manga_preview
Boruto TBV 10

Akatsuki vs Team Kakashi IX

Akatsuki vs. Team Kakashi IX.
KYUUBIHO PRŮLOM - ŠEST SFÉR

LISTOVÁ - HLAVNÍ BRÁNA
U hlavní brány byl docela klid. Slunce svítilo, ptáčci zpívali. Takové typické poledne. Oba hlídači seděli v altánku a něco sepisovali.
„Proč to musíme sepisovat zrovna my?“ zeptal se hlídač druhého.
„To nevím. Nejspíš proto, abychom se zde nenudili.“ odpověděl druhý hlídač.
„NĚKDO SE SEM BLÍŽÍ!!“ ozvalo se z hradeb. Oba dva hlídači zanechali své dosavadní práce a hleděli směrem k bráně. Po chvilce poznali nějakého člena Akatsuki. Měl černý plášť s rudými mraky a slaměný klobouk.
„Akatsuki!“ řekl jeden hlídač a rozeběhl se směrem k hlavní budově, ale po pár metrech mu do zad narazilo sedm papírových shurikenů. Hlídač padl na zem a pomalu krvácel. Druhý hlídač tasil kunai a rozeběhl se proti Akatsuki členovi, ale než k němu stihl doběhnout, tak mu tělem projelo papírové kopí.
„Tak slabí.“ řekl člen dámským hlasem. Najednou z hradeb popadali shinobi. Vypadá to, jako by je někdo zastřelil. Členka Akatsuki si sundala slaměný klobouk a odhodila ho. Byla to Konan. Za ní se najednou objevili další čtyři členové Akatsuki. Všichni měli Rinnegan.
„Teď se rozdělíme.“ řekl Pein s dlouhými oranžovými vlasy. Všichni čtyři Peini a Konan se rozdělili. Každý běžel na jinou stranu.
Pein, který neměl žádné vlasy se zastavil uprostřed hlavního nádvoří. Všichni obyvatelé na něj koukali. Svrchní část lebky se mu rozevřela. Měl tam jakousi kovovou kopuli, která měla uprostřed díru. Z té díry se začala formovat energie, která pak explodovala. Všechny budovy v okolí byly zničeny.
Konan si našla čtyři shinobi v postranní uličce. Všechny čtyři obalila do papírů.
„Poznejte skutečnou sílu bolesti.“ řekla a všichni čtyři obmotaní papírem explodovali.
Pein s dlouhýma vlasy staženými gumičkou a pramenem přes obličej si stoupl na střechu akademie a začal tvořit ruční pečetě. Pod ním se začali objevovat obrovské ještěrky, trojhlaví psi, ptáci. Všechna tyto zvířata měli Rinnegan. Budova Akademie se začala pomalu bortit. Děti, kteří si hrály na hřišti pomalu umíraly. Umino Iruka a další učitelé byli brutálně zavražděni padajícími trámy anebo vyvolanými zvířaty.
Baculatý Pein stál proti dvěma ANBU.
„Katon: Goukakyuu no Jutsu!!“ řekli oba najednou a vypustili ohnivou kouli směrem na Peina. Pein jen nastavil obě ruce a ohnivé koule pohltil. Stál od nich zhruba sedm metrů. Rychlím pohybem se k těm ANBU přemístil a oba je probodl bodcem, který mu vyjel z rukávů. Oba ANBU padli mrtví k zemi.
Dlouhovlasý Pein držel za hlavu Hayateho a prudkým pohybem mu vysál duši z těla. Hayate dopadl bez výrazu k zemi.

LISTOVÁ - HLAVNÍ BUDOVA
Konohamaru vrthl k Hokagemu do kanceláře.
„Hokage-sama, Akatsuki útočí na vesnici!“ řekl udýchaný Konohamaru. Hokage stál u okna a vše pozoroval.
„Já vím. Vyhlašuji pohotovostní stav třetího stupně. Svolej všechny jednotky ANBU a všechny Jouniny. Ať se neprodleně zapojí na obranu vesnice!“ nařídil Hokage. Konohamaru se rychle otočil a vyběhl ven. Hokage přešel ke skříni a vytáhl si svůj černo-fialový plášť a oblékl si ho. Na zádech byl nápis Rokudaime Hokage. Zabouchl skříň a vyběhl ven z kanceláře. Běžel po schodech až na střechu, kde stál Hatake Kakashi, Maito Gai, Sarutobi Asuma, Yuuhi Kurenai a ostatní Jouninové jako je Uzumaki Sakura, Hyuuga Sai, Haku Tritol, Rock Lee, Nara Jaina, Inuzuka Luki. Bylo tam ještě několik ANBU jednotek. Hokage se postavil před ně.
„Bojujte jak jen to je možné. Nemějte se soupeřem žádné slitování. Jedná se o několik členů Akatsuki!“ řekl jim.
„Hokage-sama. Budova Akademie a budova Nemocnice byly zničeny. Všichni kdo byli uvnitř, pacienti, lékaři, učitelé anebo malí studenti jsou mrtví.“ oznámil jeden z ANBU. Hokage nasadil naštvaný výraz. Mávnutím rukou jim pokynul, že mají jít. Všichni přítomni se rozutekli bojovat. Hokage se otočil směrem na vesnici. Z místa, kde stála nemocnice a akademie stoupal hustý, černý dým.
„Kohopak to tu máme. Uzumaki Naruto.“ ozvalo se za Hokagem. Ten se rychle otočil. Stál tam Uchiha Ferri, ale místo Sharinganu měl Rinnegan a na obličejích piercingy. Na čele měl černou čelenku s přeškrtlým znakem Deštné vesnice. Byl oblečen v plášti Akatsuki a jeho hlas byl hlubší než normálně.
„Uchiha Ferri?“ divil se Hokage.
„Bývavalo. Je to jen jeho tělo.“ usmál se.
„Ty oči. To je Rinnegan. To není možné.“ nevěřil Hokage.
„Legendární oči Rikudou Sennina.“ řekl Pein a rozeběhl se proti Hokagemu. Z velkého nápřahu údeřil Naruta do břicha. Ten se jen předklonil a vyplivl krev. V tu chvíli následovala další rána do obličeje. Naruto přepadl přes okrajní římsu a spadl až dolů. Pein se k němu elegantně snesl. Naruto se pomalu zvedal ze země. Pein na něj zamyšleně hleděl.
„V této vesnici nemáš vůbec co pohledávat.“ řekl Naruto naštvaně a pohlédl na Peina. Jeho oči byly žluté a okolo očí byly rudé stíny.
„Co s tím jako hodláš dělat, Uzumaki Naruto?“ zeptal se Pein.
„ZABIJU TĚ!!“ zařval a rozeběhl se proti Peinovi. Chtěl ho údeřit do obličeje, ale minul. Naruto se usmál a Peina něco odrazilo dozadu.
Okamžitě se s nechápavým výrazem zvedl.
„Co to bylo za sílu?“ chtěl vědět. Z rukávů mu vyjely černé bodce.
„To nepotřebuješ vědět.“ usmál se Hokage.

Dlouhovlasý Pein, který zabil Hayateho se postavil do cesty dalšímu shinobi. Pomalu se k němu přibližoval. Shinobi stále couval, když najednou do něčeho narazil. Pomalu se s vyděšeným výrazem otočil. Stál tam Hatake Kakashi.
„Hej, co to tu provádíš?“ řekl Kakashi. Shinobi se zvedl a utekl pryč.
„Hatake Kakashi, jsi velmi pošetilý. Takhle se mi postavit a myslet si, že vyhraješ.“ řekl Pein. Kakashi si bleskově odkryl Sharingan a v ruce vytvořil Chidori. Rozeběhl se proti Peinovi, ale minul ho. Pein totiž zmizel.
„Snaž se trošku.“ ozvalo se za ním. Kakashi se rychle otočil. Asi pět metrů od něj stál Pein a z rukávů mu čouhaly bodce.
„Katon: Goukakyuu no Jutsu!!“ řekl Kakashi a vyfoukl ohnivou kouli, která letěla přimo na Peina. Ten tomu jednoduše uhnul. Kakashi se objevil za ním s Chidori v ruce, ale než stačil Peina zasáhnout, tak zmizel. Tohle Kakashi nepochopil. Ohlédl se na všechny strany, ale Pein nikde.
„Co se to stalo? To nebyl Kage Bunshin ani Kuchiyose.“ řekl si pro sebe.

Všechna vyvolaná zvířata s Rinneganem zmizela. V celé vesnici nastal klid. Všichni Peini až na toho, který bojoval s Narutem, zmizeli.
„Co má tohle být?“ ptal se Naruto. Pein se vznesl do vzduchu přímo nad vesnici. Rozpřáhl ruce.

Konan a ostatních pět Peinů stálo na palouku mimo vesnici.
„Doufám, že nehodláš použít to, co si myslím?“ řekla Konan.
„Ano, Konan.“ řekl Pein s dlouhými vlasy, staženými gumičkou a pramenem přes obličej.
„Nagato!“ křikla a všichni Peini okolo popadali „Opravdu se to chystá použít.“

„PROČ!!“ řval Naruto. Všichni obyvatelé hleděli na Peina, který se vznášel nad vesnicí.
„Aby tento svět poznal skutečnou podobu bolesti.“ řekl Pein. Celou vesnici pohltilo bílé světlo „SHINRA TENSEI!!“
Celá vesnice se začala hroutit. Budovy začaly popadávat. Uprostřed vesnice se začal tvořit kráter a stále se zvětšoval. Zhruba po minutě exploze ustala. Tam, kde byla Skrytá Listová Vesnice, byl jen hluboký kŕater ohraničený původními hradbamy. Zbyly jen trosky z budov. Sem tam leželo nějaké to mrtvé tělo. Muž, žena, dítě anebo dospělý shinobi. Byla to nehorázná katastrofa.
Pein, který levitoval nad vesnicí se pomalu snesl na zem. Stál uprostřed kráteru. Rozhlížel se a hledal Uzumaki Naruta, ale nikde ho neviděl.
Trosky hned, za Peinem se rozlétly. Pomalu se otočil. Stál tam Naruto a zhluboka dýchal.
„Proč? Nechápu to. Co tě k tomu vede?“ ptal se Naruto.
„Mír. Kdysi to byli shinobi z tvé vesnice, kdo zabili moje rodiče a zpustošili celou mou zem. Stalo se to během Třetí Války. Chci mír, ale věřím, že nikdy nenastane, pokud lidé nepoznají skutečnou bolest. Bolest, kterou jsem pocítil já.“
„Toto je má vesnice a já ti nedovolím zde napáchat víc škod a pozabíjet víc lidí.“ řekl Naruto a zrudly mu oči. Jeho tělo obalila oranžová chakra.
„Kyuubi.“ řekl Pein ve Ferriho těle.
Naruto začala řvát jako nějaká bestie. Začaly mu odpadávat kousky kůže, které se měnily v popel, jakmile opustily oranžovou chakru. Pod Narutovou kůží se skrývala černočervená temná chakra. Oranžový chakrový obal zmizel. Narutovi narostlo šest ocasů.
„Šestiocasý Kyuubi. Hádám, že to neskončí tak lehce.“ Pein namířil na proměňujícího se Naruta ruce „Bansh...“ ani to nestihl doříct. Narutovy narostl další ocas. Opět zařval jako zuřivá bestie a to vyvolalo tlakovou vlnu, která Peina odhodila několik metrů dozadu. Pomalu se zvedal.

„Tuhle formu už dlouho nepoužil.“ Řekl Kakashi, který stál u hradeb a pozoroval, co se dole děje. Hradby bylo to jediný, co zbylo.
„Doufejme, že to zvládne.“ Pronesl Hyuuga Sai, který stál vedle Kakashiho.
Přiběhl k nim Maito Gai.
„Kakashi!“ zavolal na něj. Byl celý udýchaný. Kakashi se na něj otočil.
„Vidíš proti komu stojí? Poznáváš tu podobu?“ zeptal se ho. Kakashi se pořádně zaměřil na toho Peina, který stál proti nyní už osmiocasému Kyuubi Narutovi.
„To není možné. Vždyť jsem ho už zabil. Má Rinnegan.“ Divil se Kakashi.
„Není to pravý Uchiha Ferri. Jen jeho tělo. Pitevna v nemocnici byla napadena jako první. Zdá se, že náš Akatsuki nepřítel umí křísit mrtvá těla a používat je jako zbraň.“ Vysvětlil Gai.
„Co Shizune?“ chtěl vědět Kakashi.
„To nevím, ale pravděpodobně to nepřežila.“ Odpověděl Gai smutným hlasem. Kakashi sklopil hlavu.
„Co se děje, Kakashi-sensei?“ zeptal se Sai.
„Proti nám stojí nepřítel s Rinneganem, který ovšem není sám. Použil tělo Uchihy Ferriho a nyní bojuje s naším Hokagem.“ Odpověděl Gai. Kakashi evidentně nebyl schopen slova.

Naruto seuž úplně proměnil. Proti Peinovi stál Devítiocasý Liščí démon v plné podobě.
„Uzumaki Naruto, konečně.“ Řekl Pein. Vedle něho se objevilo dalších pět Peinových sfér.

Na vrcholku nedalekého kopce byl v lese postaven z hnědého papíru strom. Konan opustila oblast vesnice. Rozhrnula papírový kmen stromu a vešla dovnitř. Přímo naproti ní byl jakýsi přístroj. Z toho přístroje vyčuhoval od pasu nahoru vyhublý muž s rudými středně dlouhými vlasy. K jeho tělu bylo připevněno několik větších hadiček s jakousi kapalinou. Zřejmě ho to udržovalo při životě.
„Nagato, opravdu se chceš utkat se samotným Kyuubim?“ zeptala se Konan.
„Konan, chci to udělat už hodně dlouho.“ Odpověděl Nagato.

Pein, který vyvolával zvířata už byl zlikvidován. Ležel tam jako kus hadru. Ostatní Peini uhýbali Kyuubiho útokům. Kyuubi Naruto otevřel ústa, nahromadil chakru a vystřelil proti holohlavému Peinovi obrovský laserový paprsek. Baculatý Pein se postavil do rány toho laseru a nastavil obě ruce. Část laseru pohltil, ale zbytek ho zasáhl. Poté se rozpadl na prach. Momentálně zbývají už jen čtyři.
„VŠICHNI ZHYNETE!!“ zařval temným hlasem Kyuubi.
„Kyuubi, ne tak bezhlavě. Stále jsou tu ještě přeživší obyvatelé.“ Ozval se Narutův hlas v Kyuubiho hlavě.

K přihlížejícímu Kakashimu a Gaiovi se přidalo dalších několik přeživších. Uzumaki Sakura, Haku Tritol, Rock Lee a Hyuuga Sai.
„Kakashi-sensei, Gaii-sensei, spatřil jsem pomocí Byakuganu dva žijíci tvory s chakrou. Támhle na tom kopci.“ Oznámil Sai a ukázal směrem na kopec nedaleko vesnice.
„Dobrá. Gaii, Sakuro, Tritole. Běžte zjistit co to je. Saii, ty běž s nimi. Tvůj Byakugan je povede.“ Řekl Kakashi. Všichni čtyři jmenovaní běželi ke kopci, na jejímž vrcholku byli schovaní Nagato a Konan.

„Saii, jak to vypadá?“ zeptal se Tritol.
„Je tam nějaká žena a vedle ní je nějaký přístroj, ve kterém je další osoboa. Ta nejspíše ovladá ty divné bytosti, co bojují s Hokagem.“ Odpověděl.

