manga_preview
Boruto TBV 10

Neji vs Rock Lee - génius vs dříč - byakugan vs mládí

Hyuuga Neji vs Rock Lee.Dva shinobi.Dva rozdílní shinobi.Jeden je od přírody obdařen velkým nadáním,ten druhý je zase tvrdý dříč.Kdo z koho?Tato diskuze rozebírá toto téma.


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele RSceron
Vložil RSceron, Čt, 2012-03-15 22:53 | Ninja už: 4939 dní, Příspěvků: 169 | Autor je: Prostý občan

neji je dost silnej a hlavne preruseni chakra bodu

Obrázek uživatele Strýco Mat
Vložil Strýco Mat, Ne, 2012-03-11 23:25 | Ninja už: 4498 dní, Příspěvků: 55 | Autor je: Prostý občan

Zatial ma navrch Neji lebo ma lepsie analiticke schopnosti ako Lee a vie lepsie zhodnotit situaciu a taktiku boja. Lee je ako naruto tiez rad ide do toho hlava nehlava. A zadalsie aj Lee je genius "tvrdej prace". A za dalsie su lepsi ako tym su lepsi ako jednotlivci. Eye-wink

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Pá, 2012-01-20 23:33 | Ninja už: 4769 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Tak jednoduše klan Hyuuga má neuvěřitelný potenciál, ale Lee je dříč a k tomu neuvěřitelně svou snahou podobný Narutovi a já myslím, že už jsme se přesvědčili, že Kishimoto takovým postavám nadržuje. A upřímně, jak psali ostatní, sedm bran je už opravdu silná technika a jsem přesvědčena, že Lee se ji taky naučil (naučí)

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele _Annie-Hime_
Vložil _Annie-Hime_, Pá, 2012-01-20 21:02 | Ninja už: 4538 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

Ja neviem Smiling Myslím ,že obaja sa naozaj dobre zlepšujú:) Ale Neji je proste Neji má vrodenú schopnosť a to je naozaj to najviac navyše nemôžem povedať že Neji sedí na zadku a žerie čipsy aj on maká Smiling Ale z druhej strany keď vidím ako sa Lee snažím tak mám pocit ,že jeho vnútorná sila je tá najsilnejšia Smiling je to rovnaké ako Gai a kakashi Smiling myslím že budú rovnaký rivalové Smiling

Obrázek uživatele kluh
Vložil kluh, Po, 2011-11-14 00:59 | Ninja už: 4606 dní, Příspěvků: 335 | Autor je: Prostý občan

Neji! Fanúšikovia Leeho píšu komentáre na to aký je Lee rýchly, a že by sa Neji nedokázal vyrovnať s jeho rýchlosťou. Avšak Hyuuga klan sa zaoberá o taijutsu celé generácie... A o Jyuuken povedal aj sám Lee že je to silnejší štýl taijutsu ako jeho Gouken. Načo by bol inak Jyuuken považovaný za ten najsilnejší štýl taijutsu v Listovej keď by sa ani nedokázal vyrovnať nejakej rýchlosti? Dobre Lee je extrémne rýchli ale nato má Neji byakugan, Lee by sa zaňho nedostal! Neji nieje pomalý nerobte z neho Choujiho. Jeden dotyk Jyuukenu=smrť (ako ukázal Hiashi). Potom má Neji nejakú tú techniku na dialku Hakke Kuushou, Hakke Kūhekishō čo Lee nemá. Ak by ten boj zašiel tak ďaleko že by Lee použil brány, tak Neji použije Hakkeshou Kaiten alebo Hakkeshou Dai Kaiten na svoju obranu a zároveň útok... Naviac Neji je inteligentnejší ako Lee ani by mu tie brány nedovolil použiť. Neji je schopnejší nie len čo sa týka boja ale aj misií má byakugan 359 stupňové zorné pole, to sa do misie hodí. Leeho nijako nepodceňujem. A vôbec netvrdím že talent neprekonáš drinou... A v tomto prípade majú obidvaja talent! Neji talent od prírody že mu všetko ide rýchlejšie. Lee talent na tvrdú prácu nikdy to nevzdá a trénuje viac ako Neji. Ale ja vidím v tomto boji za víťaza Nejiho!
BTW- v minulosti ho Neji minimálne raz porazil.

Obrázek uživatele Neuro
Vložil Neuro, Ne, 2011-09-18 09:06 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 713 | Autor je: Editor ve výslužbě, Prostý občan

Pokud talent nepěstuješ, tak je ti k ničemu. U. Boltovi (kterého dole zmiňoval Leo Arkan) nestačí talent, musí být i dříč, tedy obojí. Pouze talent je málo. Navíc i o Leem již Kakashi řekl, že má obrovský talent při chuninských zkouškách, řesp. že je genius. To že dokázal otevřít 5 bran přes svůj nedostatek v ovládání chakry a v tak mladém věku, který při chuninských zkouškách měl, o něčem svědčí. Navíc pokud se nepletu, tak bylo řečeno, že ten kdo otevře všechny brány se na krátkou chvíli stane silnějším i než Kage a jak jsme viděli u Gaie, tak 7 bran stačí na S úroveň, na kterou Neji podle mě nikdy nedosáhne. Lee tu možnost má, proto má dle mě i větší talent a navíc je větší dříč. A proto se U. Boltovi podobá víc než Neji.


1. obr.: Kakashi: This isnt about hard work, that kid is genius.
2. obr.: Gai: Opening all of the gates is called "the state of eight celestial gates"... and for a short period of time you will gain strenght that surprasses hokage, but in exchange, you will definitely die

Tedy sedm bran by na sílu Kageho, tedy S úroveň, na kterou Neji dle mě mít nebude, mělo stačit. A neumřel by. S osmi by jej porazil levou zadní ale umřel by. Ergo Lee je podle mě lepší. To však znamená, že je úvodní otázka špatně položena, jelikož Lee je jak genius, tak dříč a Neji je hlavně ten genius a takový dříč jako Lee není. Samozřejmě předpokládám, že se Lee ty další tři brány naučí, ale jelikož jich uměl 5 ve 13-14. letech (a to nejpozději, umět je mohl i před tím), tak ty další tři během života podle mě zvládne. U Nejiho obdobné možnosti na získání takové síly nevidím.

Podpis:

Obrázek uživatele Leo Arkan
Vložil Leo Arkan, Ne, 2011-09-18 11:44 | Ninja už: 4897 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

Uznávam,dobré si to napísal.
Ale zrejme si zabudol na KG Nejiho.
Neji by ho dokázal zabiť jedním uderom(rovnako ako jeho striko ktorý zabil velvyslanca z dedini ukritej v oblakoch,keď sa snažil uniesť Hinatu)
Alebo by mu zablokoval chakrové body.

Obrázek uživatele Neuro
Vložil Neuro, Ne, 2011-09-18 11:52 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 713 | Autor je: Editor ve výslužbě, Prostý občan

Vůbec nezapomněl, představ si to. Eye-wink Ono si bez toho Nejiho totiž ani představit nejde. Zabít jednou ranou může tak maximálně slabé ninjy, či obecně normální lidi, ale ne někoho silného. I chidori někdy dokáže zabít a jindy ne. Podobně rasengan. Tady se nedá generalizovat, že když tak zabil jednoho, tak zabije všechny. Tedy ne, nemyslím si, že by jej Neji jedním úderem zabil. A jelikož je Lee mnohem rychlejší než Neji, ani si nemyslím, že by mu zablokoval chakrovody (zvlášť pokud by šel hned do např. sedmi bran). A brány bych typoval jdou otevřít i tak a tím by se chakrovody znovu uvolnili.

Podpis:

Obrázek uživatele Leo Arkan
Vložil Leo Arkan, Ne, 2011-09-18 12:29 | Ninja už: 4897 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

Bolo povedané že je jedno ako je človek vytrenovaní.Taijutsu klanu Hyuuga pôsoby na chakroví obeh a vnútornosti.(takže je jedno či je silný či slabí)Naviše ten ninja nebol rozhodne slabý.(kedže mal za úlohu uniesť člena klanu Hyuuga)
Rasengan a Chidori je úplne niečo iné.(toť vše)
Podla :
http://naruto.wikia.com/wiki/Neji_Hy%C5%ABga
http://naruto.wikia.com/wiki/Lee
Je Neji rovnako rychlejší ako Lee.
Ale mám pocit že my to nezožereš Laughing out loud takže k Nejiho schopnosti patrí skoro 360° pohlad čo obrovská výhoda.
Naviše ak by sa Neji dostal k Leemu myslím že by použil jutsu 64 trigramou (alebo ako sa to volá)
čo by Leeho zrejme odrovnalo a Neji by mal možnosť zabiť ho.
A ak by Lee hned otvoril brány,tak musim uznať že by to pre Nejiho nevizeralo moc nádejne ale ak by to nejaky čas ustal,tak by Leeho jeho vlastné jutsu natolo zničilo že by nebol schopní bojovať.

Obrázek uživatele Neuro
Vložil Neuro, Ne, 2011-09-18 12:52 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 713 | Autor je: Editor ve výslužbě, Prostý občan

Byl slabý, protože byl dějově bezvýznamný. I za Kabutem poslali slabé ninjy (a můžeš tvrdit, že byli silní, protože by přece za ním slabé neposlali), snad až na Anko a to tím přesně myslím. Naruto už překonal ty problémy Kyuubi chakrou a minimálně vzhledově se zdá, že Lee dělá něco na podobném principu.

To co je na wikia je docela jedno. Viděli jsme je bojovat a já se řídím předně podle mangy. ROzdíl je naprosto evidentní. Tam na něj Neji v nejmenším nemá. Čím víc bran otevře, tím větší rozdíl. Navíc je tam jen pětibodová škála. To že má někdo stejný počet neznamená, že jsou stejně rychlí. Itachi má např. 5, ale nyní by se Narutovi, Raikagemu, Tobimu či dříve Minatovi v nejmenším nevyrovnal. Proto na pěti bodové škále, když má někdo stejně bodů, tak nemůžeš prostě říct, že jsou si stejně rychlí, že mají stejně silná jutsu atd. Tam moc prostoru pro zachycení rozdílů nemáš.

Já tu nehodlám rozebírat jak by vypadal souboj. Nějaké možnosti pro poražení druhého má ten i ten, o to nejde. Jde o to, že fakty nasvědčují, že má obecně Lee větší šanci na výhru. Argumenty jsem uvedl.
Lee by se zase nepustil do Nejiho dokud by se točil a je tak rychlí, že by jej mohl dostat, než se znovu roztočí, atd, atd. Prostě argumentovat tím jak by vypadal souboj je naprosto zbytečné a na každý trik můžeš argumentovat jiným. Do toho se já pouštět opravdu nebudu. Byla by z toho nekončící diskuse a spam.

Podpis:

Obrázek uživatele Charok
Vložil Charok, Ne, 2011-09-18 12:38 | Ninja už: 5081 dní, Příspěvků: 284 | Autor je: Prostý občan

Ty schopnosti jsou tak jak se zrovna autorovi hodí, v jednom díle zabije jednou ranou a v druhém to vůbec neublíži.

Woohoo, your amazing uke is back! *double peace sign* Laughing out loud

Víte co je pech? Když jste osobní lékař šíleného diktátora a máte mu oznámit že trpí Hippopotomonstrosesquipedaliophobii, což je strach z dlouhých slov.

Obrázek uživatele Hyuuga Mikomi
Vložil Hyuuga Mikomi, Ne, 2011-09-18 12:23 | Ninja už: 4853 dní, Příspěvků: 297 | Autor je: Pěstitel rýže

No jestli byl ten ninja z Kumo, který unesl Hinatu slabý tak já jsem panna Orleánská. A jestli by brány dokázaly znovu rozproudit čakru, o tom můžeme jen polemizovat. Nehledě na to, že juuken zpomaluje pohyby nepřítele.



This is the best fight ever...
https://www.youtube.com/watch?v=haCW1Tu5cv8

Trolling the monsters...
http://www.youtube.com/watch?v=7Cz7idYv5nA

Jalapenos FanClub

Obrázek uživatele ---Itachi---
Vložil ---Itachi---, Ne, 2011-09-18 10:21 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 303 | Autor je: Prostý občan

*LIKE* Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud líp bych to asi nevysvětlil muheheheh XD

Obrázek uživatele Shunsui
Vložil Shunsui, Ne, 2011-09-18 10:20 | Ninja už: 5447 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Pěstitel rýže

Veľmi výstižné (respekt) Laughing out loud

Realita je relatívna rovnako ako čas - definujeme ju vlastným meraním.

Obrázek uživatele AkioShigeru
Vložil AkioShigeru, Pá, 2011-09-16 20:15 | Ninja už: 4684 dní, Příspěvků: 459 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Myslím že tohle by byl hodně vyrovnaný souboj. Ale nakonec by vyhrál Neji jelikož je podle mě ve výhodě díky Jukkenu a Byakuganu. Ale kdyby Lee dokázal otevřít všech osm bran tak by to mohl vyhrát, ale nakonec by umřel Eye-wink takže by mu to bylo na prd Laughing out loud Ale i tak bych mu alespoň fandil Laughing out loud Smiling Eye-wink

NaruSaku 4EVER

Obrázek uživatele Izimoto-sama
Vložil Izimoto-sama, Čt, 2011-09-15 16:36 | Ninja už: 4893 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Prostý občan

u mě je prostě favorit Neji Smiling

Obrázek uživatele Chinese Ashio
Vložil Chinese Ashio, Čt, 2011-09-15 08:21 | Ninja už: 4714 dní, Příspěvků: 455 | Autor je: Recepční v lázních

Lee dotoho!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Po, 2011-09-12 16:22 | Ninja už: 5065 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

To je jednoduchý určitě Neji a nechápu odkud se bere že Lee neumí používat čakru on neumí používat jen ninjutsu a genjutsu ale taijutsu taky vyžaduje čakru ne???


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Shunsui
Vložil Shunsui, Čt, 2011-09-15 11:17 | Ninja už: 5447 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Pěstitel rýže

určíte neji?Laughing out loud nevidím dovod Laughing out loud keby si Lee otvoril aspoň dáke brány neji by si p****l Laughing out loud a sám neji v mange vravel že takýmto spôsobom drinou Lee prekoná raz všetkých geniov:D je to tvoj názor ale skús s azamyslieť aj na druhú stranu čo dokázal Lee napr proti gaarovi a tak. to si neji aj o narutovi vravel ze ho porazi a ako to dopadlo Laughing out loud

Realita je relatívna rovnako ako čas - definujeme ju vlastným meraním.

Obrázek uživatele -Sasuke Uchiha-
Vložil -Sasuke Uchiha-, Čt, 2011-09-15 11:20 | Ninja už: 4912 dní, Příspěvků: 931 | Autor je: Pěstitel rýže

Lee s Gaarou prohrál a myslím, že by prohrál i s Nejim, maximálně by se zmohl na "remízu" při které by byl schopen oba zabít, kdyby dokázal použít osmou bránu Hachimonu. A to za vítězství nepovažuji.

Obrázek uživatele Shunsui
Vložil Shunsui, Čt, 2011-09-15 14:02 | Ninja už: 5447 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Pěstitel rýže

jj ale neni to ani víťazvtý pre nejiho smaozrejme je to tvoj názor ja si myslím že by neji prehral Laughing out loud s Gaarom sice prehral ale vezmi si aký je gaara boss postrah písečne dokonalá o brana a Lee mu naložil pekne. Nemusí niekto vyhrať aby bol lepší skratka premňa je lee najlepší koli tomu že má nevýhodu nevie robiť s čakrou a aj tak drinou dokázal vela..

Realita je relatívna rovnako ako čas - definujeme ju vlastným meraním.

Obrázek uživatele Buggyra
Vložil Buggyra, Čt, 2011-09-15 17:39 | Ninja už: 5465 dní, Příspěvků: 1197 | Autor je: Prostý občan

Dokonalou obranou bol nazvaný aj Kaiten a dokonca ešte lepšou ako tá, ktorú mal Gaara.
Naviac, Neji má niečo čo Gaara nemal, byakugan. U Nejiho neexistuje taká vec akože by sa mu Lee dostal mimo zorné pole.
Aj keby sa Lee veľmi rýchlo dostal Nejimu za chrbát, v Nejiho prípade je to jedno.
Ďalšou vecou, ktorá stojí za zmienku je aj to, čo spomínal Gai. Voči Juukenu trénované telo nemá efekt, keďže juuken útočí na vnútorné orgány. Lee síce môže mať telo vytrénované veľmi dobre, ale to mu v obrane proti juukenu nepomôže.

Obrázek uživatele Shunsui
Vložil Shunsui, So, 2011-09-17 20:07 | Ninja už: 5447 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Pěstitel rýže

hm takéto veci napríklad ako naruto zasiahol Nejiho skoro do brady keď je taký pomalý? Neji može mať zorné pole aj v r**i ale s takou obrovskou rýchlosťou sa mu možno ani nestihne spusiť kaiten nieto ešte vykriť rukami a podobne.... bykugan je dobŕa vec ale ako povedal Lee sasukemu, Tvoje oči sú rýchle ale telo nie... Keci o dokonalých obranách nezranitelnosti v Narutovi neverím pretože každý takýto kec prekoná niekto vierou alebo odhodlaním....to že Gaara absolútnu ochrannu nemal je fakt ale bolo to tam tak uvedené a a ž neskor sa ukázalo že to absolútna obrana neni možno to isté je aj s nejim jeho zorné pole a somariny tiež možu mať aj inú slabninu ktorú by podľa mňa objavil Rock Lee v boji s nejim....(nezaujímaju má fakty o schopnostiach kto má čo premňa je Lee najsilnejši pretože nič neni lepšie ako viera ktorou ničíš každého súpera nek má akékolvek schopnosti Laughing out loud) Rock Leeho nezaujímajú reči otom že nemá šancu skratka premňa by vyhral nad každým železná viera prekoná fyzické pičoviny, sú toho príkladom aj skutočné reálne osobnosti na tomto svete (Power of mind is stronger than anything)Rock Lee by roztrhal aj Susano tak sa mi ten Lee páči že ma nikto nepresvedčí o opaku ˇaz dovtedy kýk danný suboj neuvidím Sticking out tongue moj názor na ten fight ako simulácie znie takto : NEJI MÁ SCHPNOSTI TAKÉ ŽE BY LEEHO ZASIAHOL LEN RAZ A LEE BY MAL OBROVSKÝ PROBLÉM KOLI DŽUKENU, LEE BY MUSEL ZASIAHNUT NEJIHO ASPOŇ 10 KRÁT ALE TO BY DOSIAHOL ŤAŽKO KOLI JEHO OBRANE SKONČILO BY TO TAK ŽE LEE BY TRAFIL NEJIHO NAPR 8/10 KRÁT A NEJI TRAFIL LEEHO 1X PRIČOM DRUHÝ UDER BY BOL UŽ SMRTELNÝ. Je to maximálne taká remízka Neji ma mega schopnosti ale neni neporaziteľný a Lee by u marobil problém už len tím že by sa nenehal len tak lahko zasiahnut toiste pláti aj naopak ale premňa vyhráva ten kto viac verí a toje premňa Lee Laughing out loud

Realita je relatívna rovnako ako čas - definujeme ju vlastným meraním.

Obrázek uživatele Rayzo
Vložil Rayzo, Ne, 2011-09-18 07:31 | Ninja už: 5216 dní, Příspěvků: 988 | Autor je: Prostý občan

No tak neviem, ale zabudol si na jednu zásadnu vec.
Neji vtedy už mal vypnutý Byakugan a myslím, že v tomto ohľade to hralo veľkú úlohu.
Ktomu ďalšiemu sa nevyjadrujem... osobne si tiež myslím, že by Lee mal dosť veľkú šancu ktomu aby ten ich prípadny zápas vyhral..., ale Neji ma výhodu práve v Kaitene.
Takže by sme museli vidieť aká by bola reakcia v tomto prípade.
Kaiten sa nedá poraziť ani preraziť a ešte stále nepoznáme limity tejto techniky.

Aj keď osobne si myslím, práve tá rýchlosť by Leemu stačila na to aby ho porazil, však nakoniec čo sme mali možnosť vidieť. To, že ešte ma byakugan neznamená, že sa pri dobre použitom Kombe nedokáže niekto dostať na dostrel Nejimu.
Koniec koncov neji sa vyhol Narutovmu kopu v poslednej chvíli..., takže rýchlosť u Leea môže hrať rozhodujúcu úlohu. Čo sa týka ich prípadneho súboja...

„ Bojujem, aby som už bojovať nemusel “

Obrázek uživatele Shunsui
Vložil Shunsui, Ne, 2011-09-18 10:18 | Ninja už: 5447 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Pěstitel rýže

plne s tebou súhlasím ak by som mal hodnotiť čisto objektívne mám rovnaký názor... Len k tomu kaitenu Nejiho kaiten je automatický alebo závislí od vôle Nejiho? Ak automatický tak Lee je v tomto ohlade dosť v r**i ale ak nie tak rátam s tím že Leeho rýchlosť je vyšia ako reakcia zapnutia kaitenu a preto by mal šancu čo sa týka "preraziť" dokonalú obranu .. ale to už je zas Kishimotova práce lebo žiadna postava nebojuje podla našich predstáv:D takže zase len názory a dohady...

Realita je relatívna rovnako ako čas - definujeme ju vlastným meraním.

Obrázek uživatele Buggyra
Vložil Buggyra, So, 2011-09-17 20:23 | Ninja už: 5465 dní, Příspěvků: 1197 | Autor je: Prostý občan

Vec názoru, podľa mňa je ohnivá viera a podobné veci len fail... ospravedlnenie pre slabých. To možno len v rozprávkach a filmoch sa niekto 100x zdvihne a to len preto, aby ho niekto zasa raz zrazil k zemi.
Juuken zasiahnutého spomaľuje a naviac... je smrteľný, samozrejme v istých prípadoch. Vezmi si napríklad Hiashi vs Kumo Head ninja. Alebo len Neji vs Hinata, ak by Nejiho nezastavili, Naruto-kun by sme už viac nevideli.

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Ne, 2011-09-18 07:57 | Ninja už: 5251 dní, Příspěvků: 6239 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

No ale pozor, aby mal juuken nejaký účinok, musí protivníka zasiahnuť a to by mohol byť problém aj za normálu (ak by šiel Lee naplno), ani nehovoriac o opitej pästi, kde by Neji nemal inú možnosť, iba neustále používať kaiten.

Edit: a na prerazenie kaitenu by zrejme stačilo Leemu otvoriť 6-7 brán.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Shunsui
Vložil Shunsui, So, 2011-09-17 23:51 | Ninja už: 5447 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Pěstitel rýže

podobné veci fail? možné len v rozprávkach a filmoch? to mi chceš povedať že juken existuje v skutočnosti??Laughing out loud samozrejme že len v rozprávke takisto ako aj ta vôla o ktorej sa bavím(ja som ale aj tak nehovoril o ohnivej voli ale o Leeho chcení niečo dokázať jeho tréning) nechápem prečo ale hovoríš otom ako keby juken bol možný skutočnosti Však sa bavíme o _Narutovi ako anime takže mi nehovor čo v skutočnosti je možné ačo nie žiadny Neji ani Lee nejestvuje, existuje len v anime o ktorej sa tu rozprávame takže realitu sem nepleťme hovorím o voli ktorá je v anime u Leeho s ktorou prekonal rôzne veci na základe toho tvrdím že by vyhral a podobne šak to som už písal len ma velmi zarazil tvoj komentár príde mi to velmi nepremyslené čo si napísal Laughing out loud a mimochodom viera a vola je ospravedlnenie pre slabých? Laughing out loud kamarat nie vsetko ti pride na zlatom podnose ak mas ciel a tvrdo si zanim ides tak ho aj dosiahnes praveze viera a vola je kluc k uspesnosti ako inak v zivote chces nieco dokazat ak nie vierouu v to co robis.... v narutovi je to sice prehnane ale urcite to nieje ospravedlnenie pre slabych Laughing out loud ospravedlnenie pre slabych je skorej viera v osud lebo vtedy clovek nic nerobi len pasivne sleduje co sa snim deje:D ako ovecka bez nazoru...

Realita je relatívna rovnako ako čas - definujeme ju vlastným meraním.

Obrázek uživatele Buggyra
Vložil Buggyra, Ne, 2011-09-18 00:09 | Ninja už: 5465 dní, Příspěvků: 1197 | Autor je: Prostý občan

Áno, juuken existuje... nazýva sa tenketsu jutsu.
No a ak niekto niečo dokáže, dokáže to preto lebo to mal dokázať, nie preto že chcel.

Obrázek uživatele Shunsui
Vložil Shunsui, Ne, 2011-09-18 00:22 | Ninja už: 5447 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Pěstitel rýže

ja viem že také niečo existuje ale nie tak ako toje v narutovi bože hovorím tu o anime neporovnáme skutočnosť nikto nemá napr biele oči ako Neji Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud Však sa bavíme o rozprávke to čo je v reale otom s atu nebavíme len oto mi ide aby si mi moj názor neodargumentoval tím že to nejestvuje keď nejestvuje an to čo preferuješ ty:D Nepochop ma zle ale reč je o Lee vs Neji ja som zhrnul Leeho vlastnosť v skutočnosti nemusí jestvovať ale jestvuje v tej anime a preto vravím že mám taký názor že koli tej vlastnosti by vyhral takisto ako aj Neji ma juken ktorý v skutočnosti neni presne taký istý (aspoň otom nevie že by niekto mal viditelnu chakru kaiten zorne pole a samostatny juken ktorym zabíjaš na jednu ranu Laughing out loud)takisto ako aj Lee ma volu ktorá v skutočnosti tak prehnaná neni Laughing out loud kašlime na realitu toto fórum je o rozprávke a riešime tu čisto fiktývne názory bezohľadu na skutočnosť takže len tolko k tomu,..a ešte ktej poslednej vete "No a ak niekto niečo dokáže, dokáže to preto lebo to mal dokázať, nie preto že chcel." uvediem ti príklad- máš si vybrať dvere HNEDÉ alebo MODRÉ čisto teoreticky vstúpiš napr do modrých vstúpil si donich preto že si si ich vybral nie preto že si do nich mal vstúpiť Máš možnosť volb vyberáš si tvoríš. Máš jedine zomrieť toje dané nie osudom ale časom a priestorom....osud je to isté ako Boh- výhovorka pred nevedomosťou záhadou bytia vesmíru. takéto keci o tom že to je predurčené alebo "No a ak niekto niečo dokáže, dokáže to preto lebo to mal dokázať, nie preto že chcel." su kravina pre ovečky. Takže ty nikdy nič nespravíš z vlastnej v**e? robíš to čo máš? nieto čo chceš? AK hej tak ma to mrzí to bude výchovou asi ti rodičia nedali volnosť....ale nepoznám ťa takže nesúdim len vyjadrujem názor (aby nevznikol problém ako zo sasukem..)

Realita je relatívna rovnako ako čas - definujeme ju vlastným meraním.