manga_preview
Boruto TBV 11

Ameno 12

Tak už se prober!

„Kankurou-san bude v pořádku.“ Oznámil doktor.
„A Temari?“ Shikamaru se zvedl ze židle, na které doposud seděl.
„Temari-san a Neji-san mají v sobě pěknou dávku zákeřného jedu. Nevíme co s tím. Ten jed způsobuje, že se krev nesráží. Úplně vymizely krevní destičky. Zatím jim dodáváme krev ze zásob, ale to dlouho nevydrží. Jediný, kdo by s tím mohl něco udělat je Kankurou-san…“
„A ten je v bezvědomí. Nevíte, kdy se probudi?“ Shikamaru se na doktora podíval s nadějí v očích. Ta po chvilce zmizela, když doktor tiše zavrtěl hlavou.
„Chápu… Jakou krev potřebujete? Jsem ochoten dát svou vlastní, když jim to pomůže.“
„Já také.“ Ozval se Gaara. Doktor hleděl z jednoho na druhého. Nebyl si jistý, jestli by bylo moudré dva vyčerpané muže, ke všemu s nedávno vyléčenými zraněními, obírat o krev.
„Taky darujeme!“ Ve dveřích nemocnice se objevila hlučná postava se záplavou blonďatých vlasů. Kousek za ní stál Kiba s Akamarem a Jiraya. Všechny oči zářili odhodláním pomoci přátelům. Doktor se pro sebe usmál.
„Matsuri!“ Sotva to dořekl, dívka už stála před ním. „Dojdi pro pytlíčky na krev, máme tu dárce pro Temari-san a Nejiho-san.“
„Hai!“ A už byla zase pryč. Za pár minut se vrátila a začala odebírat od každého přiměřenou dávku krve.

Po třech dnech už začalo jít do tuhého. Hodiny pomalu odtikávali sedmou hodinu ranní. Kankurou byl stále v bezvědomí a krev pro Nejiho a Temari pomalu docházela. Shikamaru se podíval na ciferník. Za celou dobu téměř nespal. Neustále se strachem probouzel. Sledoval ciferník. Vteřina za vteřinou ubíhá. Kolem něj běhají lidé v bílých kabátcích, ale nikdo na něj nepohlédne. Nikdo mu nenese zprávu, že se Kankurou probral. Naděje ho pomalu opouští. Modlí se ke všem svatým. Dokonce se jednou přistihl, jak se modlí k Jashinovi. K bohovy, kterého vyznával jeho protivník Hidan, který leží někde uprostřed Nara lesa.
Sleduje ty bíle oděné postavy. Běhají sem a tam, tam a sem. Víčka se mu pomalu zavírají. Prudce je otevřel, když si uvědomil že usíná. Složil prsty do „kruhu“ a přemýšlel. Asi po patnácti minutách nechybného sezení otevřel oči a pohnul se. Byl zklamaný. Na nic nepřišel. Hlasitě si povzdechl.
„Děje se něco?“ Před Shikamarem se objevila Matsuri. Pokusil se o úsměv, ale to absolutně ztroskotalo.
„Nic, jen čekám na Kankura.“
„Aha.“ Matsuri se usmála a dodala. „To zde všichni.“ A úsměv se vypařil jak pára nad hrncem. Podívala se na zmučeného muže, na kterém se poznamenal probdělé hodiny.
„Určitě se brzy probudí.“
„Kéž by.“ Z Shikamara se stával pomalu pesimista. Kdyby mohl, napojil by se na Temari a dal jí všechnu svou krev. Doktoři už ho v dárcovské místnosti nechtějí ani vidět.
„Víte co? Půjdu se podívat na Kankura a poptám se doktorů, kdy si myslí, že se probere.“ Matsuri se povzbudivě usmála. Shikamaru jí oplatil úsměv, který byl momentálně vzácný jak mořská hvězdice na horách. Sledoval chodbu, kudy se Matsuri vydala pryč. Koukal tím směrem ještě pěknou chvíli, kdy mu dívka zmizela z očí. Uběhla hodina… dvě… tři… Matsuri nikde.
„Asi zapomněla.“ Shikamaru se podíval na své boty. Náhle si uvědomil, že nutně potřebuje na WC. Vstal a pomalým, vláčným krokem se vydal na toaletu.

