manga_preview
Boruto TBV 11

Blbá minulost část7: konec nepřátelství?

Uběhl měsíc od doby co, vězni utekli z vězení. Par jích bylo chyceno, ale většina zmizela. Kabuto, zrovna sledoval Konohu. Byla krásná noc a hvězdy zrovna zářili opravdu pěkně. Již spoustu lidí poslal do všech vesnic chtěl vědět, zda, našli tajnou Orochimarovu laboratoř, nevěděl kde je a jak mu Orochimaru jednou řekl, je tam tajná zbraň. Byli převlečení za jednotky ANBU. Zatím se nic nenašlo. Ovšem něco se dělo. Byli již půl noc a většina lidí spalo, ale jeden barák začal hořet a všude se to začalo šířit. Kabuto, se dolu vyděšeně podíval, věděl, že v některým baráku je určitě Riku Kabuto, rychle běžel do Konohy. Jak se, Kabuto, domníval, byl to požár, ale divný jiný. Kabuto, hned narazil na jednoho s ANBU.
„Aspoň, že mám na sobě ten obleček,“ pomyslel si.
„Poslouchej, potřebuji abys zjistil kde, to začalo,“ řekl ANBU a Kabuto přikývl. Všichni lidé utíkali ze svých domu. Kabuto, běžel po Listové a již teď viděl dost zraněných lidí. Mezi nimi byl Uchiha Sasuke, teď byl spíš v bezvědomí. Kabuto, šel k němu a již chtěl vytáhnout kunai, teď by klidně se mohl zbavit jednoho velkého problému.
„Pane, prosím pomozte,“ ozval se známy hlas, nad Sasukem se skláněla Riku, po obličeji ji tekly slzy aKabuot, tedy přešel k mladému Uchihovi. Na břiše měl podivnou ránu, nebylo to spalený, ale měl tam díru a ta krvácela. Kabuto, se dal s pěknou nechutí do léčení. Brzy se Sasukemu rána zacelila.
„Děkuji,“ řekla jen Riku.
„Odveďte ho do nemocnice, tedy pokuď nehoří jianč ho odveď k nejlepším ninja-medikům,“ pověděl jí Kabuto a odešel.

„Ty nevíš kdo ho vyléčil, tohle je moc dobrý na nějakého ANBU, ale …..to…..by musel byt, Kabuto,“ řekla Tsunade. Byli v nemocnici, naštěstí se již jím podařilo požár ovládnout.
„Takže, může v tom mít prsty mi ho najdeme,“ řekl Naruto a podíval se na Sasukeho.
„Já půjdu s vámi já viděla jeho masku já ho poznám,“ oznámila Riku a Tsunade souhlasila.

Kabuto, se chvíli díval na popel, který byl na zemi. Ještě to chvíli kontroloval a pak odešel. Mezitím již nějací ANBU hasili požár. Chvíli se na to koukal, ale pak uslyšel známý zlý hlas a samým překvapením ztuhnul.
„Kabuto, vrať se potřebuji, tě abych mohl dělat své experimenty,“ řekl ten hlas. Kabuto, se otočil. Za ním stála postava v černé kápi.
„Tak to jedině ve snu, já už se k tobě nikdy nepřidám,“ zavrčel nenávistně Kabuto.
„Ale no tak pes má věrně sloužit svému pánovi, dokonce za něj položit i svůj hloupý život, ale ty ses na mně vykašlal,“ ten hlas byl chladný a zlý.
„To je teda pech,“ usmál se Kabuto,“ tak se podívej co s tebe zbylo, nic. Musíš každý tři roky měnit tělo, Orochimaru, ale zdá se, že někdo ti nakonec dal své tělo, někdo si dal tvoji tkáni do sebe a nechal se kvůli tobě zabít, ale věř mi, umírat se mně nechce.“
„Zabij ho Mizuki,“ zavrčel naštvaně Orochimaru, „hlupáku všichni slouží jen mně, všichni co s tebou utekli ve skutečnosti mě slouží, taky vím o co ti jde, koho sleduješ uvidím co uděláš, když zabiju tu holku.“
„To bys neudělal, nepleť jí do toho!“ naštval se Kabuto a uhnul prvnímu útoku Mizukiho. Mizuki byl hodně rychlí a Kabuto se jeho útokům vyhýbal.
„Rasengan!“ ozval se známy hlas a najednou uviděl jak se na něj řítí Naruto. Mizuki, se jen pousmál a hodil po Narutovi pár shurikenu, které se do něj zabodli, naštěstí to byl je klon a skutečný Naruto udělal Rasengan ve vzduchu. Naruot, se řítil na Mizukiho. Mizuki, chudák to schytal přímo do hlavy. Padl k zemi omráčený.
„Au, to muselo bolet,“ řekl jen Orochimaru a Naruto se na něj překvapeně podíval a pak na Kabuta. Kabuto, se díval na zem a již vytahoval kunai, ale místo toho aby zaútočil na Naruta jak se, Naruto, domníval. Kabuto, zaútočil na Orochimara, i když neměl šanci, Orochimaru byl příliš rychli. Místo toho, se objevili obří hadi.
„A do p***le,“ poznamenal Kabuto a rychle se otočil k útěku. Naruto, se ještě chvíli na to překvapeně díval a pak zaútočil na jednoho velkého hada.
„Jen běž, Kabuto, tvůj osud je mi pořád sloužit!“ vykřikl za Kabutem, Orochimaru.
Kabuto a Naruto ještě chvíli běželi a najednou se objevili před Riku.
„TO jsi jí tu nechal samotnou, ani nevím jestli jí nechce ublížit a ty tohle blbe,“ zamračil se Kabuto, ale v tu chvíli dostal ránu. Kabuto, se proletěl několik metrů zpět. Kabuto, setřel krev která mu ztékala s huby. Ten kdo ho praštil, byla Sakura.
„Tak a začínáme od znovu,“ pousmál se Kabuto.
„Tak dost! Proč jsi útočil na svého senseie?“ zeptal se Naruto.
„Proč asi, mimoto, že mně chce zabít, kvůli tomu, že jsem se vykašlal na to dát mu své tělo. Jak bych to řekl asi pár hodin před tím než mně úplně ovládl, jsem si tu jeho tkáň vytáhl a vše se vrátilo do původního stavu,“ odpověděl Kabuto.
„Měl bys být zatčen, většina lidí si bude myslet, že jsi podpálil, Listovou aby ses jí pomstil a nebudou ti věřit,“ zmráčil se Naruto a podíval se na Sakuru, jenže nestačil si všimnout, že Riku vzala Sakuře, jeden kunai a teď s ním zaútočila na Kabuta. Kabuto, kdyby chtěl, tak již Riku zabije. Místo toho dal svoji ruku před ránu a ten kunai se mu do ruky zabodl.
„Opravdu chceš tolik mojí smrt?“ zeptal se chladně Kabuto a vytáhl si kunai s ruky a dál to do ruky Riku a pak jím zamířil na svoje tělo, „udělej to, zabodní to kam chceš, nechám tě, je to tvůj život ne?“
Držela ten kunai a Kabuto doopravdy očekával svoji smrt, která nepřišla.

„Jestli to tak je, tak to víš jen ty, Naruto, nesmíš do toho plést ostatní, zítra přijď výjdeme,“ řekl Kabuto, byli v lese, těžko se dostávali s Konohy. Naštěstí si Tsunade, toho moc nevšímala kdo prochází. Sakura, zpočátku byl strašně proti, prý nevěří Kabutovi.
„Kráva kdybych chtěl tak jíž je dávno mrtvá,“ pomyslel si Kabuto.

4.384615
Průměr: 4.4 (13 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Út, 2009-06-09 21:12 | Ninja už: 5600 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

hehe pěkný Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.