manga_preview
Boruto TBV 09

Dvě srdce bijí jako jedno-Nová vesnice,nový domov 1

Jmenuji se Toshi Shin. Je mi sedmnáct let. Mám hnědé oči a stejně tak hnědé dlouhé vlasy a štíhlou postavu. Pocházím ze šlechtického klanu, který sídlil ve Sněžné vesnici. Někteří členové klanu říkali, že vypadám jako anděl. Dokud je všechny nezabili.
Ten den opět padal sníh. Já se potulovala venku. Když jsem přišla domů všude byla krev, krev smíchaná se sněhem. Zůstala jsem sama. Bez rodičů, bez bratra, bez přátel. Přestěhovala jsem se do Konohy. Byla to největší ze všech pěti vesnic.

Vešla jsem do vesnice.Moc věcí jsem sebou neměla jen to nejdůležitější.Hokage o mě věděl a celkem ho překvapilo, že se chci přestěhovat právě do Konohy.Najít kancelář Hokageho nebylo příliš těžké.Slušně jsem zaklepala a čekala na vyzvání .Jakmile se ozvalo“ dále“ tak jsem vešla.Za stolem seděl muž ve věku tak 25 let.Měl jasně blonďaté vlasy a pomněnkové oči.Už od pohledu vypadal plný pozitivní energie.
„Dobrý den jsem Toshi Shin“pozdravím a malinko se ukloním.
„Dobrý jmenuji se Uzumaki Naruto,jsem hokage skryté listové vesnice.Těší mě a jsem velice rád, že jste se rozhodla přestěhovat právě do této vesnice“řekl a jeho usměv se ještě více rozšířil.
„Nemusíte mi vykat Hokage-sama jsem přece mladší a zas nejsem na tak vysoké pozici, aby jste takhle se mnou mluvil“řeknu mile a usměv mu oplatím.
„Zvláštní….jsi úplně jiná, než jsem si tě představoval“zadívá se na mě zkoumavým pohledem.
„Jak jste si mě představoval“zeptám se malinko nervozně.
„Jako namyšlenou, arogantní holku, která bude panovačná a všemi bude opovrhovat“odpoví a já se nad tím malinko pousměji.
„Asi jsem vás zklamala, ale řekla bych, že jsem pravý opak“rozšířím svůj usměv.
„Ne, jsem spíše rád“oplatí mi usměv, ale v tu chvíli někdo zaklepe na dveře.Ani nečeká, až ho hokage vyzve a normálně vejde.
Je to muž stejně staří jak Naruto, ale je to přesně jeho pravý opak.Má havraní vlasy a oči snad temnější, než samotná noc.Jeho pohled je kamenný a chladný.Začínám z něj mít respekt, ale hlavně strach.
„Sasuke kolikrát ti mám říkat, ať počkáš na vyzvání, ale to je teď jedno.Pamatuješ jak jsem ti říkal, že budeš učit jednu dívku, že jo“zeptá se a podívá se na něj zkoumavým pohledem.
„Jo o něčem takovém jsi se zmínil“odpoví a dál má v pohledu nudný výraz.
„No tak to je ona.Jmenuje se Toshi Shin.“ukáže na mě a já se na Sasukeho pomalu podívám.Teď mě rentgenuje pohledem a nad něčím přemýšlí.
„Toshiovská princezna.Si děláš srandu Naruto, že jo.Co bych tak mohl tady princeznu naučit“řekl a nezapomněl dát důraz na slovo princeznu.
„To je tvůj problém, od čeho jsi jounin.Krom toho se říká, že čistokrevní jako je tady Shin mají jedno z nejsilnějších doujutsu.Takže se pro ni jako Uchiha hodíš nejlíp“odpoví a z jeho hlasu jde poznat, že nechce dál nic slyšet.
„A kde bude bydlet?“zeptá se, ale už mi nevěnuje pozornost .
„U tebe, budeš muset na ní dát pozor, protože ji chce hodně lidí zabít a také si podmanit její sílu“odpoví a usměje se na mě „Ale teď bystě, už měli jít“řekne z ničeho nic.Sasuke mi vezme kufr a jde směrem ke dveřím.Se slovy „nashledanou“ jdu za Sasukem jak poslušný pejsek.
Šli jsem ulicemi a já se začínala pomalu ztrácet.Najednou jsme zastavili u sídla klanu Uchiha.Bylo velké a moc pěkně udržované.
„Máte to tu pěkné Sasuke-sama“řeknu a rozhlédnu se okolo.zastavím, když na sobě ucítím jeho pohled.
„Děje se něco“otočím se a kouknu na něj.
„ Říkej mi jenom Sasuke“odpoví a dál nic neříká a jde dál..Šla jsem hned za ním.Zastavil se u dveří a otevřel je.
„Tady budeš teď bydlet“řekl a ukázal na pokoj.Byl velký a světlý.Byla tam velká postel, 2 skříně a stůl.A nakonec dvoje dveře jedny vedli na zahradu a druhé do koupelny.
„Děkuju“posadím se na postel a podívám se na Sasukeho.
„Za co prosím tě“zeptá se mě a pozvedne jedno obočí.
„Nebudeš to mít se mnou lehké, jsem tvrdohlavá a když mi něco nejde začnu se vztekat+ k tomu po mě jdou různí lovci, a ty mě budeš muset hlídat, trénovat a živit.Nechtěla bych být v tvojí kůži“sklopím zrak a zadívám se do země.
„Myslím, že to zvládnu“položí mi kufr na zem „Až si to všechno uděláš přijď do kuchyně.Jsou to třetí dveře nalevo“kývnu a začnu si vybalovat.Prohlédnu si celý pokoj a vydám se do kuchyně.Okamžitě ji najdu a zasednu ke stolu

4.885715
Průměr: 4.9 (35 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Ne, 2017-02-05 15:03 | Ninja už: 2684 dní, Příspěvků: 3007 | Autor je: Metař Gaarova písku

Misia V2: Vybrala som si túto sériu, lebo ma zaujal názov a ako som zbežne ťukala na ďalšie diely, tak aj osoby a obsadenie prebudili moju zvedavosť Smiling Je to tvoja prvotina, má už svoj vek, takže sa budem na odvážlivca pozerať láskavo Smiling Príbeh začína dobre, objavila sa nová a atraktívna postava Toshi Shin. Naším starým známym si ponechala charakter, to je fajn Smiling Chýbajú mi otázniky, bodky a čiarky (tie sú neduh mnohých Laughing out loud) Hlavné je, že zápletka je pútavá, tak sa idem vrhnúť na jej rozmotávanie Smiling

Obrázek uživatele Hyewook
Vložil Hyewook, Ne, 2010-02-28 13:41 | Ninja už: 5184 dní, Příspěvků: 412 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

pekne ale toto je tvoj prvy pribeh?????

Obrázek uživatele Kimi no Naomi
Vložil Kimi no Naomi, So, 2010-01-16 18:38 | Ninja už: 5221 dní, Příspěvků: 80 | Autor je: Prostý občan

Pěkné,zajímavé Laughing out loud

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Út, 2009-10-06 18:27 | Ninja už: 5324 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Zajímavé. No uvidím jak se to vyvine xD

Jsem fanda:

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, St, 2009-09-02 21:07 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

je to pěkný a vypadá to dost zajímavě Smiling
tak se snaž Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Hachiko
Vložil Hachiko, St, 2009-09-02 20:24 | Ninja už: 5368 dní, Příspěvků: 83 | Autor je: Utírač Udonova nosu

děkuju Kimm-chan, jo v tomhle tom opravdu ulítávám XD

Obrázek uživatele Kimm-chan
Vložil Kimm-chan, St, 2009-09-02 19:57 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 759 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Nápad se jeví víc jak zajímavý. Líbí se mi to Smiling. Jen si den opravdu pozor na ty chybky, o kterých ti napsala Yamata. Text se potom bude číst mnohem líp.
A ještě pro upozornění...přeskakuješ z přítomného do minulého času. A to podle mě...není správný. Když tak si buď vyber čas přítomný a všechno to piš tak, jak píšeš dodatky za přímými řečmi, nebo to jednoduše nahraď časem minulým a piš to jako většinu vyprávění v příběhu, ok?
Jinak je to moc pěkný! Budu se těšit, co příště vymyslíš.


• There'll always be people out there who will tell you that you can't. All you have to do is turn around and say: "Watch me!"
• Vždyť usmát se nebolí.
• Nejnovější myšlenka v text ... Voda není krev, Voda je voda

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, St, 2009-09-02 19:27 | Ninja už: 5915 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!