manga_preview
Boruto TBV 09

Elite Six - 32. Kapitola - Karlos-sama

„Až tohle skončí, máš u mě láhev saké a puget růží,“ řekl jí Revan a dost hlasitě si oddychnul.

Ichigo se usmál, protože viděl v Revanových očích zvláštní lesk, které se tam objevoval jen zřídka kdy.
Madara se zpříma postavil a čekal jestli jeho protivníci zahájí nějakou další akci a když se k ničemu pár sekund neměli, rozhodl se sám zaútočit. Ichigo k němu stál zády, když se ho Madara rozhodnul probodnout. Zařinčel kov o kov a Ichigo se usmál.
„O co se pokoušíš, ty psychopate?“ optal se ho Ichigo a pravou rukou svíral svůj meč, kterým zablokoval útok na svá záda. Zaklonil hlavu úplně dozadu do nepřirozeného úhlu a díval se na něj vzhůru nohama.
„Proč vůbec stojíš vzhůru nohama?“ optal se ho a spatřil na Madarově tváři výraz převládajícího šílenství. Madara udělal rukou nějaké pečetě, uskočil od Ichiga a vypálil po něm obrovskou kouli ohně.
Aki, Revan i Sasuke uskočili do všech stran, aby se vyhnuli útoku, ale Ichigo dál stál na svém místě. Ozvala se obrovská rána. Výbuch rozvířil oblak mraku, který zakryl místo dění a nikdo tedy nemohl vědět co se s Ichigem stalo.

Morituri právě přelétávala nad Sethem, když Seth zaútočil na Naruta. Chtěla mu pomoci, ale nikdy by to nestihla včas. Zdálo se, že Naruto dostal zásah plnou silou, ale obrovská pěst plná nejtemnější magie se zastavila metr od něj. Jidus s Minatou se ohlédly co se to stalo a v dálce jen uslyšely vyčerpané vzdechy.
„Zdá se mi, že kouzelníci se rozhodli také zapojit do bojů. Tři právě padli vyčerpáním, když jejich kouzla zabránila Sethovi udeřit Naruta. Myslíš, že brání i nás?“ optala se Minata.
„Pokud ano, tak jedině dobře, ale nespoléhala bych na to,“ odpověděla ji Jidus a společně s Minatou zaútočila na Sethovu ruku.
Jejich útoky neměly skoro žádný efekt, jen docílily toho, že Seth ruku stáhnul a chystal se znovu zaútočit. Naruta obklopilo obrovské množství chakry, která rozvířila vzduch v okruhu padesáti metrů. Morituri musela odletěl dál ze vzdušného víru a přidala se k Jidus a Minatě.
„Nevíte co to dělá? Takhle nám brání útočit,“ postěžovala si Morituri. Než ji jedna nebo druhá stihly odpovědět, chakra vytvořila jednu obrovskou kouli chakry, která se zhustila do miniaturní kuličky velikosti tenisáku. V okruhu sta metrů kolem Naruta se země probořila o dobré dva až tři metry a on tu kouli spolknul.
„To je blázen, vždyť ho to zabije,“ křikla Minata a rozběhla se k Narutavi.
„Nikam nepůjdeš,“ pronesla chladně Jidus a chytila Minatu s Morituri a táhla je pryč z Narutova dosahu.
„Až to ze sebe vypustí, rozplyneme se v tom množství chakry jako zrnko cukru ve vodě,“ řekla jim a přidala do kroku. Už je nemusela táhnout, protože obě běžely s ní.
Naruto se mocně nadechnul a jediným výdechem ze sebe vypustil Kyuubi Chakra blast. Seth se smál, protože si myslel, že mu to nic neudělá, ale velice se mýlil. Rudá chakra do něj napálila v plné rychlosti a on se obrovskou rychlostí odporoučel směr portál, odkud se snažil pomalu celý vylézt. Naruto padl celý vyčerpaný k zemi a jen nepatrně hýbal hrudí.
„Jdeme ho dorazit,“ křikla Morituri, popadla spolubojovnice a rozletěla se k Sethovi. Než k němu doletěly, obloha se zatemnila a na Setha se valily přívaly sněhu, který nabíral na síle s rychlým nárazovým větrem.
„Co je to sakra za techniku?“ podivila se Jidus.
„Tak to se připojili zase mágové, tohle je jejich specialitka a říkají tomu Blizzard,“ odpověděla ji Morituri s ohlédnutím se k desítce čarujících mágů.

Oblak prachu byl smeten závanem chakry, která proudila z Naruta a všichni spatřili stojícího Ichiga s napřaženým mečem před sebou.
„Jako kdyby mě mohla taková slabota někdy zranit,“ odfrknul si a vrhnul se na Madaru. Madara ho sledoval Sharinganem a byl schopen předpovídat jeho další pohyby, ale Ichigo mu najednou zmizel ze zorného pole.
„Kde je?“ podivil se, ale ucítil tupý náraz něčí nohy v místech jeho páteře. Něco mu na zádech hlasitě křuplo a on se jen bolestně zamračil. Než se nadál, byl u něj Revan a snažil se ho prošpikovat Rasenganem, ale zase jen proletěl skrz Madaru a vpálil to do Ichiga. Ichigo odletěl dobrých padesát metrů pryč a ve vzduchu se točil jako právě roztočená Káča.
„A sakra, to jsem asi p****l,“ hlesl Revan a Madara se zasmál, když ho chtěl seknout katanou do zad. Neuvědomil si ale, že Revan má na své straně spojence a jeho výpad byl zablokován Sasukeho mečem, po kterém už běhaly blesky.
„Chidori Nagashi,“ křikl Sasuke a kolem celého těla se mu objevily blesky, které zasáhly zároveň i Madaru. Madaru už bolestí zaskučel a ve vší té bolesti si na poslední chvíli všimnul Aki, která se mu chystala setnou hlavu jednou ze svých katan. Katana byla už jen několik milimetrů od jeho krku, když se usmál a katana proletěla skrz jeho krk a nic mu neudělala.
„Co to sakra je?“ rozčílila se Aki, ale v tom si mohla letmo přečíst Madarovi myšlenky.
„Já myslela, že je Pein mrtev jako ostatní z Akatsuki,“ hlesla Aki a Sasuke se na ní vyděšeně podíval.
„Myslíš ty jeho těla, které ovládá a posílá do boje místo sebe? Ani Konan není mrtvá, vždy jste zabili jen nějaký její klon,“ odpověděl ji Madara, když ji zasadil ránu pěstí do obličeje. Byla to velmi silná rána, kterou Aki nečekala a odletěla pět metrů od Madary. Revan a Sasuke se na Madaru chystali zaútočit vším co mají, ale Madara vyskočil vysoko do vzduchu. Na místě, kde před chvílí stál, se na ně zubil neznámí chlápek s vlasy až po paty.
„Shinra Tensei,“ pronesl ten muž a úplně všichni v okruhu jednoho kilometru byli zasáhnutí tlakovou vlnou, která je buď zničila nebo odhodila na jednu kupu u hranice své působnosti.
Tlaková vlna narazila do ochranné bariéry, kterou vytvořila Orihime a jeden Vizard. Ochranná bariéra vibrovala asi půl minuty, posunula se o dva metry po směru tlaku vlny, kterou vytvořila Peinova technika. Do ochranné bariéry narazilo i několik těl, mezi nimiž bylo to Sasukeho, Narutovo, Ichigovo, Revanovo, Minaty a Jidus. Morituri a Aki včas zareagovaly a účinkům techniky se vyhnuly. Morituri byla naštěstí ve vzduchu, takže mohla uletět a Aki se zahrabala do velké hloubky pod zem, kam technika nedosáhla.
„A sakra, zařízl jsem si spoďáry až do řiti,“ vykřiknul po nárazu Naruto a poskakoval na místě jako potrefený a snažil se je přes kalhoty stáhnout zpátky na své místo.
„Nejanči tu jak pomatený, já mám zase tanga až v …..,“ řekla Jidus, když se zarazila a celý obličej jí zrudnul.
„Heh, já jsem naštěstí dopadl na jedinou část těla kde mám eeerrrrbek,“ protáhnul Revan a oprašoval si pozadí.
„Lamy, já žádné spoďáry na sobě pro jistotu ani nemám,“ smál se jim Sasuke, ale vysloužil si jen několik zděšených pohledů, načeš raději zmlknul, aby nedostal přidáno od jeho kolegů.
„O čem vy se to tu sakra bavíte,“ povzdechnul si Ichigo a rozhlížel se kde je. Pohled mu spočinul na části těla, které na něm leželo. Minata se začala vzpamatovávat, když si uvědomila kde leží. Pootočila hlavou a spatřila rudý obličej Ichiga s očima, které hleděli někam pod její sukni.
„Kam mi to čumíš, ty prase?“ vykřikla na něj, Ichigo hlavou praštil do země a zavřel oči.
„Nikam,“ hlesl skoro neslyšně a všichni přítomní se na ně dívali.
„To musel být pohled,“ nechal se slyšet Naruto, ale Minata už byla na mohou a jednu mu vrazila.
„To že jsi syn mého bratra Minata neznamená, že si tu ze mě budeš utahovat, ty malý úchyláku,“ křikla mu do obličeje, když mu vrazila další ránu, tentokrát do břicha. Od dalších ran ji zastavil Ichigo, který byl už zase plně při smyslech.
„Tak ho tolik nebij, on za to nemůže co se naučil od svého mistra. Navíc kdybych chtěl, tak ti řeknu, že jsem si ten pohled docela užil, ale protože ti to říci nechci, tak to neřeknu,“ pronesl mírumilovně Ichigo, načež se několik přítomných rozesmálo. Minata to vzdala a jen sama pro sebe si pomyslela, jaké jsou chlapy prasata a s otevřenými ústy hleděla na kráter, který Pein udělal. Portál, ze kterého lezl Seth se ještě zvětšil a měl venku většinu části těla kromě jedné nohy, kterou z tama nemohl dostat do tohoto světa.
Madara stál vedle nedaleko Peina, který se musel bránit Aki a Morituri se každým okamžikem chystala zaútočit na poklidně stojícího Madaru.
„Myslím, že bychom měli přestat řešit kdo kde má zařezané bůh ví co nebo kdo kam komu civěl a jít pomoci těm dvěma. Po téhle zkušenosti musím říci, že sami to nedáme,“ pronesl Revan a hned se rozeběhnul ke svému stálému soupeři a to Madarovi. Ichigo nechtěl toho vola už ani vidět, protože propouštěl útoky skrz své tělo jako cedník vodu a vrhnul se k Peinovi. Zbytek se rozdělil podle svého uvážení na kombinaci týmových útoků a začal nový a daleko drsnější boj, než dosud byl.

Konec třicátého druhého dílu

4.714285
Průměr: 4.7 (7 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Atreides
Vložil Atreides, So, 2014-03-08 13:10 | Ninja už: 5526 dní, Příspěvků: 271 | Autor je: Student Akademie

Bože, bože. Ta debata o spodním prádle. A ještě co následovalo u Minaty. *válí se smíchy na podlaze*

"War. War never changes..."

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Čt, 2010-06-17 20:20 | Ninja už: 5526 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

nemá se nahoudou naruto dozvědět kdo je jeho otec sam ? jinak se válím smíchy na zemi opravdu super

Obrázek uživatele Lord Revan
Vložil Lord Revan, Út, 2009-03-03 23:48 | Ninja už: 6038 dní, Příspěvků: 97 | Autor je: Prostý občan

hele kamo jak uz jsem ti psal na icq je to bomba.....
lesk v ocich?? snad nechces dat Reva a Aki dohromady... Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Út, 2009-03-03 22:57 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Je to úžasný Karlosy!! Laughing out loud Se těším na další!