manga_preview
Boruto TBV 09

Gomen! Aishiteru 04

Sakura se začala probouzet. Chtěla se posadit, ale projela jejím tělem ostrá bolest. Sykla. Raději zůstala ležet a promnula si oči. Byla ve svém pokoji. Vypadalo to, že tam je sama, když uviděla Sasukeho jak sedí na židli u stolu v rohu pokoje.
„Ehm........“ Chtěla na sebe upozornit. Sasuke zvedl hlavu od stolu a podíval se na ni. Sasuke se v mžiku objevil před ni. Lekla se ho. Jednou rukou si ji chytl za bradu a políbil. Sakura se nechala. Zavřela oči a vychutnávala si ten pocit. Najednou ji v hlavě začala okřikovat vnitřní Sakura.
„Seš blbá! Zradil tě! Využívá tě! Copak to nevidíš!“ Sakura se vzpamatovala a odstrčila Sasukeho. „Co děláš! Nech mně být! Vypadni z mého domu!“ Křičela a přitom brečela. Tentokrát ji chytil za týl a pevně si ji k sobě přitáhl. „Neee, Sasuke já nemůžu....“ Prosila Sakura jako štěně. Druhou rukou si ji chytl za pas a přitáhl víc k sobě. Nechtěla to, ale pořád ho líbala. Nakonec sebrala všechnu nenávist a odkopla ho do protější stěny. Svalil se na zem. Chytil se za břicho. Klečel a hlavu opíral o zem. Sakura slezla s postele. Postavila se do bojovné pozice. Sasuke těžce vstal. Z pusy mu vytékal pramínek krve. Koukal na ni. Byla jenom ve spodním prádle. Bylo černé a na něm mněla znak svého klanu. „Proč mi ubližuješ!“ Křičela na Sasukeho. Utřel si pramínek krve z úst a vytáhl katanu. „Ksakru on nás zabije!!!!!“ Nadávala vnitřní Sakura. Sakura znejistila, ale nechtěla to dát najevo. Sasuke si prohlídl katanu a poté ji hodil do kouta.
„Jestli chceš, zabij mně.“ Pronesl zdrceně. Sakuře se podlomily kolena.
„Ale já tě miluju!“ Křikla. Sasuke se pomalu k ní přiblížil. Chtěl ji pohladit. „Nech mě Sasuke! Neznamená to, že jsem tvoje!“ Hystericky křičela. Sasuke se otočil a chtěl odejít. Chytla ho za nohu co mněl ve vzduchu a přitáhla si ji k sobě. Sasuke to nečekal. Neudržel rovnováhu a hodil masku. Hlava se mu rozplácla o parkety. Pomalu si sedl a zadíval se na Sakuru. Seděli naproti sobě. Nic neříkali. Jenom koukali. Sakura vstala a šla za Sasukem. Čekal, že zase dostane vynadáno. Mýlil se. Sklonila se k němu a chytla ho za tvář. Druhou rukou ho povalila na záda. Sedla si na něj obkročmo. Dotýkali se nosy. Dívali se přímo do očí. Zavřela oči. Sasuke na ni jenom koukal. Začali jí stékat slzy. Políbila ho. Sasuke ji lehce ze sebe shodil. Postavil se a vzal ji na ruce. Položil ji na postel. Sakura klečela. Svlíkl ji spodek. Pořád seděla a zakrývala si rukama podprsenku. Styděla se. Třepala se jako ratlík. Ještě se nikdy před klukem nesvlíkala. Seděla k němu zády. Pomalu ji rozepl podprsenku a svlíkl ji jí. Sakura se na něho podívala přes rameno. Okamžitě zčervenala. Usmíval se. Vzala první polštář, co ji přišel pod ruku a hodila ho po Sasukem. Nečekal to a schytl to do obličeje. Spadl z postele. Sakura hned chytla přikrývku a překryla se jí celá. Byla stočená do klubíčka a jenom hlava jí čouhala. Sasuke vykoukl ze země. Omrkl, jestli nepoletí další záhlavek a pak vylezl na postel. Sklonil se k její čouhající hlavě. Usmíval se. Sakura byla na pokraji zhroucení. Pomalu ji odkryl a koukal na její krásné křivky. Položil ji na záda a začal ji líbat na krku.
****************************************************************
Suigetsu se vzbudil zimou. Podíval se na vyhasínající oheň. Už vlastně jenom hřáli zbytky dřeva. Když vstal a chtěl přiložit, uviděl, že chybí Sasuke.
