manga_preview
Boruto TBV 09

Akatsuki Genesis 12

Oči které zradíš

,,Jak je to možné!“ Ozve se dunivý Narutův hlas.
,,Z Deštné nedošla měsíční rutinní zpráva a proto jsem se snažil spojit se Hoozuki Suigetsuem ale nic se neozvalo. Tak jsem navázal spojení z jedním muže který měl být jako pojistka pro tyto případy ale řekl mi že Dešťová byla osvobozena a že novým vůdcem je kluk z Rinneganem. Pak jsme byly přerušeni.“ Dopoví Konohamaru a nadechne se po dlouhém proslovu.
,,Rinnegan? Myslel jsem že poslední kdo měl Rinnegan byl Nagato a ten umřel asi před 5 lety.“ Odsekne Naruto a koukne na Konohamara
,,Říkal jsi že Nagato uměl ovládat mrtvá těla díky příjmačům ve formě piersingů jak si můžeš být jistý že ten chlap v té jeskyni byl ten pravá Nagato? Co když Praví Nagato je ten kluk?“ ozve se Dospělí Shikamaru sedící hned vedle Naruta.
„Vím to.. byl to ten praví Nagato.“ Vzpomene na rozhovor mezi nim a Nagatem ve stromě udělaného z papíru.
,,Tak jak to vysvětlíš? Dotáže se Shikamaru a začne se houpat na židly.
„Nevysvětlím ale zničím! Hrozba jako Rinnegan se nesmí nechat jen tak být. Povolejte všechny divize co máte!“ Zakřičí Naruto a práskne do stolu. Vedle Naruta stojí sekretářka z brýlemi a štosem papíru. Začne pomalu odcházet z místnosti a posunuje si brýle.
,,Takže už to je venku… ale nemůžu přijít z prázdnou… Potřebuji víc informací.“ Ozve se do ženy a vejde do Narutovi pracovny a zavře za sebou. Příjde k jeho stolu a vysune první šuplík. Nic tam ale nenajde a proto vysune šuplík hned pod ním.
,,Co tu pohledáváte?“ Ozve se temný hlas. Žena otočí hlavu k východu a kouká do dveří od kud přišla. Tam stojí muž zahalený stínem. Jediné co jde vidět jsou oči. Krvavě rudé Sharingany.
,,Moc se omlouvám ale Naruto-sama mě poprosil o jednu složku tak jí hledám.“ Začne se obhajovat dívka.
,,Naruto je poslední dobou pořád ve stresu že? Až je mi ho trochu líto.“ Dodá a blíží se k ženě.
,, Jedno se mu ale musí nechat… Má krásné sekretářky.“ přiblíží se k ní až na vzdálenost 10 centimetrů od obličeje a Sharingan se mu vypne.
,,Ženě se zatají dech Muž se přibližuje až se jí políbí.“ To ale žena nevydrží dá muži facku. ,,Že se nestydíte!“ okřikne ho žena a Utře si pusu.
,,Není chytré mě mlátit.. a už vůbec ne když ve vás jde cítit taková chakra!“ Odsekne Sasuke kterého osvítí světlo z okna a chytne ženu pod krkem. Z ženy opadá pár papírů a v tu rázem ve vzduchu visí Nia.
,,Černý plášť z červenými obláčky… To může znamenat jen jediné. Akatsuki.“ Ozve se ledově klidný hlas Sasukeho.
,,Polib mi p***l!“ Zařve Na Sasukeho který se jen mírně usměje.
,,Půjdeme se projít do vvyslíchárny.“ Dodá Sasuke v očích se mu objeví Sharingan. Nia se chvíli nehýbe a pak upadne do bezvědomí.

O dvě hodiny později se probouzí Nia na ocelové židli v potemněné místnosti. Do místnosti vejde Naruto a Sai. Sai chytne Niu za hlavu a začne si jí profilově prohlížet.
,,Je jí podobná“ Dodá a koukne na Naruta. Ten se kouká na Niu a obchází si jí kolem.
,,Jak se jmenuješ?“ Padla první otázka od Naruta.
,,Co tě to zajímá?“ Ozve se od probouzející se Nii. ,,Tak ještě jednou… jak se jmenuješ?“ Dodá znova Naruto.
,,Co tě to zajímá. Mám jméno po strýčkovy. Hláskuje se to. Co… Tě… To… Zajímá!“ Odsekne drze Nia a usměje se.
„Tak fajn!“ dodá Naruto a dá Nie pořádnou ránu. Ta se rozesměje.
,,Líbí se ti to? Uvidíme co řekneš až zatnu pěst!“ Dořekne a praští ji znova. Nia slítne i z židlí na zem. I přes to se velice baví.
,,Aaaach Naruto Naruto Naruto. Tak ty jsi ten všude známí 7. Hokáge? To tě tak oslepila vyhlídka na to že můžeš mlátit holku? Nebo na to že se Bůh vrátil aby ti splatil tvé hříchy?“ Zeptá se rozesmátá Nia a vyplivne trochu krve.
,,Ten tvůj harant není bůh je to další vůl z Rinneganem co se za něho převléká. Je to ubohé že využívá tělo dítěte jako převlek!“ Přecedí přes zuby Naruto V tu Sai znejistí.
,,Za to ničit země a podrobovat si vesnice je šlechetné jo? Otec se v tobě zmýlil… ale to už Takezo nezopakuje.“
,,Takhle se jmenuje? Takezo?“ Optá se Naruto ležící Nii.
,,Naruto?“ Ozve se Sai sedící kousek od nich a sledující celou situaci. Naruto ale Saie neslyší a pokračuje v rozhovoru z Niou.
„Myslíš že bude vadit Takezovi když tě vrátím do Deštné po kouskách v krabici? Možná tě dá dohromady když je to takový bůh že?“ Řekl Naruto a usmál se.
,,Víš co je na tom nevtipnější? Že zatím co ty mě tady mlátíš pravá Nia sází bomby po celé Konoze“
,,Naruto!“ zakřičí Sai.
„Co?“ Zeptá se naštvaně Naruto a otočí se na Saie
,,Je to klon!“ Okřikne Sai Naruta. V tom se otřese celá místnost.
,,Pamatuj si Uzumaki Naruto! Že ty oči které si zradil tě budou pronásledovat až do tvé smrti!“ Jakmile to Nia dořekla Celá se rozsypala v papír. V tu do místnosti vtrhnul ninja a zakřičel.
„Hokáge-sama! V celé Konoze se objevili série malých výbuchů! Nejvíc zasáhla zbrojní a militární budovy!“
,,Rozsah škod?“ dodal Sai a postavil se.
,,Nevíme pane ale vypadá to že Veškerá armáda která byla v Listové uvízla v troskách.“
,,Je to jen setina Armády které vlastním! Každého ninju který teďka zemřel mi Dešťová splatí 5x! Povolejte Choujiho Prapor! Zavelte útok na Deštnou!“

Směrem od Konohy ze které stoupají komíny dýmu míří Nia a velice se směje.
,,Dneska jsem rozdmýchala oheň války. Už není cesty zpět.“

Mezitím v Deštné…
V aréně se ozývají bojové výkřiky. Proti sobě stojí Takezo a Zangar. Jedná se o Taijutus souboj a jde vidět že má Takezo mnohem na vrh. Zangar se mlátí hlava nehlava ale nemůže zasadit správnou ránu. Na tribuně sedí Hayate, Kaemon a Rikimaru a Koukají na zápas.
,,Vsázím 100 na to že ho sejme nohou.“ Ozve se Hayate který upije piva ze sklenky.
,,Houby kolenem do břicha“ Ozve se Rikimaru který se rychle socializoval ke skupině.
,,Hehe ani Takeza neznáš a už si vsázíš co udělá?“ Zeptá se Hayate a koukne na nového člena.
„Bude mu chtít způsobit co největší bolest aby viděl co vydrží. Co je horší než dostat kolenem do soláru?“ odpoví Hayatemu Rikimaru a začne se šklebit.
,,Tak fajn 100? Na zápas?“ Ozve se Hayate který si fakt věří.
,,Beru. Rozmlať ho Takezo!“ Pokřikne na Takeza Rikimaru a udělá fandivé gesto. Kaemon se zvedne a utrousí.
,,100 na to že loktem že týla“ Pak se dá v východu z Arény. Takezo opravdu počká až se Znagar bude snažit zaútočit Níž a práskne Ho do týla. Ten se složí a chytne se za bolaví krk.
,,Nejsi špatnej… ale nevím jestli to jde do Akatsuki.“ Řekne Takezo a začne si oblékat triko.
„Prosím… Jediné co mi zbylo po otci jsou tyhle oči… opustil mě aby mě ochránil před bolestivým osudem.. Chci mu to splatit!“ Ozve se od krčícího se Zangara. Takezo se na něj podívá a vzpomene si na ten den kdy zemřel jeho otec a on stál z Niou a z Konan u hrobu.
,,Dobrá teda… Beru tě ale poslechneš každý slovo co ti řekne Rikimaru!“ Zangar jakoby obživl vyskočí na nohy a začne děkovat Takezovi za příležitost. Rikimaru se v dáli zaksichtí a dodá.
,,To budu dělat chůvu? Zase? Výborně…“
,,Kaemon nebo Zangar… výjde to na stejno… Oba jsou jak malí… Jenomže ze Zangarem bude věčí sranda.“ Dodá Hayate a zvedne se. ,,Jdeme se projít.“

U bran se objeví Nia a Takezo to hned zpozoruje. Během chvíle se přemístí k bráně a koukne na Niu. Ta se tváří vážně. Jakmile dojde blíž k Takezovi jen řekne.
„Máme problém… Připrav Deštnou a pořádnej boj.“

Poznámky: 

Další díl Genesis. Můžu jenom dodat že tenhle díl je takový memoriální ale těšte se na další Laughing out loud už začíná jít do tuhého.

4.5
Průměr: 4.5 (4 hlasů)

Kategorie: