manga_preview
Boruto TBV 09

Akatsuki vs Team Kakashi III.

Akatsuki vs. Team Kakashi III:
ZTRACENÝ UCHIHA - NÁVRAT

Tobi a Team Gai a Kakashi stáli proti sobě.
„Copak, Kakashi. Tvé sebevědomí nějak kleslo.“ řekl Tobi.
„Není možné, abys...“
„Abych měl Sharingan? Ujišťuji tě, že to možné je. Každý správný Uchiha má Sharingan.“ vysvětloval Tobi a pomalu si sundaval masku. Kakashi a ostatní bedlivě Tobiho pozorvali. Tobi nakonec svou masku odhodil.
Kakashiho výraz byl překvapenější, než když spatřil Tobiho Sharingan.
„Ale, ale, ale...Snad nejsi překvapený.“ vysmíval se mu. Tobiho tvář vypadala úplně stejně jako tvář Kakashiho bývalého partnera.
„Uchiha...Obito?“ vydal pomalu ze sebe.
„Skoro si se trefil, Kakashi, ale musím tě zklamat. Mám jen Obitovo podobu. Mé pravé jméno je...“
„Uchiha Madara.“ přerušil ho Gai.
„Uchiha Madara?“ divila se Sakura.
„Jsi bystřejší, než vypadáš, Maito Gaii.“ uznal Tobi.
„Kdo to je? Kdo je ten Uchiha Madara?“ ptala se Sakura.
„Jsem jeden ze dvou zakladatelů Listové vesnice.“ odpověděl na dotaz.
„Myslela jsem, že zakladatel Listové je První Hokage.“ řekl Sai.
„Ne. Dva největší a nejsilnější klany se spojily, aby zažehnaly velkou Třetí Válku Ninjů. Klan Senju, který vedl Hashirama - později známý jako První Hokage a klan Uchiha, který jsem vedl já. Vybudovali jsme vesnici, kde měli potom shinobi přebývat a trénovat. Ostatní klany potom dělali totéž. Když se rozhodovalo o tom, kdo bude první Hokage, tak jsem byl navržen já a Hashirama. Svedli jsme spolu boj v údolí, které se teď jmenuje Údolí Konce. Naše sochy tam jsou postaveny na počest. Je to také hranice Ohnivé země. Byl jsem Hashiramou poražen. Jen on věděl, že jsem to přežil, ale přesto ve vesnici tvrdil, že mě zabil. Po několika letech ukrývání jsem založil Akatsuki a vypustil Kyuubiho na Listovou, abych se pomstil. Jenže můj plán překazil Namikaze Minato nebo-li Čtvrtý Hokage.“ Madara pohlédl na Sakuru. „Tvůj dědeček. První členové v Akatsuki byli Nagato nyní známý jako Pein a Konan. Peina jsem jmenoval svým zástupcem a dočastným vůdcem Akatsuki, mezitím co jsem hledal Bijuu roztroušené po celém světě Shinobi. Pein zverboval silné shinobi, které opustili své vesnice. Například Fuuka Garion z Oblačné, Deidara z Kamenné, Sasori z Písečné, Waity z Mlžné a shinobi z vaší vesnice jménem Uchiha Ferri. Krátce po Sasoriho smrti jsem se vrátil jako Tobi.“

„Myslím, že je čas, abych vám řekl pravdu.“ řekl Pein. Všichni členové Akatsuki se na Peina podívali.
„Pravdu?“ ozval se Waity.
„Já nejsem skutečný vůdce Akatsuki.“
„A kdo tedy?“ zeptal se Hidan.
„Tobi nebo-li Uchiha Madara.“
„Tak proto je Tobi takový magor nebo spíše maskuje svou identitu.“ řekl Deidara.
„Madara nás našel po tom, co mě a Konan zradil Hanzo. Nabídl mi, že nás udělá silnějšími, když vstoupíme do Akatsuki. Po použití Rineganu jsem byl odkázán na život v přenosném křesle. Ovládám všechny Peiny pomocí Rineganu a přijímačů chakry. Zetsu, Tobi, Konan a Ferri jsou jediní, kteří o mně a Madarovi tohle vědí. Později se Madara vydal hledat Bijuu a mne jmenoval dočastným vůdcem Akatsuki. Dokonce se mu povedlo ovládnout Čtvrtého Mizukageho, který byl Jinchuuriki Tříocasého. Po smrti Sasoriho z Červených Písků se vrátil jako Tobi.“

Team Kakashi a Gai koukali na Madaru z vykulenýma očima.
„Bohužel, Ferri mě našel a znemožnil mi používání Eternal Mangekyou Sharinganu. Jediné, co teď mohu, je používat Sharingan na úrovni, na jaké ho vidíte.“
„Neříkal si náhodou, že tvůj Sharingan je silnější než ten Ferriho?“ zeptal se Kakashi.
„To je pravda, ale Ferri byl při našem střetu rychlejší a já nebyl ještě dostatečně silný. Pár dní před tím jsem se nepozorovaně proplížil do Listové a použil Obitovo tělo.“ odpověděl Madara.
„Zajímavé a působivé, ale dnes zemřeš, Uchiha Madaro.“ řekl Kakashi.
„Takže začněme souboj.“ řekl Madara a uskočil zpět. „Katon: Goukakyuu no Jutsu!“ Madara z úst vypustil obrovskou ohnivou kouli. Byla, ale mnohem větší, než jakou používal normální Uchiha. Team Kakashi a Gai stačil jen tak tak uskočit.
„To nebylo špatné.“ uznal Madara. „Katon: Housenka no Jutsu!“ Madara z úst vypustil několik malých ohnivých koulí.
„Ninpou: Suiton: Suijinheki!“ řekl Kakashi a před ním a ostatními se vytvořila stěna z vody, která zneškodnila Madarovo ohnivé jutsu.
„Nikdy by mě nenapadlo, že náš soupeř bude zrovna Uchiha Madara. Jeho techniky jsou mnohem mocnější než techniky průměrného Uchihy.“ vysvětloval Kakashi šeptem.
„Co tedy budeme dělat?“ zeptala se Sakura.
„To nevím, ale budeme muset bejt ve střehu.“ odpověděl Kakashi.
„Tak copak, Hatake Kakashi? Bojíš se bitvy semnou? Pokud se necítíš, tak ti povolim i tvé přátelé.“
„Ne. Jsem shinobi. Mou povinností je bránit mou vesnici. Mou povinností je bránit Hokageho.“ s těmito slovy se Kakashi vyřítil vpřed a kunaiem zaútočil na Madaru. Madara ukročil stranou a chytl Kakashiho za ruku.
„Útočit přímo? Jsi hloupý, Kakashi.“ řekl Madara. Kakashi druhou rukou chytl Madaru za ruku, kterou měl volnou.
„Už chápu.“ Madara přimhouřil oči a otočil hlavu. Za ním se objevila Sakura s Rasenganem, ale Madaru z nepochopitelných důvodů minula a spadla na zem. Madara se otočil zpět na Kakashiho.
„Jsi jen Kage Bunshin a Uzumaki Sakura byla jen iluze.“ řekl a koukl se na zem, kde měla Sakura ležet. Nebyla tam. Kakashiho klon chytl Madaru pevněji.
„DO TOHO!!“ vykřikl Kakashiho klon. Madara opět otočil hlavu. Proti němu se řítili Kakashi a Sakura. Mezi sebou drželi něco co vypadá jako Chidori a Rasengan v jednom. Rotovalo to stejně jako Rasengan, ale okolo se tvořily blesky stejně jako u Chidori.
„KORABO NINPOO: FUUTON: RASEN-CHIDORI!!“ vykřikl Kakashi a Sakura zároveň a techniku vrazili do Madary. Kakashiho klon zmizel a celá jeskyně se rozzářila.

Členové Akatsuki byli osvětleni Kakashiho a Sakury technikou. Debatu o Madarovi vypustili a pozorovali bitvu u vchodu.
„Soustřeďte se na pečetění. Madara to zvládne.“ nařídil Pein. Ostatní kývli a dále věnovali pozornost Narutovi.

Světlo ustalo a dým, který vznikl pomalu mizel. Sakura nehybně ležela zhruba pět metrů od místa, kde stál Madara. Kakashi také nehybně ležel pět metrů od místa, kde Madara stál, ale na jiné straně než Sakura. Madara pomalu vstával. Evidentně Sakura s Kakashim minuli Madarovo srdce. Chyběla mu levá ruka od ramene níže. Plášť Akatsuki ležel roztrhaný na zemi a Madarovo černé oblečení bylo na levé straně potrhané. Na levé tváři měl větší šrám.
„To není možné. Kakashi a Sakura minuli?“ divil se Gai při pohledu na Madaru, který už stál.
„Tohle bylo těsný.“ řekl Madara udýchaným hlasem a pohlédl na svou levou ruku, ležící na zemi. „Znemožnili mi používat Ninjutsu.“ Madara udělal krok dopředu a najednou se prudce zastavil. Oči měl rozšířené.
„Cožé?“ divil se. Z očí mu začala pomalu vytejkat krev. Sharingan mu začal pomaličku blednout. „To není možné.“
Gai a ostatní nechápavě koukali na Madarovo blednoucí Sharingan a zakrvácené tváře. Madara pohlédl do stropu.
„Amaterasu. Proklínám tě...“ řekl „UCHIHO FERIIIII!!!!“ z Madarovo očí vytryskl černý plamen.

„To ne. Madarův Sharingan se díky Ferriho pečeti obrátil proti němu. Okamžitě ukončete pečetění a zmizte!“ řekl Pein a seskočil ze sochy. Ostatní ho následovali. Hidan a Kakuzu, kteří byli v Astrální Projekci Akatsuki zmizeli. Energie, která obklopovala Naruta zmizela a on spadl na zem. Všichni členové Akatsuki uprchli tajnými dveřmi. Socha začala pomalu rudnout.

„Zachraňte Kakashiho a Sakuru a hned vypadněte. Já jdu pro Hokageho!“ rozkázal Gai a proběhl kolem Madary do jeskyně. Tritol a Sai přiběhli ke Kakashimu a Sakuře a na zádech je odnesli před jeskyni, kde se připojili k ostatním a utíkali jak nejdál to šlo. Gai přiběhl k ležícímu Hokagemu a hodil ho přes rameno. Socha nabyla oranžové barvy a začala se klepat. Kolem Madary byl černý plamen. Jediná cesta vedla opět kolem Madary. Gai se rozeběhnul a jen tak tak se vyhnul rozšiřujícím černým plamenům. Běžel co nejdál do jeskyně a doufal, že cestou narazí na ostatní. Z jeskyně se ozval výbuch a zevnitř šlehaly černé a oranžové plameny. Krátce na to se jeskyně zhroutila. Gai posadil Hokageho na zem a opřel ho o strom.

Členové Akatsuki vylezli na druhé vrcholku skály.
„Dnes v noci utrpěla Akatsuki nejtěžší ztrátu v historii.“ řekl Pein.
„Přišli jsme o Madaru a o všechny Bijuu.“ přidala se Konan.
„Měli bychom počkat do svítání a pak se vydat do té jeskyně. Třeba to Madara přežil.“ navrhl Waity. Pein přikývl.

Po chvilce čekání dorazil Team Kakashi a Gai, ke Gaiovi. Kakashi a Sakura už byli při vědomí, ale Tritol a Sai je museli podepírat.
„Je čas nejvyšší čas vyrazit domů.“ řekl Kakashi zmláceným hlasem. Všichni přikývli. Gai vzal na záda Hokageho a vyrazili na cestu.

Za svítání členové Akatsuki seběhli skálu a běželi k zavalené jeskyni. Nyní s nimi byli Hidan a Kakuzu. Všichni prohledávali kusy kamenní a trosky sochy.
„Vidíte někoho?“ zeptal se Pein.
„Někoho jsem našel.“ ozval se Kakuzu. Ostatní členové k němu přiběhli. Waity a Deidara zvedli obrovský kámen. Pod kamenem ležel strašně popálený člověk. Nebylo vůbec poznat kdo to byl. Pein se sehnul k člověku.
„To je Madara.“ řekl a ukazoval na místo, kde měl původně oči. „Tohle mohlo způsobit jedině Amaterasu. Z posledních sil si vytvořil chakrový štít, jinak by sme ho takhle neviděli. Úplně by zmizel.“
„Takže legendární Uchiha Madara byl zabit technikou Sharinganu.“ řekl Waity. Pein se postavil a namířil si to k odchodu.
„Na nějaký čas bychom se měli ukrýt a popřemýšlet co dál.“ navrhl Pein a pomalu odcházel. Ostatní šli za ním.

Zhruba pětset metrů před Listovou se Hokage Naruto probral. Bylo už ráno.
„Co se stalo?“ vydal ze sebe. Gai který ho nesl na zádech otočil hlavu.
„Byl jste unesen Akatsuki, Hokage-sama, ale buďte bez obav.“ odpověděl mu.
„Akatsuki jsou poraženi a podle mého odhadu se dlouho neobjeví.“ ozval se Kakashi, který už mohl běžet po svých. Sakura už byla také v pohodě. Lee, který běžel první zaznamenal poničenou hlavní bránu Listové.
„Jsme doma!“ vykřikl. Za bránou stála snad celá vesnice a čekala až se Hokage vrátí. Team Kakashi a Gai se před bránou zastavili. Naruto slezl Gaiovi ze zad a pomalu kráčel vpřed. Ostatní šli za ním.
„Vítejte zpět, Hokage-sama!“ ozívalo se ze všech stran. V čele davu stál Sarutobi Konohamaru a Shizune, kteří vesele tleskali a povykovali.

Druhý den už Hokage seděl ve své pracovně. Vedle něj stál Konohamaru a na druhé straně Shizune. Team Kakashi a Gai stáli naproti stolu.
„Teame Kakashi, Teame Gai. Celá vesnice vám je vděčná za mou záchranu a já samozřejmě také.“ děkoval a pohlédl na Konohamarua.
„Hatake Kakashi a Maito Gaii. Jménem Šestého Hokage Uzumaki Naruta vám uděluji speciální funkci ve Skryté Listové Vesnici.“ řekl Konohamaru. Kakashi a Gai na sebe pohlédli a podali si ruce.
„Pokud jde o vaše studenty...“ pokračoval „Tak jsou neprodleně povýšení na hodnost Jounin. To je vše. Můžete jít. Ovšem Kakashi a Gai tu ještě zůstanou.“
Sai, Tritol, Sakura, Luki a Toramaru, Jaina, Lee s radostí a s novou hodností odešli. Kakashi a Gai stáli na stejném místě.
„Máme pro vás pár informací, Hokage-sama.“ promluvil Gai.
„Členové Akatsuki Uchiha Ferri a Fuuka Garion byli zabiti při útoku na Zvučnou vesnici.“ oznámil Kakashi.
„Členové ANBU Zaraki Kail, Kaijin Takashi, Nanao Yuki a Ame Nibori byli zabiti za zradu Listové vesnice.“ přidal se Gai.
„Dále jsem byl informovaný o smrti Uchiha Madary. Skutečného vůdce Akatsuki. Nesl podobu Uchihy Obita a vystupoval pod jménem Tobi. O ostatníc členech Akatsuki nejsou žádné zprávy.“ dořekl Kakashi.
„Ještě jednu informaci bych měl, Hokage-sama. Socha, ve které Akatsuki přechovávali Bijuu byla zničena. Akatsuki se teď dlouho neobjeví. Je téměř jisté, že je dřív nebo později někdo najde a dorazí.“ řekl Gai.
„Takže ztracený Uchiha byl opět nalezen. Legendární Uchiha Madara definitivně zemřel a Akatsuki jsou bez Bijuu absolutní nuly.“ řekl Naruto a pohlédl z okna na opravující se Listovou.

4.6
Průměr: 4.6 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele dendule95
Vložil dendule95, Čt, 2010-01-07 19:26 | Ninja už: 5234 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

jako je to pěkny až na to že je to ze serialu akorat si pozmenila jmena ale tydle sceny už tam nekdy byly! ale stejne je pekny si to zopaknout Laughing out loud

Obrázek uživatele Ferri
Vložil Ferri, Pá, 2010-01-08 15:46 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Jo ty myslíš záchranu Garry že jo?? No ale když sem to psal tak sem si nemohl vzpomenout od kud to mam xD

Uchiha Ferri
Banners

banner i made

Obrázek uživatele Ferri
Vložil Ferri, St, 2009-09-09 20:49 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Tak třetí díl už tu je....nyní je na řadě Čtvrtý Smiling

Uchiha Ferri
Banners

banner i made