manga_preview
Boruto TBV 09

Velký návrat 01-Návrat

1.Návrat
Příběh se vyvíjí po útoku Peina na konohu. Tsunade je v komatu a tak se musí zvolit nový hokage. Ke Konoze se také blíží tým Samui s tím, že se koná sraz pěti kage.
Kdo bude nový hokage?
Co se bude dít na srazu pěti kage?
Kdo sou oni cizinci?
Povídka je také na pár NaruSaku.

Jedna čtyřčlenná skupinka ANBU se vracela z mise lesem do Konohy. Když v tom kilometr před Konohou uviděla dvě postavy. Postavy byly v cestovních pláštích a měli kapuce, takže jim nebylo vidět do tváře, ale bylo poznat barvu jejich vlasů. Ten první vyšší měl blond vlasy a druhý, který byl menší měl světle hnědé vlasy.

Najednou jeden z ANBU řekl: ,,Musíme rychle varovat konohu. Proč jsou to jenom dva ninjové?“ zeptal se kapitán, který už se na ně chystal zaútočit. „Protože ten menší má několikanásobně víc chakry než celá vesnice dohromady.“ řekl jeden z ANBU.

V Konoze se mezitím projednávalo, kdo bude prozatimní hokage za Tsunade, než se probudí z komatu. Na schůzi byli feudální pán čtyři jeho poradci,rada starších s Danzouem a jako poslední tam byl Shikaku Nara.

Feudální pán řekl: „Dalšího bych chtěl Jyraiu byl to dobrý bojovník, ale už je po smrti. Škoda. Tak kdo bude další?“ zeptal se nakonec. Danzou už se chystal něco říct, ale Shikaku dřív stihnul říct: „Další by měl být Hatake Kakashi.“

Feudální pán na to: „Kakashi sharingan Hatake já si myslím že by to mohl být on. Co si myslíte vy?“ zeptal se poradců. První povídá: „Je silný známý a respektovaný. Byl by to dobrý hokage. Ale je příliš mladý.“ odporoval mu druhý. „Yondaime byl ješťe mladší a nezapomínejte, že to byl jeho sensei. odpověděl mu třetí. „A yondaime byl žákem Jyraii a ten je žákem třetího.“ dodal ještě poslední.

„Ale opravdu potřebujeme mladého a nezkušeného vůdce?“ zeptal se Danzou. „Nebo vůdce, který je zkušený a vý co chce a jak toho dosáhnout. Proto říkám, že Konoha potřebuje hokageho jako jsem já a nominuju se na šestého hokage.“ Dořekl a podíval se na feudálního pána.

Feudální pán řekl: „Dobře Danzou ty jsi šestý“... Nedořekl, protože se v místnosti objevila skupinka ANBU. „Omlouváme se, že vyrušujeme, ale k vesnici se blíží dva ninjové.“ řekl kapitán ANBU. „Tak proč ste je nevyřídili?“ Zařval na ně naštvaně Danzou. „Ten jeden měl několikanásobně víc chakry než celá vesnice dohromady. Dobře Danzou ty jako šestý hokage dostaň vesnici z týhle situace.“ rozkázal mu feudální pán.

Mezitím stáli ti dva ninjové před branou Konohy(nebo spíš to co z ní zbylo). „Je to už dlouho, co jsem tu byl naposledy.“ řekl vyšší. „No jo vždycky, když si mluvil ze spaní tak sem slyšel akorát. Já chci zpátky do vesnice. A tohle poslouchat skoro každý večer bylo vážně hrozný. Proto jsem rád, že už jsme tady.“ Řekl menší, který už neměl kapuci takže mu bylo vidět do obličeje.

Jeho světle hnědé vlasy byly o něco míň rozježené než narutovi, ale zase byly o něco delší a jeho oči byly tmavě modré. Na tváři měl úsměv a mohlo mu tak být šestnáct let.

,,Hele nevymýšlej si Mikaro“. ,,Já si nevymýšlim, ale říkám pravdu.“ odpověděl mu Mikaro. ,,A víš jak sme před chvilkou potkali ty ANBU, tak jim už o nás řekli. Měli bychom se tam jít podívat, než tam udělají nějakou blbost.“ Řekl Mikaro a zmizeli.

(Jsme opět u Danzouva) Danzou začal dávat rozkazy ANBU: ,,Rychle mně svolejte všechny joniny a chuniny na horu hokagu!“ ,,To bude celkem zbytečný.“ ozvalo se z druhé strany místnosti. Tam stáli Mikaro a jeho “kamarád.“

Danzou Mikara hodně pozoroval. Vůbec se mu nelíbil jeho úsměv tipu to je takovej klid a ještě víc se mu nelíbili jeho zelený oči. Měl z nich takový divný pocit. „Co tady chcete!“ zařval na ně Danzou.

„Přišli jsme Konoze pomoct.“ Řekl v klidu Mikaro. „Třeba tím, že pokud zvolíte Danzoua hokagem, tak bude Konoha ještě víc v pr***i než je teď.“ „Chceš snad zpochybnit rozhodnutí feudálního pána?“ zeptal se výhružně jeden z jeho rádců. „Tady nejde o rozhodnutí feudálního pána.A ještě něco. Danzo udělej mi radost a přestaň používat tvůj sharingan.“ dopověděl. [b]

4.70968
Průměr: 4.7 (31 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Pá, 2009-10-16 15:14 | Ninja už: 5663 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

wow, krása Laughing out loudLaughing out loud

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Čt, 2009-09-24 20:46 | Ninja už: 6190 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

zajimavý FF těším se na pokráčko

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Čt, 2009-09-24 20:39 | Ninja už: 5543 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

vypadá to dobře Smiling
nádhera Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Pá, 2009-09-18 16:09 | Ninja už: 5473 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

je to super faktis se těším na další díl.

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, Pá, 2009-09-18 05:35 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

moooooooooc heský Kakashi YES těšim se na další



Obrázek uživatele Tamara
Vložil Tamara, Čt, 2009-09-17 19:46 | Ninja už: 5656 dní, Příspěvků: 387 | Autor je: Pěstitel rýže

moc pěkný. už se těším na pokračování.

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2009-09-17 19:12 | Ninja už: 6044 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.