manga_preview
Boruto TBV 09

Ninja Tlachal 1/11 Letní Speciál

Zprávy

Ďábelský vůdce odhalil svou pravou tvář!

Několik členů naší redakce bylo u toho, když ďábelský vůdce všech zločinců světa, Yakushi Kabuto (23), odhalil svou pravou identitu.
„Byl to šok pro nás pro všechny,“ svěřil se nám jeden ze svědků, který si nepřál být jmenován. „Mysleli jsme si, že to bude něco strašného, ale tohle... tohle... bylo přímo odporné! A ty nohy... Ty nohy!“
Ve středeční podvečer ninjové ze všech vesnic jako obvykle přicházeli na konožské náměstí a začínali si užívat společenského života. Nikdo z nich netušil, co se ještě ten večer stane. Když byla zábava v plném proudu, objevil se přímo uprostřed davu Kabuto (a to i se svým hadem, ke kterému neustále promlouval záhadné věty. Někteří ze svědků prohlásili, že slyšeli cosi jako „No to by nešlo, kdo by to pak uklízel...“ a podobné řeči.) Vypukla panika, všichni ninjové hledali své zbraně či alespoň fotoaparáty, protože si byli jistí, že nikdo z jejich známých jim neuvěří, že viděli samotného Kabuta! Ten si lidí okolo sebe chvíli nevšímal, najednou ale jakoby se probral z letargie. Neuvěřitelnou rychlostí ze sebe strhl svůj dlouhý černý plášť, do kterého byl až dosud zahalen, a začal tancovat. Zděšení všech přihlížejících bylo neuvěřitelné. Kabuto na sobě měl pouze krátké černé tílko a černobílou krajkovanou sukni sotva do půlky stehen!
Naší externí redaktorce Anko (16) se sice za nasazení svého vlastního života podařilo tuto osudovou chvíli vyfotit, tuto fotografii však v našich novinách raději nebudeme publikovat, jelikož je velice pobuřující.
Na náměstí brzy přiběhla mravnostní policie, jejímž velitelem je Morino Ibiki (31). Vzpouzejícího se Kabuta odvlekli na své velitelství a od té doby jej nikdo neviděl. Podle našich nejčertsvějších informací však včera večer i přes absolutní nasazení všech speciálních jednotek ze své cely unikl, a tak chceme varovat všechny občany, aby se nepohybovali ve večerních hodinách osamocení po Konoze, jelikož tento muž je sám o sobě velice nebezpečný. Mnoho z lidí, kteří jej při jeho „eliminaci konožské elity“, jak sám svou středeční akci nazval, viděli, museli být hospitalizováni na psychiatrii (mezi nimi například i jedna z našich dalších redaktorek). Tento nebezpečný muž má hubenou postavu průměrné výšky, měří necelý metr osmdesát, váží asi sedmdesát kilo. Má dlouhé, šedé vlasy a povětšinou nosí brýle. Jeho had, bílý a dlouhý asi metr a půl, je taktéž nebezpečný. (Pozn. Pro Jirayiu: Když píšu had, myslím tím had. Had. HAD! Nic jiného.) Pokud jednoho z nich uvidíte, neprodleně kontaktujte Zásahovou jednotku Konohy vedenou Haruno Sakurou na tomto čísle: 666. Nesnažte se je zadržet!

Mafie a meče!

Dnes ráno vydala organizace ANBU (Adolescenti Nesnášející Babiččinného Urologa) tiskovou zprávu o organizované mafii, která momentálně ohrožuje celou Mlžnou vesnici. Tato mafie se neustále vnucuje občanům a snaží se je donutit k výrobě jakýchsi těžkopádných zbraní. Našemu deníku se podařilo zjistit, že tato organizace sama sebe nazývá LARP Gruppe (LARP podle našich informací znamená Lemrující Anarchisté Rapujících Ponožek) či BITKAŘI (Bombarďáky Infantilních Teroristů Komentují Anonymní Řadovou Inflaci) a snaží se o „reinkarnaci starého světa, respektive stvoření nového“. O dalších zprávách na toto téma vás ještě budeme informovat.

Jack Pomalovač řádí v Písečné!

Ve vesnici ukryté v písku se lidé nebojí vycházet na ulice, nýbrž poklidně spát ve svých domovech. Po nocích se totiž do jejich útočišť vloupává Jack Pomalovač a zostuzuje obličeje i těch nejváženějších představitelů vesnice!
Celé to začalo v noci ze z pátku na sobotu. Nikdo netušil, že až se ráno probudí a podívá se do zrcadla, zažije ještě větší šok než obvykle! Na obličejích většiny obyvatel se vyskytovaly knírky, obočí, sprosté nápisy a dokonce i pornamenty! Vše šlo díkybohu smýt. Další noc se ale Jack Pomalovač vyzbrojil nesmyvatelnou fixou!
„Vždy jsem se těšila na poklidný večer doma. Teď se tam bojím vrátit, protože vím, že už tam může být a čekat na to, až usnu. Nechci být jeho další obětí!“ svěřila se nám Temari (19), sestra Kazekageho.
Tiskový mluvčí policejních jednotek Suny nám odmítl sdělit cokoliv jiného krom toho, že vyšetřování probíhá. Podle jednoho spolehlivého informátora naší redakce totiž policie nemá absolutně nic! Nikdo nemá nejmenší tušení, kolik Jacku Pomalovači je asi let, jak vypadá, nebo je-li to vůbec muž. Spekuluje se i o možnosti, že Jack vlastně není jen jeden, ale že existuje dokonce organizovaná skupina takovýchto pomalovávačů, kteří navzájem spolupracují.

Rychlé zprávy

+ Ve středu odpoledne spáchal neznamý mladík kdesi v Travní vesnici sebevraždu oběšením na cestovní tašce. Travní vesnice odmítá poskytnou bližší informace
+ Santa Claus opět vykradl Ichiraku Ramen. Pobrukoval si u toho koledy a mířil na prodavače nefunkčním kalašnikovem

Kultura a zajímavosti

Labutí jezero poprvé v Konoze!

Rádi bychom vás pozvali na představení Labutího jezera, které se odehraje ve sportovní hale Konohy v sedm hodin večer vždy ve čtvrtek a neděli. V roli černokněžníka Shogy (14), sbor labutí hraje a tančí 5. divize samurajů. Vstupné dobrovolné!

Orochimarův sbor vystupuje na bitevním poli!

Všichni ninjové, kteří si chcete poslechnout kultovní Orochimarův sbor, hlaste se u našeho modrovlasého Bodyguarda a organizátora! Mezi náš repertoár patří především písně Hoří, hoří, má panenko a Trololo. Vstupné pouhých pět do(n)gů!

Velký konožský výzkum – aneb o čem jste neměli ani tušení

Tuto rubriku jsme založili, abyste se mohli dozvědět, co je naprostou raritou. Otázka dnešního vydání je: Která pravidla byla vyškrtnuta z velkého zákoníku Ninjů? Dnes jsme se ptali obzvláště postarších knihovníků, kteří si tato pravidla pamatují. Podařilo se nám jich nalézt deset, a zde jsou jejich výpovědi:
10. Pozor na ostré předměty, které nedržíte v ruce. Pozor i na ty, které v ruce držíte.
9. Neschovávejte si zbraně do spodek. Nedopadne to dobře.
8. Nikdy nevykopávejte nic, co je zahrabané hluboko v zemi a rozsekané na malé kousíčky.
7. Nesnažte se postavit osmdesáti ninjům najednou, ať jste kdokoliv. I přes všechnu vaši odvahu vás zmlátí.
6. Pozor na ninji s divnýma očima. Obvykle za ten psychopohled nemůžou kontaktní čočky.
5. Shinobi si nesmí vyrábět vlastní kunaie. Žádné kunaie s automatickým pohonem!
4. Katany jsou sice delší než kunaie, ale kunaiem můžete házet. A vaši nepřátelé taky.
3. Katanou házet nemůžete.
2. Ook.
1. Nikdy neříkejte Tsuchikagemu přísloví, že "co je malé, to je milé, a v postýlce roztomilé." Pravděpodobnost, že vám odpoví: "A když je toho moc, tak je to protivné." je velice, ale opravdu velice malá.

Inzeráty

+ Prodám krásnou, mladou a chytrou ženu. Levně. Zn.: Spěchá. Nara Shikaku, adresa uvedena v předchozích číslech
+ Hledám muže, který pro mne bude jako bratr, který mne bude mít rád a škádlit. Kde jsi? Čekám na tebe! Uzumaki Naruto, plovoucí ostrov
+ Potřebuji nové květiny do naší třídy utlačované pod bičem buržoazie. Plán na letošní rok: Zničení ďábelských úmyslů imperialistického aparátu. Kontaktujte L. Nina

Poznámky: 

Ehmehmehm. Tato... věc nezmiňuje žádné konkrétní osoby ani události. *nenápadný kašel* A už vůbec není věnována hAnko jako pořadatelce CKS a taky není věnována všem účatníkům CKS za to, že to tam ve srandě přežili. Ne. Fakt není. (Fajn, komu to nedošlo, sežeňte si Charoka. Plní funkci mého držáčku cedule "Sarkasmus", ano? xD)

Jo, jinak.. Doufám, že se vám to na mě nezdálo moc... infantilní. Ale i já si potřebuju občas zablbnout. A tohle CKSko se mi zdálo jako ideální příležitost pro oživení dva roky mrtvé série, která sice není nic moc, ale vždycky mě bavila. (A kdybyste četli Školní Tlachal! To bylo teprve něco Laughing out loud). Navíc byla moje první. Sice spoluautorská, ale první. Achjo... *padá na ni nostalgie* A tu slibovanou povídku někdy vydám! Vážně! (né že by to tu ještě někoho zajímalo xD)

Každopádně... díky všem. CKS bylo prostě hustodémonsky krutopřísné Laughing out loud

BTW, původně jsem chtěla napsat seriózní report z CKS. Ale zjistila jsem, že je toho na mě moc a půlku si nepamatuju. Takže to dopadlo takhle. To máte radost, co? XD

BTW 2: Proč letní speciál? No, můžete si vybrat. Buď protože je léto nebo protože je to už pár let co jsem vydala minulé číslo Laughing out loud

EDIT den poté (rozuměj 10.09.2011): o.O Modlete se, abych nechytla svoji náladu. Jinak to smažu. Mám chuť mazat věci. *pochechtává se nad svými smazanými fanarty*

4.75
Průměr: 4.8 (8 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2011-09-18 12:18 | Ninja už: 6049 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ach, nebola som tam, ale tá predstava..tie predstavy Laughing out loud No, ešteže tebe na humore múza nikdy neuberá Laughing out loud ^^


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Út, 2011-09-13 20:18 | Ninja už: 4964 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Naivní? Naivní? Sranda nikdy není naivní!
Tedy, nikdy ne dost. xD
Je to skvělé a úžasně jsem se u toho bavila, a jako třešničku na dortu mám potěšující pocit, že si některé z těch scén dokonce pamatuju, i když jsem tam byla jen jeden den! Laughing out loud

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2011-09-12 19:18 | Ninja už: 5944 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Naprosto famózní, totálně dokonalostní, eňo ňůňo dílko všech dob!!! Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie