manga_preview
Boruto TBV 07

4. Velká ninja válka - 9. Šťastná zpráva

Od vyzvednutí Tsunade a Jiraiyi uběhl dlouhý náročný měsíc. Všechno vypadalo velice slibně pro členy organizace Mokushiroku. Na všech frontách byli neustále na pochodu. Každý den Narutovi klony rozšiřovaly území jejich uskupení o nově dobitá místa. Ani jedna ze zbývajících organizací se nezmohla na odpovídající odpor a možná i nějaký protiútok. Akatsuki měli velké problémy s Mouryovými jednotkami. Sice našli způsob, jak porazit jeho kamennou armádu, ale jeho spojenci z organizace mu neustále dodávali další a další vojáky. Což je pro nepřítele obrovský problém. Zatím co na druhé frontě, kde se bojuje proti Ushi nejde postup tak snadno a rychle. Protože tady museli členové armády Mokushiroku pokládat svoje vlastní životy, pro jejich přesvědčení. Tady je nikdo nevyrobí znovu. Kvůli tomu postupují mnohem opatrněji než druhá fronta. Ale to neznamená, že by nic nedobili. Ba naopak. Díky síle z brnění a prokletých pečetí, získala armáda monstrózní sílu, kterou ničí vše co jim přijde pod ruce.
Nastal nový den. Opět během něho poteče spousta krve. Tuhle válku, už nikdo nedokáže zastavit. Bude se bojovat, dokud nezbude jen jediného vítěze. Všechny tři organizace nemůžou existovat vedle sebe v míru, protože mají příliš odlišné ideologie. Každá organizace má jiné cíle, které se však navzájem kříží. Proto budou muset neustále bojovat dokud nezbude jen jeden vítěz. Síly jsou zatím stále vyrovnány. Dokud se nestane něco převratného, co by rychle posunulo děj války do předu, tak budou bojovat klidně i deset let. Bude to dlouhá doba utrpení pro všechny.
Naruto se probudil ze svého spánku. Rozhlédl se po místnosti a zjistil, že je stále noc. Jenže co ho probudilo? Měl takový špatný pocit. Jako kdyby se ten den mělo dít něco velkolepého. Cítil, že i Kyuubi je neklidný. Takže to jeho tušení bude asi správné. Jenže co by se tak mohlo stát? Rozhodl se, že nic nebude podceňovat. Musí si vzít chakrové brnění, ale to nejlepší co má. Nebyl by špatný nápad poslat několik klonů napřed, aby zkontrolovaly jejich budoucí bojiště.
Do rána už nedokázal usnout a tak neustále přemýšlel nad tím, co za ten měsíc dokázali. Tsunade se ujala jejich nemocnice a bylo to jen dobře. Hned bylo vidět, že má mnoho bohatých zkušeností s touho prací. Dohlížela dokonce i na výcvik několika dalších lékařů. Měla hodně volného času a tak si to mohla dovolit. To všechno díky tomu, že z předchozího ředitele nemocnice udělala svého zástupce. A jelikož byl zvyklí dělat všechnu práci sám, tak na ni toho moc nezbývalo.
Za to Jiraiya dělal svoji obvyklou činnost. Potřeboval dokončit svůj „sběr informací“ aby mohl dopsat svoje nejnovější dílo a publikovat ho. Ale přitom stíhal ještě radit při jejich útocích. Stal se z něho neocenitelný generál, který svými strategiemi dokázal dobít jakékoli město. Tím se proslavil po celé organizaci a dívky za ním začali chodit sami, místo toho aby je špehoval. Díky tomu byl strašně šťastný. Byl rád, že udělal tohle rozhodnutí a přidal se k nim.
Takhle tam Naruto ležel, dokud se jeho přítelkyně vedle něho nezačala vrtět. Po chvilce byla vzhůru i ona. Hned jak poprvé otevřela oči, tak uviděla vedle sebe na posteli svého blonďáka, který se koukal na ni. Což pro ni bylo nezvyklé. Za tu dobu co jsou spolu vždycky byla ona ta, kdo vstával první a doslova ho musela vytahovat z postele. Ale dnes byl dokonce dřív vzhůru než ona.
„Děje se něco, Naruto-kun?“ zeptala se ho, zatím co se protahovala pod peřinou. Chtěla zjistit co ho přimělo vstávat takhle brzo, aby toho mohla využít. Přece jen každý den ho dostávat z postele je dost vysilující. I přesto si na to už zvykla. Jako kdyby to byla část jejího tréninku. Její přítel se na ni podíval s nic neříkajícím výrazem a odpověděl:
„Miláčku, nic se neděje. Jak jsi na něco takového přišla? Všechno je úplně v pořádku, takže nemuší mít strach.“ Naruto jí rozhodně chtěl zbytečně strašit s tím svým pocitem. Vždyť z toho ani nic být nemusí. Zkusí to probrat s Kyuubim, protože on má větší vnímavost, takže bude určitě vědět co a jak.
Jenže jeho odpověď vůbec Shion neuklidnila. Spíš naopak. Ona ho znala moc dobře a věděla, že kdyby ho nevyháněla z postele, tak by tam i spal. Bylo pro ni opravdu divné, že najednou je vzhůru. A tak se nechtěla nechat jen tak odbít.
„Nevěřím ti. Já poznám, když se s tebou něco děje. Tak co se děje? Jestli ode mě chceš ještě někdy dostat aspoň pusu, tak mi řekneš pravdu, Uzumaki Naruto! Nechtěj, abych se naštvala a dostávala to z tebe násilím!“ Naléhala na něho mírně vytočená dívka.
Mladý Uzumaki se na ní usmál. Moc jí to sluší, když se naštve. Ona by mu stejně nic neudělala, protože ví že by tím ničeho nedosáhla. Jen jí na něm záleží a tak se snaží zjistit co se stalo, aby mu mohla aspoň nějak pomoct. A nebo ho alespoň chápat. To všechno věděl moc dobře, ale nedokázal ji jen tak odpovědět. Nechtěl ji s tím zatěžovat. Ale když viděl tu její naštvanou tvářičku, tak se nakonec rozhodl, že se nic nestane, když bude vědět co se děje a tak po chvilce řekl:
„Probudil mně špatný pocit, jako kdyby se něco dneska mělo stát. I z Kyuubiho jsem cítil, že je neklidný. Proto tu dneska musíš zůstat. Za žádnou cenu nesmíš jít ani na jedno bojiště. Slib mi to prosím. Nemohl bych pořádně bojovat, když bych věděl, že jsi v nebezpečí. Prosím buď rozumná a zůstaň tady!“ Dívka se na něho nesmlouvavě koukala. Rozhodně ho nechtěla nechat jít bojovat, když slyšela o jeho špatném pocitu. I kdyby se mu jen něco zdálo, tak by to mohlo být příliš nebezpečné.
„Nenechám tě tam jen tak jít. Víš co by se ti mohlo stát? Ten špatný pocit, byl něco jako varování. Něco hrozného se v brzké době stane. A než začneš zase s tím, že to jsou všechno kecy, tak si jen uvědom, že já jsem kněžka a mám schopnost vidět do budoucnosti. Takže to co zapříčinilo tvůj špatný pocit se taky vyplní,“ odvětila mu Shion. Věděla, že její předpovědi se vždycky vyplnily, jen pár do kterých zasáhla sama osobně se nakonec nevyplnily. Proto měla strach o svého přítele.
„Ale to mi neříkej, miláčku! Je to jen špatný pocit, nic jiného. Když jsi tu zmínila tu tvoji schopnost vidět do budoucnosti, tak kdy jsi měla poslední vizi? Co já vím, tak celý minulý měsíc jsi neměla žádnou. Takže ta tvoje „schopnost“ není zase tak moc spolehlivá, nemyslíš?“ Namítal trochu naštvaně blonďák. Ale měl pravdu. Už měsíc neměla, žádnou vizi, což je opravdu podivné. Předtím měla snad denně novou předtuchu, ale najednou jako kdyby někdo vypnul tu její schopnost. Začala přemýšlet, jestli se jí už někdy něco takového stalo, ale bohužel si na nic nevzpomněla. Počkat! Vždyť její máma s tím měla taky jednou zkušenost. Říkala, že bylo jedno období, kdy se cítila tak nějak bezmocná. Protože se její schopnost na čas přerušila. Ale kvůli čemu? To si teď nemohla vybavit. Přemýšlela velice ustavičně. Snažila si vzpomenout na chybějící článek ve svých vzpomínkách. Věděla, že to tam někde ve své paměti má. Jen zatím nedokázala najít tu pravou vzpomínku. Potom se zarazila a překvapeně koukala do zdi. Konečně si vzpomněla!
„Děje se něco, miláčku?“ vyptával se Naruto. Když si všimnul, že už několik minut bez hnutí civí na strop. Jako kdyby zjistila něco podstatného a vyrovnávala se s tím.
Shion sebou trhla a podívala se na blonďáka, který byl nakloněný nad ní a se strachem se jí díval do očí.
„Ptal si se na něco?“ ptala se dívka ležící v posteli. Vůbec ho totiž neposlouchala, protože se utápěla ve svých vlastních myšlenkách.
„Byla jsi úplně mimo. Můžeš mi říct, co se tak strašného stalo?“ zajímal se její přítel a čekal co mu odpoví. Chvilku na něho jen tak koukala a tak na ni nasadil svůj nesmlouvavý pohled a tak si dívka povzdychla.
„Měl by to vědět,“ pomyslela si a řekla:
„Jen jsem si vzpomněla na vyprávění mé mamky. Také se jí jednou stalo to samé co mě. A tak jsem nad tím přemýšlela.“ Mladý Uzumaki se na ni stále nechápavě díval. Protože mu neřekla skoro nic. Jak by mohl vědět co jí její máma říkala? No rozhodně nijak. Ale když viděl, jak ji to vzalo, tak ji vzal za pevně za ruku, aby jí dokázal že tam je s ní a odvětil:
„Ať je to cokoli, tak se s tím společně vypořádáme. Vždycky tu jsem pro tebe. Nemusíš se ničeho bát.“ Shion se na něho otočila a lehce se usmála. Byla ráda, za jeho podporu. Potom se zhluboka nadechla a řekla:
„Už jsem si vzpomněla, kdy moje máma přišla dočasně o svoje schopnosti. Bylo to v době kdy čekala mně. Prý celých devět měsíců, neměla vůbec žádnou vidinu.“ Dívka s napětím koukala na svého přítele a čekala, jak bude na tuto novinku reagovat. Přece jen tohle byla zpráva, která jim oběma změní od základu jejich životy.
Naruto se chvilku zaraženě koukal na to co mu jeho přítelkyně řekla. Její máma neměla svoji schopnost když čekala ji. Což znamená, že ona je těhotná. Takže z něho bude táta? Jasně z něho bude táta! To je skvělá, přímo úžasná zpráva.
Blonďák sebou trhl a na tváří se mu objevil obrovský úsměv a řekl:
„Takže jsi těhotná? Bude ze mě táta a z tebe máma?“ Ujišťoval se a stále více se usmíval. Když souhlasně přikývla, tak je objal a pak se ozval nadšeně znovu:
„To je úžasná zpráva. Jsem strašně moc šťastný. Nejlepší zpráva tohoto dne. Strašně se na to maličký těším. Ať už to bude kluk nebo holčička.“ Shion se také smívala. Byla ráda, že to takhle přijal. Byla moc šťastná, že se chová takhle. A tak mu řekla:
„Ale ještě to není jisté. Musím si zajít do nemocnice, aby mi to potvrdili. Ale podle toho co mi říkala máma, tak by to mohlo být možné.“ Mladý Uzumaki trochu posmutněl, že by nemusel mít potomka, ale stále se usmíval. Vždyť z něho bude možná táta. Strašně moc se na to těšil. Tohle mu změní život. Bude se snažit být tím nejlepším tátou a vždycky tu pro to dítě být. Rozhodně nebude jako jeho otec. To je skvělí důvod proto, aby zůstal naživu. Bude dnes opatrný, aby se nic špatného nestalo. Dohlédne na to, aby se ten špatný pocit nikdy nenaplnil. Prostně nedovolí, aby se dneska něco stalo špatně. Nikdy by si to neodpustil.
„Dobře. Mám tam jít s tebou?“ zeptal se zájmem Naruto. Přece jen chtěl být u toho, jestli jim potvrdí, že budou mít potomka, nebo ne. Chtěl tam být s ní a dělat jí oporu. Jenže dívka nesouhlasně zakroutila hlavou a řekla:
„Já si tím jsem jistá. To bude jen takové formální potvrzení. Jestli chceš, tak můžeš jít zatím za Kushinou. A říct jí tu novinku. Určitě ji to potěší.“ Ano to byl dobrý nápad. Může jít za svojí mámou a říct jí to. Společně s ostatními oživenými žila v jednom domku na okraji vesnice. Když se s nimi poprvé setkal, tak toho měl hodně k vysvětlování. Hlavně jeho máma byla hodně naštvaná, když se dozvěděla celý jeho příběh. Ale od té doby se s nimi denně vídal a povídali si o všem možném. Hokagoké a Kazekage mu pomáhali s výcvikem ostatních ninjů a díky tomu se jejich síla neustále zvyšovala. Třetímu Kazekagemu vysvětlil, proč ho nechal oživit. Věděl, že k němu jako k jedinému Gaara vzhlížel a tak doufal, že ho dokáže za jeho pomoci přesvědčit, aby se přidal k nim. Ten byl zatím proti tomu. Přece jen Namikaze vedl organizace Ushi, ke které patří i skrytá Písečná vesnice zatím dobře. Nijak neporušil svoje ideály. Takže dokud to takhle bude, tak nechce a taky nebude, jak mu dost důrazně vysvětlil, používat svůj vliv na nynějšího Kazekageho. Za dané situace by ohrozil celou vesnici, a to neudělá. Nechce ji nijak ohrozit. Protože jeho láska k vesnici je stále velká a tak se proti ní nechce nijak stavět. Naruto jeho názor respektoval. I on kdysi miloval Konohu a nikdy by proti ní nepovstal. Ale nyní se časy změnily a musí bojovat proti svým přátelům. Nijak o to nestojí, protože je kdesi hluboko v srdci má rád. Jenže oni slepě následují ideály jejich vůdce, takže s tím nic nemůže udělat. Jedině s nimi bojovat. Ale i tak znal Namikazeho a doufal, že dřív nebo později udělá něco bláznivého, aby ho mohl porazit. Určitě udělá krok vedle a něčím se poruší svoje cíle, které lidem hlásal při vytváření té jejich organizace. Až se tak stane, tak ho za pomoci třetího Kazekageho připraví o jeho silného spojence a rozpoložení síly, mezi jejich organizacemi se značně naruší. Tím si vykope svůj hrob, do kterého ho pak Naruto vlastnoručně vhodí a zasype.

Poznámky: 

Seznam mých povídek
Předem děkuji za komenty Eye-wink

4.89189
Průměr: 4.9 (37 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele gagar
Vložil gagar, So, 2011-07-09 18:59 | Ninja už: 4769 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Super!!! Jsem tak rád, za velkou válku! Tohle dílo mám od tebe nejradši! MOc díky za další díl, a taky za to, že jsi mi vrátil chuť do psaní, neměl jsem inspiraci a chut, ale ted ji zase mám moc díky Laughing out loudLaughing out loud

Moje FF Legenda jménem Uzumaki NAruto http://147.32.8.168/?q=node/86243 Na ni navazuje Legenda jménem Namikaze Naruto http://147.32.8.168/?q=node/88042
Černý přízrak http://147.32.8.168/?q=node/88596. Namikaze Kuran no shinjitsu http://147.32.8.168/?q=node/91025. Vesnice Krvaé mlhy http://147.32.8.168/?q=node/92142. Přečtě te si, a když tak zanechte koment:d Přijímám i kritiku. Moc díky všem kdo čtou moje povídky.

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, So, 2011-07-09 20:59 | Ninja už: 5852 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

Hele nemáš vůbec zač. Jsem rád, že jsem ti nějak pomohl Smiling

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele noizu-chan
Vložil noizu-chan, So, 2011-07-09 12:16 | Ninja už: 4681 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

Abych, řekla pravdu tak jsem tuhle povídku číst nechtěla,jenže, když sem začla číst první díl, tak jsem nemohla přestat.Fakt užasná ffka!!!Jo málem, bych zapoměla CHCI POKRÁČKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, So, 2011-07-09 07:08 | Ninja už: 5854 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

nádhernej díl Smiling už se moc těšim na další dílek Laughing out loud
a toje paráda že neruto bude mít potomka Smiling

Obrázek uživatele Jeikobu Kamome
Vložil Jeikobu Kamome, Pá, 2011-07-08 21:17 | Ninja už: 4777 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

no zase parádní ffka, ale už by to chtělo boj!!!! chci další díl!!! a rychle!!!!

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Pá, 2011-07-08 21:04 | Ninja už: 6154 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super pokračování a serie těším se na další pokračování