Zbývali už jen tři Peini. Pein z Uchihy Ferriho, raketový Pein a Pein, který vysává duši.
„Sakra, zničil mi sféru Naraka. Nemohu teď oživovat ostatní sféry.“ Řekl si Pein pro sebe a pohlédl na Kyuubiho, stojícího před ním
„Proč tam tak stojíš?!“ zeptal se Kyuubi svým temným hlasem.
„To tě nemusí zajímat.“ Řekl Pein/Ferri. Asura Pein namířil na Kyuubiho obě ruce a vystřelil po něm dvě z každé ruky dvě rakety. Manusya vyskočil na Kyuubiho hlavu. Ten se začal vrtět a snažil se ho ze sebe snudat, ale marně. Rakety narazil do Kyuubiho těla. Cuklo to s ním a rány, které to způsobilo se okamžitě začali hojit. Pein na Kyuubiho hlavě přiložil dlaň na jeho čelo a pokusil se z něj vysát duši. Okamžitě ho to shodilo dolů, kde poté zrudnul a rozpadl se na prach.
„TOHLE SKONČILO!!“ zařval Kyuubi a opět po Asura Peinovi a Deva Peinovi vypálil obrovskou laserovou vlnu.

Gai, Tritol, Sai a Sakura doběhli k papírovému stromu. Ve chvíli, kdy ho rozhrnuli, tak po nich vyletělo několik papírových shurikenů. Naštěstí je všechny minuli.
„Tak tady je zdroj.“ Řekl Gai.
„Konan,...“ Řekl Nagato a zavřel oči „…musím se soustředit na boj s Kyuubim.“ Postavila se mezi tým z Listové a Nagata. Během několika vteřin vytvořila papírové kopí, které vrhla proti Uzumaki Sakuře. Haku Tritol odstrčil Sakuru a kopí ho zasáhlo do hrudi. „Ugh.“ Vydal ze sebe a vyplivl krev. Poté padl na kolena a na bok na zem.
„TRITOLE!!“ zařvala Sakura a přiběhla k němu. Gai jí naznačil, že ho má vytáhnout ven.
„Konan, že? Podle Bingo Knihy.“ Řekl Sai. Přikývla a vrhla po nich papírové shurikeny.
„Kaiten!“ Sai je pomocí Kaitenu odrazil „Hakke, Kuushou!“ tohle nečekala. Proud vzduchu jí odrazil skrz papírový strom. Gai vyskočil na Nagatův přístroj a odřízl od něj ty hadičky. Nagato okamžitě otevřel oči, ale než stačil něco udělat, tak ho Sai údeřil do prsou. To způsobilo, že ztratil spojení se sférami.

Asura Pein byl zničen laserovou vlnou a poslední Deva Pein z těla Uchihy Ferriho uskakoval, před běsnícím Kyuubim. Neměl už ani Akatsuki plášť a ani čelenku. Namířil na Kyuubiho obě ruce, když najednou padl k zemi. Kyuubi do něj strčil, ale nic se nestalo. Pak si všiml toho prázdného výrazu v obličeji. Bylo to jasné. Nepřítel byl poražen. Naruto se změnil z Kyuubiho zpět na Hokageho.

Konan vešla do papírového stromu. Nagatovo tělo bezvládně leželo na zemi a u něj stál Maito Gai a na druhé straně stál Hyuuga Sai, který na ni hleděl.
„To ne. TO NE!!“ řekla a rozeběhla se směrem ke Gaiovi, ale najednou se objevila v temné místnosti.
„Už je konec s Akatsuki, Konan.“ Ozval se jakýsi hlas. Konan se rychle otočila.
„Ty?“ řekla udiveně.

Gai a Sai vylezli z papírového stromu, který se následně rozpadl. Sakura klečela u ležícího Tritola a tekly jí slzy. Evidentně byl mrtvý.
„Vrátíme se zpátky.“ Řekl Sai a položil ji ruku na rameno „Zaslouží si pořádné rozloučení. Byl to silný a statečný Shinobi.“

5
Průměr: 5 (4 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele hagar
Vložil hagar, Po, 2016-02-01 23:02 | Ninja už: 4018 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Škoda tejto série . Je viac než dobrá , no ako to býva zvykom najlepšie série ostávajú nedokončené Sad

Obrázek uživatele Ferri
Vložil Ferri, Čt, 2016-02-18 02:06 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Přijde čas kdy jí dodělám.
Je to jako Star Wars xD xD pokračování až po letech po získání více zkušeností, ale díky moc za pochvalu Smiling

Uchiha Ferri
Banners

banner i made