„Ku**a drát s ním... Chce nás prozradit nebo co? Vsadím se, že šel za tou holkou.“ Prskal kolem sebe. Nechtěl nikoho kolem vzbudit tak přiložil a lehl si. Přemýšlel.... přemýšlel o Sasukem a Sakuře. „Ta holka je pěkná... chápu Sasukeho. Ale proč nám o ní nikdy moc nepovídal? No jo zmínil se o jeho týmu a vesnici ale přece. Jak ho znám chce si jenom užít.“ Mluvil si v duchu a promítal si okamžik, když ji uviděl. „ Je vážně kus.“ Řekl nahlas. Rychle si chytil pusu. „Bože nesmím mluvit tak nahlas.“ Řekl si v duchu. Juugo se jenom převalil, ale spal dál. Suigetsi si oddychl. Podíval se na Karin. Pravidelně oddychovala. Nevěděl, jestli je v komatu nebo spí. Vůbec netušil co s ní je, ale hlavně že neměla nějaké kecy. Najednou se usmál a usnul.
*******************************************************************************************
„Tsunade, nikde sme ho nenašli.“ Mluvil se sklopenou hlavou Yamato. Tsunade se na něj jenom ospale podívala a hodila do sebe další skleničku saké. „Co Sakura?“ Pronesla opilým hlasem. „Tu sme viděli v lese, ale říkala že ho neviděla.“ Odpověděl. „COŽE! Copak vy nevíte, že by kvůli Sasukeho lhala!“ Její opilost okamžitě opadla a bouchla do stolu, div se nerozpadl. „A kde je teď!“ Řekla mírně nahlas. „Doma“ Odpověděl Yamato se strachem v očích. „Tak se jděte podívat jestli tam fakt je! A pak mi to přijďte říct!“ Dodala a hodila do sebe další skleničku saké. „Hai“ Odpověděl Yamato a zmizel. „Ach Sakuro, Sakuro. Proč mi děláš potíže?“ Řekla si pro sebe a nalila si do skleničky saké.
********************************************************************************************
Sasuke stále líbal Sakuru, která ležela pod ním. Sakura byla pořád nejistá..... Začal ji něžně hladit po tváři. Začal ji líbat i na krku.... pak šíji. Když ji políbil na šíji, Sakura se zatřásla. Poté se vrátil k jejím ústům a jednou rukou ji chytil za stehno. Lehce ji ho posunul dál od druhého stehna. Věděla, co přijde. Křečovitě svírala deku. „Uvolni se.“ Pošeptal ji do ucha. Sakura udělala to, co řekl. Pustila deku a začala hladit Sasukeho po vlasech. Sasuke se ještě neodvážil do ní vstoupit. Byl nervózní. Nechtěl to nijak pokazit........ Když v tom někdo začal klepat. Oba dva vyskočili jako čerti z krabičky. Sasuke se začal rychle oblíkat. Sakura na sebe hodila jenom kimono a otevřela zašupovací dveře od pokoje. Zase je za sebou zavřela a procházela kolem jiných pokojů, dokud nepřišla ke schodům. Pomalu sešla a mířila si to kratší chodbou mezi zavřenými pokoji. Když došla k hlavním dveřím pomalu je otevřela. Stál tak Yamato. Sakura se na něho rozespale podívala a zakoulela očima.
„Copak potřebujete, Yamato, v 11 hodin večer??“ Vyptávala se ho ospale.
„Jenom sem tě přišel zkontrolovat na příkaz Hokage.“ Odpověděl s úsměvem na rtech.
„Jdete dál?“ Zeptala se ho se slušností.
„Jo, na chvíli, potřebuju si promluvit, pokud ti to nevadí.“
„No už nevadí, když ste mně vzbudil.“ Pokárala ho. Yamato vešel a Sakura za ním zavřela dveře. Šli po krátké chodbě a vešli do prvního pokoje z prava. Také mněli zašupovací dveře jako všechny ostatní pokoje. Byl to obývák. Krásně v něm voněla skořice.
„Máš to tu krásné, Sakuro.“ Snažil se pochválit. Oba si sedli a začali konverzovat. Když skončili, Yamato odešel a Sakura šla zpátky do svého pokoje. Odšoupla kousek dveře a vlezla do pokoje. Nikdo tam už ale nebyl. Smutně se podívala do země a lehla si do postele. Chvíli přemýšlela nad tím, co se stalo a pak usla......

4.5
Průměr: 4.5 (4 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Saskiee
Vložil Saskiee, So, 2010-02-13 14:13 | Ninja už: 5271 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

Pěkný,další prosím...Z láskyZ láskyZ lásky