„Kde sakra je?“ Naruto hopsal vedle Gaary z jedné nohy na druhou. „Už tu na něj čekáme celých pět minut!“
„Naruto, uklidni se. Myslím, že šel na záchod, nikdo nemá močový měchýř o objemu ležaté osmičky.“ Obočí hyperaktivního blonďáka vyjela vzpnu v nechápavém výrazu při slovech: „močový měchýř, objem a ležatá osmička“. Gaara se na něj se vzdychnutím podíval.
„Nikdo nemá tu věc, ve které udržuješ tu žlutou tekutinu, která tě dokáže pěkně prohnat, když potřebuješ, tak velikou, že by se do ní vešel žabí šéf.“ Gaara se právě zamyslel nad tím, co řekl, ale moc tomu nerozuměl. Znova si povzdychl. Nechtělo se mu to Narutovi znovu vysvětlovat.
„Aháá, to řeknu hned ne?... nějakej vobjem mě fakt nebere…“ Naruto se poškrábal na hlavě a začal horečně přemýšlet, proč lidé musí všechno vysvětlovat tak složitě. Ani neví, že v tu samou chvíli si Gaara lámal hlavou, jak Naruto mohl pochopit tu absolutně zamotanou větu. A tím se stalo, že si nevšimli nově příchozího.
„Ahoj, co vy tady?“ Shikamaru chvilku ty dva pozoroval, ale odpověď nepřišla. Zkusil to tedy znova.
„AAHHOOJJ!“ Tentokrát s sebou škubl nejen Naruto, ale i Gaara.
„Shikamaru! Proč! Víš jak jsem se lekl??“ Naruto na Shikamara házel vražedné pohledy a ty střídal s ublíženým výrazem.
„Co vy tady?“ Shikamaru se zeptal spíše Gaary a přešel Narutovi výrazy bez povšimnutí.
„Máme pro tebe dobrou zprávu.“ Gaara se usmál. Shikamarovi jednou vynechalo srdce. Napětí, které po té větě nastalo bylo nesnesitelné. Přál si, aby Gaara mluvil rychleji.

Poznámky: 

Tak snad se nezlobíte, že jsem Vás nechala tak dlouho čekat... Smiling Co přišli Shikamarovi říct za dobrou zprávu nechám na další dílek, ale stejně si myslím, že už to víte Eye-wink... Ale jinak děkuji za přečtení a případné komentáře Eye-wink...

5
Průměr: 5 (14 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Čt, 2019-07-18 22:25 | Ninja už: 2750 dní, Příspěvků: 3025 | Autor je: Metař Gaarova písku

Misia L4: Sláva, Kankuró je v suchu, akurát je v bezvedomí Nevím, co jsem si dal, ale bylo to vážně silné! Fiiha, tak Temari a Nedžiho zložil zákerný jed a znalca protijedov niet Whááá Asi mali požiadať o pomoc Konohu. Všetci sa ponúknu darovať svoju krv. Šikamaru je úplne zruinovaný, dokonca sa modlí aj k Džašinovi/Jashinovi Shocked Bohvie, čo napadlo Gáru pri debate s Narutom o cikaní a objeme močového mechúra, to nám snáď Vjééruš prezradí nabudúce Gaara HeHe Zdá sa, že aj chýb ubudlo Jump!

Obrázek uživatele Mrs.Hyuuga-
Vložil Mrs.Hyuuga-, Pá, 2010-12-03 18:02 | Ninja už: 4989 dní, Příspěvků: 147 | Autor je: Prostý občan

luxusní

OTAKUISMUS
Jejich revírem je internet.
Jejich tempo je vražedné.
Jejich nepřáteli jsou anti-otaku, Farmář hledá ženu a Ordinace v růžové zahradě.
Otaku pracují ve dne v noci.
Jejich úkolem je číst mangy a dívat se na anime.
Vyznávají OTAKUISMUS!

