manga_preview
Boruto TBV 09

Zrození Bílého Tesáka z Listové 03

Takže Vám přináším v pořadí již třetí příběh Hatakeho Sakumy. Po obrovské pauze Smiling se vracím a přináším pokračování.

V minulém díle: Jste si mohli přečíst pokračování o zrození geniálního ninji z Listové, Hatake Sakuma. Nyní tu máte další díl této série.

Kapitola 03 - Otřesná pravda, Sakumo v akci!
"PANEBOŽE CO SE TO TU STALO!" vyhrkl ze sebe Sakumo.
Jeden z písečných ninjů začal zvracet.
„Jaká stvůra tohle mohla udělat“ řekl velitel písečných a odvrátil pohled.
Uvnitř kašny nalezly rozsekaná těla vesničanů.
„Pojďte rychle sem, to je hrůza…“ zvolala jediná přeživší.
Byla to zdrcená žena, která držela v ruce uzlíček hadrů. Nikdo z přítomných si nedokázal představit co v něm má, ale při pohledu na kapající krev každému došlo, že je to její dítě.
„Rychle Ihoko, podívej se na ní. Miro ty ji potom nahlédni svou technikou duchů do duše a zjisti, co se stalo“ nařídil velitel a jen dodal: „Mladý ninjo z Listové, pojď se mnou.“
Sakumo velitele následoval na okraj vesnice.

„Podívej“ začal Guuku,jak se Sakumovi představil „nejprve se mi představ a poté bych tě chtěl požádat, aby ses vrátil zpět, protože tohle není něco, co bys zvládl se svou hodností,“ pokračoval a dodal „a akorát bys nám překážel.“
„Jmenuji se Hatake Sakumo a jsem jounin ze Skryté Listové, myslím, že mi podceňujete“ představil se Guukuvi Sakumo a hned viděl, jak se tvář velitele změnila.
„Takhle mladý jounin? A to jméno… kde jsem ho jen slyšel…“ přemýšlel nahlas Guuku „a už vím, to není možné, ty jsi ten genius z Listové. Rád tě poznávám a beru zpět, co jsem předtím řekl.“
„Takže o co tu doopravdy jde? Přeci by tohle všechno neudělal jen tak, pro nic. Co ty dokumenty obsahují?“ začal netrpělivě Sakumo chrlit otázky na Guuka, ale hned věděl, že on není jako ostatní shinobi a že mu vše řekne.

„Je to tak, kdysi Rikudou Sennin zanechal svitky o dědičné schopnosti převyšující Kekei genkai. Tak zvané Kekei Touta. Jeho uživatele jisté znáš, je to například druhý Tsuchikage. Šlo o to, že si byl vědom toho, že kdyby se někdo takový dostal na špatnou stranu, myslím tím, kdyby se stal vyhnancem, museli by proti němu být postaveni ti nejlepší z nejlepších. Proto se rozhodl sepsat do těchto svitků cestu, jak je oslabit a porazit. A jelikož kolují zvěsti o tom, že chce Mlžná napadnout Iwagakure, tak ti myslím také došlo, pro co je potřebují.“ Guuku si oddechl, zřejmě nebyl zvyklý na tak dlouhé vyprávění.
Sakumo se zamyslel. Věděl, že není skvělý taktik, ale okamžitě provedl přivolání svých psů a vyslal je, aby našly útočníky.
Otočil se na velitele klidných hlasem pronesl: „V tom případě bychom je měli najít a zastavit.“
„Souhlasím“, dodal Guuku „svolám tým.“

„Takže, jak sis už mohl všimnout tohle je Ihoko a Miro“ začal s představováním Guuku „dál jsem tu teda já a tamhle opodál je Sasori, podle toho jak na tebe koukám byste měli být tak ve stejném věku.“ Ukončil velitel veškeré formality a vydal rozkaz k pronásledování nepřátel. Ovšem tentokrát neměl tým nováčků a dokonce nebyl ani v tříčlenném týmu. Tentokrát operoval ve smíšeném týmu a ne tak ledajakém. Ihoko byla genius na bylinkářství a lékařskou pomoc, Miro expert na výslechy s kekei genkai, Sasori, vynikající mladý loutkař (víc představovat nemusím). A on Guuku, uživatel Satetsu nebo též Železného písku. (O tom, že ho zabije Sasori ještě nevěděl a ano můžete dvakrát hádat, mluvíme tu o Sandaime Kazekage) A nakonec Hatake Sakumo, genius ze Skryté Listové, jehož schopnosti ještě nikdo naplno neviděl.

Jak se příběh vyvine dál a jaká legenda vznikne? Těšte se na další díl.
Příště: Kapitola 04 - Pronásledování

Poznámky: 

Opět doufám lidičky, že se to povedlo, a že z toho něco málo pochytíte. Smiling

5
Průměr: 5 (2 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2019-08-15 15:09 | Ninja už: 5721 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L4: Tvůj příběh sahá až k Rikudouvi? Páni, tak tohle je hodně hluboká minulost. No jo, každej baží po moci, asi to bude nějakej komplex, či co. A ejhle, i Akasuna no Sasori se nám zde ukázal, ale to taky musel být ještě mlíčňák, když se ti dva potkali. Snad v manze nebo anime se o tom sám Sasori zmínil, když spatřil Kakashiho... hezkou akcičku sis pro nás do dalších kapitol nachystal. Sakumo musel být štramák i v těch 12-ti let.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska