manga_preview
Boruto TBV 07

Elite Six - 36. Kapitola - Karlos-sama

Ichigo s Morituri v záři kolem svých těl zahnali Setha do portálu a tím jej i zapečetili, aby se Seth nemohl dostat zpátky do Konohy.
„Konečně se nám ho povedlo zahnat,“ povzdechnula si Morituri a rozhlédly se kolem sebe.
„Hele, kde to jsme?“ zajímal se Ichigo a uslyšel Sethův šílený smích.
„Skončili jste, vy s**či! V podsvětí mě nedokážete porazit!“ řval na ně a Ichigo dostal odpověď na svoji otázku.
„Tak to je hezké, ale řvi si na někoho jiného, smrdí ti z tlamy!“ křikla na Setha Morituri. Stačilo jediné kývnutí a i s Ichigem se vrhli na Setha, který to nečekal a tak přišel o obě ruce. Vydal ze sebe šílený řev a aura moci vytryskla z jeho těla. Srazila se s aurami moci Ichiga a Morituri, takže jejich okolí explodovalo pod tíhou těchto tří faktorů.
„Do p***le, to byla rána,“ hlesl Ichigo a zvedal se ze země. Jeho i Moriturinina auta moci zmizela a oni byli zpátky na jejich normální úrovni.
„Musíme ho porazit, ale nemáme na to sílu,“ hlesla Morituri.
„Ty nemáš sílu, já mohu použít svůj finální útok,“ prohlásil Ichigo a uskočil před Sethovou nohou, kterou se jich snažil zadupat do země.
„Jaký je v tom háček?“ optala se Morituri.
„Žádný, jen přijdu o své shinigami a hollow síly,“ odpověděl na rovinu a Morituri na něj vyvalila oči.
„Tak na to zapomeň, dostaneme ho i bez obětování tvých sil, nahoď si masku a jdeme do něj,“ prohlásila nekompromisně. Ichigo nechtěl jít proti ní a tak neprotestoval.
„V tom případě si jdeme zatančit, krásko,“ prohlásil a v tu chvíli měl na obličeji hollow masku s rohy.
Seth se bez rukou nedokázal bránit, rychle se regeneroval, ale jakmile mu jen trochu povyrostla nějaká ruka, hned byla zkrácena. Morituri díky své upíří moci dokázal vidět, kde má Seth hlavní tepny vedoucí krev a tak na ně útočila, zato Ichigo celou dobu odváděl pozornost a sekal Setha hlava nehlava, tedy hlavně do hlavy jej sekal, ono návyky z ničení hollow se v bojích vždy ukáží.
Porcovali Setha ještě dobrou hodinu, než spadl na zem pokrytou lávových prachem a vydechl naposledy. Ichigo s Morituri byly docela potlučení a hodně vyčerpaní, proto se posadili jen kousek od mrtvého soupeře a sbírali síly na další pohyb.

Naruto v podobě Kyuubiho s osmi ocasy mlátil Madaru, který byl v podobě neznámého démona, a všichni jim šli z cesty. Každý, kdo mě nějaké síly, bojoval proti mrtvým, kteří se sem tam zase zvedli ze země a ostatní zaměstnávali obrovskou ruku Temného pána a další části jeho těla.
Lékařští ninjové již neměli dostatek sil, aby mohli někoho léčit, takže každý z nich jedl bojové pilulky na doplnění chakry a všichni prostě ze svých těl vytřískávali úplné maximum.
Pokud by někdo přišel po dlouhých letech ke Konoze a podíval se na její okolí, nepoznal by to tam. Místo lesů byla pustá krajina, místo kopců byly jen hromady hlíny, kamení a zničených dřevin, které byly dříve součástí nádherných stromů.

„Jak se odsud dostaneme?“ zajímala se Morituri a pohledem létala po obzoru, jako by hledala nějakou směrovku s nápisem EXIT.
„Mohl bych se pokusit vytvořit průchod do Soul Society a odtamtud zase do Konohy, ale cesta nám bude trvat velmi dlouho,“ poznamenal Ichigo.
„Temný pán,“ vyhrkla Morituri a vyskočila na nohy.
„Kde?“ optal se vyděšeně Ichigo a rozhlížel se kolem sebe jako blázen.
„Tady ne, ale někde tu bude. Je přece zčásti i v Konoze,“ vysvětlila Morituri a Ichigo se usmál.
„Víš, že máš někdy i docela dobré nápady?“ optal se jí a v tu chvíli dostal pěstí po hlavě.
„Jak jen někdy? Já mám vždy dobré nápady,“ vyjela na něj a pak se oba rozesmáli.
„Tak jdeme toho místního šéfa najít. Byl to tvůj nápad, tak nás veď,“ pokynul své společnici a rozběhli se směrem, kde se to Morituri nejvíce líbilo.

