manga_preview
Boruto TBV 11

Anbu a tejmství 11

Anbu a tajemství 11: Sharingan vs. Rinnegan

Tak Vás opět vítám v našem příběhu!! Minule se utkal Kakashi s Akatsuki a bylo to pro naše padouchy dost nepříjemné setkání. Dnes se nám do boje vrátí dva staří známí a doufám, že vytvoří pro Vás zajímavou podívanou. Usaďte se, právě začínáme.

Kakashi se nám opravdu utrhl ze řetězů!! Hidan a Kakuzu mrtví, Sasuke s Tobim zasažení jeho silným plamenem a Kisame s novým parťákem zamrzlí jako sochy, tak to je výsledek boje, který nám předvedl Kakashi teprve před malou chvilkou. Po tomto drtivém úderu byla Akatsuki za celou svou existenci snad v největším rozkladu, co pamatuji. Kisame provedl ruční znamení a použitím vodní techniky se pokusil uhasit prudký oheň, který neustále nabíral na síle. Kakashi se mu v tom ani nepokoušel bránit, jelikož věřil ve své vítězství a také z důvodu, že se mu postavil i poslední protivník, jenž dosud neodkryl svou totožnost. Neznámý se upřeně díval na svého soka, ale náš hrdina stále nespatřil ani na okamžik jeho obličej či alespoň oči. Z ničeho nic pak ale promluvil:

„Jsi v pořádku, Tobi???“ Kakashi sebou prudce škubnul, aby za sebou uviděl objevujícího se Tobiho se Sasukem na zádech

„Ale ano, ano… Nicméně, Sasuke je v bezvědomí, není potřeba hrát divadlo, příteli. Nyní se představ našemu vzácnému hostovi.“ změnil se nenadále Tobiho hlas a náš neznámý rukou odsunul kápi z hlavy. Kakashi zaraženě doslova zíral, jak se před ním odhalila velice známá tvář.

„To není možné, jak to, že jsi stále naživu, Peine??!!“ vychrlil ze sebe Kakashi

„Kakashi-san, jsi silnější, než jsem myslel. Tvůj Sharingan je na stejné úrovni jako ten Itachiho, proto mi neměj za zlé, že se tě musím zbavit, aby se náš plán podařil.“ pozdravil Pein Kakashiho a ihned začal podle svých slov jednat. Srazil ruce k sobě a zvolal:

„Kuchiyose no Jutsu“ před Peinem se objevilo dalších pět mužů, kteří jako ten, kdo je přivolal, měli v očích Rinnegan. Kakashi si znovu odsunul pásku z levého oka, provedl sérii znamení ruky a ukryl se v zemi. Pein neměl příliš pochopení pro tento způsob boje a proto jeden z přivolaných padouchů udeřil svou pěstí do země, která se pod nimi začala mohutně prohýbat. Kakashi neměl moc nevybranou, buďto se mohl nechat roztříštit pohyblivou zemí nebo vyjít ze svého úkrytu. Mladý Hokage však svým krokem překvapil všechny, včetně Tobiho. Ze země totiž vyskočil jeden z jeho psů, který si to namířil přímo na Peina. Ačkoliv si nedokázal představit to, co na něj Kakashi chystá, zareagoval velmi chladnokrevně.

„Shinra Tensei“ smrtící vlna se řítila na odvážného psa, který neuhnul ani o centimetr. Útok se přehnal přes běžící zvíře, ale neodhodila ho, ba ani ho jen minimálně zpomalila. To vyvedlo z míry jindy jinak neotřesitelného Peina, jelikož pes ve vzdálenosti, kdy se mohl vrhnout na svou kořist, proskočil samotným Peinem a z jeho těla se začala formovat mlha. Pein se svými summony začal pečlivě prohlížet okolí a hledat Kakashiho, ale k jejich nepříjemnému překvapení objevili někoho jiného.

„Katon, Housenka no Jutsu“ ozvalo se od siluety v mlze a proti všem nositelům Rinneganu vylétlo několik ohnivých koulí. Pro někoho, kdo má ve svém repertoáru Rinnegan, nebyl problém se těmto otravným projektilům vyhnout nebo pohltit. Pein nebyl hlupák a došlo mu, že Kakashi není schopen takhle rychlého boje, a že jeho zásoba chakry se musí každým okamžikem zmenšovat. V Peinovo neprospěch však hrál jeden podstatný fakt, nevěděl totiž, jak zastavit partyzánské útoky Kakashiho, které byly vedené ze zálohy. Jakkoli byl Rinnegan výhodou proti Sharinganu svým dokonalým propojením, tak se Pein ani o píď nepřibližoval odhalení Kakashiho pozice. Nebylo to pro něj zrovna snadné, ale přesto se narovnal, otočil hlavu na Tobiho a promluvil:

„Madara-san, vypadá to, že náš host prostě odmítá zemřít!“

„Bohužel máš pravdu, Peine.“ odpověděl Madara a řítil se dál na Kakashiho

Ve chvíli, kdy Madara přimáčkl Kakashiho k zemi, se ozvala děsivá rána, která devastovala přilehlou krajinu. Když opadával prach, spatřil Pein siluety tří postav, které stály uprostřed zničené půdy. Pozorně si je prohlédl, když si najednou všiml dlouhého předmětu, který držela jedna z postav. Ihned se ohlédl za sebe, ale ten, kdo tam měl podle plánu stát, opustil své místo. Písek z roztříštěných kamínků konečně odvál vítr a Pein se mohl jen podivovat nad tím, co právě spatřil. Mezi klečícím a lehce oddechujícím Kakashim a Madarou stál Kisame, který svojí obří žraločí katanou zastavil útok velitele Akatsuki. Madara byl opravdu zaskočen a proto zvolil nejdříve zbraň svých slov:

„Kisame, vím, že máš rád zabíjení, ale tenhle není určen pro tebe.“ pověděl klidně

„Hmmm, kdo říká, že ho chci zabít, Madara-san?“ odpověděl mu klidně se smějící Kisame

„Blázne, zradil si Itachiho a teď bys mu to chtěl takhle oplatit nazpět??? Jsi větší hlupák, než jsem si myslel.“ zakřičel Madara stále silněji tlačící na Kisameho katanu

„Co jsi to řekl….??!!“ zuřil žraločí ninja, ale zastavil ho pohled na rozeběhnutého Peina

„Dost slov!! Pokud nejsi s námi, zemři teď a tady.“ komentoval situaci Pein a jeho dva summony vpadli Kisamemu do zad. Než se však stačili jen seberychleji lapit démonského ninju, před oběma ze země vyplulo několik hadů, kteří se omotali kolem jejich těl. Peina i Madaru tento moment zaskočil, protože podobné techniky byli zvyklý vídat jen u Orochimara. Poté jednoho summona přesně zasáhlo do hlavy a krku několik shurikenů, které přiletěli z hustého křoví. Druhý, který vládl nadlidské síle, se stačil osvobodit a uskočit další várce shurikenů ze stejného místa. Kisame pak využil tlaku Madarovi pěsti a odrazil se od něj dál ve stejné chvíli, co Kakashi. Kisame se bez přestávky chichotal a do svého hlasitého smíchu se pak zeptal:

„Hokage-sama, koho pak si to schováváte v rukávu???“

„Nevěděl jsem, že jsi na jeho straně, Hoshigaki Kisame!“ začal na jiné téma Kakashi

„Hmmm, všechno jde zatím podle plánu, přesně tak, jak to naplánoval Itachi-san.“ odsekl Kisame

„Tak dobře.“ rezignoval Kakashi a ohlédl se za sebe: „Anko, už můžeš vylézt!“, poručil Kakashi a jeho zkušená kunoichi si to mířila z křovisek rovnou ke svému vůdci.

Tohle všechno sledoval Madara se zvětšující nechutí a proto pokynul Peinovi, který vyvolal obřího trojhlavého psa s Rinneganem v očích. Ten se ihned rozeběhl naproti Kakashimu a jeho jediným cílem byla Hokageho smrt. Kisame se mu vydal vstříc, jen těsně před srážkou pak vyskočil do vzduchu a při dopadu svou katanou velkého psa rozpůlil. Monstrum ale nemělo příliš pochopení pro Kisameho mocný meč a místo jednoho přepůleného netvora tu byli hned dva, kteří se nezadržitelně přibližovali ke Kakashimu, před něhož se postavila jeho věrná společnice, aby ho ochránila. Vypadalo to velice zle, nechybělo mnoho a psi by se na naše dva shinobi z Konohy bez váhání vrhli, ale objevil se mnohem složitější problém. Peinovo dvě obludy z ničeho nic upadly na zem a začaly je pohlcovat černé plameny, které postupně od nohou přecházely k centru těla. Mocný oheň spaloval jednu část za druhou, až z nich nezbylo nakonec vůbec nic, nakonec se z jeho mocných spárů začalo vynořovat několik postav. Když poté vyšly čtyři osoby z náruče temného ohně, jeden z nich promluvil:

„To je ten, o kterém jste mluvil, Raikage-sama??“ zeptala se Risa, záhadná shinobi z Oblačné

„Raikage? Na co si to tu hraješ s těmi usmrkánky, Itachi?!!“ promluvil do toho Madara a pozorně si prohlížel Itachiho doprovod, ve kterém byl i ještě trochu oslabený Naruto

„Ano, Uchiha Madara a Pein!!! Je hezké vás dva vidět spolu“ odpověděl Itachi na otázku kunoichi a poté upnul svůj Sharingan na Madaru

„Naruto, co to má znamenat?? Přidal si se na stranu nepřítele?“ poptal se i Kakashi

„Kakashi-san, tvůj Sharingan mě děsí. Jak sis osvojil sílu Mangekyou Sharinganu…. Nebo počkej, zapomeň teď na to. Promluvíme si, až to tady skončíme s našimi přáteli z Akatsuki, že Peine??“ vsunul svůj příspěvek Itachi a jeho Sharingan se začal měnit.

Poznámky: 

Tak dnes už končíme, ale uvidíme se doufám brzy u další epizody tohoto příběhu. Příště budeme svědky skvostného boje. Proto si nenechte určitě ujít epizodu s názvem:

Anbu a tajemství 12: Kirin a Chibaku Tensei vs. Susanoo

4.955555
Průměr: 5 (45 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Norat458
Vložil Norat458, Ne, 2014-08-10 17:31 | Ninja už: 3613 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Prostý občan

Je to vážně dobrá série, jen škoda že patří mezi nedokončené Sad, za druhý komentář se omlouvám

Obrázek uživatele Norat458
Vložil Norat458, Ne, 2014-08-10 17:30 | Ninja už: 3613 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Prostý občan

Je to vážně dobrá série, jen škoda že patří mezi nedokončené Sad

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2012-03-25 11:22 | Ninja už: 6246 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

zajimavé těším se na pokráčko

Obrázek uživatele Layla3331
Vložil Layla3331, Pá, 2011-03-04 12:18 | Ninja už: 5250 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

Krásne prepracované, nečakané a napínavé situácie, jednoducho úžasné!

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-12-11 21:50 | Ninja už: 5593 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

počítač jsem musela vypnout, vytiskla jsem si všechny tvoje dopsané dílka a četla jsem až do noci a ozívám se až teď, celá táhle FF má úžasný spád, byla jsem tak nedočkavá co se bude dít dál, každé slovo jsem hltala a každou scénu jsem si představovala, no prostě píšeš úžasně a tahle nádherně rozpracovaná FF si zaslouží dokončit, tak doufám, že se do toh vrhneš, co nejdřív Smiling

Obrázek uživatele Iino Ayumu
Vložil Iino Ayumu, St, 2010-08-25 11:37 | Ninja už: 5165 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Pěstitel rýže

Super, už sa teším na ďalšie. Eye-wink
Dúfam, že bude čoskoro. Smiling

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, So, 2010-07-17 23:07 | Ninja už: 5599 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

co to tu je x)
nádhera x)

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Út, 2010-07-13 16:47 | Ninja už: 5312 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Kakashi YES

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Čt, 2010-06-10 18:34 | Ninja už: 5947 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

paradní díl Smiling jeto zábava to číst Laughing out loud a už se moc těšim na další dílek a taky na naeruta a co snim bude dál

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Po, 2010-01-11 20:09 | Ninja už: 5982 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Hlavně teď hodně piš, ať máš pro nás zásobu, než se rozjaří a sebere tě tvým fanouškům ten kulatý nesmysl... xD

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Steisky
Vložil Steisky, Po, 2010-01-11 20:08 | Ninja už: 5389 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

fantastic Laughing out loud *tleská* Laughing out loud rychle další díl Smiling

Obrázek uživatele Tamara
Vložil Tamara, Po, 2010-01-11 06:41 | Ninja už: 5712 dní, Příspěvků: 387 | Autor je: Pěstitel rýže

supér. rychle další díl.

Obrázek uživatele Sakurka-san
Vložil Sakurka-san, Ne, 2010-01-10 21:33 | Ninja už: 5361 dní, Příspěvků: 115 | Autor je: Prostý občan

dokonalý,jako vždy Smiling