manga_preview
Boruto TBV 09

S láskou přicházejí i problémy

Jak už to tak bývá i hvězdy si občas trochu povyrazí. Itachi není žádná výjimka. Tento pohledný herec, který se v součastné době zabýval hraním postavy Uchihy Itachiho v seriálu Naruto. Rád se bavil, chodil na různé večírky s kolegy, s kterými hrál a tak. Byl to docela sukničkář, ale již delší dobu chtěl trochu vážnější vztah.

Náš drahý Uchiha je právě v baru, kde hovoří s moderátorkou časopisu TopStars.
Moderátorka: „Liší se nějak vaše povaha od Itachiho povahy?“
Itachi: „Vlastně zas tak ne. Až na to, že já se rád bavím a mám rád pěkné slečny, on by na tohle nikdy nepomyslel.“
Moderátorka: „Jak vycházíte s ostatními co hrají s vámi v seriálu?“
Itachi: „Vycházíme spolu opravdu skvěle na rozdíl od seriálu. Ale také by se dalo říct, že máme svoje takzvané party. Já, Konan a Deidara jsme takový velice dobří přátele. Minule, když jsem se měl pohádat s Konan, místo toho aby řekla, že mi už nikdy neuvaří, mi řekla, že mě miluje víc než Peina. Je s nimi vážně sranda.“
Moderátorka: „A vy něco s Konan máte?“
Itachi: „Je to opravdu hodná, milá a pohledná dívka, ale beru ji jen jako kamarádku. Můžu vás ujistit, že mezi námi by k ničemu nedošlo.“ (smích)
Moderátorka: „A můžete nám prozradit, proč vaše postava zemřela a na co?“
Itachi: „No… já sám si nedovoluji tvrdit, že je to na sto deset procent pravda, ale podle mě to byla nemoc, která mu ubírala sílu života. Mohlo to být i slabé srdce, to já nevím. Režisér nám totiž nechce říct pravou příčinu.“
Moderátorka: „A jestli se smím zeptat jestli máte nějaký trapas.“
Itachi: „No, že jste to vy, tak vám povím jeden docela velký trapas, co se mi stal nedávno. Jednou takhle jsem šel zakalit s kamarádem, to jsem spal u svojí přítelkyně, a když jsem se vrátil byl jsem úplně na mol. A druhý den ráno mi přítelkyně říká: „Hele ty Itachi, pamatuješ si včerejšek?“ odpověděl jsem, že ne a ona: „No přece jak sis spletl WC se šatníkem a dokonce ses pokoušel spláchnout ramínkem.“ To vám povím, vůbec jsem jí nemohl uvěřit (smích), já jsem si to vůbec nepamatoval.“
Moderátorka: „Dobře tedy. To bude asi všechno. A na závěr, nechtěl byste něco vzkázat fanouškům?“
Itachi: „No, rád bych jim řekl, ať sleduji seriál Naruto, že to stojí za to. Z toho jejich příběhu se můžou poučit, možná i zaplakat. Doporučuji to těm, kteří mají rádi akci, různé souboje a sem tam i něco dojemného.“ (úsměv)

Domluvil, moderátorka odešla a on se hned hrnul k baru, kde bylo plno děvčat.
Přišel k nim, usmál se a vyzývavě říká: „Ahoj krasavice, smím vás pozvat na drink?“
Dívky ho ignorovali.Tak to zkusil znova, ale nic.
Sakra, že bych se jim znelíbil tím, jak jsem pozvracel mého bodyguarda? Zapřemýšlel.
Nakonec si znuděně sedl na druhý konec baru a požádal o vodku. Jedno milé děvče si přisedlo k němu a dalo si coca colu.
„Ahoj,“ promluvila s úsměvem na rtech.
„Ahoj, jaktože se nejdeš bavit s těma tvýma kamarádkami?“
„Já nevím… měla bych?“ odpověděla srandovně.
A on se mírně usmál.

Povídali si spolu a dokonale si rozuměli, což se Itachimu tak často nestává. On věděl, že když je teď superstar musí si dávat pozor. Třeba jestli se mu někdo nechce vetřít apod. ale jejímu úsměvu, krásným modrým očím a šarmu nemohl odolat.
Smáli se spolu… až najednou se ho zeptala: „Umíš tancovat?“
„Docela.“
„Tak pojď, zatancujeme si,“ pronesla radostně.
„P-počkej, já šlapu na nohy, jsem hrozně nešikovný,“ snažil se to umluvit, ale dívka ho stále táhla na parket. Sotva začali tančit do rytmu rychlé písničky, někdo to přepnul na ploužáka.
Sakra, já toho Kisameho zabiji! Hudroval v duchu Uchiha.

Slečna dala ruce okolo jeho krku a on bezvládně položil ruce na její boky.
„A jak se vlastně jmenuješ?“
Dívenka zvedla hlavu z jeho ramene a odpověděla: „Já jsem Mia,“ a položila ji opět na jeho rameno.
Jen co dotancovali, Itachi ji pozval k sobě domů a ona přijala. Oba dva netušili kam, až to může zajít.

Nejdřív ji vzal kabát a pověsil na věšák, poté se posadili na gauč a povídali si. Vášnivě po sobě pokukovali.
„Mám žízeň, mohu se u tebe napít?“ zeptala se Mia, zvedla se a mířila si to ke kuchyni
„Ne seď, já ti to donesu,“ ona, ale neuposlechla
V kuchyni, kde měl mimo to strašný bordel, si nalila jahodový džus a když se chystala napít narazila do Itachiho.
„O-omlouvám se ti, já jsem tě neviděla,“ odvětila na to s psíma očima.
„To nic, ty tu počkej, já se půjdu jen převléknout,“ řekl a odešel do ložnice.
Mia ho tiše následovala. Přes polozavřené dveře sledovala jak ze sebe Itachi sundává triko. Zatajil se ji dech, nikdy neviděla tak úžasného kluka.
Ale ne, on si jí všiml. Už chtěla tiše rychlým krokem odejít, ale náhle se otevřeli dveře, on ji chytil za ruku a přitáhl k sobě.

Oba padli na postel a začali se líbat. Nejdřív se jen tak lehce mazlili, ale pak najednou jeho ruka zajela pod její slabé tričko. Pomalu se svlékli a řekli si, že půjdou spolu do sprchy. To je prý romantické. Vlezli do sprchy, spustil se na ně proud vody. Dívčiny hnědé vlasy s melíry najednou byli mokré a po jejím křehkém těle se kutálely kapky vody. Itachi se na ni stále zamilovaně díval.
A najednou jejich chvilku plnou vášně přerušilo otevírání dveří.
Člověk co přicházel najednou promluvil: „Ahoj Itachi, jsem doma. To bys nevěřil jací jsou u nás v práci volové. Já ti řeknu co se stalo, jo? Hej Itachi si tu?“
„Ale ne, Mio promiň, ale můj bratr se vrátil, budu tě muset někde ukrýt.“ Promluvil k ní a rychle vylezli ze sprchy. Oba celí nazí hledali svoje oblečení. Holčina na sebe hodila jen šaty a vylezla oknem, Itachi za ní. Polooblečení vyběhli na ulici, měli štěstí, protože po té ulici se moc lidí neprochází, takže zalezli do křoví a vyšli jako normální civilizovaní lidé.
Oba se jakoby nic vrátili do jeho bytu, kde na něj čekal Sasuke.
Vešli a jeho bratr spustil: „No, kde si byl? Počkat, kdo to je?“
„Mio představuji ti mého bratra Sasukeho, který ani na chvilku nezavře pusu,“ odpověděl podrážděně Itachi.
Mia se sladce zasmála: „Ahoj, těší mě Sasuke, já jsem Mia Yoshida.“
„Jo, těší mě. No, ale ostatně, tohle není poprvé, co si bratr přinesl do bytu nějakou pěknou holku.“ odpověděl celý červený .

Všichni tři se posadili na pohovku a Sasuke vyprávěl. Mia se jen opřela o Itachiho a znuděně poslouchala, Itachi to samé.
Sasan byl úplně mimo, říkal jim i to, co je vůbec nezajímalo. A ke konci Mia zrudla, postavila se a říká: „Promiň, ale za tohle mi nestojíš,“ a utekla.
„No, to se ti teda povedlo, brácho. Jediná holka, co mě kdy zajímala, co jsem měl rád a, s kterou by mi to mohlo vyjít, si zrovna tys jí musel vyštvat!“ Utrousil naštvaný Itachi.
Sasuke se jen uculil: „Klid, jestli tě má ráda, tak se vrátí.“
„Jo, ty si zas nechoď stěžovat, že nemáš holku, když se stále chováš takhle!“
„Jak takhle?“
„Hhhhhh, to máš jedno.“ naposledy řekl naštvaný Uchiha a odešel truchlit do svého pokoje.

V noci

Itachi vůbec nemohl usnout a neustále si v hlavě přehrával to, co se stalo. Tak si tedy pustil mp3 přehrávač. Jenže, ani to nezabralo. Sedl si na postel a přemýšlí o tom, že si asi dá prášky na spaní, když tu najednou na něj bafne z okna nějaká dívka.
„Baf, lekl ses? No, snad by sis nemyslel, že bych zrovna tebe nechala, hi.“
„No jasně, pěkně kecáš, určitě se mi zdáš. Jen si nepamatuji, že bych usnul,“ odpověděl svému přeludu.
Mia se naštvala: „Takže ty si o mně myslíš, že bych tě nechala?“ vstoupila mu do pokoje a přímo k němu: „No, tak udělal by tvůj přelud snad tohle? Obzvlášť, když by byl na tebe naštvaný?“ dořekla a políbila ho
Tehdy si Itachi vzpomněl na ty její svůdné růžové rty a začal se omlouvat.
„Promiň, to bych si nikdy nemyslel, jen mě to asi vzalo víc než jsem si myslel.“
Na to ho jen položila jemně na postel a...

Ráno se jako první probudila Mia a podívala se na chlapce spícího vedle ní. Zamilovaně ho sledovala. Ale když se chtěla protáhnout omylem do něj drcla a on se probudil.
„Brý ráno, sluníčko,“ řekl milým hláskem hoch.
„Dobrý, jak ses vyspal?“
„Perfektně,“ odpověděl.
Chvilku si jen tak povídali a pak se tedy rozhodli, že už se půjdou nasnídat. To už ale u stolu seděl Sasuke a když zahlédnul dívku ze včerejška, spadl mu z úst chleba co právě snídal.
„Zavři tu pusu, hi,“ odtušila šibalsky
„Dobrý ráno, brácho,“ řekl vyladěný Itachi
„Dobrý? Tobě se to říká, když si se v noci miloval,“ smutně řekl a dodal: „S ní.“
„Ano, ano a ty mi závidíš co?“ smál se mu.
Nasnídali se a opět každý z nich zas musel do práce. Mia se ale vybavovala s jejími kamarádkámi, což neměla. Klábosily totiž o Itachim a ona se jim s tím pochlubila. Najednou všechny kámošky zbledly závistí. A ještě ten den se pokoušely její kamarádky Itachiho sbalit.
Měl plné ruce práce jen, aby se jich zbavil. Jedna si dokonce okopírovala svůj ehm… ehm… svoje pozadí a poslala mu to.
Itachi si tedy šel promluvit s Miou: „Tys někomu o nás něco řekla? Z nějakého neznámého důvodu, mě teď balí každá holka.“
„Eh… no totiž…,“ Zrudla Mia: „Jen jsem se jim pochlubila jak to mezi námi je, jsme dobří přátelé. Myslela jsem, že to pochopí, ale spletla jsem se, ony mi začaly závidět a chtějí tě jen pro sebe.“
„Aha, no nedá se nic dělat, asi bych jim to měl vysvětlit. Nejdřív jim to vysvětlíš a pak já s tím něco udělám, když ti neuvěří.“ Mia na to souhlasně kývla a šla.

Jenže přihlouplý Itachi dlouho neodolal a vrhnul se na jednu dívku, která se mu zřejmě líbila. Opřel ji o zeď u jejího baráku a začali se líbat a osahávat. Když už jeho ruka zajela do jejích kalhotek najednou se zarazil. Z jejích džínsů totiž vytáhl kousek toaletního papíru. A když se o něco v noci pokoušeli, Itachi vždy zrudl a začal se smát. Tak po zbytek večera nic nebylo.

Když se tohle dozvěděla Mia napsala mu rozhořčený e-mail, kde stálo, že už ho nikdy nechce vidět a tak. Po přečtení ji mladík vyhledal, aby jí to vysvětlil. Čistě náhodou se střetli, když Mia odcházela z práce.
„Mio počkej, já ti to vysvětlím, s ní jsem nic neměl!“ křičel.
„Já ti nevěřím, slíbil si, že mi neublížíš!“
„Já nechtěl, zastav a vysvětlím ti to.“
V jedné temné uličce se zastavila a čekala na omluvu. On místo toho spustil něco jiného než chtěla slyšet.
„Stop! Už dost, prosím. Každé slovo, co vypustíš z úst mě bodá do srdce. Bolí to.“ Dívka se svalila na zem a rozplakala se. On se k ní vrhl, aby ji utěšil.
Slova, na která dlouho čekala najednou mladík vyslovil: „Miluji tě a nechci tě ztratit.“
„Tak proč? Proč zrovna s ní?“ odpověděla a nepřestávala plakat.
„Já nevím co mě to popadlo, sváděla mě a já… asi už jsem nemohl dál. Je mi to líto, netušil jsem, že jsem takový hňup.“
Se slzami v očích se na něj jen podívala.
Promluvila: „A bylo něco?“
„Ne, vůbec nic. Když jsem si uvědomil, co dělám, vycouval jsem,“ řekl sice lež, ale jí to stačilo. Šťastně ho odejmula. Hoch ji vzal do náručí jako ženich nevěstu a odnesl domů. Ona mu odpustila, sice hodně nerada, ale měla ho tak ráda, že na to zapomněla… už kvůli němu.

Když po tak těžkém dni ulehli spolu do postele, Itachi jí říkal: „Už tě neopustím, jsi teď jenom moje. Jsi tak dokonalá, že už jinou snad ani nepotřebuji.“
„Ale ty lžeš,“ zasmála se. „Miluji tě, ale jestli mi ještě jednou ublížíš, nepřej si vědět, co s tebou udělám,“ pronesla a oba se rozesmáli.

Jestli chcete vědět, jak si Itachi žil, když po jeho boku stála krásná Mia, tak si žili dobře. Mladá dívka mu odpustila, že ji podvedl a Itachi tohle už nikdy neudělal. Ostatní si mysleli, že ji stejně brzy nechá, ale protože ji měl opravdu rád, dával si pozor, aby se mu tohle již víckrát nestalo. Už i přemýšleli o tom, zda budou mít děti, ale na to je dost času, zvlášť když se ještě ani nevzali.

Poznámky: 

hotovo..tadyto je dalsi povidka s kterou sem se piplala nak divne dlouho Laughing out loud..ae kdyby ste nak nechapaly..tak tohle bylo jako v normalnim svete..nekde sem videla obrazek ze s narutem nebo s kym delali rozhovor, tak tohle byla ma inspirace Smiling

4.636365
Průměr: 4.6 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Judar
Vložil Judar, Po, 2010-05-31 16:40 | Ninja už: 5180 dní, Příspěvků: 977 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

ty kokso nemám slov lebo je to fakt superné


SHARINGANOVÝ OHYZD A JEHO 9 CIBUĽČIAT = ÚTOK! :D


Naivní malíři jsou dospělé děti, které najednou vzali tužku nebo štětec a tím prvním pohybem ruky na čistou plochu zjistili, že obrazy jsou nejen jejich dětským hřištěm, ale i obranou proti nudě, hojivou krásou, prostou jak léčivé byliny.

[/URL]

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2010-05-31 02:16 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Povídka úplně super a snažila jsem se při opravě vychytat všechny chyby, ale asi mi tam některý zůstali... ale příště se polepším. Smiling Jinak můj názor znáš...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Ne, 2010-05-30 19:44 | Ninja už: 5205 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

Nevím. Mně se to líbilo, víc než tvé předchozí jednorázovky.

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele cibo91
Vložil cibo91, Ne, 2010-05-30 19:32 | Ninja už: 5817 dní, Příspěvků: 565 | Autor je: Prostý občan

faktis fesne...som rada ze ti to vydali Smiling....naozaj KAWAIII :Dtota Mia si bola ty ne??? Laughing out loud



Kurňáááááá! Ľudia, ak by ste videli moje staré trápne komentáre kde píšem jak prihamaná (idem hlavne o Gaarove obrázky =_=" ) tak si ich láskavo nevšímajte, viete, 10 rokov som asi mala ^^" *facepalm*... asi ma urve...

http://media.tumblr.com/76337834a94504d2e03291b5fcf60533/tumblr_inline_m...

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2010-05-30 19:12 | Ninja už: 5935 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Aoi.Neko-čááán
Vložil Aoi.Neko-čááán, Ne, 2010-05-30 19:18 | Ninja už: 5238 dní, Příspěvků: 2628 | Autor je: Prostý občan

ahá..
no..ikdyz se vam asi moc dvakrat nechtelo tak dekuju ze ste moji FFku vydali Smiling..
pravopisný chyby...hm...snazila sem se aby tam nebyli ae kdyztak este upravim Eye-wink..
a jinak..mam tam este neco upravit..bo to tak mam nechat uz? Smiling