Oba jak šašci běhali po podsvětí dobré dvě hodiny a nic nenašli. Ichigo se šklebil na záda své společnice a ta si toho byla vědoma, protože po něm neustále házela naštvaným pohledem, který mu sliboval velmi bolestivé mučení.
„Už tam budeme?“ optal se Ichigo už po desáté za poslední hodinu. Morituri naštvaně zastavila a kolem jejího těla začala pulzovat bílá aura moci.
„Hej, já to myslel ze srandy, tak se klidni, zlato,“ bránil se Ichigo a se zdviženýma rukama se pár kroků vzdálil.
„Já ti dám takovou srandu, až ti bude špatně,“ zavrčela na něj nebezpečně.
„Víš co? Tak já raději převezmu vedení, jo?“ optal se Ichigo a dal se do úprku pryč od Morituri. Hledal jen výmluvu, aby jí mohl utéci, jako úkryt si vybral v dálce nějakou horu, nebo co to bylo. Jakmile doběhl na místo, schoval se za obrovský válec a ani si nevšimnul, že má podobu obrovské nohy.
„Hej, neschovávej se a vylez, nebo si pro tebe přijdu!“ křičela Morituri.
„KDO JSTE VY MALÍ ZASRANCI?!“ ozval se hrozný křik, až se oba dotyční svezli na zadek. Morituri hleděla do výšky, kde se na ně šklebila obrovská hlava s dvěma rudě zářícími body.
„Komu říkáš zasranec, ty přerostlá obludo?!“ zakřičel Ichigo na Temného pána a nahodil si hollow masku, aby se do něj mohl pustit. Temný pán dupnul a tlaková vlna je odhodila několik desítek metrů pryč z jeho dosahu.
„Takový hmyz mi nic nemůže udělat,“ vysmíval se jim a to už byla naštvaná a bílá aura moci kolem ní jen pulzovala. Kolem Ichiga se zase shromažďovala černá a rudá aura, takže ti dva byli jako den a noc.
Oba zaútočili zároveň, po těch všech bojích to byla sehraná dvojice bojovníků, takže neměli problém, že by si vlezli do rány nebo si nějak překáželi. Ichigo všechnu svoji sílu vložil do útoku Getsuga Tenshou, se kterým letěla zároveň Morituri a těsně před nárazem Ichigovi techniky ji napodobila a poslala v jejím závěsu bílý proud energie.
Nastal ohromný výbuch, který byl zahalen obrovským oblakem prachu. Temný pán zařval bolestí a stáhnul svojí ruku z portálu, který vedl do Konohy. Oba to zaregistrovali a v tu chvíli se k němu rozběhli. Museli to stihnout dříve, než se portál zavře, nebo je smete Temný pán.

