manga_preview
Boruto TBV 11

Bude mě ještě chtít?

Takže příběh začíná při boji Kakashiho s Itachim, když je kakashi v Itachiho iluzi. Trochu jsem Itachiho postaršila je mu cca 25. Je to můj první příběh tak se předem všem omlouvám.Smiling

,,Po dalších 72 hodin do tebe budu bodat tenhle meč“ řekl Itachi a napřahoval se k dalšímu bodnutí. Najednou se za ním objevila dívka s dlouhými blonďatými vlasy.Itachi se po ní nevěřícně podíval. Dívka k němu ladným krokem přicházela blíž. ,,Ty, ty, ale jak?“ Ptal se udiveně ,,jsi nějaký duch? Nebo přelud?“. Pohladila ho po tváři ,,nemusíš se bát já nejsem duch“ zašeptala mu do ucha ,,jsem živá“.

Flashback:
Itachi ukazoval svému mladšímu bratrovi jak mu zabil rodinu, když v tom tam vběhla ona. Ve tváři udivený, zdrcený výraz. ,,Proč?“ řekla a vrhla se na něj aby zachránila Sasukeho. Vzal kunai a hodil ho po ní, nikdy nezapomněl na její výraz, výraz zrady, zklamání a smutku. Padla k zemi. Nechtěl jí zabít, miloval jí, ale také jí nemohl nechat žít.
Konec flashbacku

,,Živá“ znělo mu pořád v uších.Pak ho napadlo ,,ale jak se sem sakra dostala?“. Jakoby zaslechla jeho otázku ,,jsem silnější než tehdy“ řekla ,,a nedovolím ti vzít mi další osobu kterou tolik miluju!“ a podívala se na Kakashiho. ,,Lenne . . . “ vydechl Kakashi. ,,Ale, ale nebuď tak sentimentální“ zasmál se Itachi ,,mě ti nikdo nevzal, já odešel sám“ díval se na ní chladnýma očima. ,,Jak jsem ho jen mohla milovat?“ ,,Já nemluvím o tobě!Mluvím o všech ostatních o mých přátelích, známých atp.“ řekla a praštila ho, čímž ukončila tu iluzi.
Stála zase vedle Kurenai na vodě a najednou se tam objevil Gai. Překvapeně se naní podíval, ale hned se vrátil k tomu proč přišel. Mezitím co vysvětloval jak-bojovat-s-Itachim-a-mít-oči-otevřené, Lenne sebrala Kakashiho a držela ho nad vodou. ,,Díky bohu, žije“ pomyslela si.. ,,Tady se už nebudeme zdržovat, Kisame“ ozvalo se a Itachi i jeho společník zmizeli.
,,Kakashiho pěkně zničili“ pronesl gai, když seděli u Kakashiho. Vypadal opravdu zbědovaně. Pohladila ho po vlasech ,,ty to zvládneš, musíš“ řekla potichu a přešla k oknu. ,,Jak si se tady vlastně objevila?“ zeptal se jí Gai ,,už asi 2 roky jsme o tobě neslyšeli ani neměli žádnou zprávu“. Oči všech přítomných na ní zkoumavě pohlédli.,,Já js . .“ v tu chvíli vtrhl do pokoje Sasuke.,,Ten, ale vyrostl“ pomyslela si. Zmateně se rozhlédl po pokoji a oči mu utkvěli na osobě, která stála u okna. Byla to . . .

No, tak a teď mě bijte a pište jestli mám vůbec pokračovat, nejsem si tím jistá:-)

4.714285
Průměr: 4.7 (7 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Iino Ayumu
Vložil Iino Ayumu, Čt, 2010-07-15 09:04 | Ninja už: 5168 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Pěstitel rýže

Podľa mňa to bolo super a teším sa na ďalší dielik. Laughing out loud

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2009-05-10 19:35 | Ninja už: 5984 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Lenne
Vložil Lenne, Ne, 2009-05-10 19:53 | Ninja už: 5547 dní, Příspěvků: 5 | Autor je: Prostý občan

No tečky a hlavně ty čárky nikdy nebylo zrovna to moje Smiling. Nějak se pokusim si tam ty chyby najít a opravit. Děkuju