manga_preview
Boruto TBV 09

SRDCE NAPŮL 01

Mladý chlapec, seděl na okenním parapetu a tiše pozoroval spícího muže před sebou. Měsíc ozařoval jeho tvář, která teď působila klidně a mile, ne jako tenkrát…
když ho opustil…
Jsou to už víc jak dva roky, co se vrátil, co odešel z Akatsuki. Celá vesnice ho přijala s otevřenou náručí, potom co se dozvěděli, před jakou volbu byl postaven, a že vlastně neměl na výběr. Najednou to byl on, koho všichni litovali. Ano, všichni ho litovali. Pro ně už to nebyla ta zrůda, která mu zničila dětství…
… život…
… jeho starší bratr…
… Bože, jak ho nenáviděl!!! Postava na posteli se neklidně zavrtěla a její tvář se zakabonila, jako by snad četla myšlenky nezvaného hosta.
„Ale já vím, co jsi skutečně zač. Na mě to tvoje divadélko neplatí, Itachi!!“zašeptal a potichu zmizel v noci. Napětí z mužovi tváře se v mžiku vytratilo a nahradil ho lehký úsměv. Sluneční paprsky zvolna pronikaly do Itachiho ložnice a jemně hladily jeho obličej.

Víčka se mu pomalu otevřela a odhalila tak dvě tmavé uhrančivé oči. Líně se protáhl a pootočil hlavu tak, aby viděl na budík stojící na malém nočním stolku hned vedle postele.
„Cože? To už je půl devátý?! To snad ne, já zaspal!“vykřikl, prudce vyskočil na nohy a rozběhl se do koupelny. Jen co se umyl, rychle se oblékl a vyšel na ulici.
„Naruto na mě už určitě čeká.“pomyslel si a přidal do kroku. Proplétal se mezi lidmi a při tom uvažoval, co by mu asi Naruto mohl chtít tak důležitého. Netrvalo to dlouho a už stál před místem, kde se měli sejít. Světlovlasý chlapec už nervózně přešlapoval před Ichirakem a okusoval si nehty. Itachi se zastavil a chvíli ho pozoroval. Ty jeho oči, ho vždycky tak fascinovaly. Zamiloval se do něj už před několika lety, ale neodvážil se mu to říct. A teď už na to bylo příliš pozdě. Už je to přece rok, co se dal dohromady s jeho bratrem. Pamatoval si to, jako by se to stalo včera. Tenkrát za ním Sasuke s Narutem přišli a jen tak mimochodem mu oznámili, že spolu chodí. V té době to pro něj byla strašná rána. Nikomu se s tím nesvěřil a dělal, jako by nic. Ale pokaždé, když je viděl spolu, se rána v jeho srdci znovu otevřela.
„Á, Itachi už jsi tady!“vytrhl ho z myšlenek pronikavý chlapecký hlas. Itachi se usmál, přistoupil k němu a společně pak vešli do restaurace, kde se posadili k pultu a hned si objednali misku místní speciality. Uchiha trochu nervózně poklepával prsty o desku baru a díval se při tom na svoje jídlo, které mu právě přinesli.
„Víš Itachi, potřeboval bych poradit.“začal Naruto.
„Od té doby, co se Sasuke vrátil z poslední mise, chová se divně…“povzdechl si a do očí se mu nechtěně nahrnulo několik slz.
„Všechno, co řeknu, ho hned naštve a pak se hrozně pohádáme. Dokonce začal i pít! Snažil jsem se s ním o tom mluvit, ale nechtěl mi nic říct.“vychrlil ze sebe a bylo slyšet, jaký obrovský kámen mu spadl ze srdce. Nešťastně se otočil ke svému společníkovi: „Prosím Itachi, pomoz mi!!“

Chvíli tam jen tak seděl, naprosto neschopný slova. Čekal všechno. Byl zvyklý, že za ním chodí s kde jakou, pro něho jistě důležitou maličkostí, ale že po něm bude chtít něco takového…Na jednu stranu, byl sice rád, že mu Naruto důvěřuje natolik, že se mu s tímhle svěřil, ale zasahovat do vztahu mezi ním a Sasukem se mu moc nechtělo. Blonďáček si ho nedočkavě prohlížel a blankytně modrýma očkama zkoumal jeho neproniknutelný výraz. Moc dobře si všimnul, jak váhá. Věděl, že to, co žádá, pro něho nebude lehké. Jsou to sice bratři, ale i po tom, co se vyjasnila Itachiho minulost, měl pocit, jako by mezi nimi bylo stále cosi nevyřešeného.
„Víš, nerad se pletu do záležitostí týkajících se mého bratra…“ řekl po několika minutách ticha.
„…ale jestli je to pro tebe tak důležité, zkusím ti nějak pomoct… i když nevím jestli…“ větu už ale nestačil dokončit. Naruto byl tak nadšený jeho souhlasem, že se neudržel a vrhnul se na něj.

Sasuke se právě vracel ze schůze u Páté, když ho upoutal nezvyklý rozruch v protějším krámku. Rozradostněný hlas, který odsud vycházel, se šířil celou ulicí. Zastavil se a pozorně mu naslouchal. Slovům sice nerozuměl, ale kdo je majitelem, mu bylo více než jasné.
„Co tam ten idiot zase vyvádí?!“pomyslel si a naštvaně si to mířil přímo k rámen baru.
„To musíš tak řvá…“mladý Uchiha strnul uprostřed pohybu a jen nevěřícně zíral, na muže v Narutově objetí.
„…ITACHI?!“

Poznámky: 

Tak sem dostala takovej nápad, že napíšu nějakou tu povídku, která by se mohla podobat shounen ai. Nejsem si jistá jestli se mi to povede. To budete muset zjistit sami. První díl je kapku krátkej, ale snad to druhým dílem napravím. Laughing out loud

4.75
Průměr: 4.8 (16 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sura-chan
Vložil Sura-chan, Po, 2012-03-05 22:59 | Ninja už: 4461 dní, Příspěvků: 86 | Autor je: Prostý občan

Povedené!!!

Někdy mi vše leze na mozek!!

Obrázek uživatele K.Iwi the Fox
Vložil K.Iwi the Fox, Ne, 2009-07-19 16:31 | Ninja už: 5755 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Prostý občan

Síce som o už čítala na vašom spoločnom blogu ale.. Sticking out tongue
Oplatilo sa. Mám rada celkovo s-a a FF na to sú moja srdcovka. Len tak ďalej a ja.. sa hrniem na ďalší Smiling

Paper is dead without words
Ink idle without a poem
All the world dead without stories
Without love and disarming beauty

Careless realism costs souls
- Nightwish (Imaginaerum), Song of Myself

SPOLEK ŽROUTŮ KNIH!!!

Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, Pá, 2009-06-05 11:22 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

moooc dobře ty Eye-wink sice povidky na tohle tema moc nemusim, ale v tomhle podání je to moc super Eye-wink xD

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, St, 2009-04-08 14:31 | Ninja už: 5749 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

mě se to celkem líbí Smiling kapku mi to vyrazilo dech,ale je to fajná změna Smiling

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2009-04-07 19:34 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Shounen ai - tenhle žánr tady nerada vidím. Já to jednopohlavní párování celkově nerada vidím jako FFky. V reálném životě ať si klidně chodí kluci s klukama a holky s holkama, ale proč tohle praktikovat na postavách z kresleného seriálu?

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele kakashina
Vložil kakashina, Út, 2009-04-07 19:53 | Ninja už: 5711 dní, Příspěvků: 268 | Autor je: Prostý občan

No ono to nebude tak horký!! Ale jak myslíš. Klidně to smažu, mě to nedělá problém. Jen je mi to líto. Některý lidi sem píšou kde jakou s prominutím slátaninu a to ti nevadí. Je to jen můj názor, takže si z toho asi nic dělat nebudeš. Jinak chápu, že né každej má rád shounen ai, ale je to žánr jako každej jinej. A navíc stejně jsem neměla v úmyslu psát nějakou perverznost. Stejně byste to vyškrtli. Budu upříná dost mě to nakrklo, ale nějak to rozchodím.

K&I senseiové s.r.ž- NOVÁ ANIME PŘEKLADATELSKÁ SKUPINA (jíž jsem členem)

...Ponořte se s námi do světa anime ...