Boj Naruta s Madarou trval už hodinu, kdy mu Madara zasadil velmi škaredý zásah a Kyuubi narazil do ruky Temného pána, který ho odhodil zpátky k Madarovi. V tu chvíli Naruta popadl běs a devátý ocas byl na světě. Každý, kdo byl na bojišti, se rychle stahoval za bariéru, aby utekl třem možným smrtím.
Naruto se objevil před klecí, kde byl Kyuubi a všimnul si, že brána drží jen pomocí papírové pečetě, která byla skoro celá pryč. Kyuubi přes bránu vrčel, ale to nebylo tím, co jej překvapilo. Kousek před ním stály dvě osoby a nemusel je znát, aby věděl, kdo to je.
„Mami, tati!“ vykřikl radostně a vrhnul se jim do náruče.
„Naruto,“ řekl Minato a společně s Kushinou objali svého syna.
„Synku, ráda tě poznávám, ale nemáme moc času. Minato může obnovit pečeť, nebo ti můžu pomoci ovládnout Kyuubiho sílu a jeho mysl zapečetit. Rozhoduj se rychle,“ prohlásila Kushina a Naruto se zadíval na Kyuubiho.
„Bez jeho síly nemůžu bojovat proti Madarovi, nikdo nemůže,“ odvětil a Minato se usmál.
„Pravda, už tenkrát byl velice silný. Pomůžeme ti proti Kyuubimu, připrav se,“ poručil Minato a odstranil pečeť. V tu chvíli z Kushinina těla vylétlo množství chakrových provazů, které Kyuubiho spoutaly. Naruto vytvořil obrovské množství klonů, každý z nich měl v ruce rasengan a útočil na Kyuubiho hlava nehlava. Ten se snažil osvobodit z provazů, ale neměl šanci. Jeho síla ho opouštěla, protože Naruto do něj pálil jeden rasengan za druhým a Minato na tom nebyl jinak.
Po chvilce byl Kyuubi jen nahá liška bez jediného chloupku na těle. Minato vysvětlil Narutovi, jak si vzít Kyuubiho chakru a ten se na to hned vrhnul. Přítomnost rodičů ho naplňovala štěstím a jakákoliv temná polovička se vytratila z jeho mysli i duše.
Čtvrt hodiny trvalo převzetí Kyuubiho chakry, nicméně Kyuubimu zbyla všechna nenávist a jediným útokem smetl Minatovu chakru z Narutova těla. Kushina klečela vyčerpaně vedle Naruta, který pohltil všechnu chakru, která ho nyní obalovala. Na jeho těle se zvýraznilo množství černých pečetí včetně poznávacích znaků Rikudou Sennina.
„NARUTO!“ řval Kyuubi a chystal se na něj zaútočit, ale on udělal jedinou pečeť a Kyuubi byl uvězněn jeho pečetící technikou. Obrovské dveře se zavřely a Kyuubiho mysl byla naprosto izolovaná od té jeho a už na něj neměla žádný vliv.
„Dokázal si to. Nyní je i můj čas, abych šla,“ řekla Kushina a hrdě se dívala na svého syna.
„Přál bych si vás oba poznat,“ řekl zklamaně, když se jeho matka začala pomalu vytrácet.
„Neboj, jednou se setkáme, ale ne dříve, než přijde tvůj čas. Budeme na tebe s otcem čekat a také hlídat na každém tvém kroku. Řeknu ti ještě jednu věc, klan Uzumaki má Rinnegan a pravý Pein je můj bratranec, Uzumaki Nagato, ale neví o tom. Máš možnost jej zachránit,“ prohlásila a než zmizela úplně, políbila jej na čelo, jak to kdysi udělala i Tsunade, ale tohle byla mateřská pusa a Naruta znovu zalila síla lásky a štěstí.

