manga_preview
Boruto TBV 09

Láhev sake

Láhev sake

Tsunade seděla na střeše jedné budovy v Konoze. V ruce svírala láhev sake, kterou se jí podařilo schovat před Shizune. Vzpomínala na svůj život. Měla předpoklady stát se Hokage. Vždyť je vnučkou Prvního. Úspěšně dokončila akademii. Byla přiřazena do Sarutobiho týmu. Pamatovala si to, jako by to bylo včera. Ona, Třetí a ten zmetek Orochimaru stáli u brány a čekali na Jiraiyu. Přišel pozdě a řekl: “Ahoj, milostný dopis mi můžeš napsat později. Já jsem Jiraiya.” Tsunade se napila sake.
“Hlupák.” zamumlala potichu Tsunade. Do očí ji vhrkly slzy. Stali se z nich tři legendární sanninové. Orochimaru, Sarutobiho oblíbenec, vždycky byl tajemný a prováděl všelijaké výzkumy. To on nakonec opustil vesnici jako první. Chtěl se stát Hokagem. Jiraiya, vždycky byl ze všech nejhlasitější a měl přiblblé poznámky.
“Prej žehlicí prkno.” odfrkla Tsunade. Neustále šmíroval v lázních. Kolikrát ho za to pěkně zmlátila. A ona Tsunade, hazardní hráčka, se stala Pátou Hokage. Znovu se napila. Brzy přišla její první rána. Kawaki padl ve válce. Byl ještě tak mladý. V době, kdy ukončil akademii mu dala náhrdelník. Vzala si ho zpátky. Slzy jí stékaly po tváři. Dana, její první lásku potkal stejný osud. Nemohla nic dělat. Brzy se přišlo na Orochimarovy výzkumy. Vždycky na něm bylo něco divného. Vše ostatní proběhlo pekelně rychle. Také odešla z vesnice. Pila a hrála. Na svých cestách potkala Shizune. Nevěřila, že by se mohla s Orochimarem a Jiraiyou setkat. Všichni tři, skoro jako za starých časů. Napila se. Jiraiya s sebou přivedl jednoho uřvaného kluka. Jmenoval se Naruto Uzumaki. Došli za mnou, abych se stala pátou Hokage. Tomu prckovi se to zřejmě nelíbilo. Debilně na mě zíral a prohlašoval, že se stane Hokagem. Připomněl mi bratra i Dana. Oba měli stejný cíl. Všechny události se seběhly rychle. Jiraiya bojoval s Orochimarem a Naruto se postavil Kabutovi.Nakonec ho porazil, ale byl zraněný. Dala jsem mu svůj náhrdelník. Cítila jsem, jak z něj pomalu vyprchává život. Znovu jsem nemohla nic dělat. Ale on to přežil. Kyuubiho síla ho nejspíš zachránila. Orochimaru s Kabutem utakli a já se stala Hokage. Napila se a utřela si slzy. Obloha se začala černat. Orochimaru i Jiraiya jsou mrtví. Zbyla tady sama. Pořádně si lokla a pohlédla na Konohu. Slyšela něčí křik a Narutův smích. Zítra na něho zase dojde několik stížností. Oni si snad myslí, že nemá co dělat. Shizune ji určitě zase hledá. Jako by ji slyšela. “Na stole je hromada papírů a vy si tady pijete sake.” Zahřmělo. Sevřela skoro prázdnou láhev v ruce. Z černých mraků začaly pomalu kapat první kapky. Viděla, jak všichni ustaraní rodiče začali volat své děti domů. Všichni se běželi schovat. Jenom ona a Naruto zůstali venku.
“Bábi Tsunade, já jsem věděl, že tu někde budete pít.” řekl Naruto a posadil se vedle ní.
“Hledá vás Shizune. Prej už prošla všechny bary a herny v okolí a po vás ani vidu.” Naruto se zasmál. Ledové kapky mu pomalu stékaly po vlasech. Tsunade se obrátila k Narutovi.
“Chybí ti, že?” zeptala se ho. Naruto přikývl a začal si z bundy vytahovat Ramen.
“Říkal mi, že jsme si v něčem podobní.” Tsunade přikývla.
“Dnes byste mě už nedokázala porazit jedním prstem.” řekl a vstal. Byl celý mokrý. Tsunade se zašklebila a vstala. Naruto se rozběhl a vytvořil klona. Začal vytvářet rasengan. Vyhla se jeho ráně a podkopla mu nohy. Tsunade mu přitiskla kunaike krku. Naruto ležel v klidu. Sebemenší pohyb mohl znamenat jeho smrt. Tlak na krk zesílil. Naruto zavřel oči. Tsunade dorazila zbytek sake. Nahnula se k Narutovi a políbila ho. Naruto překvapeně otevřel oči.
Shizune se Sakura a Kakashim vyskočili na střechu jedné budovy. Déšť bušil na střechy a smáčel jim vlasy. Pobíhali Konohou. Museli najít Tsunade a Naruta. Skočili na další budovu a zůstali zaraženě stát. Na střeše stál Naruto s Tsunade. Drželi se a líbali. Kakashi zakroutil hlavou a prohlásil: “Kdyby to tak viděl Třetí.”

4.57143
Průměr: 4.6 (7 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tamara
Vložil Tamara, Pá, 2009-10-30 21:12 | Ninja už: 5647 dní, Příspěvků: 387 | Autor je: Pěstitel rýže

tak to je opravdu góóóól.