Obrázek uživatele Temari16
Vložil Temari16, Po, 2010-11-22 20:15 | Ninja už: 5863 dní, Příspěvků: 140 | Autor je: Prostý občan

Jů... já už ci další dílešek... Já už se nemůžu dočkat... A inspirace.. tak to jsem dvě, které ji postrádají... Vždycky dostanu nápad (většinou ve škole) a než se dostanu domů, tak to všechno zapomenu a ani za Jashina si nezvpomenu, co to bylo za nápad... =D... tak přeju hodně štěstí v tom přemýšlení... =D

Obrázek uživatele Vjééruš
Vložil Vjééruš, St, 2010-11-24 21:02 | Ninja už: 5617 dní, Příspěvků: 269 | Autor je: Prostý občan

jooo... škola.. taky tam chytám inspiraci xD... a tky zapomínám při cestě domů... xD... už mam skoro novej dílek.. Smiling Smiling... teď jen mít čas ho dopsat...

Obrázek uživatele Vjééruš
Vložil Vjééruš, Pá, 2010-10-08 07:44 | Ninja už: 5617 dní, Příspěvků: 269 | Autor je: Prostý občan

Layla: děkuji Smiling
Faith: Díky moc... Laughing out loud sebedůvěra?... heh... ale máš pravdu, tyto poslední dílky se mi líbí víc než ty první... je to takové víc promyšlené... asi to bude tím, že už nějakej ten rok píšu FF xD... nebuj, taky se zas pustíš do písání a bude to bombový!... Smiling

Obrázek uživatele Faith
Vložil Faith, St, 2010-10-06 20:37 | Ninja už: 5652 dní, Příspěvků: 225 | Autor je: Prostý občan

ach, nee-chan,
jsem ráda, že v písání pokračuješ, narozdíl ode mě Smiling připomíná mi to jednu z našich mnoha debat xD
nemam co říct Smiling oproti těm začátkům je to... jak se správně vyjádřit?... dotažené, je z toho poznat, že už víš, co tam chceš, co bude následovat, tuhle sebedůvěru ti tak trochu závidím Laughing out loud xD Smiling

  • Vím, že nic nevím.
  • Dokonalost je nudná.

Zůstat sám sebou ve světě, jenž se dnem i nocí pokouší udělat z tebe stejného člověka, jako jsou všichni ostatní: to je nejtěžší úkol, jaký si člověk může stanovit: úkol, který nikdy nekončí.
E. E. Cummings


Podmínkou koexistence jedince druho Homo sapiens a společenství druhu Canis lupus je sjednocení akustické signální soustavy.

Obrázek uživatele Layla3331
Vložil Layla3331, So, 2010-10-02 17:45 | Ninja už: 5250 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

Super, ale ja chcem ďalší diel.... FŇUK ........., takže ti prajem veľa, veľa inšpirácie. Smiling

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Po, 2010-09-27 20:53 | Ninja už: 5720 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

Jup Laughing out loudLaughing out loud jsem si přečetla tento díl a až poté zjistila, že je i jeden předtím, který jsem neviděla Laughing out loudLaughing out loud No nevadí, však on se dal pochopit i bez toho Smiling Moc hezký, už se zase těším, na pokráčo Eye-wink

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Vjééruš
Vložil Vjééruš, Po, 2010-09-27 21:02 | Ninja už: 5617 dní, Příspěvků: 269 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud... těš se těš... páč nad tim docela hloubám.. Laughing out loud Laughing out loud mysim vymyslet... xD... vim asi prvních 5 vět... ale pak?... pak nic.. Laughing out loud Laughing out loud ale domyslim, nebuj... chci tuhle sériovku dokončit Smiling