manga_preview
Boruto TBV 09

Láska je krásná 01

Sakuru vzbudil zvonek u dveří. Vstala a šla otevřít. „Konohamaru? Co tu děláš tak brzo ráno? Tsunade mě za tebou poslala máš za ní okamžitě jít. Jo a není ráno nýbrž odpoledne. COŽE? Už jsem
měla být dávno u Tsunade! No a proto mě pro tebe poslala. Díky Konohamaru." A zabouchla mu přímo před nosem. Podívala se na hodiny a opravdu ukazovaly pět minut po dvanácté. Rychle udělala ranní hygienu, oblékla se a utíkala za tsunade.

Tsunade je za haldou papírů úplně schovaná. Když v tom někdo zaklepal. „Dále." Do kanceláře vešel Naruto s Jirayou. „Á to jste vy?" „No konečně! Sakura bude mít radost. Posaď te se za chvíli příjde." „Hai." Sedli si na nenápadný gauč a tím se stali nenápadní i oni. Po pár sekundách se otevřely dveře a do místnosti vtrhla udýchaná Sakura. „Promiňte Tsunade zaspala jsem. Po včerejší misi sem byla strašně unavená. Dobře Sakuro, ale teď…SAKURO CHAN!!" ozvalo se. Sakura se otočila za hlasem a spatřila Naruta. „Naruto! Ty jsi se vrátil? Strašně jsi mi chyběl. Ty mě taky Sakuro-chan." Přišli k sobě a objali se. „Nepůjdeš se mnou na rámen Sak? Samozřejmě platím já! Jistě ráda!" a už byli fuč. Tsunade sice chtěla protestovat, ale nestihla to. „Tak to zbylo na tobě! Tak povídej co jste všechno dělali a co jsi ho naučil! Hai."

Sakura se před budovou zastavila. „Co je Sak? Já jsem tam měla přijít, protože mi Tsunade něco chtěla, ale…kdyby ti něco chtěla tak nás zastaví než jsme odešli. A teď pojď." Chytnul Sakuru za ruku a běželi. Sakuře to bylo příjemné. Doběhli k Ichiraku a objednali si. Povídali si co za těch pět let zažili. Bylo to ho celkem dost. Popravdě se od tamtud dostali až když už byla úplná tma. „Naruto já už budu muset jít. Zítra ráno je trénink a já se potřebuju vyspat. Dobře a můžu tě doprovodit? Jistě." Naruto zaplatil a vydali se k Sakuřinému domu. Za pár minut byli u něj. Oba v duchu litovali, že se musí rozloučit. „Díky Naruto. Tak zítra ráno na tréninku. Příjdeš doufám! No to si piš! A můžeme porovnat sílu. To jo a vítěz si pak vybere odměnu od poraženého. To je dobrý nápad tak dobrou Sak. Dobrou Naruto." Sakura zavřela dveře a šla do koupelny. Napustila si vanu a naložila se do ni. Přemýšlela o různých věcech až nakonec skončila u Naruta. „Změnil se. Je milý, přitažlivý, hezký a pozorný." Ještě chvíli přemýšlela, ale pak vylezla z vody a šla spát.

Sakura se probudila brzo, tak se šla do koupelny upravit, udělat ranní hygienu a pak zamířila do kuchyně, kde si připravila snídani. Měla ještě čas, ale doma ji to nebavilo, tak se vydala na místo tréninku. Byla tam jako vždy první. Sedla si pod strom a opřela se o něj. Za nedlouho se objevil Naruto. „Ahoj Sak proč jsi tu tak brzo? Ahoj Naruto. Nevěděla jsem co mám dělat, tak jsem šla sem a odpočívám, abych nabrala sílu na náš boj. To je dobrý nápad můžu se přidat? Jistě sedni si. Jo a mimochodem když si odešel dali mi jako partnera do týmu Saie.. možná, že tu s námi zůstane a bude jako náhrada za Sasukeho. Hm a kdo to je ten Sai? To je..to jsem já!" zazněl hlas a najednou se před nima objevil kluk s černýma vlasama. „Vítej Uzumaki Naruto. Díky Sai." Podali si ruce a Sai si sedl vedle Sakury. Už chyběl jen Kakashi, který se ukázal až za hodinu. „Nazdar mládeži. Omlouvám se, ale přeběhla mi přes cestu černá kočka tak jsem ji musel…nás vaše výmluvy nezajímají Kakashi-sensei" řekla Sakura. „Fajn tak dnes si dáme boje proti sobě. Kakasi-sensei můžu bojovat se Sakurou?" zeptal se Naruto. „No já jsem právě chtěl, abys bojoval se mnou, abych zjistil jak si se zlepšil. Prosím! My chceme zjistit kdo je z nás silnější!" začala žadonit Sakura. „Tak jo fajn. Sai pojď půjdeme dál." Naruto se se Sakurou na sebe podívali a usmáli. „Jdeme na to ne? Jasně, že se ptáš!" Bojovali spolu dlouho, ale nikdo nebyl vítěz. Skončilo to nerozhodně. „No a co teď? Jak to dopadne s tou odměnou Sak? No tak oba dostaneme odměnu od toho druhého ne? Tak jo! A jakou chceš Naruto? No nevím. Budu nad tím přemýšlet u rámenu. Deš se mnou? Jasně mám hlad." Za chvíli se u nich objevil Kakashi se Saiem. „Tak mládeži trénink skončil!" Po té po Kakashim zbyl jen dým. Sai přišel za Sakurou. „Sakuro nešla by jsi se mnou na barbequ? Promiň Sai, ale už jdu s Narutem na rámen. Někdy jindy. Dobře." Naruto vzal Sakuru za ruku a vlekl ji směr rámen.Sai se na ně díval vražedným pohledem. „Naruto! Ty mi do zelí nepolezeš! Sakuru dostanu já!" s tímhle se vydal pryč.

„Dva rámeny prosím. Jistě Naruto už se to nese. Sakuro? Co je tu ještě nového? Tenten chodí s Nejim, Temari chodí s Shikamarem a Ino tak ta chodí s Kankurem. A co ty? Já? No já nemám nikoho. Tak tady jsou ty rámeny. Děkujem!" Když dojedli, zaplatili a Naruto se vydal doprovodit Sakuru domů. „Díky Naruto, že jsi mě doprovodil. Nemáš zač. Je mi s tebou fajn. Mě s tebou taky Naruto. A co ta odměna přišel si na něco? No vlastně jo! Tak ven stím co bys rád." Naruto se kni přiblížil a políbil ji. „Tohle jsem toužil udělat od první chvíle co jsem tě uviděl. Naruto já….ne nic neříkej. Zítra se uvidíme zatím se měj pěkné sny. Tobě taky." Sakura vešla dovnitř a přejela si prsty po rtech. Ale nevěděla, že tenhle celý incident viděl někdo, komu se to nelíbilo. „Naruto Sakura bude moje!" Sakura se šla umýt a spát, protože dneska měla těžký den.
Sakura se probudila a vzpoměla si na incident co se odehrál včera večer. Ano Naruto ji políbil. Ve snu by ji nenapadlo, že udělá zrovna tohle, ale byla ráda.

Poznámky: 

Sry lidi ale je to moje první FF vubec tak se budu snažit a nezlobte se na mě pls

4.4
Průměr: 4.4 (5 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2009-04-20 19:44 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.