manga_preview
Boruto TBV 09

Šťastný den! 1. kapitola - Ino

"Uááááááá!!!" zívla Ino.
Bylo ráno jako každé jiné a Ino si vzpomněla, že si večer zapoměla dát před postel boty. Ale dnes to bylo jinak - boty tam byly a Ino měla velkou radost, že si po milionkráté neslíbila, že jsi je tam dá! S úsměvem na rtech a jemným červenáním na tvářích šla Ino ke své skříni.
"Ach jo, zase jsem si zapomněla přišít k sukni ten závojík." Ino dobře věděla, že si ho tam nedala, ale na sukni byl závojík přesně dlouhý, tak akorát na ni. Ino byla velmi překvapená. Máma by to neudělala, věděla že Ino ráda šije!
Ino na to přestala myslet a šla se nasnídat. K snídani byl puding a malá rajčátka, její oblíbené jídlo! Ino si myslela, že asi spí. Štípla se do tváře a tak poznala, že je určitě vzhůru. Slupla svou výbornou snídani a šla si nachystat výbavu.
Ino se učila bojovat s velkým mečem; byla v tom mistr jako Tsunade v léčení. Každý ji podle toho velkého meče na zádech poznal.
Ino se učesala a šla ke svému týmu. Na domluveném místě však nebyl Shikimaru ani Chouji! Ino byla zmatená z toho, kdo před ní stál. Byl to Inuzuka Kiba opřený o zábradlí. Otočil se k ní...
"Ahoj, Ino!"
"Ahoj Kibo. Co tu děláš?"
Kiba neodpověděl, ani na nic nečekal a dal Ino rychle pusu na tvář. Ino myslela, že omdlí. Znala Kibu jako přítele a teď jí dal pusu! A dokonce ji pozval na zmrzlinu s pudinkem!
Ino ho po cestě chytila za ruku. Kiba se jemně začarvenal a usmál se. Když dojedli puding, prošli se lesem. Pomalu se schylovalo k večeru a oba dva se pomalu rozloučili. Kiba už už už chtěl odejít, ale Ino ho chytila za ruku a dala mu pusu. Ne na tvář, ale opravdovou. Poté odešli.

A kdybyste za pár let přišli do Konohy, určitě byste potkali blonďatou kopii Kiby a hnědovlasou Ino. Smiling

4.545455
Průměr: 4.5 (11 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, St, 2009-05-27 01:58 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

No vidíš, přece jen se ti povedla pěkná povídečka. Takže hodně štěstí Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2009-05-26 21:36 | Ninja už: 5947 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Vzhledem ke tvému věku bylo v povídce spousta chybek. Opravila jsem ti je a povídku vydala, protože jinak je moc pěkně napsaná. Taková jednoduchá a milá. Smiling
Určitě až budeš starší, budeš psát hodně dobře. Smiling Hlavně se nauč psát přímé řeči a zkus pořád neopakovat jména. Pak to bude super. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie