manga_preview
Boruto TBV 09

Poslední Jinchuuriki 3. Akatsuki konečně nalezeni! První bitva začala.

Raikage s jeho osobním strážcem a týmem Gai vyrazili brzo ráno směr Listová vesnice. Kakashi a tým osm také vyrazili brzo ráno a Naruto zrovna seděl v Raikageho kanceláři a nudil se.
„Hmm co ten chlápek vlastně celý den dělá“ napadlo ho „nechal mi tu seznam: snídaně, posilovna, oběd, posilovna, horké prameny, večeře, posilovna. Eh… to je nějaká práce? To tu měl místo mě zůstat tlustoobočnatec.“ Z myšlenek ho vytrhlo zaklepání na dveře.
„To už mi určitě nesou ramen, ttebayo!“ napadlo Naruta.
„Dále… aha to jste vy…“

Mezitím Kakashi a tým osm hledali stopy po Akatsuki.
„Mí brouci našli něco podezřelého pár kilometru odsud“ ozval se Shino.
„Haf Haf“
„Akamaru to cítí, je to nějaká osoba a jde naším směrem“ řekl Kiba a tak se všichni zastavili.
„Zkontroluji to… Byakugan“ Hin aktivovala svůj kekkei genkai a podívala se do dáli.
„Ano, někdo tam je. Podle jeho pláště je to jeden z Akatsuki a zdá se, že má velký meč.“
„To bude on. Připravíme tady past a přepadneme ho, neměl by to pak být problém. A pamatujte, potřebujeme ho živého“ vysvětlil Kakashi plán, všichni přikývli a našli si v hornatém povrchu úkryt.

Asi za třicet minut šel okolo Kisame.
„Sakra co to tu je za hmyz?!“ napadlo ho když od sebe odháněl brouky ale to se už objevil celý roj brouků a zaútočil na Kisameho. Předním vylezli z úkrytu Shino a Kakashi.
„Mí brouci požírají tvou chakru a hodně jich je už uvnitř tvého těla takže pokud si něco zkusíš, poručím jim aby ti poranili srdce a tím tě zabijí“ vysvětlil Shino svou techniku.
„Hoshigaki Kisame pojď a námi dobrovolně a zůstaneš naživu“ promluvil tentokrát Kakashi.
„Pche tak Raikage už neví koho na mě poslat tak poslal Listové shinobi? Jak trapné“ řekl Kisame úplně klidně a pak složil v rukou pečeť a z jeho uší, nosu a žáber vytrysklo trochu vody.
„Myslím že se ti tví broučci utopili“ dodal Kisame sebejistě.
„Hin, Kibo! Náhradní plán, teď!“ křikl Kakashi a za Kisamem se oběvil Kiba s Akamarem a Hinatou a hodili na Kisameho síť která se okolo něho snadno obmotala.
„Vyšlo to!“ vykřikl Kiba.
„Podceňujete mě, snažit se mě chytit jako nějakou rybu!“ řekl Kisame naštvaně a z jeho meče se odtrhli bandáže a následně se roztrhla i síť. Hin to viděla Byakuganem.
„Není možné! Jakoby jeho meč vysál chakru co byla v naší síti“ řekla trochu zděšeně ale než kdokoliv mohl na to něco říct tak se za Kisamem objevily podivné kořeny a zaútočili na Hin, Kibu a Akamara. V momentu překvapení tomu nestačili uhnout a tak je kořeny obmotali, znemožnili jim pohyb a drželi je tak silně že ani jeden z nich nemohl dýchat. Potom ze země vedle Kisameho vylezl Zetsu.
„Dal sis pěkně na čas, Zetsu“ přivítal Kisame nově příchozího.
„Snad lepší pozdě než nikdy, ještě jsem dostal narychlo rozkazy ohledně nápravy pár tvých chyb“ ozval se Zetsu.
„Jakých chyb?!“
„To nech na později, teď si vezmi na starost toho co používá brouky a my se postaráme o Kakashiho“ zavel Zetsu, na to udělal pár pečetí a obělili se další kořeny co se vrhli na Kakashiho.
„Pche, pořád o sobě mluví v množným čísle“ napadlo Kisameho ale dlouho se tou myšlenkou nezabýval a rozběhl se na Shina.
Mezitím Shino poslal na Kisameho svoje brouky.
„Suiton: Bakusui Shouha (Živel voda: Výbušná Vodní rázová vlna)“ Kisame vyplivl množství vody které strhlo všechny brouky a praštilo se Shinem o nedalekou skálu. Než se stačil Shino zvednout byl už Kisame u něho a praštil ho Samehadou, pak udělal několik pečetí a vytvořil z vody bublinu do které Shina uzavřel.
„Tohle je vodní vězení, je jedno jak moc se budeš snažit ale dokud ho budu držet já tak se z něho nedostaneš. Máš tam kyslík na několik minut takže se zatím můžeš dívat jak umírají tvoji přátelé“ vysvětlil Kisame své jutsu.
„To je špatné.“ Napadlo Shina „v mžiku utopil všechny mé brouky, nejsem pro něj vůbec soupeř.“

Mezitím se Kiba, Hin a Akamaru stále dusili v kořenech.
„Akamaru! Ne AKAMARU!! Musím se z toho dostat a pomoci mu!“ panikařil Kiba naproti tomu Hin i přes nedostatek kyslíku zanechala chladnou hlavu.
„Můžu zkusit ze svých rukou vystřelit chakru a osvobodit se tak ale mam ruce svázané u těla takže tím zraním i sama sebe. Co by udělal Naruto-kun? Nevzdal by to!“ vystřelila ze svých rukou chakru a ucítila silnou bolest když jí chakra pořezala ale přesekla tím i kořeny které ji svazovaly.
„Na bolest nemám čas. Kiba-kun potřebuje pomoct“ rozběhla se ke Kibovi ale do cesty se jí postavil Kisame. Musela uskočit jeho útoku a tak se od Kiby vzdálila ale rychle přešla do útoku.
„Juuken!“ křikla a udeřila Kisameho až si sama řekla, že je to moc lehké a hned poznala proč. Kisame se proměnil ve vodu.
„Takže vodní klon ale kde je skutečný?“ Zaměřila okolo sebe Byakugan a uviděla jak Kisame drží Shina ve vodním vězení.
„Ale ne! Shino-kun potřebuje pomoct ale Kiba-kun taky! Komu mam pomoct dřív? Hlavně klid teď nesmím panikařit.“ Vzala do každé ruky tři Shurikeny.
„Tohle vyjde, soustřeď se!“ napomínala sama sebe.
Rozběhla se k Shinovy. Soustředila se na Byakugan a pak hodila Shurikeny z pravé ruky na Kisameho a z levé na Kibu. Kisame držel v pravé ruce vodní vězení a v levé ruce Samehadu, tou vykryl Shurikeny které na něj hodila Hin ale zůstal tak v ten moment nekrytý a toho Hin hned využila.
„Juuken!“ zakřikla a oběma rukama ho na plocho praštila do hrudníku. Tlak chakry byl tak velký, že Kisame zavrávoral a pustil tak vodní vězení, avšak Shino se hned z nedostatku kyslíku sesunul k zemi v bezvědomí. Hin čekala, že její útok soupeře odrovná ale to se nestalo.
„Víš holčičko, já mám moc silnou chakru na to aby mi někdo jako ty mohl poškodit chakrový oběh“ řekl Kisame povýšeně se svým žraločím úšklebkem, udělal pár pečení a křikl:
„Suiton: Suikoudan no jutsu(Živel voda: Technika žraločí střely)“
Hin chtěla technice nejdřív uskočit ale uvědomila si, že za ní leží Shino a technika by ho zasáhla. Tak se pokusila soustředit chakru aby mohla Kisameho jutsu vyblokovat pomocí Shugo Hakke Rokujuuyonshou (Strážce osmi věšteckých pečetí: 64 úderů) ale v ten moment se ozvala bolest ze zranění které si Hin způsobila chakrou když se osvobozovala ze svazujících kořenů. Kvůli tomu neztihla včas udělat dostatečně silnou obranu a voda z Kisameho jutsu s ní švihla o zem. Zůstala ležet v bezvědomí nedaleko od Shina. Kisame v tu chvíli také ucítil bolest, chytil se za hrudník a vykašlal trochu krve.
„Arghh… asi jsem tu holku podcenil, ten její útok mi dal docela zabrat. Za tohle ji zabiji.“ Vzal ze země Samehadu a šel to na co myslel vyplnit..

Kiba se svíjel v kořenech a panikařil, jen si ještě všimnul, že Hin se z kořenů nějak dostala a asi mu chtěla jít na pomoc ale někdo se jí postavil do cesty. Pak už jen viděl jak na něj letí Shurikeny a protože se kvůli kořenům nemohl hýbat, jen zavřel oči a čekal na bolest ale jen uslyšel jak ho Shurikeny těsně minuli. V ten moment se kořeny uvolnili. Na nic nečekal, vzal kunai a šel osvobodit Akamara, pak ho prohlídl.
„Ksó, muselo ti to jutsu zlomit packu a několik žeber“ chvíli ho ještě prohlížel a pak uslyšel jak na zem dopadla masa vody a to ho donutilo se ohlídnout. Uviděl jak se Kisame chystá zabít Hin a Shina.
„Akamaru zůstaň tu! Nemůžeš bojovat, já musím pomoct ostatním z týmu!“ a hned se vrhl na Kisameho v bezhlavém útoku. Kisame se hned přestal soustředit na ty které chtěl zabít a použil Samehadu na obranu proti Kibovi. Ten pak dopadl na zem na všechny čtyři (ve svém “psím módu“) a chytil se za rameno kde ho Samehada zranila.
„Ksó, nesmím se vrhat do boje bezhlavě jako Naruto. Počkat! Jako Naruto?! No jasně to by mohlo zabrat!“
Kiba si vytáhl dvě kouřové bomby a opět zaútočil ale těsně než ho mohl Kisame zasáhnout svým mečem tak uskočil a hodil mu pod nohy kouřové bomby. Pak se rychle pomocí Gatsuugy zahrabal do země. Přesně jak Kiba očekával, Kisame vyběhl z oblaku kouře a rozhlížel se po nepříteli. Než však cokoliv stihl zjistit tak pod ním praskla zem a z pukliny vyletěl Kiba.
„Gatsuuga“ zařval z plných plic a hned nabral rotaci ale jakmile byl Kisame zasažen tak se proměnil ve vodu a ta se rozprskla po okolí.
„Nani?! Klon? Jak? Kdy?“
„Suiton: Suikoudan no jutsu(Živel voda: Technika žraločí střely)“ ozvalo se z oblaku kouře který předtím způsobily Kibovi kouřové bomby. Kiba se rychle skrčil v díře kterou před chvíli vytvořil a jenom díky tomu včas uhnul vodnímu útoku.
„Musel pomocí vody zamaskovat svůj pach a dokonce svůj meč předal vodnímu klonu. Pěkně mě nalákal do pasti“ uvažoval Kiba ale z myšlenek ho vytrhlo když se nedaleko od něj ozval výbuch.

Kakashi po celou tu dobu uhýbal kořenům které ovládal Zetsu. Sám Zetsu stál mimo a bez nejmenšího pohybu ten boj pozoroval a přitom se bavil sám se sebou.
„Jak dlouho myslíš že vydrží?“ Bílá
„Nevím ale už mě to nebaví.“ Černá
„Ty nejsi pro žádnou srandu!“ Bílá
„Sranda bude až Kakashiho roztrháme na kusy!“ Černá
Kakashi dál uhýbal útokům až se za ním nečekaně objevil další kořen a chytl ho za nohu. Postupně pak Kakashiho tělo obmotali kořeny ale neškrtili ho, Zetsu soustředil chakru na to aby Kakashimu doslova utrhal končetiny ale jakmile se o to pokus ozvalo jen „puf“ a místo Kakashiho tam zůstal kus dřeva. Kakashi pak vyskočil ze země za Zetsuem a co nejrychleji udělal pečetě.
„Katon: Goukakyuu no Jutsu (Ohnivá koule)“ velká ohnivá koule zahalila Zetsuovo tělo.
„Dostal jsem tu věc?“ napadlo Kakashiho ale jak se ohnivá koule začala rozplývat tak si všiml, že se Zetsu nějak zavřel jakoby v krunýři a oheň se k němu vůbec nedostal. Tento nyní trochu ohořelý krunýř se otevřel.
Z něho vyhlédl Zetsu a znovu se začal soustředit na útok, chtěl proti Kakashimu poslat své kořeny. Najednou se kořeny zastavily a spadli bezvládně na zem.
„Co to?“ napadlo bílou Zetsuovu část.
„Něco přerušilo spojení“ konstatovala černá polovina.
„Ale jak? Stihl snad použít nějaké jutsu když byl podzemí?“ Bílá.
„Myslím, že toho stihl víc, jen se podívej celé to musel naplánovat“ vydedukovala černá
„Takže musel poznat, že musíme být s našimi kořeny pod zemí spojení abychom je mohli ovládat chakrou. Ale jak to poznal?“ Stále nechápala bílá polovina.
„Nevšiml sis co má v levém oku? Musel to všechno vidět, proto tak dlouho jen uhýbal. Plánoval jak nás dostat do pasti a teď…“ vysvětlovala černá Zetsuova část ale v tom ze země vyskákali Kakashiho ninja psi a každý zakousl Zetsua tak aby se nemohl hýbat.
„Takže, tohle jsou ty potvory co nám překousali kořeny podzemí?“ uvažovala bílá.
„Tohle je tvůj konec“ prohlásil Kakashi vítězoslavně načeš s připravil Raikiri „nemyslím si, že tě ta skořápka ochrání před tímhle. Pokud budeš chtít utéct do země, nastražil jsem pod tebou hromadu výbušných lístků“ Dál Kakashi na nic nečekal a s Raikiri se rozběhl na svého soupeře.
“Křach” ozvala se rána když se Kakashiho ruka s zabořila do něčího těla. Ale ten někdo nebyl Zetsu, v poslední vteřině se před Zetsuem objevila postava, s oranžovou maskou na hlavě a jen jedním otvorem na oko, jenž schytala Raikiri místo něho.
„Deja vu?![dežaví]“ napadlo Kakashiho když viděl, že mu někdo skočil do rány a vzpomněl si na první misi s týmem sedm v zemi vln. Vyndal svou ruku z maskovaného muže, kterého zasáhl, přičemž z hrůzou zjistil, že mu to nic neudělalo.
„Ty musíš být Kakashi“ promluvila nově příchozí postava „přinesl jsem ti tohle, hádám, že jsou tvoje“ vytáhl kunai a na něm bylo mnoho výbušných lístků.
„Nani? To vytáhnul vše co jsem nastražil?! Kdy?!“ zjistil Kakashi s hrůzou a odskočil o kousek dozadu.
„Tobi, přišel jsi se na nás podívat?“ ozval se, se smíchem Zetsu.
„Přišel jsem si trochu pohrát“ odpovídá Tobi „a… ukončit to tady!“ hodil kunai s výbušnými lístky na Kakashi, udělal pečeť a „Prásk“ rána z výbuchu byla slyšet na míle daleko.

Někde v bleskové zemi:
„Slyšeli jste to?“ zalarmoval Suigetsu když se ozvala vzdálená rána po výbuchu.
„Jistě, že slyšeli! Myslíš si snad, že jsme hluší Suigetsu?!“ začala se vztekat Karin.
„Dost už zas vy dva!“ Sasukeho vždy nebavilo poslouchat hádky těch dvou.
„Možná to byli Akatsuki, třeba je už někdo našel a teď bojují“ zkusil Juugo rádoby vysvětit.
„Pche, kdo by tu teď bojoval s Akatsuki? Jsme snad jediní kdo po nich jde ne?“ zkusil Suigetsu chytře.
„To si nemyslím, Akatsuki mají dost nepřátel“ přikláněl se Sasuke k Juugovi.
„Co když by to mohl být Naruto? Ale ne co mě to napadá“
„Karin, zkontroluj to!“
„Jistě Sasuke“ pískla Karin a soustředila se.
„Je tam asi sedm nebo osm lidí a někteří, zdá se, bojují. Určitě jsou mezi nimi i Akatsuki.“
„Jdeme tam!“ zavelel Sasuke a tým Hebi se vydal k místu kde údajně, konečně, narazí na Akatsuki.

Příště: První ztráty a Raikageho doprovod přepaden.

Poznámky: 

Tak doufám, že se mi povedla bojová scéna jakš takš vystihnout.
Příště bude díl tak na dvě části

4.82353
Průměr: 4.8 (17 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Út, 2010-11-16 00:52 | Ninja už: 6191 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

SUPER ff

Obrázek uživatele Ny-appy
Vložil Ny-appy, Ne, 2009-02-01 12:28 | Ninja už: 5742 dní, Příspěvků: 159 | Autor je: Prostý občan

Krása...tohle FF mě baví Laughing out loud

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Ne, 2009-01-25 17:38 | Ninja už: 5750 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

*píská, skáče, křičí, plesá* Tohle nemá chybu! Ten boj je absolutně skvělý! Vím, jak moc je těžký napsat dobrý boj, ale tohle bylo dokonalý. Úplně jsem to viděla před očima. Pět hvězdiček je málo. x)
__________________________
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Smeťák s mými FeFes xDD
Můj blog xP

Obrázek uživatele Tomann
Vložil Tomann, Ne, 2009-01-25 18:07 | Ninja už: 5608 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

No teda děkuju, jsem myslel, že to bude moc zmatené ale nenapadlo by mě, že se to bude někomu líbit až tak moc Sticking out tongue
Arigatou za komentíky - opravdu si jich moc vážim Eye-wink

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Čt, 2009-01-22 23:27 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Pěkný příběh, bojím se aby to všichni přežili, velice dobře ten boj popisuješ Eye-wink

Obrázek uživatele Ikkai Xinji
Vložil Ikkai Xinji, Út, 2009-01-20 20:47 | Ninja už: 5698 dní, Příspěvků: 710 | Autor je: Prostý občan

Moooc dobrý Smiling Tahle série se mi celá líbí xD

Můj výčet FF, Deviantart