Kyuubimu se objevil devátý ocas a všichni se dali na úprk za bariéru. Madara se šíleně smál ve své démonské podobě a útočil na něj plnou silou. Nicméně to nevypadalo, že to na Naruta mělo nějaký efekt. Všichni napjatě sledovali, co se bude dít a vedení Konohy zvažovalo další plány na zastavení Kyuubiho.
Půl hodiny Madara oťukával Naruta v Kyuubi formě, než celé bojiště zalila modrá až bílá záře. Jakmile ustala a všichni si mohli odkrýt oči, které zavřely, aby neoslepli, spatřili Naruta, který byl obalený modrou chakrou, ale v takové hustotě, že byl vidět jen jeho obličej a ruce. Bylo poznat, kde má jaké oblečení, zdálo se, jako by chakra tvořila jeho oděv. Chakra na něm doslova plápolala veselými plamínky. Všechno na bojišti utichlo a i Madara na Naruta nevěřícně hleděl.
„Rikudou Sennin,“ hlesl Jiraiya, který poznal veškeré znaky, které na sobě Naruto nesl. Ten jako by ho na tu dálku slyšel a stočil na ně svůj zrak. Nebyl modrý, jak byli všichni zvyklí, ale v očích mu nádherné zářil Rinnegan. Pein ho měl s fialovým podkladem, on ho měl s podkladem modrým.
„Madaro, zneužil jsi Nagata ve svůj prospěch. Zaplatíš za únos bratrance mé matky a člena klanu Uzumaki,“ prohlásil Naruto klidně a udělal stejnou pečeť, jako když zapečetil Kyuubiho, nebo spíše spoutal. Madara se nemohl ani hnout a démon, který ho posedl, začal opouštět jeho tělo.
„Mě nezničíš, Uzumaki Naruto!“ prohlásil démon hlubokým hlasem prosyceným nenávistí.
„Jsi jako Kyuubi, také plný nenávisti a zloby,“ řekl Naruto klidně a v tu chvíli byl zapečetěný i démon samotný. Dřevěné kříže byly zabodány v těle démona, který se začal rozpadat na černá světýlka, která mizela vysoko nad zemí.
„Uzumaki Naruto, jak to, že máš Rinnegan,“ ozval se za ním hlas a po otočení spatřil Nagata a Konan, kteří na sobě měli Akatsuki pláště.
„Neboť je to kekkei genkai klanu Uzumaki, ale objevuje se jen u mužských potomků. Jsi bratranec mé matky, Uzumaki Nagato a pokud nevěříš, zeptej se kohokoliv, kdo znal členy Uzumaki klanu, nikdo jiný neměl rudé vlasy. Já zdědil vzhled po otci, kterým byl Yondaime HoKage,“ vysvětlil Naruto a rozešel se k Madarovi, který se pokusil zmizet do jiné dimenze, ale nepovedlo se mu to. Jeho chakra byla blokována a neboť Naruto nyní vládnul silou Rikudou sennina, odebral Madarovi sharingan i schopnost používat chakru.
„Je konec,“ prohlásil a sledoval, jak se ozval bolestný řev, a ruka Temného pána zmizela v portálů. O malou chvíli později z portálu vyběhli dvě postavy a stihly to akorát včas, protože portál se zavřel ve chvíli, kdy z něj vyšly.
„Ichigo, Morituri,“ křičela Jidus-chan a rozběhla se k nim následována dalšími přáteli. Revana podpírala Aki, kterou zase podpírala Minata. Šestice hrdinů se objala při radostném shledání.
„Zdá se, že je konec,“ povzdechnul si Revan.
„Snad nejsi smutný, všichni jsme dostali pořádně na p***l, ale zvítězili jsme,“ prohlásil hrdě Ichigo.
„Jojo, vítězství je naše, fakt že jo,“ prohlásila Jidus. V tom se otevřel průchod, ze kterého vystoupilo větší množství Shinigami. Ichigo hned poznal členy čtvrté divize s jejich velitelkou v čele.
„Unohana-san, co tady děláte?“ optal se jí, když k němu došla.
„Ichigo-san, přišli jsme na rozkaz hlavního velitele. Máme se postarat o raněné a také ti máme předat tohle,“ prohlásila a přehodila přes něj bílý kapitánský plášť. Na jeho zádech byl speciální znak pro slovo Vizard.
„Tímto jsi jmenován velitelem speciální divize a jednotky, kde budou všichni Vizardové, ale i normální shinigami,“ vysvětlila mu a vydala se léčit zraněné. Ichigo tam jen tak stál a nebyl schopen slova.
„Kapitáne, jaké jsou rozkazy?“ optal se Shinji Hirako, jeden z bývalých kapitánů divizí v Soul Society.
„Hirako, jak mám velet bývalým kapitánům a jejich zástupcům? Rozkazy nechám na tobě, budeš můj zástupce,“ rozhodl Ichigo a věnoval se svým přátelům, se kterými se vydal pomáhat v úklidu a odklízení mrtvol na jednu velkou hromadu, kde se nepřátelé spalovali.
„Jsem rád, že Naruto zjistil pravdu o své rodině,“ prohlásil Revan, když pozoroval, jak se kolem Naruta točí polovina vesnice.
„Jojo, máme tu příštího HoKageho,“ usmívala se Minata.
„Doufejme, že až se příště setkáme, nebude hrozit zkáza nějakému světu,“ prohlásila Morituri, která našla své přátele a s rozloučením zmizela v portálů do svého světa. Ichigo pokynul svým známým a všichni se pomocí jeho portálu vydali zpátky do Soul Society.
„Věřím, že to tu už zvládnete, kdyby něco, dej vědět,“ prohodil směrem k Revanovi a také zmizel.
„Tak tohle je doopravdy konec,“ usmál se Revan a pozoroval, jak všichni kolem něj pobíhají a pracují na odstranění škod.

Poznámky: 

Tak jsem to konečně ukončil a doufám, že se mi povede ukončit i další společné projekty nějakým ucházejícím způsobem. Tímto bych také rád poděkoval všem autorům, kteří se na této šílené spolupráci podíleli. Smiling

5
Průměr: 5 (7 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Adrastea Uchiha
Vložil Adrastea Uchiha, St, 2016-11-02 16:11 | Ninja už: 3045 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

Já jsem se asi trochu ztratila. Nezemřel náhodou Madara v předchozím díle? S kým tedy Naruto bojoval, když onoho Uchihu porazili Jidus, Aki a Sasuke? Nebojoval náhodou proti Peinovi?

Když ti někdo život ničí, usměj se a měj ho v p**i.
Nic se ti nedaří, nic ti nejde, lehni si na cestu ono to přejde Laughing out loud

Obrázek uživatele Atreides
Vložil Atreides, So, 2014-03-08 12:13 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 271 | Autor je: Student Akademie

Tak Elite six dočteno. A musím říct. Bylo to skvělé. Ze začátku jsem váhal, jestli si to mám přečíst, protože jsem znal z těch světů jenom Naruta, ale nakonec jsem si řekl, proč ne? A udělal jsem dobře. To že tuto povídku psalo tolik autorů naráz a přitom si zachovala celistvost příběhu (kromě jednoho momentu u konce=smrt Minaty) že je to až s podivem a máte ode mne velký obdiv. V povídce byly jasně poznat jednotlivé rukopisy autorů.
Příběh. No co říct, taková normální záchrana světa. Laughing out loud Ale teď trochu vážněji. Zápletka je dobrá a pro charakter povídky je více než trefná. To že třičtvrtě povídky tvoří souboje a vzásadě polovina příběhu je jedna velká bitva, jsou souboje výborně napsané a při každém novém střetu neztrácí své kouzlo.
Postavy. To jsou zkrátka osobnosti. Smiling Luchia, Minata a další byli skvělí, ale největší slabost jsem měl pro duo Revan Ichigo. Zkrátka postavy se povedly.
Dále musím vypíchnout humor. Velmi vkusně použitý. A ty hlášky. Laughing out loud U těch jsem se kolikrát nahlas rozesmál. Třeba: ,, po pár minutách měl lepší skóre než Rambo.´´nebo ,, dejte pryč tu balzamovací tekutinu nebo vám ji narvu tam kde slunce nesvítí.´´
Jediné věci co bych asi povídce vytknul, jsou ze začátku chyby v textu, kdy například chybí nějaká písmenka nebo jsou popřeházena a dále taky konec, který sice nebyl vyloženě špatný, ale na můj vkus až moc urychlený.
No co říct závěrem? Povídku jsem si užil a zapisuji si ji na můj seznam povídek, které si chci někdy znova přečíst. A za všechny doufám, že se ještě s Elitní šestkou setkáme v nějakém novém příběhu a všem hrdinům, kteří padli během bojů, nezbývá než říct, ať odpočívají v pokoji.

"War. War never changes..."

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Ne, 2010-12-05 21:43 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Ahoj Karlosi, chtěla jsem se zeptat, jestli je tvůj díl úplně poslední?

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Ne, 2011-01-02 16:05 | Ninja už: 5995 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Jo, je to poslední díl celé série. Polovina našeho "týmu" není ani k zastižení, takže...

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Pá, 2011-11-04 00:36 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

aha to je škoda Sad

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-10-16 09:57 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

chtělo by to pokračování a jsem velice moc ráda že je to ukončené, celá tahle FF neměla chybu a klidně by jsi sem mohl převést i nějaké povídky z tvého blogu Smiling

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, So, 2010-10-16 14:05 | Ninja už: 5995 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Promiň, ale jsem na slovo BLOG alergický. Blog je informační systém určený pro uživatele těchto systémů, kde jen naklikají blbosti a mají stránky hotové. Narozdíl od toho webová stránka je vytvořena na vlastním informačním systému, který je navrhnut a vytvořen pro potřeby zaměření webové stránky.
Pokud jde o to, že bych sem přemísil některé mé povídky, tak ne, děkuji, měl jsem tady většinu své tvorby, ale nelíbí se mi značná část zdejších pravidel, tak jsem odešel na vlastní webové stránky. Třeba pravidlo s omezením jednoho dílu na jeden týden, to mohl vymyslet jen někdo, kdo chvíli před tím dostal něčím po hlavě.
Jinak díky za komentář, každý koment vždy potěší Smiling

Obrázek uživatele Sluni
Vložil Sluni, So, 2010-10-02 08:02 | Ninja už: 5539 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

Chtělo by to trošku poladit úpravu. Snaha zpřehlednit text spoustou volných řádků (místy jsou i 3!) mi příjde zbytečná.

Sluní

Autoři povídek přečtěte si, prosím, Pravidla FF než se začnete na něco ptát.

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, So, 2010-10-02 08:04 | Ninja už: 5995 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

To není schválně, tak mi to rozházel můj web, odkud jsem to zkopíroval, ale pokud to bude nutné, hodím to tu přes formátování Wordu.