvělému vědátorovi... Ano, také si myslím, že Tobi by měl tu transplantaci mozku podstoupit co nejdříve...)
Možné důsledky: Důsledek tohoto koření je jasný, bohužel. Důsledkem je, že jsem zadlužený jako -pípípíp-. Pokud jste nečetli Katsu, tak skutečně nemohu vysvětlit jak souvisí kyanid se zadlužením, vyšlo by to asi na dalších pět dílů.
Možné řešení: Nad tímto jsem přemýšlel dlouho, ale řešení zde neexistuje. Možná jen takové, že tak nebezpečné věci jako kyanid by se měly neprodleně odstranit z mé blízkosti.

Jev č. 5: Imunita vůči plísni
Ano i já často bádám nad tím jak to, že stále ještě žiji a přitom denně pojídám plíseň? Ne že bych to dělal dobrovolně, ale když se denní menu skládá z: (Pondělní menu:)
Snídaně – plesnivý chléb s prošlým mlékem
Oběd – polévka z kroupů (Kroupy vypadaly poživatelně, dokud jsem nezahlédl datum nejpozdější konzumace)
ryby na másle s plesnivou zeleninou (raději ani nekomentovat, jaký epileptický záchvat dostal Zetsu, když si toto přečetl...)
Večeře – kdo si co najde (prosím neptejte se, kde obyčejně hledá Zetsu... Malá nápověda – spižírna ani lednička to skutečně není)
Možné příčiny: Odhaduji to tak, že mé tělo si tak navyklo na poněkud prošlejší jídlo, že kdybych nyní pozřel něco čistého a nedej bože čerstvého, nejspíše na místě odpadnu, protože to můj organismus nezvládne. Mám takový dojem, že jakýkoliv vitamín by pro mě mohl být smrtelný (zkoušet to však v plánu nemám).
Možné důsledky: Důsledků je neskonale mnoho, ale nejhlavnější jest ten, že díky naší imunitě můžeme hojně nakupovat v Lidovce! Ano. Kakuzu tento obchod miluje, jelikož jednou tam nákup usmlouval tak dobře, až mu za nákup zaplatila ta prodavačka. V tom případě tedy šetříme a plyne z toho, že Konan si může dovolenou u moře vždy o týden prodloužit. Všichni jsme z toho nadšeni.
Možné řešení: Obávám se, že řešit naši imunitu vůči plísni je naprosto sebezničující! Ne, že by sebedestrukce byla špatná, ale když už, tak alespoň s výbuchem, KATSU! (Omlouvám se, jsme tak trochu od tématu, ale to se stane snad všem ne?)

Ano, a to byla dnešní porce Záhad. Je jich jen pět? Samozřejmě! Dalších pět záhad se na vás bude těšit v dalším díle příští týden!
Takže doufám, že jsem vám alespoň trochu objasnil tedy tyto nejzávažnější záhady, ke konci chci poděkovat Tobimu, za jeho neskonalou pomoc v podobě mnoha geniálních poznatků.
V druhé části se můžeme těšit na záhady od Hidana, Itachiho a možná ode mě. Rozhodně si nenechejte ujít další díl Deseti záhad partičky vrahů!

Poznámky: 

Šílené to jest dostatečně, ale hodlám z tohoto udělat něco víc, Deset záhad partičky vrahů a možná by to mohlo pokračovat Deseti záhadami partičky jinchuuriki, nebo možná partičky Kage a tak dále.
Takže pokud se vám to líbilo, dejte hvězdu a zanechejte komentář ^^

5
Průměr: 5 (8 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Luke793id
Vložil Luke793id, Ne, 2013-03-31 21:27 | Ninja už: 4611 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Horší než odpad

Laughing out loud tak u tohot osem se dost zasmál Laughing out loud šance na úspěch operace Laughing out loud toxoplazma Laughing out loud a další super hlášky Laughing out loud kde na to asi chodíš? Laughing out loud no co dodat super povídka Smiling

Obrázek uživatele Misuraki
Vložil Misuraki, Ne, 2013-03-31 16:43 | Ninja už: 4327 dní, Příspěvků: 112 | Autor je: Pěstitel rýže

toxoplzmóza néééééé Laughing out loud tak ma napadlo že sa to prenáša mačkami a mačky jedia ryby žeby Kisameho kedysi zjedla Nekomata? muhehehe je vôbec niečo čo napíšeš a nieje to absolútna pecka?

Umenie je to čo ním spravíš ty, nie to čo hovoria druhý že to je!

Obrázek uživatele HoroHoro
Vložil HoroHoro, So, 2013-03-30 20:22 | Ninja už: 4252 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Recepční v lázních

Super!!
Ten ušitel fyziky... Ling, co? Úplně ho v tom vidím Laughing out loud
Hrozně se mi to líbí!!
Těším se na dalších 5 záhad Laughing out loud

trollbunnies.blogspot.cz